HTC WildFire

poruka: 514
|
čitano: 220.402
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HTC WildFire

Meni traje baterija par dana. U početku sam ju brže ispraznio jer me svašta zanimalo, sad preko dana malo idem na net, pošaljem koju poruku i traje 4 dana. Ne volim ga puniti dok mi ne javi da je baterija slaba pa ga onda pred kraj namjerno oslabim nekim igrama ali ne da se ni tako, dosta izdrži i na tome. Uglavnom, zadovoljan sam svime.

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
HTC WildFire

Ok hvala, razumijem sve , samo me to zanimalo

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 18:29 (Kordy).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HTC WildFire
I ja razmišljam da ga uzmem, ali se dvoumim između njega i SE X8. Koji je bolji?
Zrno pijeska u oku može sakriti cijelu planinu. (Japanska poslovica)
15 godina
neaktivan
Robi kaže...
I ja razmišljam da ga uzmem, ali se dvoumim između njega i SE X8. Koji je bolji?

Wildfire je bolji..

16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Robi kaže...

Wildfire je bolji..

Ali ima manju rezoluciju! Pa ces imati problema sa nekim aplikacijama,a na 3D igre zaboravi...

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
17 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
goranbm kaže...

Pa naravno da može... Aktiviraj si taj paket opet i to je to... Jedino moraš uključiti (ako već nije) podatkovni promet :)

paket je vec aktiviran na toj kartici, a kako ukljuciti podatkovni promet?

I mene bi zanimalo, kako izgleda svi su podatci upisani u APN, ali to ne radi...

Kako ga natjerati da ide na net?

14 godina
neaktivan
meni se nekad zna dogodit da se nece spojit, kaze connection failed....ali onda ga ugasim i upalim i spoji se bez problema... (EDIT: naravno, Mobile network mora biti oznacen kvacicom)
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 11:35 (reebeech).
17 godina
neaktivan
reebeech kaže...
meni se nekad zna dogodit da se nece spojit, kaze connection failed....ali onda ga ugasim i upalim i spoji se bez problema... (EDIT: naravno, Mobile network mora biti oznacen kvacicom)

Ma sva je podešeno kako treba, sve je uključeno što treba...

Sad sam skužio da nemam ikonu od 3g mreže....

Namam pojma kako to na ovome ide, na N95 mi je prikazana uvijek kad je spojeno... Mislim da bi trebalo i ovdje....  Znači li to da se on uopće ne spaja na 3g mrežu?

P.S.

Riješeno....  Blesav sam, hahaha, ne čitam papire (tko još čita...), GPRS.start... Bilo mi je stavljeno na data.vip.hr umjesto gprs0.vipnet.hr..... Uredno radi H ;-)

Eto....

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 13:44 (Magnum).
16 godina
neaktivan
HTC WildFire

Pozdrav,

Kupio sam maloprije Wildfire, uopće se ne snalazim sa androidom.

Prvo pitanje - kako pristupiti podacima sa SD kartice ????

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Mironis77 kaže...

Pozdrav,

Kupio sam maloprije Wildfire, uopće se ne snalazim sa androidom.

Prvo pitanje - kako pristupiti podacima sa SD kartice ????

trebas instalirati neki file manager....ja koristim ASTRO File Manager...i on obavlja svoj posao zadovoljavajuce..

17 godina
odjavljen
HTC WildFire

Da li postoji neki način da se stavi HR meni na wildfire-a?

0 0 hvala 0
14 godina

MoreLocale 2 ali ne sve

17 godina
odjavljen
brmbo kaže...

MoreLocale 2 ali ne sve

Šta se sve promjeni sa more locale, nemam mobitel kod sebe pa ne mogu isprobat?

14 godina
neaktivan
HTC WildFire

a po meni je to nepotrebno, imaš sedam polja gdje možeš postaviti ikone za više manje sve što ti treba uključiti jednim klikom, instaliraš Croatian keyboard Tomislava Gudelja s marketa i ona je za Wildfire taman nije 'tijesna' i radi solidno a i ljepše izgleda od one HTC-ove originalne koja je bljakava jednako kao i slike koje dođu s njim.

0 0 hvala 0
16 godina
HTC WildFire

Počastio sam se za Božić, novu godinu, rođendan i imendan...
kupio sam HTC Wildfire preko oglsnika za 1300kn

pročitao sam hrpetinu postova na forumima i službenim recenzijama i ono čega me najviše bilo strah "loša reza ekrana"
čak sam i išao u vip pogledati kakav je ekran....
ali sad nakon 3 dana privikavanja (jedan na drugoga)
mogu reći da je Ekran "dovoljan".....
dovoljno dobar za sve potrebe.. no daleko od toga da je ugodan...
npr. frendovi imaju iphone i HTC Desire na njihovim ekranima mogu čitati slova veličine 2mm na ovom mora biti zumiran tekst...
pa je internet nekako... nezgodan nije da je neupotrebiv ali ... nije THE... kuži se...
kamera je isto.... ne najbolja.... ali nije katastrofa.
((nekak' si brijem da je na mom SE 770i 3,2MP kamera nekako čišća ... jasnija i kak' da se izrazim "zelenija"
ovom ko' da su isprane boje... mislim sad sam zabrijo ... nije loša))

Sve u svemu koliko opcija ima i što se na njemu može raditi za 1300kn je daleko najbolji mobitel.
budući da mi je prvi smarth phone...  imao sam šok sa baterijom od 1.5 dana (moj stari SE 770i drži 4-5 dana)
(no čačkao sam po njemu pa imam obzira)
ptrebno je na njemu hrpetinu postavki namjestiti i tražiti od vip-a na mail ((ili skinuti)) postavke za internet, mms...

moje mišljanje je bez obzira na ekran... tel' je za "pametne i sirote" najbolja opcija...
po "meni" može sve ko' i HTC Desire ili iphone4G ...
ono bitno je da za njega uskoro (nadam se) dolazi froyo (android 2.2)
ima par meni vrlo zanimljivih aplikacija ...
i sama izvedba je vrlo vrlo solidna ... u klasi najboljih...
mislim da nećete požaljeti ako se odlučite za njega... ;)

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vec je izasao froyo ;)

monikicaa
16 godina
CutiePie kaže...

vec je izasao froyo ;)

Šta kao službeni update ili custom rom? Jer sam tati pred neki dan gledao za update i nije ništa našao...

Stoja
14 godina
neaktivan

sluzbeni

monikicaa
16 godina
HTC WildFire

Si siguran da je froyo? Evo upravo uzeo tati mob, instalirao update ali je i dalje na 2.1 verziji...kupljen je u vipu...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
izasao je sluzbeni froyo za developere, sto meni znaci isto ko i trenutna temperatura u japanu...
16 godina
HTC WildFire

E tako da hehe. Već ja mislio da sam lud da mob ne nalazi update, nikad takvih problema sa desireom...samo što ovaj wildfire ima jadne performanse u igrama to mi nije jasno uopće, angry birds trza za poluditi da je neigrivo a to je 2D igra?! Ajde da ne vrti neke 3D pucačine/aute ali tako blesavu igru... strašno xD

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
meni ljute ptice rade bez problema...doduse, ne fluidno ko na desireu, al sasvim ok... i da ne rade, bas me briga za igrice, bitno da on ostale stvari kak spada odraduje..
17 godina
neaktivan
reebeech kaže...
izasao je sluzbeni froyo za developere, sto meni znaci isto ko i trenutna temperatura u japanu...

he he ... i Gingerbread:

http://www.fudzilla.com/mobiles/item/21270-android-23-unofficially-hits-many-htc-phones

17 godina
HTC WildFire

A što je sa live wallpaperima? Ja sam sad probao skinuti i instalirati i ne radi...

Zar nije bila priča da će 2.2 donijeti podršku za to?

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo ja dam na vipu, javlja mi sluzbeni fota update na 2.2
ćufta
14 godina
neaktivan
josip2608 kaže...
Evo ja dam na vipu, javlja mi sluzbeni fota update na 2.2

jutros kad sam ja gledo nije bilo nista...sada i meni nudi, ja sam na tele2...hvala na obavijesti :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 14:17 (reebeech).
17 godina
neaktivan
HTC WildFire

Koliko je velik Froyo update? (da znam da ga stvim skidati odmah ili da čekam doći do wi-fi signala?

iddqd

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
54 me
gabajta, evo ja nisam sad u kuci al stavljam ga cim dodjem kuci na wifi
ćufta
15 godina
neaktivan

Vi koji ste prešli na 2.2 jeste li stavljali prije toga onaj neki update od 17MB ????

17 godina
HTC WildFire

Ja jesam...

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice