Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.057.984
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
maxy0 kaže...

kakvo je vama stanje s baterijom? kad sam si kupio mobitel dosta je dugo drzala bio sam cijeli dan na njemu i jedva sam potrosio a sad mi za pola sata ode 20% i neradim nista posebno na njemu (fejs i to)

moj prijedlog napravi kalibraciju baterije kao na 1 postu nakon nekoliko punjenja osjeti se razlika u poboljšanju(2-3 punjenja)

TUBA
13 godina
neaktivan
Dr. Beast kaže...

Može li netko postaviti link za original Tele2 ROM koji dođe s mobitelom kada se kupi, a da mod ili autor teme uredi 1. post sa tim linkom?

1. post, danas dodano Ima opcija "hrvatski rootani tele2 rom" koji je backup file i kopira se u clockwork recovery-backup. NEMA RAZLOGA DA NE PROBAŠ STAVIT A-WAR-ove   i lean&mean romove sa i bez oc kernela oni imaju sve ko tele 2 rom s tim da a.warovi imaju notification bar te su  sa novijom verzijom androida 235 dok je tele2 233 + očišćeni su od svih nepotrebnih aplikacija koje možeš naknadno skinut ili naći zamjenske na marketu! Za taj backup roma ako te zanima IMAŠ U 1 POSTU

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 19:58 (tuba 01).
13 godina
neaktivan
Deyaan kaže...

Jel bi znao tko zašto nakon instalacije Sonic clean app2ext roma ne radi ona notification traka gore? stalno javlja 'process com.android.systemui stopped'. ostalo sve radi kako treba. Jel imao tko taj problem?

Particije sam sve napravio kako treba, a instalirao isto ko isve ostale romove.

dali si sve napravio za instalaciju novog roma kao što je opisano u 1 postu(wipe dat,wipe cache,advanced--wipe dalvik cache)?

TUBA
13 godina
neaktivan

da, istina, prvi put sam to zaboravio, bilo je vise gresaka pa sam jos jedanput ubacio rom i napravio prije svo to ciscene  ali notification bar ne radi. Jel se moze kako popraviti?

13 godina
neaktivan
Deyaan kaže...

da, istina, prvi put sam to zaboravio, bilo je vise gresaka pa sam jos jedanput ubacio rom i napravio prije svo to ciscene   ali notification bar ne radi. Jel se moze kako popraviti?

U cleann sonicu ne radi notification bar kao na original romu međutim postoji widget power switch ,nadzor nad napajanjem itd ima ih dosta na marketu  pogledaj jedan ima i u widgetima instaliran na samom romu

TUBA
13 godina
neaktivan

Hvala na savjetu, ali izgleda da sam nešto zeznuo jer konstantno izbacuje grešku 'process com.android.systemui'. Znam da sam prvi put kad sam ga stavljao zeznuo... drugi put sam prvo sve ocistio, cak sam probao i drugi rom (koji je ok radio), probao sam i clean bez ext2 i isto je izbacivalo tu grešku. Znaš možda kako bi to mogao popraviti?

edit: ako instaliram taj widget, vjerojatno će i dalje izbacivati taj error

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 12:43 (Deyaan).
13 godina
neaktivan
Deyaan kaže...
Hvala na savjetu, ali izgleda da sam nešto zeznuo jer konstantno izbacuje grešku 'process com.android.systemui'. Znam da sam prvi put kad sam ga stavljao zeznuo... drugi put sam prvo sve ocistio, cak sam probao i drugi rom (koji je ok radio), probao sam i clean bez ext2 i isto je izbacivalo tu grešku. Znaš možda kako bi to mogao popraviti?

uđi u recovery mount&storage tamo formatiraj sve osim sd kartice   jedno po jeedno, vrati se wipe data,wipe cache wipe dalvik cache(advanced) onda stavi rom po želji

edit jesi ti napravio particiju sd kartice cca 512 128 swap? to se radi ako koristiš sonic appext   1 POST

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 12:48 (tuba 01).
13 godina
neaktivan

Znam da sam drugi put u mount&storage pobrisao i system i boot... al mislim da ima još nešto (osim SD-a) pa ću probat to kad dođem kući za par sati. Napravio sam 512MB ext i 256MB swap. Javim kako je prošlo, hvala na pomoći!

13 godina
neaktivan

Ma shit... ne radi ni dalje... ali sada je na hrvatskom; kaže 'Aplikacija Traka statusa (postupak com.android.systemui) neočekivano je zaustavljen. Pokušajte ponovo.' i tako u nedogled.

13 godina
neaktivan
Deyaan kaže...

Ma shit... ne radi ni dalje... ali sada je na hrvatskom; kaže 'Aplikacija Traka statusa (postupak com.android.systemui) neočekivano je zaustavljen. Pokušajte ponovo.' i tako u nedogled.

si stavljo možda neku skriptu ili   prvi update od a.wara? ja sam stavio taj update i to mi je pisalo koliko se sjećam na sonicu od leana appext drugo je sve radilo   , pričekaj nekoliko minuta nakon što pokreneš novi rom da si sistem sam posloži stvari   cca 10 min

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 16:14 (tuba 01).
13 godina
neaktivan

Da, imao sam prije a.war i onaj prvi update. Skripte nisam instalirao. Kasnije ti je onda bilo dobro? Nije se više to pojavljivalo? Mislim da je stajao kojih 5-10 minuta prije nego što sam ga reflashao drugim romom, nije se ništa popravilo.

13 godina
neaktivan
Deyaan kaže...

Da, imao sam prije a.war i onaj prvi update. Skripte nisam instalirao. Kasnije ti je onda bilo dobro? Nije se više to pojavljivalo? Mislim da je stajao kojih 5-10 minuta prije nego što sam ga reflashao drugim romom, nije se ništa popravilo.

Instalirao sam a.wara stavio update ,mislim da me i onda zezalo promijenio sam launcher i poslije je bilo ok., Trenutačno koristim betu i kod mene je stabilna sve radi osim spirit fm radia, pokrenem ga i hoće radit samo preko spikerfona neće na slušalice osim vrlo malo 3-*4sekunde

TUBA
13 godina
neaktivan

je li može novi link za hrvatski rootani tele2 rom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
Deyaan kaže...

Instalirao sam a.wara stavio update ,mislim da me i onda zezalo promijenio sam launcher i poslije je bilo ok., Trenutačno koristim betu i kod mene je stabilna sve radi osim spirit fm radia, pokrenem ga i hoće radit samo preko spikerfona neće na slušalice osim vrlo malo 3-*4sekunde

Probaj metnuti LG,i radit će ti spirit,ali samo na slušalicama,a za zvučnik ga stavi na cyanogenmod old,i radi sto posto,bar je prvi a.war radio,pa javi jel tak šljaka.

13 godina
neaktivan

da tako ti radi

13 godina
neaktivan
simivan kaže...

je li može novi link za hrvatski rootani tele2 rom.

1. POST....NOVI LINKOVI

TUBA
14 godina
neaktivan
ne znam koji mu je k, ali je ekran poludio, stisnem na jednom dijelu a on registrira na sasvim desetom mjestu koje nije ni blizu, itko imao slican problem?
TD za glupost
13 godina
neaktivan

Evo meni konačno uspješno instaliran 'Sonic Clean app2ext' i to iz cca 10. pokušaja.

E sad imam pitanje... pošto imam ext i swap particiju, da li moram instalirati i neke aplikacije (i koje preporučate) da bi ih ovaj rom koristio ili ih on koristi sam po sebi?

edit: sorry, našao sam odgovor na ovo pitanje u prijašnjim postovima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 2:33 (Deyaan).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imamo jedno pitanje na kojem ROM-u je baziran ovaj update 3 od andrijav jel od a-war sa OC kernelom?

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Silvio12 kaže...

imamo jedno pitanje na kojem ROM-u je baziran ovaj update 3 od andrijav jel od a-war sa OC kernelom?

Pa nisam napravio update 3 imas samo update 1 koji se instalira na one romove sta sam prije napravio i ovaj update 2 beta koji je zasebni rom i sve se temelji na onom kinezu 1112

13 godina
neaktivan

e ispričavam se za update 2 sam pitao,hvala ;)
EDIT:jel bi mogo na update 1 dat 5 mpx kamera il samo objasni kako si napravio to? 

Siky
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 18:28 (Silvio12).
13 godina
neaktivan

a previse datoteka triba minjat pa mi se neda radit updater skriptu za to sve,al kad napravim pravu verziju onda cu napravit i update za te romove da ne gubite podatke i aplikacije bezveze

13 godina
neaktivan

e bravo jedva čekam tvoje finalne romove :)

Siky
15 godina
neaktivan

bok, ljudi :) rootao mobitel, stavio custom rom, skinuo cpu master pro i overclockao ga. :)  jedna stvar koja me interesira: kod slaganja profila u cpu masteru imam overheat temperature... koja je ustvari temperatura pregrijavanja ovog mobitela, koliko bih stupnjeva tu trebao staviti, i pri kojoj temperaturi mobitel ustvari ima trajna oštećenja? jer sam overclock, ako mobitel stabilno radi, nebi trebao imati neke mane za hardware, zar ne?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
youdontknowmebro kaže...

bok, ljudi :) rootao mobitel, stavio custom rom, skinuo cpu master pro i overclockao ga. :)   jedna stvar koja me interesira: kod slaganja profila u cpu masteru imam overheat temperature... koja je ustvari temperatura pregrijavanja ovog mobitela, koliko bih stupnjeva tu trebao staviti, i pri kojoj temperaturi mobitel ustvari ima trajna oštećenja? jer sam overclock, ako mobitel stabilno radi, nebi trebao imati neke mane za hardware, zar ne?

50 STUPNJEVA JE NEKAKVA SIGURNA   GRANICA

TUBA
13 godina
neaktivan

Meni se moj nikada nije digao više od 38 stupnjeva,a na bateriji ti piše da sve šta je ispod nule i iznad 45 stupnjeva nije dobro,nekakva radna temp. bar meni je od 34 do 36stupnjeva.

13 godina
neaktivan

Mislim se mjenjat uređaj (oni koji ga misle uzet, sa uređajem je sve potpuno u redu i nisam do sad imao nikakvih problema) jer mislim uzet neki malo jaci. Sto mislite kada stavim (pronasao sam negdje od Tele2) originalan firmware mogu li rec da je pod garancijom tocnije, da li mi (bez obzira sto je uredaj bio rootan i stavljen custom rom) sa original firmware.om vrijedi garancija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nikica1211 kaže...

Mislim se mjenjat uređaj (oni koji ga misle uzet, sa uređajem je sve potpuno u redu i nisam do sad imao nikakvih problema) jer mislim uzet neki malo jaci. Sto mislite kada stavim (pronasao sam negdje od Tele2) originalan firmware mogu li rec da je pod garancijom tocnije, da li mi (bez obzira sto je uredaj bio rootan i stavljen custom rom) sa original firmware.om vrijedi garancija?

mislim da bi se priznala gara moraš imat oriđiđi rom od tele2 i unrootan uređaj a sad što se tiče cwm-a iliti biosa nebi trebalo pretstavljat problem pitaj malo, ima još foruma na internetu ...

TUBA
15 godina
neaktivan

kada vratiš onaj službeni rom, vrati ti se i bios i garancija ti vrijedi...

0 0 hvala 0
14 godina

Jel ima iko problema na cyanu (trenutno teammmate ics) a i na svakom cyanu dosad u vezi poziva. To mi se dogodi svako 3-4 dana i tad nemogu zvat to jest mogu zvat al mi pise poziv na cekanju dok taj koga zovem primi poziv i mene cuje al ja njega ne. A kad me neko ide zvat ja se javim i opet mene se cuje a ja toga drugoga ne. Kad ga rebootam sve je uredu. Iko pomoći?

U kakvom je statusu a.warov rom, jesu gotovi svi update-ovi da se maknem malo s cyana?

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice