HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 364.871
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HTC Sensation

Zar nema ono pravilo 18 mjeseci od pocetka prodaje da se uredaj MORA update-ati i tako to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Sensation

Za sve vas  {#} koji ste se digli na zadnje i počeli režati pomalo bez osnove razloga i osnovane sumnje u krivicu počinitelja inkrimiranog djela neupdate-anja software-a na svojim/vašim mobovima, evo jedna lijepa vijest da vam malo uljepšam ovi dan, što mi neće ništa pokvarit, daklem  {#}!!

Obzirom su skorom sve internetske stranice oli site-ovi prenijeli po meni polovičnu vijest, osobno sam prvu vidio na GSM Areni, i isto je kaotično polovična, potražio sam i neko šezdesetdeveto stajalištre i sadržaj vijestice i pronašao OVO, obratite posebnu pozornost na naslov članka, nadam se da će te toliko engleskog skužiti i da će vam faca nakon toga izgledati ovako {#}  {#}  {#} !!!!

Uživajte u današnjem danu koliko možete, nedajte da vam ga išta pokvari {#}!!!!

EDIT; uuuuuups, toliko sam se oduševio da sam pozabio staviti link, mea culpa {#}  !!!!

LINK; http://www.androidcentral.com/htc-announces-list-devices-destined-ice-cream-sandwich-upgrades

Još jednom moje isprike, da ne ispadne da kurim na neviđeno i neprovjerljivo, ispričavam se!!!!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 16:44 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC Sensation
ATJLučko kaže...

Za sve vas {#} koji ste se digli na zadnje i počeli režati pomalo bez osnove razloga i osnovane sumnje u krivicu počinitelja inkrimiranog djela neupdate-anja software-a na svojim/vašim mobovima, evo jedna lijepa vijest da vam malo uljepšam ovi dan, što mi neće ništa pokvarit, daklem {#}!!

Obzirom su skorom sve internetske stranice oli site-ovi prenijeli po meni polovičnu vijest, osobno sam prvu vidio na GSM Areni, i isto je kaotično polovična, potražio sam i neko šezdesetdeveto stajalištre i sadržaj vijestice i pronašao OVO, obratite posebnu pozornost na naslov članka, nadam se da će te toliko engleskog skužiti i da će vam faca nakon toga izgledati ovako {#} {#} {#} !!!!

Uživajte u današnjem danu koliko možete, nedajte da vam ga išta pokvari {#}!!!!

bilo bi lijepo kad bi mogli vidjet to

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

I dalje vidim za "starog" DHD nema updatea,onak mobitel jos nije ni godinu dana star.Znaci nista novog nisi napisao.Po toj logici senzacija nakon ics prestaje dobijat updatevoe,tak to ide kod htc-a u zadnje vrijeme.:/

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 10:49 (kach).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Pa to je samo update, uzbudujes se u svakom postu ko da je ne znam sto. 

On topic- na kraju ispada da im najprodavanjiji uređaji nemaju support. Ja nebi kupio njihov mobitel samo zbog toga, makar bio vrhunski.

The right side man, the right side of life.
16 godina
neaktivan
Zuja kaže...
ATJLučko kaže...

Pa to je samo update, uzbudujes se u svakom postu ko da je ne znam sto. 

On topic- na kraju ispada da im najprodavanjiji uređaji nemaju support. Ja nebi kupio njihov mobitel samo zbog toga, makar bio vrhunski.

Ima vrhunski support - u communityu, to je sada i najbitnije, kad niti jedna firma koja proizvodi mobitele ne moze konfigurirat Android kako spada (osim MIUI-a)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
No ima li to logike?
Multi miljarderska kompanija proizvodi slabiji software od nekog lika kod kuce na PC-u? Watafak..
16 godina
neaktivan
Zuja kaže...
No ima li to logike?
Multi miljarderska kompanija proizvodi slabiji software od nekog lika kod kuce na PC-u? Watafak..

Tako je i za Motorolu i za Samsung, i za svaku firmu. Meni je bitiniji community nego oce li firma izdavat update.

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Zuja kaže...

Naravno da je community bitan, i zbog razvijanja softwarea, ali i rjesavanja problema s mobitelima..
Al od svih androida koje sam probao, touch wiz (ako sam dobro napisao) 4.0 je jedini koji radi uredu ali ipak da se to jos ispeglati. HTC se probio s sensom, i sad im najbolji model ima takve banalne greske (sensation, nisam ga imao u ruci, citao sam reviewe).

Da sam ja direktor neke tvrtke, napravio bi software i ja ga koristio barem 2-3 mjeseca prije nego ga pustim na trziste, da se uvjerim da sve radi.. 

16 godina
neaktivan

Koje greske? 

14 godina
odjavljen
HTC Sensation

htc sensation je jedan od boljih mobitela koji je htc napravio .

Mislav Mateša

2 0 hvala 0
15 godina
destro kaže...

htc sensation je jedan od boljih mobitela koji je htc napravio .

Da, samo da ga nisu malo shebali s nekim softwerskim nedostacima možda bi i bio najbolji na tržištu {#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
Imam problem. Prije 10 dana sam morao raditi Factory Reset insve 5, sve radi savrseno i brzo, no u Locations mi vise Premium Navigation ne radi, odnosno, trazi me licencu?? Prije mi je radilo savrseno, no sad nece. Ima tko ideju? Thnx.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
sardax kaže...
Imam problem. Prije 10 dana sam morao raditi Factory Reset insve 5, sve radi savrseno i brzo, no u Locations mi vise Premium Navigation ne radi, odnosno, trazi me licencu?? Prije mi je radilo savrseno, no sad nece. Ima tko ideju? Thnx.

ja iman isti prob moro to napravit i sad mi neradi navigacija, ni location, ni recimo na satu mi neće nać moju lokaciju niti će mi skinut prognozu za moju lokaciju

molim vas pomagajte

16 godina
Meni samo navigacija ne radi. Na putu sam, pa ne mogu provjeriti, ali sam citao da se HTC Sensation isporucuje sa voucherom za premium navigaciju. Ja se s puta vracam popodne, pa cu pogledat u kutiji, a ako nema, onda treba gnjavit VIP ako su oni predinstalirali???
17 godina
neaktivan
Zuja kaže...
No ima li to logike?

MIUI nije napravljen od nekog lika kod kuce na PC-u. MIUI proizvodi firma pod nazivom Xiaomi, imaju i jedan model svog mobitela, koji je bolji i od nekih modela samsunga/htc-a/lg-a

Imam negdje graf, moram ga naci :)

Long live Open Source and GNU/Linux!
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Zuja kaže...
No ima li to logike?

MIUI nije napravljen od nekog lika kod kuce na PC-u. MIUI proizvodi firma pod nazivom Xiaomi, imaju i jedan model svog mobitela, koji je bolji i od nekih modela samsunga/htc-a/lg-a

Pinku je slabiji od SGSII, od ostalih je bolji. I kosta 2000kn

14 godina
neaktivan
HTC Sensation

u utorak uzimam telefon... vidim neki clanovi spominju navigaciju. Znaci dolazi s njim neka navigacija ili treba kupovati preko marketa. Uzimam na produzenje preplate na tele2.

0 0 hvala 0
16 godina
Dajte pomagajte, poludit cu :) Kako disableat sound kod otkljucavanja di se cuje oni weather animation. Sta god kliknem, uvik se cuje :( Thnx.
15 godina
Pa odi pod Weather, tam stisni Menu tipku pa Settings i tam iskljucis zvuk za animacije.
HTC Desire [MIUI-XJ]
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Zuja kaže...
No ima li to logike?

Nisam direktno mislio na MIUI, i bez brige i ja pratim mobilni svijet i znam njihov mobitel i citao sam review o njemu.. 

16 godina
Jurica_m, nazaloat, tamo je iskljucena kvacica na Sound Effects, ali i dalje kad unlockam tel se cuje oni zvuk od jedno 4-5 sekundi .... Grrr. Ubija ne to radi BTa u autu, pa kad ga otkljucam, svaki se put cuje na zvucnike ...
15 godina
neaktivan
HTC Sensation

Postao privremeni vlasnik ovog mobitela i sto reci,koju posluku porati,fantastican je.

Imao sam i SGS2,i Sensation definitivno je 3x bolji sto se ergonomije tice,dosta je bolji i u trajanju baterije,zbilja dugo drzi.

Rezolucija na ekranu je apsolutno savrsena i zbilja optimalna za ovi dijagonalu ekrana,no naravno,da je barem Super Amoled ekran,gdje bi kraja bilo.... 

Sve u svemu,sto se tih stvari tice,meni definitivno bolji uredaj od SGS2,prakticki je sve podjednako,ali ergonomija,fantazija!

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BMK kaže...

Postao privremeni vlasnik ovog mobitela i sto reci,koju posluku porati,fantastican je.

Imao sam i SGS2,i Sensation definitivno je 3x bolji sto se ergonomije tice,dosta je bolji i u trajanju baterije,zbilja dugo drzi.

Rezolucija na ekranu je apsolutno savrsena i zbilja optimalna za ovi dijagonalu ekrana,no naravno,da je barem Super Amoled ekran,gdje bi kraja bilo.... 

Sve u svemu,sto se tih stvari tice,meni definitivno bolji uredaj od SGS2,prakticki je sve podjednako,ali ergonomija,fantazija!

to sam htio cuti, kapa  dolje majstore :)

16 godina
Rijesio sam problem sa zvukom weathera kod otkljucavanja. Naime, osim sta sam iskljucio opciju u Weather/settings, meni je Live wallpaper bio weather, zato se culo. Kad sam stavio drugi wallpaper, svi problemi rijeseni :)
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

to sam htio cuti, kapa  dolje majstore :)

Samo je u tome sto zelis i trebas.

Da se razumijemo,Galaxy S2 je BOMBA od mobitela,ali iskreno,kad sam Sensation primio u ruke i kad mi je u njih sjeo ko budali samar,to je to.
Ljubav na prvi dodir {#}.

Imao sam i SGS2 i mobitel je strasan,i sve je fantastivno,ali nije to to kad ga izvadis iz depa i onda se mucis malo da tipkas jednom rukom,a imam ogromnu ruku zbilja.

No Sensation,fantastican.

Koji god mobitel uzeli nikako ne mozete pogrijesiti,zbilja su oba fenomenalna,i iako je mozda SGS2 vise future-proof,moj glas ide Sensationu. 

17 godina
BMK kaže...

U mad bro?

Sa stock baterijom ako doguraš do 24-36h svaka čast, a koliko vidim Samsung Galaxy SII drži po par dana nekima sa normalnim usage-om.

Ovaj S-LCD troši bateriju ko đubre.

15 godina

Ja uspio 2 dana i 11h. Bio sam bolestan i malo sam ga koristio. Inace punim ga svaku vecer, toliko o bateriji...

pwn too much...
14 godina
HTC Sensation

Uživao sam danas obzirom sam imao posla samo tako, ali sam uspio u Mikronisu "pogledati" i Sensation XE i Sensation XL, i zaključak je na osnovu samo pogleda i opipa, da su mobači opako odlični. Gabaritima mi malo više kao odgovara XL, ali specifikacije su bolje XE-a, koji onako sav crn sa crvenim detaljima obara s nogu, još samo da imam 5199 ili 5299 novčića, i stvar je riješena  {#}!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATJLučko kaže...

Uživao sam danas obzirom sam imao posla samo tako, ali sam uspio u Mikronisu "pogledati" i Sensation XE i Sensation XL, i zaključak je na osnovu samo pogleda i opipa, da su mobači opako odlični. Gabaritima mi malo više kao odgovara XL, ali specifikacije su bolje XE-a, koji onako sav crn sa crvenim detaljima obara s nogu, još samo da imam 5199 ili 5299 novčića, i stvar je riješena {#}!

nemoj niti pomisljat da ces uzet Sensation XE :D

imao sam ga 4 dana i prodao sam ga jer je originalni Sensation puno bolji i jaci(u vecini benchmarka originalni Sensation pobjeduje)... Kao sto si spomenuo, ovi crveni detalji su bas sexy, a i slusalice su, isto tako, dobre. 

Kamera je isto tako na strani originalnog Sensationa. Probao sam zoomirat do kraja i cini mi se kao da sensation ima bolju kameru... A proucio sam i usporedbu na GSMareni izmedju XE-a i sensationa - i tamo je sensation pobijedio.

Sve u svemu, ja mislim da je XE jedan fail. 

Pogledaj cu malo Sensaiton XL, kazu ljudi da je dobar.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice