Htc wildife bez engleskog

poruka: 5
|
čitano: 2.035
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nemam engleski jezik na htc-u wildfire

Naime kupio sam jučer htc wildfire i kada sam ga prvi put uključio pisalo je da odredim jezik i kad ono nema engleskog samo slovački,slovenski,mađarski,češki i ti neki jezici.

Sada ne znam kaj da radim.Mobitel sam kupio u vip trgovini i neda mi se sada ići do njih dali netko  o da vas zna šta trebam napraviti i dali  je tko imao sličan problem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nemam engleski jezik na htc-u wildfire
tommy hilfiger kaže...

Naime kupio sam jučer htc wildfire i kada sam ga prvi put uključio pisalo je da odredim jezik i kad ono nema engleskog samo slovački,slovenski,mađarski,češki i ti neki jezici.

Sada ne znam kaj da radim.Mobitel sam kupio u vip trgovini i neda mi se sada ići do njih dali netko  o da vas zna šta trebam napraviti i dali  je tko imao sličan problem.

To nije problem, nego Froyo nema Hrvatskoga za te mobitele. Odaberi Češki (English) i sve ce bit u redu ;)

15 godina
neaktivan
Htc wildife bez engleskog

tnx puno

0 0 hvala 0
14 godina
tommy hilfiger kaže...

Tommy, probaj instalirati sa marketa MoreLocale 2 i Croatian keyboard, trebao bi nakon toga imati i hrvatski menu i hrvatsku tipkovnicu.

Ako bude problema s podešavanjima javi. {#} 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
tommy hilfiger kaže...

Tommy, probaj instalirati sa marketa MoreLocale 2 i Croatian keyboard, trebao bi nakon toga imati i hrvatski menu i hrvatsku tipkovnicu.

Ako bude problema s podešavanjima javi. {#} 

More Locale 2 je ocajan (bar na Desire-u), a ima odlicna tipkovnica - Smart Keyboard Pro, koja ima hrvatske znakove, a na Stock tipkovnici odaberes Njemačke znakove, pa imas sve hrvatske - č, ć...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice