Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.066.468
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
Blade18 kaže...

ei ekipa imam pitanje, frendica je kupila taj mob u Tele2, dobila je neki papir koji je trebala ispuniti za garanciju i poslati, no međutim ona to nije napravila i ko za vraga nešto se desilo s mobom. Ja nisam još vidio o čemu se radi, ali navodno da kad ga pokuša upaliti podigne se huawei logo i nakon kraćeg vremena joj se neki uskličnici pojave i to je to, dalje od toga neide. Sad me zanima, dali joj ipak možda vrijedi garancija u tele2 pošto ima račun da je mob tam kupljen prije nekih 4 mj., koja je kombinacija za mehanički reset i dali ima tko sličnih iskustava? Hvala puno! 

Aj ako nije problem vidi što se točno pojavi na ekranu pa opiši ili još bolje slikaj pa okači ovdje. Imao sam ja sličan problem ali moj je bio vezan uz root

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
16 godina

ovako, meni se nije ništa pojavljivalo na ekranu osim huawei logo-a i dalje od toga se nije micalo... Napravio sam sljedeće, držao sam volume up tipku i power te tak ušao u download mode(valjda), napravio factory reset i reboot... od tog trena je proradilo i radi i dalje bez greške :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel moze meni neko reci kad se to sve odradi novi room i to jel se izgubi prevod na mob ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Darko999 kaže...

jel moze meni neko reci kad se to sve odradi novi room i to jel se izgubi prevod na mob ? 

kako to misliš "izgubi prevod na mob"?

http://fundowsky.blogspot.com
16 godina
neaktivan

ja prvi put imam android telefon i prevedeno je u njemu sve .. znam kad sam obicne telefone instaliro neke softvere da se izgubi prevod pa kasnije pun . k . nekih flashovanja da vratim prevod .. kontas sad 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Darko999 kaže...

Ako misliš dali imaš balkanski set jezika na novom romu - imaš. Bar na benru v4 ima, a koliko se sjećam bilo je i na ranijim verzijama

13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
Darko999 kaže...

Ako misliš dali imaš balkanski set jezika na novom romu - imaš. Bar na benru v4 ima, a koliko se sjećam bilo je i na ranijim verzijama

na svim romovima dosad koje sam vidio ima ex-yu jezike

17 godina
Fundowsky kaže...

na svim romovima dosad koje sam vidio ima ex-yu jezike

Također, osim par onih MIUI portova koji imaju samo engleski

16 godina
neaktivan

e hvala na to sam mislio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam jedan problem vezi tele2 roma. izbrisao sam prijasnji rom, otisao na restore, normalno mi ga instalira ali kad idem na reebot system, mobitel se se upali i dode do onog huawei logoa i vrati me u cwm. sad ga nemogu uopce vise vratit odkad sam stavio stock rom 2.3.5. sa vendorom. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CROBOY kaže...

imam jedan problem vezi tele2 roma. izbrisao sam prijasnji rom, otisao na restore, normalno mi ga instalira ali kad idem na reebot system, mobitel se se upali i dode do onog huawei logoa i vrati me u cwm. sad ga nemogu uopce vise vratit odkad sam stavio stock rom 2.3.5. sa vendorom. 

u cwm napravi factory reset (wipe data/cache) i radit će

14 godina
neaktivan
Fundowsky kaže...
CROBOY kaže...

ne radi. dolje u ljevom kutu mi pise: "E: invalid command argument"

EDIT: cwm je 5.0.2.6.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 19:20 (CROBOY).
13 godina
neaktivan
CROBOY kaže...
Fundowsky kaže...
CROBOY kaže...

ne znam što si radio, u prijašnjem postu si napisao da ti je normalno instalirao. e nakon instalacije ide wipe data/cache

14 godina
neaktivan
Fundowsky kaže...
CROBOY kaže...
Fundowsky kaže...
CROBOY kaže...

ne znam što si radio, u prijašnjem postu si napisao da ti je normalno instalirao. e nakon instalacije ide wipe data/cache

meni je prije nego sto sam instalirao vendor radio sad neznam dal mu on smeta..

13 godina
neaktivan
CROBOY kaže...
Fundowsky kaže...
CROBOY kaže...
Fundowsky kaže...
CROBOY kaže...

meni je prije nego sto sam instalirao vendor radio sad neznam dal mu on smeta..

nema vendor veze s tim

EDIT:

U8650 4.1 by Fundowsky

sve informacije i download na blogu ili facebooku

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 21:33 (Fundowsky).
16 godina
neaktivan

kod mene je verzija androida 2.3.6 kako da rootam ? probao sam sa onim "super one click i nece" .. izvinjavam se ako je negdje vec bilo pitanje ovakvo .. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Darko999 kaže...

kod mene je verzija androida 2.3.6 kako da rootam ? probao sam sa onim "super one click i nece" .. izvinjavam se ako je negdje vec bilo pitanje ovakvo .. 

install zip u CWM s jednim od ovih:

http://www.mediafire.com/download.php?02pgtikc7do77x1

http://www.mediafire.com/download.php?cr6885da595dz9b

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 0:06 (Fundowsky).
16 godina
neaktivan

nece drug.. pise E: Signature verivication failed. Instalation aboted ... isao sam onako prebacio u SD karticu i iz onog biosa "apply update from sdcard"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Darko999 kaže...

nece drug.. pise E: Signature verivication failed. Instalation aboted ... isao sam onako prebacio u SD karticu i iz onog biosa "apply update from sdcard"

Odabereš "install zip from sdcard" kako to ti je kolega iznad napisao a ne "apply update from sdcard".

16 godina
neaktivan

apply from sd card pise na prvoj stranici to i ima samo u biosu ... nego nece .. ja mislim da ja moram prvo da instaliram android verziju 2.3.3 pa cu onda tek moci root odraditi ... jos nisu napravili onaj program "super one click" za ovu verziju 2.3.6

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 14:50 (Darko999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Darko999 kaže...

apply from sd card pise na prvoj stranici to i ima samo u biosu ... nego nece .. ja mislim da ja moram prvo da instaliram android verziju 2.3.3 pa cu onda tek moci root odraditi ... jos nisu napravili onaj program "super one click" za ovu verziju 2.3.6

krivo, nema nikakvog instaliranja 2.3.3 verzije. kao prvo, očito nemaš instaliran CWM recovery nego stock. instaliraj CWM, stavi jedan od rootova koje sam ti poslao i zaboravi na superoneclick

16 godina
neaktivan

ok izvinjavam se :) sad cu da probam to sve instalirati pa javim

Hvala Fundowsky uspio sam ... Sad jos da dobijem dobru SD Karticu pa krecem sa ispobavanjem rom .. :) pozz

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 15:57 (Darko999).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Hello.

Evo sam napravija root i stavija ovaj cyanogenmod 7.2. Sve je bilo 5 i nakon sta sam stavija da se instalira mod sa sd kartice sve islo ok, vidija sam onu intro animaciju i odjedanput se ekran zatamnija (vidim da je jos upaljen - svitlo je upaljeno al nema nista na ekranu), ali ne odgovara na nikakve podrazaje.

Any thoughts?

Hvala

Evo san napravija wipe iznova i ponovno dignija mod i sve radi za 5.

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 12:42 (Antonic).

0 0 hvala 0
15 godina

Koristim beneruov v4 i sad me zanima kako pojačati zvuk na slušalicama. Pojača sam priko DSP-a al i to mi je slabo(za normalne ljude je vjerovatno to dovoljno)?

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a da probas sa ispiranjem usiju hahaha 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hhahaha dobra dobra

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
r3c0d kaže...

Koristim beneruov v4 i sad me zanima kako pojačati zvuk na slušalicama. Pojača sam priko DSP-a al i to mi je slabo(za normalne ljude je vjerovatno to dovoljno)?

meni je isto bilo full slabo, pa sam u dsp manageru sve one stupce na max stavio i sad je glasno

Autoclimb kills more people than AIDS
15 godina

Jesam i ja al ja bi još jače..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
r3c0d kaže...

meni je isto bilo full slabo, pa sam u dsp manageru sve one stupce na max stavio i sad je glasno

r3c0d kaže...

Jesam i ja al ja bi još jače..

dobro, pa koliko bi vi glasno, nikad nisam ni na jedan rom stavio te fixeve za glasnoću i sve se sasvim normalno čuje

15 godina

Jebiga ja sam takav. Tvoj je rom bia odličan šta se tiče zvuka. Al sad sam navika na ovog i radia je misec dana odlično(i još radi) i sad počinje škola pa koristim sluše svaki dan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice