HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 364.927
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: HTC Sensation
Hyperion kaže...
Mitsuoka kaže...

ne, bas suprotno jer ih drzis na manjoj razini glasnoce, jer neutriliziraju vanjsku buku.

Siguran?

Slusaj, ja to govorim za sebe.. za nekoga drugoga me uopce nije briga jel unistava sluh ili ne. Ali sa ovim slusama mi je nekad i na 50% previse, ali do kraja dana dode do 70%, 100% sam probao par puta, ali sasvim nepotrebno, a bole uši poslije.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...

Slusaj, ja to govorim za sebe.. za nekoga drugoga me uopce nije briga jel unistava sluh ili ne. Ali sa ovim slusama mi je nekad i na 50% previse, ali do kraja dana dode do 70%, 100% sam probao par puta, ali sasvim nepotrebno, a bole uši poslije.

Ja ove držim na 40-50%, u busu/tramvaju malo više.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 15:47 (Hyperion).
17 godina
HTC Sensation

Otišao sam nedavno u t-centar u savskoj, rekli su mi da nemaju sensation te neznaju kad uopće dolazi. Mala mogućnost postoji da ima još koji komad kod avenue malla u što čisto sumnjam, vjerovatno su rezervirani.

-.-

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 12:20 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a sta ako ga narucujes preko firme kao poslovni korisnik, jel ga onda imaju... mi bi trebali uskoro produljit pretplatu

pwn too much... http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/agent_00klc/stats/235876928/pc/
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Otišao sam nedavno u t-centar u savskoj, rekli su mi da nemaju sensation te neznaju kad uopće dolazi. Mala mogućnost postoji da ima još koji komad kod avenue malla u što čisto sumnjam, vjerovatno su rezervirani.

-.-

po meni se ne isplati sada uzimat Sensation, jer ce sa ICS-om doc novih uredaja, a po meni misec dva nije puno pricekat, pa uzet nesto drugo ili sensation jeftinije.. cisto da ne ostanes bez apdejta ka mi na Desireu

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...

po meni se ne isplati sada uzimat Sensation, jer ce sa ICS-om doc novih uredaja, a po meni misec dva nije puno pricekat, pa uzet nesto drugo ili sensation jeftinije.. cisto da ne ostanes bez apdejta ka mi na Desireu

Odoše mi bodovi, sada ga dobijem za 1600kn, za mjesec dana bi me izašao 2000+ kn.

Ako stalno čekam neću nikad ni dočekat, skoro sve je bolje danas od ove XM5800 koja se raspada čovječe, baš ima loše kućište. Gle novi modeli mogu biti malo bolji, no ovo mi je već i ovako više nego dovoljno za sljedeće 2 godine.

Ja bih se zadovoljio i sa običnim desire-om, xperiom arc ili samsungom galaxy s.

BTW: Ima ga u sisku upravo su ga starci pokupili. Sretno i drugima koji imaju bodove u t-mobileu da do kraja mjeseca ga nađu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 15:44 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Mitsuoka kaže...

Odoše mi bodovi, sada ga dobijem za 1600kn, za mjesec dana bi me izašao 2000+ kn.

Ako stalno čekam neću nikad ni dočekat, skoro sve je bolje danas od ove XM5800 koja se raspada čovječe, baš ima loše kućište. Gle novi modeli mogu biti malo bolji, no ovo mi je već i ovako više nego dovoljno za sljedeće 2 godine.

Ja bih se zadovoljio i sa običnim desire-om, xperiom arc ili samsungom galaxy s.

BTW: Ima ga u sisku upravo su ga starci pokupili. Sretno i drugima koji imaju bodove u t-mobileu da do kraja mjeseca ga nađu.

ahaa... ako je tako onda odlicno. 

mobitel nije los dapace, nego san mislia na shemu da ce doc nesto bolji uredaj vec sa ICSom, pa onda sigurno dobiva 2 updejta... ovako da te ne skartaju za godinu dana ka i mene sa Desireon... btw ne trpaj arc u tu skupinu, arc je u rangu Sensationa. 

17 godina
HTC Sensation

Evo došao mi je u ruke, stvarno je moćan osjećaj ga imat u rukama.

Kućište je super, ništa ne škripi i čvrsto je kao da je od aluminija. Ekran je ogroman ništa ne štuca u menu-u, malo sam se igrao.

Čovječe ovo ima toliko opcija da to neću ni u mjesec dana sve pohvatat, ekran je super također.

Starci kada su išli pitat u t-scum prvo im je neka ženska rekla da nemaju sensation, a liku prije su rekli da ima sensationa, onda je ona kao išla "ponovno" pogledat i rekla je da je ostao još jedan. Majku im muljatorsku.

Primjetio sam također odmah da se baterija počela grijat iako nisam ništa posebno zahtjevno radio, to definitivno treba promjenit. Pitaj Boga kak bi se grijala dok bih igrao neku zahtjevniju 3D igru...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 21:27 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
HTC Sensation

pozz, imate li prepruku nekog dobroga Rom-a (sto brzi, da ima sense i da je stabilan)

i ima li gdje u Hr za kupiti baterija od evo 3d-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zaki kaže...

pozz, imate li prepruku nekog dobroga Rom-a (sto brzi, da ima sense i da je stabilan)

i ima li gdje u Hr za kupiti baterija od evo 3d-a?

Možda na njuškalu no tamo bi te sigurno dobrano oprali. Sa ebay-a ti je najbolje uzet ovako nešto, obje imaju odličan feedback na forumima što našim što stranim. Imaš i na pcekspertu komentar jednog forumaša na evo 3D bateriju od chichitec-a:

http://www.ebay.com/itm/HTC-EVO-3D-2x-1930mAh-Battery-SENSATION-4G-FREE-WALL-CHARGER-/220849628703?pt=PDA_Accessories&hash=item336ba9e61f

http://www.ebay.com/itm/Anker-Battery-HTC-Sensation-4G-G14-1900mAh-internationa-/140583315571?pt=PDA_Accessories&hash=item20bb6b2873#ht_500wt_1156

16 godina
HTC Sensation

znam, za to, ali pitam dal ima negdje u hr jer mi je puno jednostavnije spupstit se do nekog ducan, platiti u cashu i otici doma sa vecom baterijom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zaki kaže...

znam, za to, ali pitam dal ima negdje u hr jer mi je puno jednostavnije spupstit se do nekog ducan, platiti u cashu i otici doma sa vecom baterijom

U dućanu? Sumnjam

15 godina
HTC Sensation

Jel se pojavio taj Sensation XE? Crko mi je Blackberry i moram kupit novi mob.

http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
15 godina
dturko kaže...

Jel se pojavio taj Sensation XE? Crko mi je Blackberry i moram kupit novi mob.

nije..možeš i sam malo pogledati na stranicama operatera...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina

frend je kupio neki dan Sensationa i jučer mi ga je dao da ga rootam. stavio sam Android Revolution novi (maknut je Sense) i mobitel radi brutalno dobro i fluidno! najbolji android koji sam probao dosad!

17 godina
Tonchek kaže...

frend je kupio neki dan Sensationa i jučer mi ga je dao da ga rootam. stavio sam Android Revolution novi (maknut je Sense) i mobitel radi brutalno dobro i fluidno! najbolji android koji sam probao dosad!

Ja se upravo mučim s tim.

Napravio sam S-OFF i stavio CWM 5

Sada revolutionHD stavljam, samo mi reci jeli si stavljao onaj preporučeni RADIO?

15 godina

malo je i kod mene bilo muke sa driverima u fastbootu! ali rješio sam nekak! i u CWM superwipe je tek od treće prihvatio...

nisam stavio RADIO jer je sve oke radilo!

16 godina
HTC Sensation

Ja sam jucer rootao i stavio sam PyramidXE HD i nazalost ili kernel nije bas savrsen ili jednostavno imam los primjerak moba - na 1.5ghz i svemu preko nakon 15 min koristenja mob se zamrzne i trebam vaditi bateriju.

Inace ROM je puno glađi i brzi od stock-a, ja zadovoljan.

Sada skidam i Android revolution pa cu vidjeti kako se on ponasa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonchek kaže...

malo je i kod mene bilo muke sa driverima u fastbootu! ali rješio sam nekak! i u CWM superwipe je tek od treće prihvatio...

nisam stavio RADIO jer je sve oke radilo!

Ja sam fastboot isključio bio.

zaki kaže...

Ja sam jucer rootao i stavio sam PyramidXE HD i nazalost ili kernel nije bas savrsen ili jednostavno imam los primjerak moba - na 1.5ghz i svemu preko nakon 15 min koristenja mob se zamrzne i trebam vaditi bateriju.

Inace ROM je puno glađi i brzi od stock-a, ja zadovoljan.

Sada skidam i Android revolution pa cu vidjeti kako se on ponasa {#}

Revolution je za sada dobar gotovo nikakve razlike u odnosu na orginalni rom ne primjećujem osim da je trunku brži. Pomoću ugrađenog tool-a "OC daemon" sam smanjio max frekvenciju sa 1.51GHz na 1.2GHz jer nema potrebe stvarno za većom frekvencijom.

Šteta što ti se gasi no probaj sa revolutionHD, možda imaju bolji kernel.

BTW: Ja sam stavio revolutionHD sa sense-om.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 1:49 (Hyperion).
16 godina
HTC Sensation

Android RevolutionHD radi fantasticno, 1.5ghz bez frke, sve glatko, jedino nemogu skinuti 4.1.2 vezrziju, download mi ide 2-3kb/s i ona pukne veza, ima li kakav mirror sa kojeg ga mogu skinuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zaki kaže...

Android RevolutionHD radi fantasticno, 1.5ghz bez frke, sve glatko, jedino nemogu skinuti 4.1.2 vezrziju, download mi ide 2-3kb/s i ona pukne veza, ima li kakav mirror sa kojeg ga mogu skinuti?

Ja sam stavio Revolution HD 3.6.2XE with Beats Audio.

4.1.3 vidiš nisam ni vidio :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 15:44 (Hyperion).
16 godina
Zna li tko adresu gdje je servis HTCa u Zagrebu? Pao mi je danas niz tocno 18 stepenica i puklo mi malo staklo u gornjem livom kutu ... Sve radi savrseno, ali me nervira xD
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
sardax kaže...
Zna li tko adresu gdje je servis HTCa u Zagrebu? Pao mi je danas niz tocno 18 stepenica i puklo mi malo staklo u gornjem livom kutu ... Sve radi savrseno, ali me nervira xD

A kako ćeš im objasnit to? :D

Ipak tvojom krivnjom (pad/udarac) je uzrokovana šteta.

Pa ako imaš garanciju odi u ovlašteni servis u kojem ti priznaju garanciju recimo mobis.

15 godina
sardax kaže...

18 stepenica? A mobitel ti jos radi? iPhone bi sada imao pukotinu svakih 2 milimetra xD
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
zaki kaže...

Ja sam stavio Revolution HD 3.6.2XE with Beats Audio.

4.1.3 vidiš nisam ni vidio :D

radije stavi neki AOSP ROM, brzina je tu, a Beats Audio ionako nista ne vridi kad imas Sensation. 

14 godina
neaktivan
sardax kaže...

Ovlašteni servis za HTC...

http://www.agramservis.hr/vijesti/index.asp?vid=441

16 godina
Hvala. Ma necu ga pod garancijom mijenjat, nisam debil. Zanima me koliko dodje staklo i zamjena. Posli cu slikat tel pa stavim sliku.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
HTC Sensation

evo, narucio sam HTC Sensation XE. Jedva cekam da primim tu zvijer u ruke.

0 0 hvala 0
15 godina

Gdje si ga narucio? Kaj je dosao kod nas?

Upravo narucio Sensation...{#}

pwn too much...
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 13:16 (agent_00klc).
15 godina
agent_00klc kaže...

Gdje si ga narucio? Kaj je dosao kod nas?

Upravo narucio Sensation...{#}

nije dosao. Narucio sam ga u Britaniji, na The Smart Phone Centre. Dodje mi 4000 kn(s PDV-om i postarinom). Isplati mi se jer ce ovdje kostat minimalno 5500 kn.

BTW, nemoj uzet Sensation kad je izasao bolji i jaci

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 14:06 (dturko).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice