Već imam ponuda za Ace, da ga prodam za oko 750kn, što je po meni solidna ponuda, ali nisam smjela pristati na to dok se ne raspitam za Huawei jer nemam zamjenskog mobitela, a bolje i moj Ace, nego da ostanem ni na čemu :) Veličina mi baš odgovara, nije prevelik, kao npr.SIII, a za težinu ću vidjeti ;)
Iskreno, najviše bih mijenjala Ace zbog sporog procesora i rama. Nadam se da me taj od 1GHz neće razočarati. Baterija mi na ovom traje max 24h, ali ja ga maximalno i koristim, tako da se ni ne žalim. Ako i ovaj mogne toliko izdržati ja sam zadovoljna, a ako može više, onda još bolje po mene :) Za ICS ću morati uključiti nekoga iskusnijeg od mene da ne bih šta zeznula, ali o tom' po tom' :)
Još jednom puno hvala na odgovoru, pomogao si mi u odluci jer teško se rastajem od nečega što mi je poznato kao što je to u ovom slučaju Samsung. :)
Nema problema, zato sam tu :-))
Nemoj se "tresti", Huawei G300 ti je dobar izbor, pogotovo u odnosu na tog Acea. Jedino što je 30 grama teži.
Osim Huaweija, za 1000kn možeš naći još solidnih mobitela recimo na njuškalu, pogotovo od Sonya (korištenih možda samo par dana), ako te bude zanimalo javi mi se na PP pa ću ti preporučiti par modela jer je ovo ipak tema o Huaweiju G300.