Huawei ASCEND G300 - PUN POGODAK!

poruka: 386
|
čitano: 128.913
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Jel netko zna offical put za downgrade na gingerbread?

Svida mi se ICS i radi on koliko toliko dobro, ali mi malo slobodne memorije, max mi ostane 100 MB, uglavnom je to oko 70-80. 

A kako sam citao da na gingerbread radi puno brze i bolje.

Ne bih ga rootao pa onda vracao, jer sam ga uzeo prije par dana i jos mi je garancija bitna, barem pola godine da vidim kako ce se ponasati

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li još nekome da se nakon svakog razgovora na ekranu pokaže UČITAVANJE i to tako vrti jedno 5-6 sekundi i posli ok.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Huawei ASCEND G300 - PUN POGODAK!
goodye kaže...

Jel netko zna offical put za downgrade na gingerbread?

Svida mi se ICS i radi on koliko toliko dobro, ali mi malo slobodne memorije, max mi ostane 100 MB, uglavnom je to oko 70-80. 

A kako sam citao da na gingerbread radi puno brze i bolje.

Ne bih ga rootao pa onda vracao, jer sam ga uzeo prije par dana i jos mi je garancija bitna, barem pola godine da vidim kako ce se ponasati

offical put za downgrade je dosta dug, stvarno ti nebi to preporucio jer jer ono zajebancija

Inace za sve koji oce downgrejdat i upgrejdat izasao je jednostavan alat za to

http://www.modaco.com/topic/361310-guidedowngrade-upgrade-from-recovery/

znaci samo skinite zip koji vam treba i flashate ga sa recoveryem, stvarno najjednostavniji nacin za napravit downgrade (kad se samo sjetim koliko san ja muka prosa da bi ga downgrejda..)

naravno za ovo vam treba CWM al i dalje je sve to jednostavnije nego radit pravi downgrade.

Inace ja sam na GB-u trenutno radi jako brzo, oko 270mb rama slobodno  

17 godina
neaktivan

Evo i ja uzeo dotični Ascend G300. Kupljen u četvrtak u podne preko web-shopa Bonbona, stigao danas (utorak) u podne.

Prvi dojmovi su zaista odlični. Ovo mi je prvi (vlastiti) smartphone.

Što se tiče nekih gore navedenih problema - škripanje, probijanje svjetla - kod mene nema ništa od navedenog.

Ps- neznam da li je zaključan, ja sam ubacio svoju T-mobile karticu iz starog mobitela.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 17:44 (DarioGTI).
14 godina
neaktivan

Ako ne rootaš mob,zaboravi downgrade,ne znam zašto ga ne rootati,to je totalno beskorisna sprava bez roota.

Moj je imao sve romove koji postoje,i za servis je uvijek spreman sa dload mapom

Ovaj downgrade-upgrade od jsevija je najbolja stvar koju je napravio za g300.

Što se tiče Ics-a,najjači je slim v11-baziran na 952,tuče ko ginger-brzina.

A ginger se može voziti i na 2030 basebandu,to je isto novost,radi mreža-stvar je u nekom fajlu libcm.so

Ali za sve to treba root,evo linka atomic mod na 2030 sa tim patchom

http://www.modaco.com/topic/355090-rom-gb-atomicmod-can-be-flashed-over-ics/

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 0:00 (dulesbj).
18 godina
neaktivan
dulesbj kaže...

Ako ne rootaš mob,zaboravi downgrade,ne znam zašto ga ne rootati,to je totalno beskorisna sprava bez roota.

Moj je imao sve romove koji postoje,i za servis je uvijek spreman sa dload mapom

A ginger se može voziti i na 2030 basebandu,to je isto novost,radi mreža-stvar je u nekom fajlu libcm.so

Pa prva stvar zbog kojeg ga ne rootam je to sto sam ga uzeo prije tjedan dana i ne zelim izgubiti garanciju u prvom tjednu :S

Primjetio sam na ekranu jednu svijetlu točku, vidi se samo kad je na displayu bijela ili siva boja, znaci da cu ga morati nositi na servis sto bi bio zajeb sa rootom.

dalje, dobro ja znam sta mi je mob sa rootom i bez njega, nije mi prvi smartphone, ali jednostavno ne zelim baciti garanciju ako ne moram.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
dulesbj kaže...

Pa prva stvar zbog kojeg ga ne rootam je to sto sam ga uzeo prije tjedan dana i ne zelim izgubiti garanciju u prvom tjednu :S

Primjetio sam na ekranu jednu svijetlu točku, vidi se samo kad je na displayu bijela ili siva boja, znaci da cu ga morati nositi na servis sto bi bio zajeb sa rootom.

dalje, dobro ja znam sta mi je mob sa rootom i bez njega, nije mi prvi smartphone, ali jednostavno ne zelim baciti garanciju ako ne moram.

Garancija se ne gubi rootanjem zbog toga sta se mobitel u svakom trenutku moze flashati orginal romom i s time se sve vraca na pocetno tj tvornicko stanje, niko ne moze znati da je mobitel bio rootan.

18 godina
neaktivan
badboycro kaže...

Garancija se ne gubi rootanjem zbog toga sta se mobitel u svakom trenutku moze flashati orginal romom i s time se sve vraca na pocetno tj tvornicko stanje, niko ne moze znati da je mobitel bio rootan.

Da?

A u slucaju da mi ekran crkne?

Oni ga poprave i vide da je rootan i ja fino moram lovu kesirati za ekran da bi mi vratili mob. Ovo govorim iz razloga sto vec imam neku greskicu na ekranu kako sam i rekao, sto se tice softwarske strane tu me nije strah, flashao sam galaxya 3 svako tjedan dana i bez problema je islo sve.

16 godina
neaktivan

Sanse da ti ekran crkne iz cista mira su vrlo male, po tom pitanju bi riskirao za root bez razmisljanja. Ako sad imas problema sa ekranom onda to rjesi sta prije.

A da ti i ne crkne iz cista mira nego iz nekog drugog razloga vjerovatno ti opet nebi priznali garanciju jer moguce da je to toga doslo tvojom krivicom.

17 godina
neaktivan
goodye kaže...
badboycro kaže...

Da?

A u slucaju da mi ekran crkne?

Oni ga poprave i vide da je rootan i ja fino moram lovu kesirati za ekran da bi mi vratili mob. Ovo govorim iz razloga sto vec imam neku greskicu na ekranu kako sam i rekao, sto se tice softwarske strane tu me nije strah, flashao sam galaxya 3 svako tjedan dana i bez problema je islo sve.

Ne znam da li bi root (ako se ne dira bootloader) trebao poništiti garanciju, to ovisi od proizvođača do proizvođača. Znam da kod nekih Sonya prolazi root ako nije diran bootloader, kao i kod nekih drugih marki. Ne znam što je sa Huaweijem, međutim mislim da ga možeš vratiti na tvorničko stanje čak i u slučaju da ti ckne ekran. Flešaš novi ROM opet preko računala i to je to. 

Inače, mislim da bi SVI proizvođači i operateri trebali priznavati root jer je mobitel bez roota zapravo nepotpuna sprava - root otključava mnoge nove mogućnosti mobitela. Root ne znači da ćete ga moći automatski i OC-ati jer vam za to uglavnom treba otključan bootloader (da bi promijneili kernel, mada se i preko skripti može nešto učiniti). Tako da je besmisleno ljudima ne uvažavati garanciju samo zato jer su rootali mobitel, tj. to je isto kao i kad ne bi priznavali garanciju za račanulne kompnente i rekli - Znate, vi ste na svoje računalo stavili modificirane windowse i zbog toga vam ne možemo priznati garanciju za procesor.

EDIT: A zakoj ku...c minus? Šta pomažem ljudima? Alo?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 2:01 (Danyel).
14 godina
neaktivan

Kod našeg mobitela je problem,što se kod otključanog bootloadera puno mobitela resetira samo od sebe na 3gmreži,i to za sada još nije rješeno,jel huawei neće oficijalno to oključati,SRAM ih bilo.

A što se tiče brzine i svega nema do cm7 roma,to najbrže radi na g300,ali nema naš jezik.

Ja preporučam GB.

Ali nažalost oni nisu više u modi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznam di da stavim ovaj "problem" za koji sam sam kriv, pa ću ga staviti ovde. Posjedujem ovaj mob i preko čuvara sigurnosti (original huawei app) sam šifrirao jedan word doc, a pošto više mjeseci nisam upotrebljava taj doc zaboravio sam šifru {#}.

Postoji li ikakav način da se resetira ili probije šifra, poludit ću. Znam da je moja krivica ali ako itko zna kako pomoći bio bih zahvalan.

EDIT:

Riješeno. Naša sam nešifrirani doc {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 19:36 (TiMi79).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo da prenesem dojmove nakon 6 dana korištenja dotičnog uređaja.

Već sam rekao da mi je ovo prvi smartphone, tek ulazim u svijet Androida i svega toga, i budući da ovaj uređaj košta 1000kn - ja sam apsolutno zadovoljan omjerom uloženo-dobiveno. Ubacio sam par aplikacija, sve radi odlično. GPS većinom uhvati prilično brzo, nekad malo sporije, zavisi da li se krećem ili stojim u mjestu, wi-fi također uhvati u roku par sekundi (spajam se na kućni wireless). Baterija mi može potrajati i 2 dana (čak i malko više), a može je potrošit i za 6 sati ako je wi-fi i GPS uključen i ekran stalno radi. Punim ga preko USB-a, prvo punjenje je trajalo malu vječnost, skoro 5 sati, kasnije su punjenja trajala svega 2 sata, ako ne i malo manje (Svaki put punim od 1-5% napunjenosti pa do kraja). Od gore navedenih grešaka, već sam rekao - nema niti jednu - niti škripi poklopac, niti svjetlost probija. Stvarno je sve 5. Prije neka 3 dana mi je uređaj ponudio update na B935 firmware, ali nisam mu dozvolio update.

Sve u svemu - pun pogodak!

Samo jedno pitanjce - ja sa uređajem nisam dobio SD karticu (nije se nigdje ni navodila), dok recimo sami uređaj mi kao memoriju (slobodni prostor) predstavlja kao SD card i Device storage. Taj dio mi nije jasan (koristim app Clean master). Kada uđem u Datoteke pa kartica SD kartica, piše "nema memorijske kartice). Što je sad tu u pitanju?

Još jednom da se ponovim - pun pogodak!! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DarioGTI kaže...

Samo jedno pitanjce - ja sa uređajem nisam dobio SD karticu (nije se nigdje ni navodila), dok recimo sami uređaj mi kao memoriju (slobodni prostor) predstavlja kao SD card i Device storage. Taj dio mi nije jasan (koristim app Clean master). Kada uđem u Datoteke pa kartica SD kartica, piše "nema memorijske kartice). Što je sad tu u pitanju?

Taj dio i ja ne kuzim dan danas i imam probleme sa tim al neznan kako bi ih opisa. Znaci iman iman SD karticu od 16gb i to mi mob prepoznaje kao "external storage"  znaci 16gb, medutim kad izvadim sd karticu opet imam taj external storage al nije vise 16 nego 4 ili koliko vec gb ima mom ugradeno. Znaci amo rec da nemogu nikako napravit da iman 3 katergorije, internal storage (nekih gigabajt i nesto), external storage (4gb) i sd card (16gb)

Mozda sam cak i krivo objasnio al eo primjer, znaci u mobu je onaj obicni File  Explorer, i udem u njega i kliknem na tab SD card i normalnmo mi otvori sd karicu sa svime sta iman na njoj. Ako izvadim sd karticu taj tab ostaje i dalje samo sta vise ne prikazuje sd karticu nego memoriju tu unutrasnju kao sd karticu (tih 4gb)

Znaci mob radi kao da nemoze imat 2 memorije istovremeno, a to mi bi dosta pomoglo jer bi onda sve aplikacije prebacivao na taj storage od 4gb jer mi je to dovoljno a sd kartica bi mi bila samo za podatke, ovako mi se sd kartica pretrpava onim glupim mapama sa cudnim nazivima i samo mi unistava preglednost

18 godina
neaktivan

Mobitel ima u sebi nesto kao internu SD karticu koja se ne moze vaditi.

Najbolje vam je na to gledati ovako, zamislite da je u mobitelu HDD koji je podjeljen na dva djela, na jednom dijelu (onom manjem od nekih 700-750 MB) se nalazi sistem i tu se snimaju aplikacije i te stvari, a drugi dio je tzv. SD card, koji je velik nekih 4 GB koliko li vec i ti mozete snimati glazbu video itd itd, mozete vi i na onu prvu particiju, ali na nju ide sistem, pa je ezveze nju opterecivati.

Ako dodate micro SD onda vam to prikazuje kao externu karticu.

Nadam se da ste razumijeli sada o cemu je rijec, znaci tih 4 GB sto pikazuje SD to je unutar moba i to se ne moze izvaditi.

Takoder postoji mogućnost tih 4 gb dodjeliti ovoj sistemskoj memoriji, ali mob mora biti rootan, vise o tome mozete naci na modaco.

Ja cu svoj sada nekad odnijeti na servis, imam neku glupu svijetlu tocku na ekranu, koja se vidi samo kad je svjetla boja, da mi zamjenu to i onda cu ga rootati, prvo cu probati CM 10 pa onda gingerbread, pa koji bude bolje radio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nečeš ni moći dok ne rootaš mobitel koristiti 3 particije

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
dulesbj kaže...

Nečeš ni moći dok ne rootaš mobitel koristiti 3 particije

Kakve 3 particije?

mislis i na vanjsku SD?

Mozes kako da ne, u mene je sva glazba na SD kartici a zvona i neki dokumeniti na mobitelu na "unutarnjoj kartici" a aplikacije na onoj "particiji" od 700 i nesto MB

18 godina
neaktivan

Evo ga ljudi, mislim da sam prvi koji je uspio otkljucati bootloader offical putem :D

slao sam mail Huawei-u da mi posalju code za bootloader unlock i poslao u mailu IMEI, S/N i mail svoj i oni mi poslali code.

Dear Customer, 
Thank you for supporting Huawei device. 

The information you submitted  is as follow: 
Mobile Model:U8815 
MEID/IMEI:8612290********
S/N: 
Email:***************
Your unlock code :25392227********,please keeping your unlock code properly. Thank you! 

Huawei Terminal Company limited

Normalno iza * su brojevi.

uglavnom sa adb toolkitom i uputama sa Huawei stranice ide lagano i za par minuta je sve bilo gotovo, wipe cache se sam uradio i poslje je pisalo da imam otkljucan bootloader

evo i slika u orginal velicini http://img22.imageshack.us/img22/3461/99960793.png

ADB toolkit sam skinuo sa http://www.adbtoolkit.com/, a ovaj fastboot.exe koji se spominje sa https://docs.google.com/file/d/0B2rpSH1rej4WU2hMdjI0SUt1UDg/edit?pli=1

takoder trebate i drivere za mobitel, ja sam na win 8 i driveri su se sami instalirali kada sam ukljucio mob na usb.

objasnjenje korak po korak na Huawei stranici: http://www.huaweidevice.com/worldwide/servicePolicy.do?method=getUnlockStep

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 12:18 (goodye).
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Da li se netko u zadnje vrijeme upgrade-ao na ICS? Jer u temi imamo slučajeva da nakon upgrade-a uređaj malo uspori, dok neki kažu da radi odlično. Ima li ko kakvih novosti?

Meni osobno 2.3.6 GB sasvim odgovara, ne planiram se prebacivat na ICS, ali me zanima informativno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel tko probao koji custom ROM ? Stavio sam CM 10.1 (4.2.2) i radi ok, ali vidim da ima još hrpa romova na Modacu pa možda ima i koji bolji.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U zadnje vrime stvarno ima masu romova, neman vremena sve ih totalno isprobat iako bi treba pa vidit koji mi najvise odgovara, nebitno jeli je ICS ili GB (vise ni to nije problem)
Koliko san cua Electra rom je dobar al stvarno ima ih dosta trebalo bi ih sve poskidat  i svaki na 2-3 dana testirat i vidit

Trenutno san i dalje na stock GB-u koji savrseno radi al me uvik svrbi da proban nesto novo

Bia san inace i na stock ICS-u i na CM-u al ni jedan ni drugi mi nisu odgovarali tj sve je imalo neki svoj problem al to je davno bilo

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 20:49 (badboycro).
16 godina

Pozdrav ljudi.

Trenuno sam na ICS-u, B935, putem službenog updatea. Baš i nisam zadovoljan performansama, pa me zanima jel itko uspio napraviti downgrade na GB?

Znači, bez flashanja romova, zanima me jel postoji službeni put za tako nešto.

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
underdog kaže...

Pozdrav ljudi.

Trenuno sam na ICS-u, B935, putem službenog updatea. Baš i nisam zadovoljan performansama, pa me zanima jel itko uspio napraviti downgrade na GB?

Znači, bez flashanja romova, zanima me jel postoji službeni put za tako nešto.

Službeni put i je flešanje roma, ali ako misliš na nešto što bi ti oni napravali "automatski", čisto sumnjam pošto Kinezi ko Kinezi - uvijek nešto smuljaju i zakompliciraju. Žele sve brzo i preko noći i samo štancaju. Ovaj Ascend je njima sada ko lanjski snijeg. Sada se mali koosoki pale na četverojezgrene od 5 inča... Ova tehnologija (G300) njima je već prestara. Pogotovo Huaweiju, koji strašno brza. Mislim da ćeš morati flešati stari dobri GB.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
16 godina
neaktivan

Postoji sluzbeni put al vjeruj mi, ne isplati se jer je masu kompliciraniji i dugtrajniji nego flashanje 2 zipa i to je to

13 godina
neaktivan

Pozdrav svima! Evo namjerno sam se registrirala jer želim sljedeći tjedan da uzmem ovaj mobitel. Pročitala sam sve što ste pisali jer mi je prvi put da bih uzela Huawei mobitel (dosad mi je sve bio Samsung), i samo me zanima da li je iko imao problema sa ovim mobitelom, da se gasio sam od sebe, da je zablokirao odjednom ili da se iz čista mira pokvario? Također, da li neko ima dugogodišnjeg iskustva sa Huawei mobitelima, da li su kvalitetni i dugotrajni?

Nadam se brzom odgovoru :) Unaprijed puno hvala! {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rena kaže...

Pozdrav svima! Evo namjerno sam se registrirala jer želim sljedeći tjedan da uzmem ovaj mobitel. Pročitala sam sve što ste pisali jer mi je prvi put da bih uzela Huawei mobitel (dosad mi je sve bio Samsung), i samo me zanima da li je iko imao problema sa ovim mobitelom, da se gasio sam od sebe, da je zablokirao odjednom ili da se iz čista mira pokvario? Također, da li neko ima dugogodišnjeg iskustva sa Huawei mobitelima, da li su kvalitetni i dugotrajni?

Ja sam ga bio kupio početkom ove godine, i mogu ti reći samo riječi hvale. Nikakvih takvih problema kakve si navela nisam imao.
Odmah sam ga nadogradio na ICS i rootao i sve mi ide kao podmazano {#}.
Inače ne igram igrice, niti me zanimaju, mobitel mi služi za posao i baterija mi traje cca 3 dana.

17 godina
neaktivan
Rena kaže...

"Superkvalitetni" nisu, ali pitanje je što su danas uopće kvalitetni mobiteli i ima li ih. Jer svaki proizvođač u svakoj seriji ima neku manu, neku grešku pa čak i namjerno kreiranu (da bi se kupilo što prije drugo i novije, ili skuplje) ali najčešće nenamjernu jer se danas sve štanca ko blesavo u Kini. Huawei čak u tom pogledu nije ni loš jer nudi dosta za nevelike novce. Isto to bi ti Samsung ponudio za najmanje 30% veću cijenu. 

Najviše se danas štedi na plastici tako da većina mobitela danas krcka i škripi (pogotovo nakon par tjedana uporabe), no nasuprot tome ekrani su im sve bolji i tu se svi trude dati što više. Huiawei čini se najviše jer za samo 1000kn ovaj uređaj daje 4-inčni IPS zaslon, koji spada u gornju klasu LCD panela. što se tiče hardvera (čipova) tu je sve više-manje isto, kod svih proizvođača, jer većinu toga radi kineski Qualcomm. 

Osobno više nikada ne bih kupio Samsunga, jer je to apsolutno razvikana i precijenjena marka, u rangu sa šminkerskim Appleom.

Zato u zadnje vrijeme više posvećujem pozornosti Htc-u, Sony-u i Huaweiu, koji je u strašnoj ekspanziji i mogao bi već za par godina prestići i Samsunga, jer je već izbacio nekoliko vrlo zanimljivih modela za svačiji džep. Samsunga još jedino drži reputacija, te "perjanice" poput Galaxya S3 i S4. A Huawei im je počeo opasno konkurirati i na tom polju.

Što se tiče konkretno ovog modela, pročitaj moje prve postove o njemu, a ako ti se ne da - ukratko: odličan izbor za malo para. Ima jeftinu plastiku i loše slušalice, nije ni neki "sprinter", ali zato ima vrlo dobar ekran i vrlo pristojne mogućnosti (kamera, GPS) koje funkcioniraju odlično. Za 1000kn teško da ćeš naći bolji novi mobitel. 

13 godina
neaktivan

Puuuuno hvala na ovako opširnom odgovoru! :) Pročitala sam ja sve što je napisano na ovih 9 strana, tako da sam shvatila da za novac koji se daje ne možeš naći bolji mobitel među onim navikanim markama tipa Samsunga i Iphone-a. Zato sam samo pitala zna li neko išta o njihovoj dugotrajnosti. Ne samo ovog modela, nego inače Huawei mobitela. Čim nije previše navikan brend, a još iz Kine, čovjek se zabrine da se neće pokvariti za par dana :)

Evo konkretno pitanje, trenutno koristim Samsung Galaxy Ace, pa da li da ostanem na njemu ili da pređem na ovaj? Vidim da svi imate više iskustva od mene sa raznim mobitelima, pa zato tražim savjet :)

17 godina
neaktivan
Rena kaže...

Puuuuno hvala na ovako opširnom odgovoru! :) Pročitala sam ja sve što je napisano na ovih 9 strana, tako da sam shvatila da za novac koji se daje ne možeš naći bolji mobitel među onim navikanim markama tipa Samsunga i Iphone-a. Zato sam samo pitala zna li neko išta o njihovoj dugotrajnosti. Ne samo ovog modela, nego inače Huawei mobitela. Čim nije previše navikan brend, a još iz Kine, čovjek se zabrine da se neće pokvariti za par dana :)

Evo konkretno pitanje, trenutno koristim Samsung Galaxy Ace, pa da li da ostanem na njemu ili da pređem na ovaj? Vidim da svi imate više iskustva od mene sa raznim mobitelima, pa zato tražim savjet :)

Odgovor je DA. Ako možeš, prodaj taj Ace jer još uvijek nešto i možeš dobiti za njega. Vjerujem da nećeš puno dodati za novi G300. A razlika je ipak znatna - Ace ima samo 278MB rama (512MB kod G300), 800MHz procesor (1GHz kod G300), i 3.5" TFT zaslon (4" IPS kod G300), te je kod Huaweija bolja i baterija. Jedino ako su ti problem dimenzije - G300 je nešto veći i teži od Ascenda...

Inače - u svemu ostalom - DA, za Huawei. Plus, možeš staviti novi službeni ICS 4.0 na huawei a tvoj Ascend podržava samo stariji 2.3 GB.

PS Imaš garanciju, ne brini - godinu dana ćeš biti mirna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 3:29 (Danyel).
13 godina
neaktivan

Već imam ponuda za Ace, da ga prodam za oko 750kn, što je po meni solidna ponuda, ali nisam smjela pristati na to dok se ne raspitam za Huawei jer nemam zamjenskog mobitela, a bolje i moj Ace, nego da ostanem ni na čemu :) Veličina mi baš odgovara, nije prevelik, kao npr.SIII, a za težinu ću vidjeti ;)

Iskreno, najviše bih mijenjala Ace zbog sporog procesora i rama. Nadam se da me taj od 1GHz neće razočarati. Baterija mi na ovom traje max 24h, ali ja ga maximalno i koristim, tako da se ni ne žalim. Ako i ovaj mogne toliko izdržati ja sam zadovoljna, a ako može više, onda još bolje po mene :) Za ICS ću morati uključiti nekoga iskusnijeg od mene da ne bih šta zeznula, ali o tom' po tom' :)

Još jednom puno hvala na odgovoru, pomogao si mi u odluci jer teško se rastajem od nečega što mi je poznato kao što je to u ovom slučaju Samsung. :) 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice