HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 364.896
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: HTC Sensation
dturko kaže...

Imao sam HTC SXE i nisam bio jako zadovoljan. Malo je sporiji od originalnog Sensationa(ne vidi se u svakodnevnoj uporabi, ali u igricama i benchmarcima se vidi). Kamera je losa, mislio sam da ce bit bolja od originalnog Sensationa jer mu je to nasljednik, ali pokazalo se da je obrnuto. Ali, ako ti kamera nije bitna i ako volis glazbu, onda ga uzmi. Beatsice koje dolaze s njim su odlicne.

Apsolutno je sve isto kod Sensationa i XE-a, osim jace baterije, veceg takta procesora i beats audio. Druge razlike nema. Tako da kamera ne moze biti losija jedino ako nisi dobio neki mobitel sa kvarom...

15 godina

KLIK. Moja kamera na XE-u je bila MALO bolja od ovog prikazanog na GSMareni. 

So... ako kameru koristite u malim kolicinama, a volite glazbu, onda je ovo mobitel za vas. A ako imate veliku ruku, onda razmislite o Sensation XL-u.

15 godina
neaktivan
HTC Sensation

Flashao bi burazu neki dobar kernel za Sensation,pa jel imate kakve preporuke? Naravno,traži se dobra kombinacija battery friendly i performansi,kao i uvijek! {#}

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

ARHD, 1.2 GHZ, 3G on, Auto-Sync on, ostalo off, screen na 60%, wake time 1.2 sata, sleep 7 sati. BATERIJA- 3%

WTF?

Dam pare za mob ko da je od zlata i dobim 8 sati? Dajte mi pomognite, hvala.

The right side man, the right side of life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

slaba baterija brate...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 17:16 (vipplah).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zuja kaže...

ARHD, 1.2 GHZ, 3G on, Auto-Sync on, ostalo off, screen na 60%, wake time 1.2 sata, sleep 7 sati. BATERIJA- 3%

WTF?

brah, to ti je htc, takve su baterija i kod ostalih mobitela, mozete mi govoriti sta hocete, al baterije kod htc su katastrofalne, bolje da si uzeo sgs2, mislim da su tu negdje u cjenovnom rangu

Had a dream I was king, I woke up still king
14 godina
Indestructible kaže...
Zuja kaže...

ARHD, 1.2 GHZ, 3G on, Auto-Sync on {#}, ostalo off, screen na 60%, wake time 1.2 sata, sleep 7 sati. BATERIJA- 3%

WTF?

brah, to ti je htc, takve su baterija i kod ostalih mobitela, mozete mi govoriti sta hocete, al baterije kod htc su katastrofalne, bolje da si uzeo sgs2, mislim da su tu negdje u cjenovnom rangu

Upravo tako, mogu govoriti kako hoću i kako je dečki, naime {#};

Trenutno još uvijek posjedujem HTC Desire HD, i ako na nešto pazim i patim, to je ciklus trajanja baterije na mobu, a da bi čovjek imao over 48 sati bez problema soka u njoj, treba ju u samom startu ispravno formatirati!

Obzirom da Sensation skorom po svemu dere i pere moj Desire HD, pa i sa baterijom, ispravnim formatiranjem iste i uz zadnje upgrade-anje software-a, prije sam imao 2.2.1 uz 2.0 Sense na 2.3.5 uz 3.0 Sense, upravo sam se preporodio!

Još jedan za kraj, priznajem, do updatea sam na mobu imao preko 400 aplikacija, što po defaultu, custom, što,velikom većinom skinutih sa Marketa. Sada trenutno imam nešto preko 50, ali pomno izabranih među onih over 400, a sve bez onih dosadnih i glupih app killer aplikacija, ovo glupih je moje subjektivno mišljenje, ali proizašlo iz iskustva korištenja ovog moba!

Vrlo zadnja činjenica, u stvari dvije tri, WiFi mi je uključen isključivo samo tamo gdje imam signal, inače sam isključen, tako mi se je pokazalo boljim, telefoniram što pozivi, što primljeni pozovi, oko 2 sata najmanje, mailovi, u zadnjih mjesec dana oko 10 u prosjeku, 5 do 7 primim, 3 do 5 pošaljem, kamera, foto aparat, MMS, muzika, radio, češće ne nego da, najprije radio, pa foto aparat, a najmanje MMS, odnosno niti jedan do sada u životu.

Ako se u startu ispravno formatira baterija, ovo su vrlo odlični mobovi, inače {#}!!  

BTW; čemu imati ON Auto-Sync stalno, po meni, ovo je jedan od većih krivaca za cuclanje i curenje baterije, a za ostalo bi trebalo malo detaljniju inspekciju i uvid u korištenje i uključenih aplikacija, pogotovu nekih nepotrebitih, duplih, screen na 60%, pa stavi ga na auto, već štediš juhu, ima toga još puno.

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Trenutno bootam ICS 4.0.3 sa Sense 3.6, bas me zanima koja su poboljsanja... Jedva cekam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Indestructible kaže...
Zuja kaže...

ARHD, 1.2 GHZ, 3G on, Auto-Sync on {#}, ostalo off, screen na 60%, wake time 1.2 sata, sleep 7 sati. BATERIJA- 3%

WTF?

Upravo tako, mogu govoriti kako hoću i kako je dečki, naime {#};

Trenutno još uvijek posjedujem HTC Desire HD, i ako na nešto pazim i patim, to je ciklus trajanja baterije na mobu, a da bi čovjek imao over 48 sati bez problema soka u njoj, treba ju u samom startu ispravno formatirati!

Obzirom da Sensation skorom po svemu dere i pere moj Desire HD, pa i sa baterijom, ispravnim formatiranjem iste i uz zadnje upgrade-anje software-a, prije sam imao 2.2.1 uz 2.0 Sense na 2.3.5 uz 3.0 Sense, upravo sam se preporodio!

Još jedan za kraj, priznajem, do updatea sam na mobu imao preko 400 aplikacija, što po defaultu, custom, što,velikom većinom skinutih sa Marketa. Sada trenutno imam nešto preko 50, ali pomno izabranih među onih over 400, a sve bez onih dosadnih i glupih app killer aplikacija, ovo glupih je moje subjektivno mišljenje, ali proizašlo iz iskustva korištenja ovog moba!

Vrlo zadnja činjenica, u stvari dvije tri, WiFi mi je uključen isključivo samo tamo gdje imam signal, inače sam isključen, tako mi se je pokazalo boljim, telefoniram što pozivi, što primljeni pozovi, oko 2 sata najmanje, mailovi, u zadnjih mjesec dana oko 10 u prosjeku, 5 do 7 primim, 3 do 5 pošaljem, kamera, foto aparat, MMS, muzika, radio, češće ne nego da, najprije radio, pa foto aparat, a najmanje MMS, odnosno niti jedan do sada u životu.

Ako se u startu ispravno formatira baterija, ovo su vrlo odlični mobovi, inače {#}!!  

BTW; čemu imati ON Auto-Sync stalno, po meni, ovo je jedan od većih krivaca za cuclanje i curenje baterije, a za ostalo bi trebalo malo detaljniju inspekciju i uvid u korištenje i uključenih aplikacija, pogotovu nekih nepotrebitih, duplih, screen na 60%, pa stavi ga na auto, već štediš juhu, ima toga još puno.

Screen na auto? Pa da mi se smanji i pojaca svakih 30 sekundi. Sve vise i vise sam nezadovoljan s mobom..

The right side man, the right side of life.
14 godina
neaktivan
HTC Sensation

Pozdrav..

I ja sam uzeo HTC Sensation prije nekih 15-tak dana... Nakon par dana sam stavio novi ROM. Ujedno mi je to prvi Android mobitel... Sve je super osim baterije, koja po mom misljenju traje prekratko, jer sam cito da je dosta njih uspjelo postavit na neku "normalnu" potrosnju.

Razumijem da se trosi tokom koristenja, zbog velikog ekrana, "jakog" procesora itd.. Al se meni nenormalno trosi i dok ne radi.. Preko noci mi izprazni bateriju za oko 15%. Ne znam je li to normalno.

Stavio sam ARHD ROM 3.5 Sense.. Prilikom instalacije bi trebao da se instalira i OC Deamon, al on se ne instalira pa ga ja rucno instaliram. Nakon instaliranja ROM-a procesor radi na taktu od 1.73 zbog toga sto ne bude OC D. Onda ja moram sam nastimat takt kao sto su preporucili na XDA..

wake_min_freq = 384000 (384 MHz)
wake_max_freq = 1512000 (1.51 GHz)
sleep_min_freq = 192000 (192 MHz)
sleep_max_freq = 486000 (486 MHz)

Zanima me imali neko zadovoljan sa svojim ROM-om i da mi preporuci neki dobar, da mi bar ne vuce toliko baterije dok se ne koristi??? :/ Na mobitelu je inace sve iskljuceno...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cobralion kaže...

Pozdrav..

I ja sam uzeo HTC Sensation prije nekih 15-tak dana... Nakon par dana sam stavio novi ROM. Ujedno mi je to prvi Android mobitel... Sve je super osim baterije, koja po mom misljenju traje prekratko, jer sam cito da je dosta njih uspjelo postavit na neku "normalnu" potrosnju.

Razumijem da se trosi tokom koristenja, zbog velikog ekrana, "jakog" procesora itd.. Al se meni nenormalno trosi i dok ne radi.. Preko noci mi izprazni bateriju za oko 15%. Ne znam je li to normalno.

Stavio sam ARHD ROM 3.5 Sense.. Prilikom instalacije bi trebao da se instalira i OC Deamon, al on se ne instalira pa ga ja rucno instaliram. Nakon instaliranja ROM-a procesor radi na taktu od 1.73 zbog toga sto ne bude OC D. Onda ja moram sam nastimat takt kao sto su preporucili na XDA..

Zanima me imali neko zadovoljan sa svojim ROM-om i da mi preporuci neki dobar, da mi bar ne vuce toliko baterije dok se ne koristi??? :/ Na mobitelu je inace sve iskljuceno...

Probaj HyperSensation 1.8 ili HyperNonSense 1.5.1

ja vec par mjeseci koristim hypernonsense i mogu rec da je odlican,probao sam i custom kernele(faux i bricked) i mogu reci da su tu negdje kad se radi o bateriji..

Rezultati:
hypernonsense 1.5.1,faux kernel 0.2.8r,firmware iz 3.12 test builda,postavke u fauxclock aplikaciji su 192mhz min,912mhz max,-100mv undervolt i ovo je rezultat(screen on time cca 3h) http://img205.imageshack.us/img205/6531/screen201112312012.png 

hypernonsense 1.5.1,bricked kernel 1.6b7,firmware iz 3.12 test builda,postavke u fauxclock aplikaciji su 192mhz min,912mhz max,-100mv undervolt i ovo je rezultat(screen on time cca 3h) http://img689.imageshack.us/img689/6229/shot000001z.png

16 godina
HTC Sensation

Forum, I have a problem....

dakle, mijenjao sam zvuk na Notifications..i nekaj sam stisnul...neam pojma kaj...i na Wallpaper mi je ona default slika (dugine boje) i to nemrem nikak maknut, kaj god stavim pise samo Wallpaper Default, nemrem promjenit nikak sliku na "desktopu"...jel ima netko ideju kaj bi moglo bit? Ili se to vec nekom dogadjalo?

Hvala unaprijed...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Srednji kaže...

dakle, mijenjao sam zvuk na Notifications..i nekaj sam stisnul...neam pojma kaj...i na Wallpaper mi je ona default slika (dugine boje) i to nemrem nikak maknut, kaj god stavim pise samo Wallpaper Default, nemrem promjenit nikak sliku na "desktopu"...jel ima netko ideju kaj bi moglo bit? Ili se to vec nekom dogadjalo?

Hvala unaprijed...

Probaj ovako;

*obzirom imaš Sensation-a, a vjerujem i 2.3.5 Sense 3.0*

Menu, Settings, Personalize, Wallpaper (sada bi ovdej trebao imati izbor otkuda ćeš odabrati svoj wallpaper, pretpostavljam galery), Galery i pick svoj wallpaper, i to je to, bar bi trebalo biti ako nisi nešto grdo zgriješio {#}!!

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
Srednji kaže...

Hvala unaprijed...

Probaj ovako;

*obzirom imaš Sensation-a, a vjerujem i 2.3.5 Sense 3.0*

Menu, Settings, Personalize, Wallpaper (sada bi ovdej trebao imati izbor otkuda ćeš odabrati svoj wallpaper, pretpostavljam galery), Galery i pick svoj wallpaper, i to je to, bar bi trebalo biti ako nisi nešto grdo zgriješio {#}!!

probal sam tak...ne ide :(

a nisam nis extra stiskal...fala stari u svakom slucaju...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
14 godina
Srednji kaže...
ATJLučko kaže...
Srednji kaže...

Hvala unaprijed...

probal sam tak...ne ide :(

a nisam nis extra stiskal...fala stari u svakom slucaju...

Nesmijem spavati još neko vrijeme, pa ajdemo riješiti tvoju brigu, samo da znaš ja imam Desire HD i pretpostavljam kako nije prevelika ako je uopće ikakva razlika u izgledu ekrana po otvaranjima.

Ajde budi dobar, pa probaj polako ponovo probati napraviti ono što si ili nisi napraviom i naravno, stavi proceduru na post jer kada sam ja otvorio Notifications, i pokušao nešto mijenjati, ali wallpaperi se ne miču i ne miču.

Čekam na tvoj post i proceduru što si učinio!

ATJ Lučko
16 godina

Nesmijem spavati još neko vrijeme, pa ajdemo riješiti tvoju brigu, samo da znaš ja imam Desire HD i pretpostavljam kako nije prevelika ako je uopće ikakva razlika u izgledu ekrana po otvaranjima.

Ajde budi dobar, pa probaj polako ponovo probati napraviti ono što si ili nisi napraviom i naravno, stavi proceduru na post jer kada sam ja otvorio Notifications, i pokušao nešto mijenjati, ali wallpaperi se ne miču i ne miču.

Čekam na tvoj post i proceduru što si učinio!

Dobro jutro,

sry na kasnijem postu al nisam bio pri kompu ovih dana.

Naime, neam pojma kaj sam napravio. Jedino sto sam jos napravio je bio restart moba. I nakon toga opet je bilo sve isto, nisam mogao promjenit sliku. I nakon par sati ocu frendici pokazat kaj se desava a slika na desku promjenjena...e sad, ne znam zasto je to al sredilo se "samo od sebe". Nisam nikakvu radnju extra napravio.

Sry na uzasnom postu, nisam jos kavu popio....  {#}

17 godina
HTC Sensation

Moram nabaviti nekakvu pa mi ova zapela za oko.. Ali neznam kako odgovara za sensation jer je to futrola za desire hd..

Pa ako tko ima nek napise kakva je, jer ako je prevelika da ne uzimam..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 17:30 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Sensation

Tijekom zime stiže i Veliki BIJELI, e sada stvarno se predbilježavam za jednog {#} !!!!

LINK; http://www.gsmarena.com/htc_sensation_coming_in_ice_white_ics_for_all_sensations-news-3764.php

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
andreas11 kaže...

Moram nabaviti nekakvu pa mi ova zapela za oko.. Ali neznam kako odgovara za sensation jer je to futrola za desire hd..

Andreas, ne znam otkuda si ali sam u prodajnim centrima VIP-a u karlovcu i Zagrebu primjetio pod dodatnu opremu lijepe futrole za Sensationa, nije HTC-ovo ali su stvarno dobre, preporuke!

Ako si iz Zagreba, uzmi u obzir i posjet "onom" dućanu u Gajevoj, na kraju Hotela Dubrovnik, ne mogu se sada sjetiti točno kako se zove, ali imaju isto tako puno u ponudi za Sensationa, pa ako možeš, navali, cijene su od 119 do 140 kuna maximalno {#} !!

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Tijekom zime stiže i Veliki BIJELI, e sada stvarno se predbilježavam za jednog {#} !!!!

LINK; http://www.gsmarena.com/htc_sensation_coming_in_ice_white_ics_for_all_sensations-news-3764.php

Koliko vidim vec ga imas u ponudi u tele2

17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Sensation

Evo malo frke i problema za veliku većinu vlasnika i Sensationa i ohoHOhoOho HTC mobova {#}!!!!

LINK; http://www.gsmarena.com/wifi_security_issue_found_on_htc_devices-news-3767.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
andreas11 kaže...

ako imas mogucnosti kupi si preko ebay-a, kod nas su futrole po 70-ak kn, ja sam kupio koznu, doduse bez logoa htc, za 1,5$....free dostava, nema postarine, docekala me u postanskom sanducicu....

14 godina
HTC Sensation

Do sada sam vjerovao {#} da postoji samo crni HTC Sensation XE, e sada vidim da postoji i bijeli, opet na moje zadovoljstvo, sada, samo da bude perja pa da se nešto i ubode, ovaj, mislim, ne {#} {#} ?!  

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6s7n16X9aBU

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 18:09 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja je imam vec nekoliko mjeseci i savrsena je. Nikakav pad performansi, a razlika je u odnosu na stock bateriju doslovno 50%.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
HTC Sensation

Kolega, ma samo pogledaj cijenu i naslov "Sen sation", ma vjerujem prijevara samo takva {#}!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cobralion kaže...

Pozdrav..

To je sve normalno za sensation, dok nestaviš rom koji nema sense uvijek će se baterija tako brzo trošit.

"The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence." - Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Ja je imam vec nekoliko mjeseci i savrsena je. Nikakav pad performansi, a razlika je u odnosu na stock bateriju doslovno 50%.

meni se čini kao dobra prevara...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 18:59 (vipplah).
16 godina
Pusti ti ove sumnjivce, baterija je izvrsna i tocno toliko bolja od stock.
ptspclan.com | visit us ^^
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice