- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

zahebi taj način recoverija sa rom managerom isprobano je najbolji recovery cwm 4026 do 5027 po meni je naj izbor 5027
pitanje za a-wara i fundovskog :
zašto se restarta mob ako instaliram apk. pohranjenu sa sd kartice.. dešava se na novim verzijama romova oba kuhara? neće instalirati ni aplikacije skinute sa marketa ilti google play
zašto se restarta mob ako instaliram apk. pohranjenu sa sd kartice.. dešava se na novim verzijama romova oba kuhara? neće instalirati ni aplikacije skinute sa marketa ilti google play
Na 3.0 i originalnom ili 780 kernelu nema problema s instalacijama.
meni neće staviti sve aplikacije na memorijsku karticu. nasnimam igo navigaciju i nemrem staviti na karticu nego je na mobitelu i tak još dosta aplikacija, a dok na lg gt540 je baš ta navigacija mogla bez problema na memorijsku. ima koje rješenje za to?
meni neće staviti sve aplikacije na memorijsku karticu. nasnimam igo navigaciju i nemrem staviti na karticu nego je na mobitelu i tak još dosta aplikacija, a dok na lg gt540 je baš ta navigacija mogla bez problema na memorijsku. ima koje rješenje za to?
link2sd (autolink opcija), app2sd
na 3.0 original
na 3.0 original
Na bilo kojem 3.0 sa originalnim ili 780 kernelom.
.
na 3.0 original i turbo clean te na novom a.waru , nakon toga sam ga 2x hard resetirao pa ću uskoro saznat
@edit:hard reset je riješio problem
pa neće i neće staviti neke aplikacije na karticu. pokušavam s app2sd i neće. ima phone only i to nemrem micati, a na movable imam samo 3 aplikacije, a na phone only je 14. stavljal sam i rom par puta i opet isto. :S
U8650 TURBO CLEAN v3.0 by Fundowsky
Očišćen od nepotrebnih aplikacija, nakon instalacije ostaje slobodno ROM 115MB, RAM 85MB.
EDIT:
Imate za skinuti kernel koji isprobano drži na 864MHz. STAVLJATE NA VLASTITU ODGOVORNOST!!!
Jel probo neko ovaj kernel na 864 MHz?
Ako je, kakav je?
4. Pritisnite VOLUME DOWN + POWER i drzite 10s, mobitel ce pokazati pocetnu sliku, i tako neka stoji.
5. Spojite mobitel na racunalo USB kablom
6. U device manager-u instalirajte driver za mobitel koji ste upravo spojili, driveri se nalaze u fajlu koji ste skinuli
7. Nakon instaliacije drivera, pokrenite Instalador.bat, koji ce instalirati recovery, i rebootat mobitel u novoinstalirani recovery.
Evo sve radim po uputama, no koliko traje ta instalacija recoverya? meni u cmd stoji waiting for device i na mobu samo huawei logo (koji se pojavio nakon vol down i power drzanja)
edit rijeseno, trebalo je u cdm pisat waiting for device i tek onda spojiti mob
pa neće i neće staviti neke aplikacije na karticu. pokušavam s app2sd i neće. ima phone only i to nemrem micati, a na movable imam samo 3 aplikacije, a na phone only je 14. stavljal sam i rom par puta i opet isto. :S
ako piše phone only, onda je phone only. u link2sd imaš više opcija za premještanje aplikacija. pod uvjetom da si naravio ext particiju.
tekst sa prvog posta:
app2ext omogucava instaliranje applikacija na ext particiju koju ste napravili na sd kartici. Da biste koristili app2ext, rom koji koristite mora podrzavati app2ext. U opisu romova pise koji romovi podrzavaju app2ext.
I potrebno je rucno formatirati sd karticu i napraviti ext particiju na koju ce se instalirati applikacije
ako piše phone only, onda je phone only. u link2sd imaš više opcija za premještanje aplikacija. pod uvjetom da si naravio ext particiju.
napravil sam tu particiju ali svaki put kad uđem u njega i odaberem tu particiju aplikacije se sve izbrišu. al zanimljivo mi je to da se na LG-u moglo staviti to sve na karticu
hahahahahaha koji car taj sto je napravio cwm recovery, kad ides na format>nesto imas 10 puta opciju "no" i jednom opciju "yes, format", posteno me nasmijao covjek
napravil sam tu particiju ali svaki put kad uđem u njega i odaberem tu particiju aplikacije se sve izbrišu. al zanimljivo mi je to da se na LG-u moglo staviti to sve na karticu
Na svakom mobitelu se mogu aplikacije seliti, bio to LG, Samsung ili Huawei. Kad odeš u link2sd, jel te pitalo na početku koju particiju, ext 2, 3 ili 4 ili FAT? Jesi li odabrao koju? Je li ti reklo da je mount skripta kreirana i da restartaš mob?
@laxarus
a da nije tih 9 No i 1 Yes, moglo bi često biti ups, nisam to mislio...
Na svakom mobitelu se mogu aplikacije seliti, bio to LG, Samsung ili Huawei. Kad odeš u link2sd, jel te pitalo na početku koju particiju, ext 2, 3 ili 4 ili FAT? Jesi li odabrao koju? Je li ti reklo da je mount skripta kreirana i da restartaš mob?
@laxarus
a da nije tih 9 No i 1 Yes, moglo bi često biti ups, nisam to mislio...
da pitalo me za particiju i odabral sam ext 2 jer sam i takvu napravil i onda zašteka i sve aplikacije se više ne mogu pokrenuti. moraju se instalirati ponovno ili ispočetka samo stavim rom
da pitalo me za particiju i odabral sam ext 2 jer sam i takvu napravil i onda zašteka i sve aplikacije se više ne mogu pokrenuti. moraju se instalirati ponovno ili ispočetka samo stavim rom
ne znam u čemu si radio particiju. idi u CWM, particioniraj, za ext stavi 512, za swap 256, stavi rom, u link2sd odaberi EXT4
ne znam u čemu si radio particiju. idi u CWM, particioniraj, za ext stavi 512, za swap 256, stavi rom, u link2sd odaberi EXT4
sad zadnje sam radio u MiniTool Partition Wizard Home Edition i napravil sam i swap particiju i ovu za aplikacije. prvo sam napravil i tak kak si sad napisal i opet mi je bilo isto samo kaj se više ne sjećam koje sam odabral. mah neću sad više niš prčkati jer sam si nasnimal sve aplikacije opet i neću da mi se opet sj
sad zadnje sam radio u MiniTool Partition Wizard Home Edition i napravil sam i swap particiju i ovu za aplikacije. prvo sam napravil i tak kak si sad napisal i opet mi je bilo isto samo kaj se više ne sjećam koje sam odabral. mah neću sad više niš prčkati jer sam si nasnimal sve aplikacije opet i neću da mi se opet sj
ext4 i amen
evo napravil sam tak kak si napisal. točno tak i napiše mi ovo "mount script error. mount script cannot be created. mount: device or resource busy. ext4 may not be supported on your device. try FAT32 on the second partition". točno sam sve napravil kak si rekel i eto. -.-
evo napravil sam tak kak si napisal. točno tak i napiše mi ovo "mount script error. mount script cannot be created. mount: device or resource busy. ext4 may not be supported on your device. try FAT32 on the second partition". točno sam sve napravil kak si rekel i eto. -.-
restartaj mob, opet u link2sd i probaj sa ext3
restartaj mob, opet u link2sd i probaj sa ext3
kaj kad više onda sve ali baš sve aplikacije ne rade i moram rom ispočetka staviti. sad sam ga stavil al mi prazna baterija tak da idem probati opet. sad bi onda prema tome svemu ext3 trebalo biti jer sam sve druge probal. kasnije budem probal
EDIT: isto je. na svakom ext-u mi neće to napraviti. ne kužim :S
EDIT2: radi na ext4 napokon :)

charging do 480
screen off do 245
in call do 320
low battery do 245
probaj i sam kombinirati
takoder htjeo bi crnu android tipkovnicu kao na stocku, od ove bljestavo bijele boli glava, kako da to promijenim?
pohvale za kameru, osvjetljenje je sada daleko bolje.

zašto mi se pokazuje ovo kad pukušavam stavit 5026 recovery?! Probao sam i sa 5027 al neš ne valja ...
ajd ovak probaj: zgasi tlf--pritisni skupa volume (-) minus i power tipku-- pričekaj da se pojavi huawei logo( drži stisnuto( - )i power button 10 sek.) --ne spajaj ništa na usb kabal---- pokreni na računalu cwm 5026 instalador bat--- press any key--pisat će waiting for device---sad spoji tlf na kojem je i dalje huawei logo na računalo usb kablom i prati ekran automatski kreće instalacija.. slično je i sa 5027 osim što pritisneš ClockWorkMOD 5.0.2.7 (USB-debag) i na kraju kad je gotovo rebot , te se mob restarta spojen na kabal ..otpoji ga izvadi i vrati bateriju i voila imaš cwm
takoder htjeo bi crnu android tipkovnicu kao na stocku, od ove bljestavo bijele boli glava, kako da to promijenim?
pohvale za kameru, osvjetljenje je sada daleko bolje.
Dok puniš, vidiš samo ikonicu u stilu munje, ako staviš sense widget clock, u on ti ispod sata može prikazivati informacije o sustavu. Ili ideš u postavke-o telefonu, čemu čupati s punjača.
Crna tipkovnica na stocku? otkad? na 2.3.5 imaš latinIME i huaweiIME i obje su bijele. imaš HR tipkovnicu na mom romu koja ti je crna. ili skini neki s marketa.
Kakvo instaliranje huawei marketa? Pa cloud drive ti je već instaliran.