Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.057.593
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

@dulesbj

dule daj mi stisni link za notificatione

{#}

TUBA
15 godina

Drago mi je da sam pomoga.

Ako neko proba sa lean&mean ROM-ovima neka javi rezultate.

13 godina
neaktivan
antebr kaže...

Drago mi je da sam pomoga.

Ako neko proba sa lean&mean ROM-ovima neka javi rezultate.

lijepo   od tebe ali moraš naučit stavljat link stranice puno se lakše koristi, leanov sonic appext neće pokrenut notification,sve sam obrisao te formatirao cjelu sd karticu ali uzalud šteta baš{#}

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 1:39 (tuba 01).
13 godina
neaktivan

jel može neko link neko dat za taj power control?da i ja probavam s vama to testirat. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo poslat ću tubi na mail,pa će on to upload,malo je zeznuto za link,sve je na ruskom i moraš se registrirati

evo linka-rar se zove cust:

http://letitbit.net/download/66576.6051e9ddea78dc29a2ade3315dbe/cust.zip.html

Ako će raditi,i taj rar stavljajte odma poslije roma,nikakav restart,i mislim da će rom biti na ruskom,kada se digne,ali nema veze

A ovo je za bolji zvuk patch,on se isto meće kao i ovo za notificatione,stavit će dsp manager,rar je download,a unutra su još dva rara-fix audio i original,pa probajte,isto iz recoverya

link:

http://letitbit.net/download/24692.280b7d775feaf81c64ad92ea3568/Downloads.rar.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 11:04 (dulesbj).

1 0 hvala 1
14 godina

Kada radim swap prvo tribam particionirat karticu, onda rebootat, stavit rom na sd i instalirat ga?

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Kada radim swap prvo tribam particionirat karticu, onda rebootat, stavit rom na sd i instalirat ga?

da napravi ext i swap ,stavit rom -link2sd-swapper2 imaš opisano unazad nekoliko stranica

14 godina

Kad sam particionira i stavija novi rom skinija sam program A2SDGUI i kaze mi da nemoze startat zbog tri razloga:1.Your device si not rooted. 2.A2SD scripts could not be found 3.No EXT partition found. Iko rješenja ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Kad sam particionira i stavija novi rom skinija sam program A2SDGUI i kaze mi da nemoze startat zbog tri razloga:1.Your device si not rooted. 2.A2SD scripts could not be found 3.No EXT partition found. Iko rješenja ?

meni taj asdgui radi   jedino na leanovom sonicu appext ,koristim swapper2 i link 2sd

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 17:11 (tuba 01).
14 godina

Neradi nikako. Kako još vidit koliko je swap popunjen? Rom je ics teammat3

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Neradi nikako. Kako još vidit koliko je swap popunjen? Rom je ics teammat3

SI PROBO SWAPPER2 nemoš vidit ali bi trebo sigurno radit a ta asdgui isto mi piše ko i tebi   da nije mob rootan itd.. idi bez nje postavu swapper2-postavke-settings-advanced- use swap partition, kvačice:recreate swap file.,reformat swap,-izađi van iz advanced,-swap size do 256-swappines   do 60-run swapper at startup-safe unmount-safe remount stavi kvačice stisni ON KAD UĐEŠ U SWAPPER pričekaj dok on podesi i kaže all done!!! meni radi super

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 18:03 (tuba 01).
15 godina

Pozdrav svima, mislim si uzeti ovaj mob, pa imam jedno pitanje. procitao sam sve postove, ali nisam skuzio, moze li se mob unlockati na sluzbenom tele2 romu ili moram prvo staviti sluzbenog huawei kineza gore? znam da ne ide na custom romovima, ali ide li na tele2 romu? hvala i pozdrav! 

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa možeš ga dekodirat na služebenom romu ;)

Siky
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

moze li se mobitel ikako dekodirat osim putem koda onog sta se naruci?

0 0 hvala 0
15 godina

ne može, ali bar kod nije skup :)

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
14 godina
neaktivan
jel ima u hr za kupit bolja baterija? 1400mah mi ode za 8 sati
TD za glupost
13 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

ouch! ja sam svoju testirao 39 sati i još je bilo 30% s tim da sam imao profile na master cpu pro   i 2 g mrežu+ obični sonic clean

TUBA
15 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

Ne prčkaj po njemu previše i ne moraš ni lipe potrošiti hehe. Ima on jako dobru bateriju, bar po meni i po testovima na  Bug-u.

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
14 godina
neaktivan
a sta ce mi mob ako ga necu koristit da bi sparao struju? :)
inace jako pazim na gasenje pozanskih aplikacija, ekran mi je na auto, i 75% vremena samo surfam na njemu, nikada ne igram.
TD za glupost
14 godina
neaktivan
ps (kad mobilni bug nema opciju uredi) viber mi zdere bateriju, 42min razgovora i ode baterija sa 100% na 0% ...
TD za glupost
15 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
ps (kad mobilni bug nema opciju uredi) viber mi zdere bateriju, 42min razgovora i ode baterija sa 100% na 0% ...

Nisam još koristio viber ali mislim da nešto ne štima. Jesi stavljao custom rom? Ako jesi, znaš li da treba kalibrirati bateriju? Ako nisi stavljao custom rom opet probaj kalibrirati bateriju jer te ništa te košta, a možda riješiš problem!

13 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

jesi probao kalibraciju opisanu u 1 postu'?

TUBA
14 godina
neaktivan
imam stock huawei kineza, kalibracija nije nista promijenila.

takoder svaki put ga pustim da se isprazni do kraja pa punim 10 sati.
TD za glupost
15 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
imam stock huawei kineza, kalibracija nije nista promijenila.

takoder svaki put ga pustim da se isprazni do kraja pa punim 10 sati.

Pa kako možeš imati stock kineza? Što si ga u kini kupio ili? Nije dobro Lithium-ion bateriju pustiti da se isprazni do kraja, to joj šteti! Sam mobitel te upozori da kad je baterija na 15% da je vrijeme da ga ukopčaš na punjač.

14 godina
neaktivan
pod stock mislim da nije custom rom vec onaj koji je sam huawei napravio za taj uredaji, verzija koja je potrebna za root skinuta sa pc expert foruma
TD za glupost
15 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
pod stock mislim da nije custom rom vec onaj koji je sam huawei napravio za taj uredaji, verzija koja je potrebna za root skinuta sa pc expert foruma

aha ok! Ne znam, možda si krivo nešto radio jer sam siguran da Viber razgovori bi trebali manje baterije trošiti pošto sam pročitao da prosječno prometa po minuti troši 0.5mb, (a to je ništa prema youtube-u kojeg svakodnevno pali moj nećak i uredno troši bateriju :)) Možda ne možeš povezati internet promet i bateriju, ali oni su povezani, jer kad ide promet, troši se i baterija poprilično.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 1:29 (Cevi).
14 godina
neaktivan
danas sam pricao 10 min na viber i battery use pokazuje da je na to otislo 23% baterije.. ne znam..
TD za glupost
17 godina
neaktivan

Evo moram se nadovezat kada ste poceli o autonomiji baterije.

Uglavnom sada sam na Sonic CyanogenMod-u i necu se micat od njega. MOD je savrseno clean bas ono sta sam trazio. Imate samo 2 programa sta stalno koriste ram i nemogu se islkuciti to su androdi tipkovnica 6MB i gogle usluge 7MB i to je to. Cijeli ram ostaje samo za vas. OD aplikacija isto sve ocisceno imate ono samo najosnovnije i one povezane sa gogleom koje se nedaju izbrisat a to su gmail maps latitude i ostale sheme. zauzetak memorije moba vam je oko 20mb Nisam siguran jeli i toliko. Mozete misliti kada je youtube aplikacije nema i cak notes aplikcije nema koliko je cist. Vizualno je lipsi i klizi jedno 5puta bolje od stocka. U vezi zvuka zvucnik se dere cak i kresti koliko je jak. U vezi slusalica sluse su jace i glasnije nego na stock rom-u HARD TO BELIVE al istinito.MOJA PREPORUKA SVINA INSTALIRAT KO HOCE TOTALNO CLEAN i VEOMA STABIALAN ROM.

Eh sada u vezi baterije.

KALIBRACIJU BATERIJE NIKAKO NISAM RADIO kao sta je u prvome postu. Baterija traje i traje neznam cime je vi opterecujete al ja uglavnom za surfane putem wifi-a   i to ono to mi je takorec glavna namjena. Cpu mi je spusten od 122-320Mhz i sasvim dovoljno za razgovore i konstantno surfanje. Na 320 mi bez problema klizi java aplet al na 240 surfanje nije toliko ugodno. A jedino sada hard aplikacije poput bilo koje igre cuclaju baterije. Al isto sam uspio navuc nekih 10 sati angrybirds-a sta je vise nego dovoljno.

Jedino za razgovore neznam koliko vuce jer pricam ono max 2-3 minute dnevno preko moba. Sve mi se svodi na wifi i pisanje poruka xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 12:24 (Duje00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kak je sad tebi slušalica glasnija na cyanu,nego na stock romu,a svima u svijetu na u8650 nije,jedino ako je tvoj mobitel poseban,ja to ne vjerujem,bez uvrede!

13 godina
neaktivan

mozda ima neki super sluh ko supermen

acid20st kad ce vise taj rom...testiras ga vec 5 dana

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice