Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.058.120
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
andrijav kaže...
etnes kaže...

Pročitao sam upute, no neznam di se nalazi opcija da isključim fast boot, te me zanima da li je u prvom postu sve anžurirano (vidio sam da je zanji put uređivana prije nekoliko minuta, pa se nadam da je) 

izvadi bateriju 5 s i nema fastboota i to ti se na hrvatski zove brzo pokretanje i nalazi se u postavke/aplikacije

a jesam i ja sljep ... prošao sam kroz cijele postavke i neznam kako mi je promakao, btw, znam engleski :D

14 godina
Marac15 kaže...
andrijav kaže...
r3c0d kaže...

Kako riješit browser problem. Instaliran je update 2 net fixed al opet net neradi. Proba sam dolphin i ovaj stock i neradi. Izbaci "Web page not avalible"

Pokusaj s ovim...dakle wipe data,wipe dalvik,format cache,format system,format boot i tribalo bi radit

1.Napravi wipe data, wipe cache, format boot, format system i wipe dalwik cache-BEZ RESTARTA I NAKON TOGA

2.Instaliraj onaj prvi Update 2, OC Kernel i Fix internet- BEZ RESTARTA.

3.Restartaj i mora radit.

:D

Radi mi opera samo. Ja san instalira sve to napravia al instalira sam update 2 net fixed i oc kernel. Sad mi se neda probavat instalirat a zasad mi sve drugo radi a koristit cu operu. Inace rom je odličan :)

xf: recod8600
16 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Radi mi opera samo. Ja san instalira sve to napravia al instalira sam update 2 net fixed i oc kernel. Sad mi se neda probavat instalirat a zasad mi sve drugo radi a koristit cu operu. Inace rom je odličan :)

krivi si instalirao... trebaš instalirati "update 2 radi" ... na njemu internet radi i mogu se mijenjati APN   postavke bez rušenja...

13 godina
neaktivan

Jel tko probao ovaj novi oficijelni rom?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 20:33 (dulesbj).
14 godina
AAO 751 kaže...
r3c0d kaže...

krivi si instalirao... trebaš instalirati "update 2 radi" ... na njemu internet radi i mogu se mijenjati APN   postavke bez rušenja...

Sad sve radi sa "updateom 2 radi". Još jednom pohvala awaru. 

Zanima jel iko stavlja beats audio i ima li razlike?

xf: recod8600
13 godina
neaktivan

iman jedan problem s a.war-om bez oc-karnela,nece mi udje u recovery ! zna li itko kako to rijesiti ???? pomocc molim vas :D

ANte

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ante13021999 kaže...

iman jedan problem s a.war-om bez oc-karnela,nece mi udje u recovery ! zna li itko kako to rijesiti ???? pomocc molim vas :D

jel vadiš bateriju

13 godina
neaktivan

da izvadio sam par puta a sad sam je izvadio vani i cekao 30min i opet nece :/

ANte

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

drzis tipke dok ti ne ude u recovery....

13 godina
samo da fixaju MIUI do upotrebljivosti :D

0 0 hvala 0
15 godina

jel se moze na ovaj mobitel instalirat flash player a da ne steka previse... frend mi ima se x8 i ni njemu nije podrzan flash preko marketa al ga je nasao negdje na internetu i instalirao i radi mu i nesteka nista skoro

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 22:02 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

@ andrijav

možeš li u sljedećoj verziji napraviti deodex system/app i system/framework, ili savjetuj oko alata za deodex, jer je nemoguće editirati odexirane apk datoteke...

>Rješio!

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 17:49 (Srkee).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja sam sad probo instalirat miui i crni ekran mi je ništ neam sam se vidi kad zaključam ga!
jel neko probo miui sa HTC manie? 

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ista stvar i kod mene, ics boota al touch ne funkcionira baš, miui je u nekoj pre-beti :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ajd lijepo ostavite nekoliko dana mir sa miaui-em da bar naprave poštenu betu, ne vrijedi se živcirat! ajmo malo sastrane posmatrat šta se zbiva sa ta dva roma i onda lijepo bacimo testiranja

TUBA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da li podržava ovaj novi a.warov rom swap, i ako da, kojim redom trebam instalirat rom, oc dodatak i swap?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
youdontknowmebro kaže...

da li podržava ovaj novi a.warov rom swap, i ako da, kojim redom trebam instalirat rom, oc dodatak i swap?

može podržavat ako staviš swapper2 apk.

-prati 1 post instalacija custom romova--rom,oc ,swap.,-link2 sd ak hoćeš koristit čari ext particije

TUBA
13 godina

nitko se ne živcira :D

inače, nakon deodexiranja zadnjeg a.wara, izgubim notification switcheve. znači da ne ovise o romu, nego o nekoj p**darijici koja se gubi pri repacku recimo...

iako sam sada mogao slobodno moddati sve, nije mi jos jasan taj not.switch

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

btw, mislim da je ovaj postupak kalibriranja baterije iz prvog posta komplicirani, a postoji lakše rješenje: https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration 

ja sam probao na oba načina, i rezultati su isti....

0 0 hvala 0
13 godina

ja odavno ne kalibriram bateriju, nakon 6-8 ciklusa se normalizira, tako sam navikao još sa gt540...

jednostavno ju treba 5 puta ispraznit do kraja i naputnit cjelu noć i opet je sve super

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jel se moze na ovaj mobitel instalirat flash player a da ne steka previse... frend mi ima se x8 i ni njemu nije podrzan flash preko marketa al ga je nasao negdje na internetu i instalirao i radi mu i nesteka nista skoro

Možda da probaš s ovim- http://apkandroiddownload.com/1445/adobe-flash-player-11-v-11-0-1-153-apk.html

16 godina
neaktivan

Dal je za ovo potreban root..  i kako da stavim ovo gore

http://www.huaweidevice.co.in/Support/Downloads/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
caramba kaže...
maxy0 kaže...

Možda da probaš s ovim- http://apkandroiddownload.com/1445/adobe-flash-player-11-v-11-0-1-153-apk.html

brijem da neradi.. tu an net.hr mogu vidjet onu gore animciju i neke videe mogu isto vidit al kad hocu neku igricu onda se pojavi ono crno i plava kutija...

13 godina
neaktivan
youdontknowmebro kaže...

btw, mislim da je ovaj postupak kalibriranja baterije iz prvog posta komplicirani, a postoji lakše rješenje: https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration

ja sam probao na oba načina, i rezultati su isti....

DAJ NE LUPAJ ŠTA MISLIŠ DA SMO MI OSTALI BLESAVI DA NE ZNAMO STAVIT BATTERY CALIBRATOR   TESTIRANO JEDNO I DRUGO JA SAM DAO PREDNOST KALIBRACIJI IZ 1 POSTA , I NIJE KOMPLICIRANO...

TUBA
16 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
ak hoćeš koristit čari ext particije

jel to znači da koristiš ext?

na kojem si romu trenutno... koliko dugo... jer neki govore da se s vremenom osjeti usporavanje...

ovo mi je malo prostora za aplikacije... neke ne mogu na sd, a neke ostavljaju puno na mobitelu tako da se memorija brzo napuni... htio bi više instalirat zadnji rom na mobitelu a nikako da odaberem pravi... {#}

13 godina
neaktivan

@AAO751

da koristim ext., trenutno a war update2 testiram, nisam primjetio usporavanje imam class 10 sd karticu te kao takva je dovoljno brza s obzirom da sam prije koristio class 4, za preporuku je ako želiš ext i swap po meni je najbolje legao leanov sonic appext , stvar je u igranju sa romovima meni je i ggr bio dobar ali ovaj zadnji   a.warov je nešto dorađeniji i fluidniji ne ždere bateriju kao ggr

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 0:55 (tuba 01).
16 godina
neaktivan

ma naigrao sam se sa romovima  {#} dosta mi je više igre... najvjerojatnije ću staviti Sonic Clean app2ext i to će biti to... probao sam zadnjeg a.war-a i kad mi prilikom dolaznog poziva nije izbacio ime nego samo broj dojadilo mi je... dosta mi je više bugova...

13 godina
neaktivan
AAO 751 kaže...

ma naigrao sam se sa romovima  {#} dosta mi je više igre... najvjerojatnije ću staviti Sonic Clean app2ext i to će biti to... probao sam zadnjeg a.war-a i kad mi prilikom dolaznog poziva nije izbacio ime nego samo broj dojadilo mi je... dosta mi je više bugova...

A GLEDAJ NA TO OVAKO LJUDI KOJI SU OVDJE NA FORUMU   SU VEĆINOM ENTUZIJASTI TE SVOJA SAZNANJA IZNOSE NA FORUMU I TIME POMAŽU NADOPUNAMA NEDOSTATAKA NA NPR. NEKOM ROMU AK ŠTA PRIMJETIŠ BILO BI LIJEPO DA TO IZNESEŠ I POKUŠAT ĆEMO RIJEŠIT ZATO SMO   OVDJE...SVATKO OD NAS IMA NEKO SVOJE ISKUSTVO

TUBA
16 godina
neaktivan

ma jasno mi je al kažem da više neću, bar se nadam ;)     previše mi je oduzelo vremena... neke sam aplikacije više puta instalirao nego što sam ih koristio, a to, mislim, nije u redu ;D

13 godina
neaktivan
AAO 751 kaže...

ma jasno mi je al kažem da više neću, bar se nadam ;)     previše mi je oduzelo vremena... neke sam aplikacije više puta instalirao nego što sam ih koristio, a to, mislim, nije u redu ;D

ma sve 5,,{#} ja sam baš sad rom zamijenio neznam ako će ti biti od pomoći   kad instaliram novi rom prvo stavim titanium backup   a onda restoram sa njega aplikacije koje su mi od koristi bile otprije backupirane   a to se vrti najviše desetak programa tako da satime imam cca 10 min posla i sve štima kad najbolje radi napravim backup u recoveriyu i to je onda to(alarmi , wi fi, bt...)

TUBA
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice