Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.058.777
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
tuba 01 kaže...
etnes kaže...
tuba 01 kaže...
etnes kaže...

evo, ja sam uspiio rootati pomoću ovog posta, pošto sam imao komplikacija sa ovima koji su navedeni u prvom postu

ma bravo!!! i koji recovery imaš nakon što si instalirao sa tog posta?

4.0.1.4 Zašto pitaš?! jeli taj dobar ili nevalja?!

PRESTAR JE JA SAM IMAO 4026 ,5026 A SAD 5027 IMA NEKI RAZLOG ZAŠTO SE RAZVIJA NOVIJI RECOVERY BOLJE KOMPRESIRANJE ,BRŽI... ITD

dobro, dobro... samo molim te, isključi caps lock ...

15 godina
neaktivan

Je zna neko zas nemogu napravit recovery napravim sve kako pise  i zapne kod djela kad se pokrene instalatior.bat i pise <waiting for device> :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...

Je zna neko zas nemogu napravit recovery napravim sve kako pise   i zapne kod djela kad se pokrene instalatior.bat i pise <waiting for device> :/

misliš instalirat CWM 5026?MORAŠ UGASIT MOB I ONDA ISTOVREMENO STISNUT VOLUME -(MINUS) I POWER GUMB TE IH DRŽATI TAKO PAR SEKUNDI , KAD SE POJAVI LOGO ZNAK HUAWEI ONDA SPOJI NA KOMP   SA USB KABELOM TE BI NAKON TOGA TREBAO STISNUT INSTALADOR BAT.(MORAŠ IMAT INSTALIRAN DRIVER OD TLF. NA PC-U I ISKLJUČEN FAST BOOT) RADI PO UPUTAMA IZ 1 POSTA "Upute za instaliranje custom ROM-ova"

TUBA
14 godina
neaktivan
Fundowsky kaže...
Kao što sam i obećao, sve što ste htjeli je u novoj 2.0 verziji, koja naravno normalno prikazuje pozivatelja, kako god upisali (+385 ili 09x).

...

Dakle, instalirala sam ovaj custom rom i super je. No, imam problem.
Kad skidam i instaliram aplikaciju s marketa ili probam instalirati aplikaciju u .apk formatu sa sd kartice mobitel se reboota.
Šta ne znam, gdje je problem?
15 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
bobofloki2 kaže...

Je zna neko zas nemogu napravit recovery napravim sve kako pise   i zapne kod djela kad se pokrene instalatior.bat i pise <waiting for device> :/

misliš instalirat CWM 5026?MORAŠ UGASIT MOB I ONDA ISTOVREMENO STISNUT VOLUME -(MINUS) I POWER GUMB TE IH DRŽATI TAKO PAR SEKUNDI , KAD SE POJAVI LOGO ZNAK HUAWEI ONDA SPOJI NA KOMP   SA USB KABELOM TE BI NAKON TOGA TREBAO STISNUT INSTALADOR BAT.(MORAŠ IMAT INSTALIRAN DRIVER OD TLF. NA PC-U I ISKLJUČEN FAST BOOT) RADI PO UPUTAMA IZ 1 POSTA "Upute za instaliranje custom ROM-ova"

cek je su ti driveri od of tlf-a ono AndroidHandsetUsbDriver_v1.0? ili sta? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 10:22 (bobofloki2).
15 godina

fundowsky 2.0

kako mogu one facebook i twitter aplikacije zbrisati?

'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tonchy kaže...

fundowsky 2.0

Nikako ako se žele koristiti streamovi.

15 godina
ja ne želim.. ima li koji način da ih izbrišem?
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

pričekaj do sutra novu verziju roma, u njoj ćeš moći

13 godina
neaktivan
Fundowsky kaže...
tonchy kaže...

fundowsky 2.0

Nikako ako se žele koristiti streamovi.

Skini x-plorer,i pod root/cust/trench/in/app-su ti te aplikacije i samo ih izbriši.

samo ga u postavkama pod root acces stavi da je superuser+mount writable

13 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...
tuba 01 kaže...
bobofloki2 kaže...

da jesu driveri od tlf. koje moraš instalirat prije spajanja

TUBA
15 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
bobofloki2 kaže...
tuba 01 kaže...
bobofloki2 kaže...

da jesu driveri od tlf. koje moraš instalirat prije spajanja

instaliro sam i opet nis :S je to mozda zato jer sam rooto sa super one klick? 

13 godina
neaktivan
1. pokusao sam se spojiti s usb-om na komp i nece nikako da ucita mobitel na komp..imam ovaj funkodrovsky rom (isprike ako sam krivo napisao)

2. pokusao sam instalirat kitchen i nije mi uspjelo jel mi moze netko ovdje napisat korakr na hrv il privatno...hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@bobofloki2:

NEMAM POJMA ŠTA TI RADIŠ SA TLF. ALI JA SAM SVE PONOVNO RADIO PO 1 POSTU I NARAVNO SVE RADI ...HARD RESET, ROOT ,CWM{#}

TUBA
15 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...

@bobofloki2:

NEMAM POJMA ŠTA TI RADIŠ SA TLF. ALI JA SAM SVE PONOVNO RADIO PO 1 POSTU I NARAVNO SVE RADI ...HARD RESET, ROOT ,CWM{#}

I ja radim sve kako je u 1.postu 

je mozes napravit video ako ti nije tesko da vidim u cemo je problem? 

17 godina

stavio sam awar update 3 rom, vidim da treba ubacit OC kernel ali ja nigdje ne vidim net fix na prvoj stranici.. di je to?

EDIT: našo sam, možda i to stavit na prvu stranicu jer ja tamo ne vidim

Net_Fix

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 23:23 (T0mB1ll).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...
tuba 01 kaže...

@bobofloki2:

a gle čuda ima ga pun internet

TUBA
13 godina
neaktivan
Da ne otvaram novu temu :)

Kupio sam doticni mob, i za sada je sve odlicno, jedino baterija se dosta brzo ispraznila no valjda je to normalno jer jos nisam koristio smartphone. Znači problem je da se nemogu spojiti na wifi kod mene doma. Uspjesno sam se spajao na neke wi-fije do sada, no moj nikako. Moj je zasticen i kada ukucam sifru cijelo vrijeme je stajalo "Dohvaćanje IP adrese s mreže...". Uglavnom uspio sam to rijesiti uz pomoc nekog workarounda sa neta. Znaci sada se uspijem povezati na wifi no jos uvijek ne mogu pristupiti internetu na mobu. U cemu je problem?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
5arg kaže...

Kupio sam doticni mob, i za sada je sve odlicno, jedino baterija se dosta brzo ispraznila no valjda je to normalno jer jos nisam koristio smartphone. Znači problem je da se nemogu spojiti na wifi kod mene doma. Uspjesno sam se spajao na neke wi-fije do sada, no moj nikako. Moj je zasticen i kada ukucam sifru cijelo vrijeme je stajalo "Dohvaćanje IP adrese s mreže...". Uglavnom uspio sam to rijesiti uz pomoc nekog workarounda sa neta. Znaci sada se uspijem povezati na wifi no jos uvijek ne mogu pristupiti internetu na mobu. U cemu je problem?

baterija ? pročitaj u prvom postu meni je pomoglo baterija dura 4 dana,problem kod tvoje wi -fi veze je vjerovatno u konfiguraciji tvog routera postavi drugi način zaštite mreže na routeru ili probaj isključit zaštitu samo za testiranje oni sistemi wpa-psk moraju biti isto postavljeni na routeru i mobitelu, pokušaj uljučit na mobitelu podatkovnu vezu tako da može spajat na wireles i 3g

TUBA
13 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
5arg kaže...

baterija ? pročitaj u prvom postu meni je pomoglo baterija dura 4 dana,problem kod tvoje wi -fi veze je vjerovatno u konfiguraciji tvog routera postavi drugi način zaštite mreže na routeru ili probaj isključit zaštitu samo za testiranje oni sistemi wpa-psk moraju biti isto postavljeni na routeru i mobitelu, pokušaj uljučit na mobitelu podatkovnu vezu tako da može spajat na wireles i 3g

Oprosti, no malo sam neupucen u to kako se to radi xD. To jest ne znam gdje mogu promjenit konf routera?

13 godina
neaktivan

@5arg:

moraš znati koji router posjeduješ vjerovatno posjeduješ uputstva za rukovanje ili nađi nekoga tko se bolje kuži....   koji router imaš i   čiji koji ti je internet provider?

TUBA
13 godina
neaktivan

Evo i verzije 2.1, saslušao sam vaše želje i mislim da će ovo sad biti zadovoljavajuće. Veliku većinu aplikacija sada možete i sami deinstalirati, nisu više stavljene kao sistemske. Isto tako možete koristiti updateove za prikaz baterije i kernel iz ranijih postova.

{#} U8650 v2.1 by Fundowsky

Sadrži sve što i v2.0, a dodao sam:

-Titanium backup

-DSP Manager

-Launcher Pro

-Totem Weather (sat i prognoza iz originalnog Tele2) 

-Market ažuriran na Google Play

-nema boot animacije

-fluidniji i brži nego prijašnje verzije

-deaktiviran Carrier IQ

-u sve melodije zvona dodan metadata entry ANDROID_LOOP, tako da neće samo jednom zazvoniti

-defaultne facebook, twitter i ostale aplikacije možete obrisati, ali bez toga neće raditi streamovi

-prikaz broja pozivatelja normalno prikazuje (+385 i 09x)

-podržava IP call

Pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 3:39 (Fundowsky).

3 0 hvala 3
13 godina
neaktivan

Je li mi može netko reći kako ste uspjeli riješiti problem sa brojem pozivatelja (+3859x i 09x)? Ja pokušavam ali nikako mi neće, može i na PM.

P.s. fenomenalan je ovaj novi fundowski

0 0 hvala 0
17 godina

andrija, dal ti disejblaš CIQ u svojim romovima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
T0mB1ll kaže...

andrija, dal ti disejblaš CIQ u svojim romovima?

nije disejblan 

15 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
bobofloki2 kaže...
tuba 01 kaže...

@bobofloki2:

a gle čuda ima ga pun internet

Napravio sam bez videa (nisu valjali driveri)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 20:55 (bobofloki2).
13 godina
neaktivan
Fundowsky kaže...

Evo i verzije 2.1, saslušao sam vaše želje i mislim da će ovo sad biti zadovoljavajuće. Veliku većinu aplikacija sada možete i sami deinstalirati, nisu više stavljene kao sistemske. Isto tako možete koristiti updateove za prikaz baterije i kernel iz ranijih postova.

{#} U8650 v2.1 by Fundowsky

Najbolji rom za sada po mom mišljenju.. Vidjet ćemo kako će se ponašati kasnije. Svaka čast Fundowsky!

13 godina
neaktivan

samo da zahvalim na stalnom usavrsavanju softa za ovaj mob :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 1:01 (blade234).

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Svi koji su skinuli v2.1 prije 06:00 danas, molim skinite opet i instalirajte, ima jedna sitna prepravka vezana uz notifikacije propuštenih poziva koju sam prekasno primjetio. Moje isprike.

Isti link je.

EDIT:

Nadam se da se nećete ljutiti, još sam malo poboljšao rom, sad je ovo v3.0 finalna, zadnja, amen xD. Jedina razlika u odnosu na v2.1 je popravljen float point pa vam u benchu više neće biti cca 20 nego 150+. Dakle, još brži od 2.1 verzije. Bench mi je na originalnom kernelu, sa sd karticom, ondemand 245-600MHz=1613, 245-729MHz=1803.

{#} U8650 TURBO v3.0 FINAL by Fundowsky

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 16:51 (Fundowsky).

3 0 hvala 5
13 godina
neaktivan

@Fundowsky:

odličan posao na def. 1626   nisam probao oc. svaka čast{#}

TUBA
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice