HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 364.992
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: HTC Sensation, skori dolazak !?
nsoul kaže...

stariji modeli imaju zakljucan bootloader, noviji nemaju, a za ove prve bi trebao doci update koji ga otkljucava

Evo, danas/jučer su objavili.

Svi imaju zaključan bootloader, koji ćeš moći otključati preko weba, ali ćes se morati odreći dijela garancije, i prava na plakanje ako pretvoriš mob u ciglu.

14 godina
Bitanga kaže...
ATJLučko kaže...

Ma mogu si ga već lagano zataknuti negdje, u svijetu dolaze već i neki novi dečki, a mi s njima kaskamo unatrag.

U VIP-u je došao ko se ne varam 13.06. a treba čekati po toj logici još{#}  samo 21 dan, a tada bu već i kraj 8 mjeseca, tragedija dostojna grčkih uzora, da nije tragično bilo bi komično, ovako mora čovjek papati njihova *ranja, bljak!

Pa gle, mi smo medju prvima dobili Sensation, zacudo. Npr u Kanadu je dosao tek pred par tjedana. Pa ti vidi.

Slažem se, ako govorimo o TELE2, dok je u VIP došao prije 8 tjedana od danas, tako da {#}!!

Meni se ipak čini da postoje 2 bitna razloga za to;

1 je što europsko tržište je GSM, a takva tržišta su nekako prioritetna generalno uz Vodafone engleski kao nositelj exclusive ponude i

2 to što je u Canada vjerojatno došao onaj Sensation 4G, a te tehnologije su ipak malo novije i uber onih kod nas, osim u UK, gdje već testiraju tu mrežu!

ATJ Lučko
14 godina
Bitanga kaže...
nsoul kaže...

stariji modeli imaju zakljucan bootloader, noviji nemaju, a za ove prve bi trebao doci update koji ga otkljucava

Evo, danas/jučer su objavili.

Svi imaju zaključan bootloader, koji ćeš moći otključati preko weba, ali ćes se morati odreći dijela garancije, i prava na plakanje ako pretvoriš mob u ciglu.

Pa daj nabaci link vijesti druže Bitanga {#}  {#}!!??

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...

Pa daj nabaci link vijesti druže Bitanga {#} {#}!!??

Evo,

http://www.androidcentral.com/htc-will-unlock-bootloaders-through-web-based-tool

Čitao sam jutros, pa mi se nije dalo tražit link. Nadao sam se da ćete proguglat :-P

14 godina
Bitanga kaže...
ATJLučko kaže...

Pa daj nabaci link vijesti druže Bitanga {#}  {#}!!??

Evo,

http://www.androidcentral.com/htc-will-unlock-bootloaders-through-web-based-tool

Čitao sam jutros, pa mi se nije dalo tražit link. Nadao sam se da ćete proguglat :-P

Osobno imam jedan mali problemčić sa svojim DHD-om, da ne ulazim u OT, pa sam pogledao otu stranicu, i znaš  što sam skužio, oni ne funkcioniraju baš previše s "normalnim" android modelima mobova, čak štoviše, čini mi se kako je to oriđiđi američka stranica, a s njima ne bih tikve sadio, znaš već zašto, zar ne!?

Ovo pod normalni sam podrazumijevao na modele a la, EVO 3D, Sensation 4G, Thunderbolt koje niti ti niti ja do sada nismo vidjeli, tako, da, tko zna kako funkcionira kod njih, no dobar pokušaj, ali amerima ne vjerujem previše, čim je blizu Motorola, tim prije {#}!  

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...

ali amerima ne vjerujem previše, čim je blizu Motorola, tim prije {#}!  

Ok, samo se čuvaj, živio! :-D

14 godina
HTC Sensation, skori dolazak !?

Neka samo ekipa iz hrvatskog Tmobile-a ne njorgaju kada ih pljujemo, oni su to svesrdno zaslužili {#}, evo i razloga;

LINK; http://www.t-mobile.de/shop/allehandys/0,7150,10189-_3-0-602-0-10-,00.html

BTW; ni sam nisam siguran, zašto je HTC DHD još uvijek skuplji od HTC Sesationa {#}!?

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Sensation, skori dolazak !?

Kod mene HTC Sensation dobio S-OFF, root i novi ROM :)

Ja prezadovoljan{#}

Full HD Addict :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Di si to dobio? Nema OTA updateova ili si sa XDA skinia?
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

Kolko znam ljudi stavljaju custom romove zato jer su nezadovoljni sa postojecim,zasto mjenjate sluzbeni rom?Trza nesto pa zelite staviti novi rom?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 19:38 (kach).

0 2 hvala 0
16 godina
Re: HTC Sensation
kach kaže...

Kolko znam ljudi stavljaju custom romove zato jer su nezadovoljni sa postojecim,zasto mjenjate sluzbeni rom?Trza nesto pa zelite staviti novi rom?

Ajd stvarno si već postao jadan. 

hobi: androidhr.blogspot.com
17 godina
nsoul kaže...

Pa čovjek dobro pita? Zašto je stavio custom ROM? I što mu je sad bolje i s čim je zadovoljan?

Ja sam isto zadovoljan sa original ROMom. Dajte neku argumentaciju, a ne bezveze pisat ko ima većeg.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 21:58 (Bitanga).
16 godina
Bitanga kaže...
nsoul kaže...

Pa čovjek dobro pita? Zašto je stavio custom ROM? I što mu je sad bolje i s čim je zadovoljan?

Ja sam isto zadovoljan sa original ROMom. Dajte neku argumentaciju, a ne bezveze pisat ko ima većeg.

Ne ne pita, daj čitaj malo njegove postove, tu je da izaziva opet, i opet bude počeo kako wp7 ne trza, a mi moramo stavljat druge romove da se riješimo trzanja.

A ako ga stvarno zanima razlika među romovima bez trolanja, evo onda se ispričavam.

16 godina
neaktivan
Mene zanima sta je bilo sa onim TS problemom uz to, te kakva je ponuda ROMova i kakva su poboljsanja, jel jos trzavo i u najmanjoj mjeri? Ono sto kach govori je istina, dok ne dode ice cream sandwich, nije ni cudno da je sense trzav.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Ne zato sto su nezadovoljni nego zato sto ga zele prilagoditi sebi. Zasto ja mijenjam ROM(ove)?

Pa vrlo je jednostavno, sluzbeni ROM je pun "smeca". Meni, osobno, ne trebaju niti nekakve igre, "zanimljivi" widgeti i razno razni drugi programi(npr Polaris Office [meni je drazi Docs To Go], twitter i ostala sranja). Jednostavno mrzim kada na app listu imam hrpu nevaznih programa i widgeta. Kao drugo, tu su teme, meni je ljepse imati postoke za bateriju u notification bar-u, vise quick settings opcija, promijenjen boot-splash, itd...

Ima tu jos puno stvari, overclock, undervolt i slicno...

Mitsuoka kaže...
Mene zanima sta je bilo sa onim TS problemom uz to, te kakva je ponuda ROMova i kakva su poboljsanja, jel jos trzavo i u najmanjoj mjeri? Ono sto kach govori je istina, dok ne dode ice cream sandwich, nije ni cudno da je sense trzav.

TS problema ja nisam imao, a uvezi poboljsanja brzine, razlika je kod mene - osjetna.

Prije to sve nije bas bilo "najbrze" daleko od sporog ali da je znao trznut koji puta, je.

Sada su performanse na razini AOSP rom-ova :)

Full HD Addict :)
17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Može li netko preporučiti dobru besplatnu ili nebesplatnu navigaciju za Sensation? Može i oboje pa koji su plusevi i minusevi. :-)

0 0 hvala 0
15 godina
Mireov Don't Panic, imas na Marketu. Super navigacija. Na poklon dobis kartu Zagreba, a karta Hrvatske dodje 60 kn. Isprobao u Zg i odlicno radi. Uskoro cu kupiti kartu Hrvatske. Sto se tice besplatnih, isprobao sam ih dosta, a preporucujem ti Sygic Auru koja je najjednostavnija za instaliranje-skines apk, pokrenes i preko wifija skines mape. Jos ti preporucam Navigon koji je malo kompliciraniji za instalirati. Cuj, navigacija se usporedjuje prema detaljima karte pa ti vidi kaj ti pase. Ja ti preporucujem ove tri.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Evo kupih 32GB micro SD karticu klase 4 za Sensation! :-) Ako se sad netko pita "pa zašto nije pobogu kupio klasu 10???" odgovor je: zato jer je u cijelom Zagrebu nigdje nema!!! Ovo je naviše što sam uspio nać bez naručivanja preko neta. Eto mali info ako još netko traži SD micro karticu. :-)

E sad 3 pitanja:

1) U meniju postoje 2 ikonice za mail. Ona Gmail i samo Mail. U Gmail sam naravno satavio gmail mail, dok sam u Mail ikonicu stavio 2 Yahoo maila. E sad, dal u toj ikonici Mail treba isto stavit gmail mail ili ne i zašto?

2) Pokušavam skinut s Android Marketa bilo šta besplatno. I kaže mi "Starting download" i ne mrda dalje od toga! U čem je problem? Zašto ništa ne mogu skinuti???

3) Ovo pitanje je možda malo glupo al eto. :-) Što je to HTC Sense??? Jasno mi je da je to neko sučelje, ali kad prek kompa surfam po HTCovoj stranici nudi se mogučnost da se ulogiraš na HTCSense pa da ga skineš na mob itd... Nije mi jasno dal taj HTC Sense već imam u Sensationu ili ga na ovaj načim moram skinut? Dal se treba nekak ulogirat na njega ili šta???

Hvala na odgovorima!

0 0 hvala 0
16 godina
LOTROwannabe kaže...

Evo kupih 32GB micro SD karticu klase 4 za Sensation! :-) Ako se sad netko pita "pa zašto nije pobogu kupio klasu 10???" odgovor je: zato jer je u cijelom Zagrebu nigdje nema!!! Ovo je naviše što sam uspio nać bez naručivanja preko neta. Eto mali info ako još netko traži SD micro karticu. :-)

E sad 3 pitanja:

1) U meniju postoje 2 ikonice za mail. Ona Gmail i samo Mail. U Gmail sam naravno satavio gmail mail, dok sam u Mail ikonicu stavio 2 Yahoo maila. E sad, dal u toj ikonici Mail treba isto stavit gmail mail ili ne i zašto?

2) Pokušavam skinut s Android Marketa bilo šta besplatno. I kaže mi "Starting download" i ne mrda dalje od toga! U čem je problem? Zašto ništa ne mogu skinuti???

3) Ovo pitanje je možda malo glupo al eto. :-) Što je to HTC Sense??? Jasno mi je da je to neko sučelje, ali kad prek kompa surfam po HTCovoj stranici nudi se mogučnost da se ulogiraš na HTCSense pa da ga skineš na mob itd... Nije mi jasno dal taj HTC Sense već imam u Sensationu ili ga na ovaj načim moram skinut? Dal se treba nekak ulogirat na njega ili šta???

Hvala na odgovorima!

1. gmail je andorid aplikacija a mail htc aplikacija. mail je jednostavna aplikacija za slanje i primanje maila, dok gmail ima malo više funkcija. a i svaki klijent dodaš mail koji hoćeš, a kad registriraš svoj android autimatski si prijavljen u obje aplikacije a kasnije dodaš još mailova ako hoćeš.

2.

3.sense ja launcher poput motorolinog blura, samsungovog touchwiza, sonyevog timescapea... 

a ako ti se ne sviđa sense možeš koristiti neki drugi launcher s marketa.

e sad , sense ja recimo UI koji uz to donosi i neke aplikacije tipa freindstream, svoju mail aplikaciju, kameru, media i mp3 player...

htcsense.com je usluga na kojoj možeš zaključat svoj mobitel, naći ga na karti, ako ti je stišan i ne znaš di je, možeš s interneta uključit da ti zvoni, vidjet poruke, popis poziva, skidat teme...

15 godina

2. Prijatelj mi je imao isti problem na htc wildfire-u i system restore je to rijesio.

16 godina
neaktivan
HTC Sensation
Danas sam kupio Htc sensation i mobitel je mrcina. Nego baš se njime ne znam koristiti pa imam pitanje u vezi Marketa. Napravio sam account no kad idem skidati free aplikacije da li da napravim novi folder na mobu i kad hoću neku aplikaciju instalirati hoće li me on pitati gdje da ju spremi i ako neće kako da aplikaciju stavim u novi folder? Što je s plaćanjem za aplikacije koje nisu free? Puno hvala na odgovorima.
Stjepan

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stjepanzg kaže...
Danas sam kupio Htc sensation i mobitel je mrcina. Nego baš se njime ne znam koristiti pa imam pitanje u vezi Marketa. Napravio sam account no kad idem skidati free aplikacije da li da napravim novi folder na mobu i kad hoću neku aplikaciju instalirati hoće li me on pitati gdje da ju spremi i ako neće kako da aplikaciju stavim u novi folder? Što je s plaćanjem za aplikacije koje nisu free? Puno hvala na odgovorima.

Samo udes na market i skines. To je to, nema nikakvih pitanja, a za placene appove ovisi kakve si srece, neko moze kupit, neko ne.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Ok reset telefona je rijesio probem downloada! :)

Sorry al odgovori na 1 i 3 pitanja mi nisu bas jasni. Jel bi netko to mogao detaljnije objasniti? Npr probao sam u aplikaciju Gmail poztavit i yahoov mail al nigdje ga ne mogu dodati.

I kad pokusam napraviti acc na HTC Sense sto staviti na djelu gdje trazi drzavu er Hrvatske na popisu nema?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LOTROwannabe kaže...

Ok reset telefona je rijesio probem downloada! :)

Sorry al odgovori na 1 i 3 pitanja mi nisu bas jasni. Jel bi netko to mogao detaljnije objasniti? Npr probao sam u aplikaciju Gmail poztavit i yahoov mail al nigdje ga ne mogu dodati.

I kad pokusam napraviti acc na HTC Sense sto staviti na djelu gdje trazi drzavu er Hrvatske na popisu nema?

Pa naravno da neces moc u gmail aplikaciju stavit yahoo mail.. sama logika ti nalaze...

Nemoj se zamarat HTC Sense accountom..

16 godina
LOTROwannabe kaže...

kaj ti tu nije jasno? imaš gmail i email aplikaciju, u gmail dodaš gmail a u email možeš dodat kolko god hoćeš i kakve god hoćeš mailove.

Mitsuoka kaže...

Pa naravno da neces moc u gmail aplikaciju stavit yahoo mail.. sama logika ti nalaze...

Nemoj se zamarat HTC Sense accountom..

Ali može u htc email aplikaciju.

16 godina
neaktivan
HTC Sensation

Hvala na odgovoru. Danas sam skinuo dosta aplikacija, još ih imam za skinuti. Nego želim si skinuti navigaciju Mireo dont panic. Na koji naćin nakon što skinem tu aplikaciju skinem kartu Hrvatske pošto se ona kupuje?

Stjepan

0 0 hvala 0
15 godina
HTC Sensation
pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stjepan, skini Mireo prek Marketa i ako imas paypal, kupi kartu HR. Ako nemas, otidji na Mireovu stranicu, posalhi im mail i oni ce ti reci sto dalje trebas. Poslat ce ti broj racuna, uplatis i oni ti posalju kod s kojim skines kartu.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

Hvala Jurica, stvarno si kralj! Uvijek mi sve kažeš i pomogneš šta god treba. Javi se da te počastim!

Stjepan

0 0 hvala 0
15 godina
Imas tipku fala. Moze virtualna piva i cevapi, haha.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice