HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 365.131
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: HTC Sensation
nsoul kaže...

Ali može u htc email aplikaciju.

Mislin pitanje je bilo

1) U meniju postoje 2 ikonice za mail. Ona Gmail i samo Mail. U Gmail sam naravno satavio gmail mail, dok sam u Mail ikonicu stavio 2 Yahoo maila. E sad, dal u toj ikonici Mail treba isto stavit gmail mail ili ne i zašto?

a iz toga se iscitava da je to vec napravia, ali je htio u GMail app stavit yahoo mail.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
nsoul kaže...

Ali može u htc email aplikaciju.

Mislin pitanje je bilo

1) U meniju postoje 2 ikonice za mail. Ona Gmail i samo Mail. U Gmail sam naravno satavio gmail mail, dok sam u Mail ikonicu stavio 2 Yahoo maila. E sad, dal u toj ikonici Mail treba isto stavit gmail mail ili ne i zašto?

a iz toga se iscitava da je to vec napravia, ali je htio u GMail app stavit yahoo mail.

Tako je. :-) Daklem s obzirom da je gmail već u ikonici Gmail jer trebam ga stavit i u ikonicu Mail?

Ne kužim baš mob. Ovo mi je prvi takav pa treba sve to posložit.

16 godina
HTC Sensation

stigao sensation u tmobile,zanimljivo da je 800kn jeftiniji od galaxy s2,

stigli su i desire s-jeftiniji 100kn od sensationa,smiješno{#}

i wildfire s

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
LOTROwannabe kaže...

Tako je. :-) Daklem s obzirom da je gmail već u ikonici Gmail jer trebam ga stavit i u ikonicu Mail?

Ne kužim baš mob. Ovo mi je prvi takav pa treba sve to posložit.

ne moras... nema se tu sta kuzit, dosta je da je na jednome mjestu... Logično.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Skinio sam danas OTA update za Android 2.3.4 v1.45.401.2, od 41MB, no nigdje ne mpgu naci sto je promijenjeno, osim da mobitel radi nekako brze i da je mozda bolji response, iako je i prije meni bija izvrstan. Ako tko nadje neki link, moze ovdje copy/paste sto je izmjenjeno? Hvala.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
HTC Sensation
Otkrio sam jednu super stvar na Sensationu, a to je uzimanje SS-ova bez dodatnih programa. Mozete uzes SS bilo cega, cak i LockScreena =)
Power + Home =)
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
sardax kaže...
Otkrio sam jednu super stvar na Sensationu, a to je uzimanje SS-ova bez dodatnih programa. Mozete uzes SS bilo cega, cak i LockScreena =)
Power + Home =)

Može slika o čemu tumačiš, jer ako podrazumijevam nešto, čini mi se da to može i DHD, pa bih molio da potvrdimo!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
sardax kaže...
Power + Home =)

Može slika o čemu tumačiš, jer ako podrazumijevam nešto, čini mi se da to može i DHD, pa bih molio da potvrdimo!

Uzimanje screenshota cijelog ekrana... to je to sto on misli...

16 godina
Dakle, uzimanje ScreenShota na Sensationu bez ikakvih dodatnih aplikacija ili rootanja ili sta ja znam ...
Sve sta je potrebno je pritisnuti POWER i home tipku =) SSovi se spremaju u DCIM folder na SD-u!

Slucajno sam otkrio i onda sam jos po sata pokusavao ponoviti sta sam napravio da bih uhvatio SS =)
16 godina
sardax kaže...
Dakle, uzimanje ScreenShota na Sensationu bez ikakvih dodatnih aplikacija ili rootanja ili sta ja znam ...
Sve sta je potrebno je pritisnuti POWER i home tipku =) SSovi se spremaju u DCIM folder na SD-u!

Slucajno sam otkrio i onda sam jos po sata pokusavao ponoviti sta sam napravio da bih uhvatio SS =)

Jel se to meni čini ili više nema one "izrezane" slike kada uzimaš SS tokom izvođenja animacije? Ako jest, onda pohvala HTC-u za taj napredak i što su ovo ugradili{#} 

Stoja
16 godina
Da, nema izrezane slike. Vise SSova sam uzeo u raznim animacijama, od lockscreena, 3D menia, weathera i nema nigdje izrezane slike. :)
16 godina
HTC Sensation

Ajde fino, jes da im je toliko trebalo da naprave ali dobro, barem imaju{#} A ne da moraš rootati uređaj za tako banalno a korisnu funkciju...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Ajde fino, jes da im je toliko trebalo da naprave ali dobro, barem imaju{#} A ne da moraš rootati uređaj za tako banalno a korisnu funkciju...

Kolko ja znam na 2.3.3 je omogućen SS bez roota, čak postoji API  za SS, samo još nema aplikacija koje to koriste. Očito je HTC u novom sensu to iskoristio, i bilo je i vrijeme.

hobi: androidhr.blogspot.com
16 godina
nsoul kaže...

Kolko ja znam na 2.3.3 je omogućen SS bez roota, čak postoji API  za SS, samo još nema aplikacija koje to koriste. Očito je HTC u novom sensu to iskoristio, i bilo je i vrijeme.

A đaba ako ima API a nitko app nije napravio {#} Meni je na 2.3.3 ionako bio po defaultu rootan pa sam koristio onaj shoot me koji je radio. Ali i dalje je bolje da imaš out of the box opciju koja radi na ovaj princip(power+home) kao što je i na iphone-u. Dok sa onim shoot me si trebao zatresti mob što je debilno, plus si morao pokretati app prije nego si htio opaliti što bezveze vrijeme troši...

Stoja
16 godina
Stoja kaže...
nsoul kaže...

A đaba ako ima API a nitko app nije napravio {#} Meni je na 2.3.3 ionako bio po defaultu rootan pa sam koristio onaj shoot me koji je radio. Ali i dalje je bolje da imaš out of the box opciju koja radi na ovaj princip(power+home) kao što je i na iphone-u. Dok sa onim shoot me si trebao zatresti mob što je debilno, plus si morao pokretati app prije nego si htio opaliti što bezveze vrijeme troši...

A da, ali bude aplikacija uskoro. Imam ja 2.3.3 ali 2.1 sense nema tu funkciju, a ako se dobro sjećam galaxy s ima SS bez roota.

16 godina
HTC Sensation

inaće to isto postoji na galaxy s2,pošto imam prvi android ja mislio da je to normalno jer to sam imao na iphonu 3g ali sada vidim da je to nešt novo !

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nsoul kaže...

A da, ali bude aplikacija uskoro. Imam ja 2.3.3 ali 2.1 sense nema tu funkciju, a ako se dobro sjećam galaxy s ima SS bez roota.

Da galaxy s je ako se ne varam prvi bio koji to nudi out of the box, i lijepo da se i HTC pridružuju njima. Tako da onda i ne vidim potrebu za appom kada ovako stock radi kako spada, rađe neka update-om to izbace i na starije uređaje{#}

Stoja
17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Ima i vanilla Android 2.3.5 tu funkciju iskoristivu, POWER gumb da se otvori meni i tamo je gumb Screenshot, super stvar.

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Jel zna netko koji bi browser bilo najbolje uzeti na Sensationa? Ili je dovoljan ovaj koji je unutra?

0 0 hvala 0
17 godina
LOTROwannabe kaže...

Jel zna netko koji bi browser bilo najbolje uzeti na Sensationa? Ili je dovoljan ovaj koji je unutra?

Dovoljan je ovaj unutra, ovisi koliko surfaš. Ako cesto nesto čitaš i tražiš stavi si Operu Mobile jer je puno brža od builtin browsera (iako meni na sensationu odbija vrtiti flash - a trebala bi).

Dolphin je popularan, probao sam ga, ali sam ga deinstalirao. Fora je sa gestureima, ali nemam povjerenja u browsere koji se odjednom pojave.

Potencijalno su možda i dobri, ali tokom godina se pokazalo da obično izumiru jer browser engine-i su jedno jako kompleksno područje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 9:33 (Bitanga).
15 godina

Ako ti ne treba flash, instaliraj Operu Mini i miran si. Bržeg browsera od svih ovih nema. Probao puno njih, ali Opera je najbolja.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Meni konkretno treba nešto što dobro vrti Silwerlight. Ako to uopče ima kakve veze?

0 0 hvala 0
17 godina
LOTROwannabe kaže...

Meni konkretno treba nešto što dobro vrti Silwerlight. Ako to uopče ima kakve veze?

Teško da ćeš to naći.

To bi morao biti neki browser koji podržava mono i da imaš sam mono instaliran na androidu kako bi mogao vrtiti .NET runtime.

Koliko znam tako nešto ne postoji, ima nešto u testnim fazama, ali bolje zaboravi.

16 godina
Bitanga kaže...

Dolphin je popularan, probao sam ga, ali sam ga deinstalirao. Fora je sa gestureima, ali nemam povjerenja u browsere koji se odjednom pojave.

Potencijalno su možda i dobri, ali tokom godina se pokazalo da obično izumiru jer browser engine-i su jedno jako kompleksno područje.

Kako misliš, odjednom se pojavi? Pa dolphin je postoji više od godinu dana na androidu, i još su napravili 3 verzije, običnu, HD i mini, da pokriju od slabijih do naprednijih korisnika. 

A kada se čovjek navikne na geste totalno je gušt surfati{#} 

Stoja
17 godina
Stoja kaže...

Kako misliš, odjednom se pojavi? Pa dolphin je postoji više od godinu dana na androidu, i još su napravili 3 verzije, običnu, HD i mini, da pokriju od slabijih do naprednijih korisnika. 

A kada se čovjek navikne na geste totalno je gušt surfati{#} 

Godina dana je ništa, POGOTOVO ako postoji hrpa različitih verzija. Obično to sve bude smeće na kraju. Tek skužiš kasnije.

A o guštu surfanja na mobitelu ne bih htio ni počinjati :-D Ok je, al gušt sigurno nije :-D

Ima hrpu pluginova koji su većinom smeće po komentarima na marketu, a te 3 verzije su toliko loše opisane da uopće ne znaš koja je razlika dok ga ideš instaliravati.

S tim da se u komentarima redovito pljuje po HD verziji iz nekog razloga.

Uglavnom, not worthed.

Opera Mobile FTW!

P.S. ja inače koristim built-in browser jer ne surfam previše po njemu osim u nuždi. Za ostalo imam ipad i komp :-)

16 godina
Bitanga kaže...

Godina dana je ništa, POGOTOVO ako postoji hrpa različitih verzija. Obično to sve bude smeće na kraju. Tek skužiš kasnije.

A o guštu surfanja na mobitelu ne bih htio ni počinjati :-D Ok je, al gušt sigurno nije :-D

Ima hrpu pluginova koji su većinom smeće po komentarima na marketu, a te 3 verzije su toliko loše opisane da uopće ne znaš koja je razlika dok ga ideš instaliravati.

S tim da se u komentarima redovito pljuje po HD verziji iz nekog razloga.

Uglavnom, not worthed.

Opera Mobile FTW!

P.S. ja inače koristim built-in browser jer ne surfam previše po njemu osim u nuždi. Za ostalo imam ipad i komp :-)

Pa ja sam koristio dolphin od kada se pojavio i naspram desirevog browsera je bio čudo, geste, brzo mjenjanje tabova, kompletni full screen, bržiji i puno fluidnije skrolanje. 

I meni je gušt surfati na mobu, puno mi je ljepše biti zavaljen u krevet i vrludati prstima po ekranu nego sjediti na stolici i mišem klikati...jedino kada je tipkanje ovdje na forumu onda sam za kompom, 90% ostalog surfanja kući radim preko mobitela.

A dobro ti imaš ipad pa ti onda on radi nadopunu. Da ga ja imam vjerojatno onda ni ja nebi ni surfao na mobu osim kada sam vani, ovako mi je on praktički primarni uređaj. A i na novijim HTC-ima se stock browser poboljšao pa sve to ide u obzir. Ja sam bio na 2.3.3 custom romu sa stock androidom bez sense-a i ima onaj stock androidov browser. Što da kažem nego katastrofa našto liči...brz je, i tu je sve di njegovi plusevi nestaju. Baratanje tabovima koma, skrolanje trzavo, itd itd...

Stoja
17 godina
Stoja kaže...

A dobro ti imaš ipad pa ti onda on radi nadopunu. Da ga ja imam vjerojatno onda ni ja nebi ni surfao na mobu osim kada sam vani, ovako mi je on praktički primarni uređaj. A i na novijim HTC-ima se stock browser poboljšao pa sve to ide u obzir. Ja sam bio na 2.3.3 custom romu sa stock androidom bez sense-a i ima onaj stock androidov browser. Što da kažem nego katastrofa našto liči...brz je, i tu je sve di njegovi plusevi nestaju. Baratanje tabovima koma, skrolanje trzavo, itd itd...

Ma da, slažem se, Dolphin je ok u odnosu na HTCov built-in browser (koji je malo sporiji). Al velim, nemam povjerenja, i di god moram negdje šifru upisati prilikom logina u neki sajt, odmah me hvata paranoja na Dolphinu.

Za Operu Mobile se zna da je vrhunski alat.

Broswer od stock androida nisam probao, al vjerujem da je šugav kao i ostale apps u njemu :-D

16 godina
HTC Sensation
Pa kaj nije sense browser temeljen na androidovim stocku. A radi odlicno, bolje od bilo kojeg browsera, samo kaj mi fali to kaj nema exit tipku. A probao sam sve opere, firefoxe, skyfire,uc,miren... I ostajem na dolphinu hd, jedino mi se jos i miren svida.

0 0 hvala 0
16 godina
nsoul kaže...
Pa kaj nije sense browser temeljen na androidovim stocku. A radi odlicno, bolje od bilo kojeg browsera, samo kaj mi fali to kaj nema exit tipku. A probao sam sve opere, firefoxe, skyfire,uc,miren... I ostajem na dolphinu hd, jedino mi se jos i miren svida.

HTC ga je dosta izmjenjio, ljepše izgleda, baratanje tabovima oku ugodnije(imaš onaj prikaz taba, umjesto samo teksta imena stranice), tamnijih boja u skladu sa sense-om(umjesto one blještave bijele sa naranđastim u stocku) Ma uglavnom dosta poboljšaniji. 

Stoja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice