Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.058.595
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
Fundowsky kaže...

Svi koji su skinuli v2.1 prije 06:00 danas, molim skinite opet i instalirajte, ima jedna sitna prepravka vezana uz notifikacije propuštenih poziva koju sam prekasno primjetio. Moje isprike.

Isti link je.

EDIT:

Nadam se da se nećete ljutiti, još sam malo poboljšao rom, sad je ovo v3.0 finalna, zadnja, amen xD. Jedina razlika u odnosu na v2.1 je popravljen float point pa vam u benchu više neće biti cca 20 nego 150+. Dakle, još brži od 2.1 verzije. Bench mi je na originalnom kernelu, sa sd karticom, ondemand 245-600MHz=1613, 245-729MHz=1803.

{#} U8650 TURBO v3.0 FINAL by Fundowsky

pre dobar je ovaj rom, osjetno je brzi SVAKA CAST! :)

14 godina
neaktivan

ovaj finalna verzija od Fundowsky je odlican room fluidan je sve mu korektno radi nema stekanja niti ikakih gluposti... ali imam par zamjerki nesvida mi se to sto si stavio prvise aplikacija nekazm da su sve nepotrebna ima koje i valjaju al po meni su neke nepotrebne.... i imo bi malu zeljicu ako bi mogao naraviti room s CM7 Hvala :D

Ava Karabatić - 'Ja i moj dečko svaki dan meditiramo, on meditira po pola sata, a ja sam malo lijena pa meditiram po 30 minuta'

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pingo18cro kaže...

ovaj finalna verzija od Fundowsky je odlican room fluidan je sve mu korektno radi nema stekanja niti ikakih gluposti... ali imam par zamjerki nesvida mi se to sto si stavio prvise aplikacija nekazm da su sve nepotrebna ima koje i valjaju al po meni su neke nepotrebne.... i imo bi malu zeljicu ako bi mogao naraviti room s CM7 Hvala :D

Moram misliti na sve, nekome će aplikacije dobro doći, nekome ne. Zato se i većina može deinstalirati. Osobno želim rom s programima koji dobro dođu, ne da imam clean i sve stavljaj gore...

CM7 ipak ne... Barem zasad, velika mu je mana zvuk za vrijeme razgovora. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 19:10 (Fundowsky).
13 godina
neaktivan

pozdrav ljudi. radi li vam na 3.0 fundowsky huawei launcher? meni ne radi izbacuje iz njega. A baš sam se navikao na njega... rom je odličan sa orginalnim kernelom radi bolje nego sa klokanim barem meni...pozz

0 0 hvala 0
16 godina

Meni radi. Kod prvog pokretanja je bio malo više puta pokretao onaj loading window ali sad radi sve 5. Imao sam isti problem kao ti sa launcherom pro nakon šta sam stavio fundowsky 3.0 samo sa wipe cache pa sam napravio backup sa all backup, u recovery-u napravio data format, factory reset i wipe cache, pa onda instalirao fundowsky 3.0, vratio sa backupa podatke i sada sve šljaka kak treba.

13 godina
neaktivan

Radi, samo ga pusti neko vrijeme na učitavanju...

EDIT:

Ako nekog zanima, napravio sam blog sa svim svojim dosad izdanim romovima, fixevima, uputama... sve na jednom mjestu...

fundowsky.blogspot.com

EDIT2:

Sad ima i v3.0 international edition koji ima sve jezike sučelja, ne samo hrvatski.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 5:14 (Fundowsky).
13 godina
neaktivan

{#}  novi a.war !!!  Custom_U8650_2.3.6_by_andrijav ,   rom je temeljen na zadnjem romu od C8650+ ,dakle to je android 2.3.6 kojem je dodan OC kernel i app2ext  ima ugrađenu 3 mp kameru ,ako netko želi 5 mp kameru link

ciq(carrier) je maknut.

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 18:07 (tuba 01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Fundowsky, ovaj 3.0 je odličan! Samo, zabrljao sam, kad sam otišao nešto brisati :/

EDIT: zaboravi, već ću instalirati ROM nanovo... :)

'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 17:16 (tonchy).
13 godina
neaktivan

TUBA-jel bi htio roknut od novoga a.wara jedno 12000 screenshootova,ha,ha,ajde zlato poslikaj to malo pa zalijepi tujkar na forum{#}{#}

17 godina
neaktivan

Eto naručio sam mobitel i planiram ga otključat sa tele2 pa stavit custom ROM.

Po ovome što vidim Fundowsky je najbolji, jel tako? {#}

I jedno glupo pitanje, jel važno KAD otključavam SIM lock na mobu? (prije ili poslije rootanja i custom ROM-a?)

LoL EU: Ferinus
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@Fundowsky, jel' mi mozes dat' kontakt neki jer pokusao sam ti poslat poruku al kako sam preko mobitela nece...imam te nesto pitat.

0 0 hvala 0
17 godina
@zv'jer2: otključaj ga na stock ROMu.
17 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
@zv'jer2: otključaj ga na stock ROMu.

OK hvala, a jel SIM unlock ikako utječe na garanciju?

Imat ću spremljen Tele2 stock ROM inače, znam da to utječe.

I jel stvarno najbolji ROM fundowsky? :D

LoL EU: Ferinus
17 godina
Mislim da ti sim lock nije bitan za garanciju, ako griješim neka me netko ispravi.
14 godina

kupil sam jućer taj mob i napravim sve kak piše za rootanje i neće mi. napiše "failed to verify whole-file signature" i onda ispod toga "signature verification failed instalation aborted". isključil sam brzo pokretanje u postavkama i formatiral karticu i samo je na njoj bil taj update i neće. 2.3.3 je verzija androida na mobu. di sam fuljal?
EDIT: riješeno. treba zamijeniti recovery i onda radi

EDIT2: kolko vama piše da imate RAM-a? meni piše 176, a trebalo bi biti 256. :S

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 14:45 (overlord666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i meni tak piše zkj?

0 0 hvala 0
14 godina
rujo505 kaže...

i meni tak piše zkj?

i mene to zanima zake piše 176, a ne 256 :S. čekam da odgovori neko ko zna

17 godina
Dio RAMa otpada na OS, a ostatak od 176MB je dostupan za aplikacije.
14 godina

vama kamera radi normalno na zadnjem ROM-u od Fundowsky-a? meni ne i 2 put sam stavljal ROM i isto je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
overlord666 kaže...

vama kamera radi normalno na zadnjem ROM-u od Fundowsky-a? meni ne i 2 put sam stavljal ROM i isto je.

Meni radi normalno, ne znam što si točno radio da tebi neće. Koji je problem s kamerom?

http://fundowsky.blogspot.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 18:55 (Fundowsky).
14 godina
Fundowsky kaže...
overlord666 kaže...

Meni radi normalno, ne znam što si točno radio da tebi neće. Koji je problem s kamerom?

sve normalno ko i kak piše na 1. stranici sam napravil. a onak ko da sporo refresha. ne znam kak da se izrazim. u 1 sekundi doljni dio ekrana do polovice potamni i onda se opet promjeni da gornji dio potamni i tak mjenja se u krug. možda pola sekunde je brzina toga. na orginalnom rom-u je radila kak treba.

15 godina
Predlazem vam da probate huawei 2.3.5 rom, ja sam prezadovoljan, samo sto nema switcheve u notification baru, alu stavi se update i onda ga imate
Autoclimb kills more people than AIDS
13 godina
neaktivan
overlord666 kaže...

sve normalno ko i kak piše na 1. stranici sam napravil. a onak ko da sporo refresha. ne znam kak da se izrazim. u 1 sekundi doljni dio ekrana do polovice potamni i onda se opet promjeni da gornji dio potamni i tak mjenja se u krug. možda pola sekunde je brzina toga. na orginalnom rom-u je radila kak treba.

Jesi li možda overclockirao?

14 godina
Fundowsky kaže...
overlord666 kaže...

Jesi li možda overclockirao?

i bez overclocka i s njim je isto. treperi slika. tak je neke slično ko i da s kamerom snimaš neki stari tv i onda onak treperi. ne znam kak da se izrazim zbilja xD

13 godina
neaktivan
overlord666 kaže...

i bez overclocka i s njim je isto. treperi slika. tak je neke slično ko i da s kamerom snimaš neki stari tv i onda onak treperi. ne znam kak da se izrazim zbilja xD

Ako će još nekome biti tako, onda mogu smatrati bugom, ovako može biti jednostavno tvornička greška ili neka druga greška kod tebe.

14 godina
Fundowsky kaže...
overlord666 kaže...

Ako će još nekome biti tako, onda mogu smatrati bugom, ovako može biti jednostavno tvornička greška ili neka druga greška kod tebe.

ne vjerujem da je tvornička jer mi na stock rom-u radila dobro, ovoga sam 2 put stavljal i napravil sve kak treba (nije mi prvi put raditi s recovery-em ili fastbootom), al dobro kamera mi opče ni ne treba tak da pusti si mira {#}

EDIT: a u k{#}. od overclocka je to. my bad. nesmije se overclockati i normalno radi :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 19:45 (overlord666).
13 godina
neaktivan

U8650 TURBO CLEAN v3.0 by Fundowsky

Očišćen od nepotrebnih aplikacija, nakon instalacije ostaje slobodno ROM 115MB, RAM 85MB.

EDIT:

Imate za skinuti kernel koji isprobano drži na 864MHz. STAVLJATE NA VLASTITU ODGOVORNOST!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 2:40 (Fundowsky).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hmm stavio taj rom manager i recovery medutim sad kad drzim vol up i power samo stoji huawei logo i ne ide nikud, takoder ako pokusavam rebotat u recovery iz aplikacije isto samo stoji huawei logo.

root imam
quick boot iskljucen
bateriju jesam vadio na 5sec
TD za glupost
13 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
hmm stavio taj rom manager i recovery medutim sad kad drzim vol up i power samo stoji huawei logo i ne ide nikud, takoder ako pokusavam rebotat u recovery iz aplikacije isto samo stoji huawei logo.

root imam
quick boot iskljucen
bateriju jesam vadio na 5sec

Koji točno rom manager i recovery?

14 godina
neaktivan
skinuo sam malo prije clockworkmod rom manager sa marketa i sam me pitao za root pa instalirao recovery, al primjetih da mi je kao uredaji prepoznao u8160 i ne mogu odabrat drugi..
TD za glupost
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice