kod programiranja bi to bilo ekvivalent različitom... vjerovatno je to mislil
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema tolki,isprobo sam na tri eva,i padne jedna crtica,a ne sve
Veliki fanboy. ^^
Meni ostane samo ona "točka" na dnu gdje se prikazuje snaga Wi-Fi signala kad stavim ruku preko gornjeg dijela.
kod programiranja bi to bilo ekvivalent različitom... vjerovatno je to mislil
Da, to... uglavnom, DHD je vrhunski napravljen, jer je i sam krpao prebleme original Desirea, koji je isto zna gubit signal, a i grija se za pop*zdit
jedini minus je katastrofa ekran, al eto što je tu je. Sensation je podbacia vrhunski, a i One X se ne cini dobra kupnja.
BTW, koji mobitel, smartphone imaš sada i koji ti je do sada bio najbolji, ili barem po tvom ukusu??!!
Neznam zašto, ali tako razočaravajuć post već duuuuugo nisam uočio!
Lijep pozdrav !
Evo za koji dan bi mi trebao stic Sensation ! :)
Naime, uredaj na sebi vec ima custom recovery i custom ROM ICS !
Mene samo zanima, kako bih eventualno zbog garancije mogao vratit stock ROM ?
Te dali je vec izasao stock ICS za Sensation ?
Hvala !
Samo sam realan. One S je daleko isplativiji mob od One X-a. Greška HTC-a da su išli na Tegru, a baš sam se nadao uzet novi HTC. Trenutno sam na HTC Desireu i SGSII. Do sada najbolji S II naravno, koji zaista i je najbolji Android prošle generacije. Ubrzo vjerojatno mijenjam za neki noviji Samsung (vjerojatno dobivam S III ili nešto slično po izlasku sada na korištenje, al to ćemo još vidjet, ja se naravno nadam S III), a na kraj godine uzimam neki privatni uređaj, a to ću još vidjet, sigurno nešto iz konkurentnih tabora da usporedim, a pošto mi je HTC genijalna firma, vjerojatno One S, koji je hardverski li la sa One X-om, a sad vidit ćemo, možda samo trebaju još optimizirat Android za Tegru ali sumnjam. Tegra je katastrofa, svaka do sada je podbacila. Šteta što Kraita nisu ubacili, vrhunski dual core.
Mitsuoka govori samo istinu.
DHD je preglomazan i ima dosta los ekran i ne nesto prejak HW, Sensation premalo memorije, rama, lose optimiziran Sense, takoder los SLCD ekran.
One X je ok, ali opet, zeznuli su sa Tegrom, nisu nesto sredili Sense do kraja, sve opet, nedovrseno nekako. S3 se ceka, mislim da ce ga posteno pregazit.
Da su u HTC One S stavili ne-Pentile matricu, bio bi najjaci mobitel na trzistu vjerojatno. Krait je apsolutni ubojica, iako ima 'samo' 2 jezgre. Tegra 3 je nazalost, fail.
Ne sad ono fail, nemojte kupit mobitel, ali da je moglo bolje, definitivno je.
Prvo probaj one x onda seri ;)
Daleko najbrzi,najljepsi,graficki najbolji mob sa najboljim suceljem ikad i naj ekranom ikad... Sve su ispeglali s updejtom,tak da je one x kralj telefona a haters gonna hate. I kosta u vipu manje od glupog galaxy nexusa koji je sranje naspram ovog
btw ak samsung gadno ne poboljsa touchwiz,mislim da cu zadrzat one x do daljnjeg
max
Je l' te malo hype uhvatio?
Zadnji put mi je tako bilo kod prvog desirea
max
Lijep pozdrav !
Evo za koji dan bi mi trebao stic Sensation ! :)
Naime, uredaj na sebi vec ima custom recovery i custom ROM ICS !
Mene samo zanima, kako bih eventualno zbog garancije mogao vratit stock ROM ?
Te dali je vec izasao stock ICS za Sensation ?
Hvala !
Ima stock ics za sensation, da. Nemam sad link. Mogu ti poslati kad dodjem doma (on mi ga je automatski poceo skidati ali nisam dopustio pa sam samo naziv prekopirao da imam).
---
pogledaj ovo
Misliš da možeš pošteno procjeniti mob za 3 dana?
Osobno "vizualno" mi je najviše legao Sensation XE, ali što to vrijedi kada su recenzije masovno negativnog sadržaja od strane usera koji su istovarili vrpu kuna, oera, dolara, tko zna čega, ispada da je mob big fail!
Osobno preferiram "teže" oko 150 do 240 grama mobitele, po mogućnosti metalnog/alu kućišta, nazivno veće dijagonale od 4.3 i više incha, i da se meni ide ispuniti želja, svi bi mobiteli imali takva kućišta, a mogu samo zamišljati kako bi recimo One X izgledao bijel ili crn u "aluminijskom" kućištu?!
Upravo u nijansama Sensationa XE!
Jer pljuješ po mobitelu koji je potpuno druga klasa (niža), a uz to sasvim solidan uređaj (Galaxy Nexus) za svoj rang.
Vidim nesto imate zamjerke na taj sensation, u bas razmišljam o tome da ga kupim.
Čitajuću vaše postove više neznam koliko je to dobra ideja, mada ipak mislim da nemogu bolje proc za oko 2k kn kolko mislim dat za njega.
Dakle htc sensation da ili ne ?
Jer pljuješ po mobitelu koji je potpuno druga klasa (niža), a uz to sasvim solidan uređaj (Galaxy Nexus) za svoj rang.
ne pljujem... nexus se ne tretira kao niza klasa,pogotovo ne cjenovno...
ima hd ekran,gro losiji od one xovog,i sve ostalo,ali je skuplji po ducanima u svijetu i kod nas,a i imao sam ga dvaput stoga,mogu pljuvati slobodno, iako to ne radim
max
Sensation ili EVO 3d ?
Oba uređaja se daju nabaviti za oko 2k kn.
Više mi se sviđa izgled sensationa, lakši i tanji je, jeste li zadovonji performasnama sensationa? Planiram stavit cm9 rom.
Evo 3d im 1gb a sensation 768mb rama... Ne zanimama me previse 3d mogućnosti eva koliko ekrani kao takvi, dali ste zadovonji displejem na sensationu(cini mi se da sensation ima pogodniji omjer stranica za surfanje/gledanje filmova) ?
Hvala.
Sensation ili EVO 3d ?
Više mi se sviđa izgled sensationa, lakši i tanji je, jeste li zadovonji performasnama sensationa? Planiram stavit cm9 rom.
Evo 3d im 1gb a sensation 768mb rama... Ne zanimama me previse 3d mogućnosti eva koliko ekrani kao takvi, dali ste zadovonji displejem na sensationu(cini mi se da sensation ima pogodniji omjer stranica za surfanje/gledanje filmova) ?
Hvala.
WAT?!
ma zabrijavam.... nekako mi se cini siri nego od eva.... uglavnom ignore that part..
Sensation ili EVO 3d ?
Hvala.
Jedina stvar koja koliko - toliko cini razliku u ta 2 ekrana ti je to da ekran na sensationu nije ravan nego ima laganu krivulju ( na vrhovima izbocen prema van, u sredini udubljen prema nutra ) za sta svi govore da je povoljnije za svakodnevno koristenje uredaja .. Meni bi sutra trebao stic sensation tako da ti iz svoje prve ruke nemogu nista trenutno rec .. No kad cu kroz par dana usporedit svoj sensation sa frendovim evom 3D cu ti moc nkj detaljnije rec :)
Može može, čekam report...
Važem zadnjih par dana, te sam zasad na strani sensationa :)
Kako je moguce otkljucat Sensationa na sve mreze ?
Jel postoji neka app ko " SGSUnlock " za Sensation ?
Sensation ili EVO 3d ?
Hvala.
Jedina stvar koja koliko - toliko cini razliku u ta 2 ekrana ti je to da ekran na sensationu nije ravan nego ima laganu krivulju ( na vrhovima izbocen prema van, u sredini udubljen prema nutra ) za sta svi govore da je povoljnije za svakodnevno koristenje uredaja .. Meni bi sutra trebao stic sensation tako da ti iz svoje prve ruke nemogu nista trenutno rec .. No kad cu kroz par dana usporedit svoj sensation sa frendovim evom 3D cu ti moc nkj detaljnije rec :)
.. jedina stvar oblik ekrana? .. bas nece biti, jedino sto sam usporedjivao na ta dva uredjaja jest ekran, na Evo su boje doslovno isprane i nejasne, naspram Sensation, drzeci oba u ruci - nebo i zemlja u vezi toga
Znas sta mene zeza ?
Nemam " root " foldera na SD kartici, pa neznam kud da stavim ovu PG58... datoteku ?
A mogu uc u HBOOT, no ovaj korak " 5. Press Volume Down to Enter DIAG .. Place the phone horizontally when it asks you too. ( Flat) " mi ne radi .. Ja sa volume down mogu birat izmedu 5 stvari " fastboot ", " recovery ", " factory reset ", " simlock " te " image crc " :/
Jel zna neko u cem bi mogao biti problem ?
Inace kad stavim ovu PG58...datoteku samo na SD kartici bez ikakvog foldera, kad udem u bootloader sa " volume down + power " je pronade i kao zeli nkj s njom no na kraju ispise " security fail " te mi ponudi samo opciju " reboot " i nista :/
P.S. Evo vec danas mi je stigao Sensation, pa bih ti kolega " Master Tino " mogao najkasnije preksutra sve rec sta te zanima dok rjesim ovaj problem ! :)
Odgovorio sam ti na pm vec.
Root folder je korijenski direktorij, zapravo...samo prebaci na fat32 particiju tvoje sd kartice.
Znaci samo prekopiras na karticu (zanemari foldere..nemoj u folder ubacivati)
Odgovorio sam ti na pm vec.
Root folder je korijenski direktorij, zapravo...samo prebaci na fat32 particiju tvoje sd kartice.
Znaci samo prekopiras na karticu (zanemari foldere..nemoj u folder ubacivati)
Da .. Napravim to i onda cim udem u bootloader mi krene pretrazivat SD karticu za taj fajl .. Nade fajl i nakon nekoliko sekundi se pojave 2 poruke - " Security fail ! " i " Update Fail " te mi izbaci mogucnost reboota jedino ......... ?
Jesi obratio pozornost na ovo ?
Requirements:
-Rooted simlocked Sensation!
-Clockwork Recovery or Revolutionary Recovery - NEEDED FOR NANDROID BACKUP
-Titanium Backup (Download from the market if you don't have it) - YOU ONLY NEED THIS IF YOU DONT WANT TO OR CAN'T NANDROID BACKUP
Jesi obratio pozornost na ovo ?
Requirements:
-Rooted simlocked Sensation!
-Clockwork Recovery or Revolutionary Recovery - NEEDED FOR NANDROID BACKUP
-Titanium Backup (Download from the market if you don't have it) - YOU ONLY NEED THIS IF YOU DONT WANT TO OR CAN'T NANDROID BACKUP
Pa stvarno mi nije jasno sta je sad ovo .. Reko si mi prek PP da S-OFFam uredaj ..
Vidi sliku :/
Ispada da je to vec sve napravljeno na uredaju .. Jel sam negdje nes propustio ?
Kad umetnem karticu, zatrazi me pin no ne nalazi signal !