HTC Sensation

poruka: 9
|
čitano: 3.080
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

Pozz svima, ovo nije tema za raspavu vezanu za mobitel nego pitanje :)

Gledao sam polovne HTC sensation mobitele i vidio da svi imaju garanciju i rade na sve mreze, pogledao sam u hami i vidio da nemaju za kupiti. Pa me zanima dali se to ikako moze napraviti ?

Jos jedno me zanima, ako netko zna nekog ko prodaje navedeni mobitel u Tele 2 mrezi, jer koliko je dobar mobitel 4.500 kuna u tele 2 mii nije malo :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC Sensation
galeb321 kaže...

Pozz svima, ovo nije tema za raspavu vezanu za mobitel nego pitanje :)

Gledao sam polovne HTC sensation mobitele i vidio da svi imaju garanciju i rade na sve mreze, pogledao sam u hami i vidio da nemaju za kupiti. Pa me zanima dali se to ikako moze napraviti ?

Jos jedno me zanima, ako netko zna nekog ko prodaje navedeni mobitel u Tele 2 mrezi, jer koliko je dobar mobitel 4.500 kuna u tele 2 mii nije malo :)

E moj galebe ja te nisam ništa skužio. Daj molim te napiši post ponovo. Ako te slučajno zanima, ja sam kupio telefon u tele 2 mreži. Pošto mi je to prvi smarthphone, ja super zadovoljan!

16 godina
neaktivan

PRODAJEM HTC SENSATION,SVA OPREMA I NA SVE MREŽE,GARANCIJA.

Ovo je jedan od oglasa sa njuskala i slicnih stranica, i sad mene zanima kako je moguce dati garanciju na sve mreze osim ako nije iz ducana koji nije opreater (vip tele 2....) ? A gledao sam u Handy-u koji je ducan kao naveden i oni neprodaju ovaj mobitel :/

Nadam se da je bolje :P

14 godina
neaktivan
HTC Sensation
Evo, moj htc sensation ti je kupljen u vip centru, a otkljucan je na sve mreze, tj. Radi na tele2, tmobile, tomato... Ovi oglasi sta vidis po njuskalu su vrlo vjerojatno mobiteli koji su kupljeni po povoljnijoj cijeni u jednom od centara (npr 9kn uz tarifu 600), a doticnom netreba uredaj, vec mu je bitna tarifa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da a ti vrijedi garancija u vipu ?

14 godina
neaktivan
HTC Sensation
Mob je kupljen u vipu, oni su mi dali 2god garanciju. Ne vidim razlog zasto nebi vrijedila
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zato sto ako je dekodiran nevrijedi. Naci moguce je da ima garanciju i na sve mreze. Tnx

14 godina
neaktivan
HTC Sensation

ma svi novi skuplji mobi su ti otkljucani u vipu, kupio sam nekoliko htc, galaxy i svi su bili otkljucani

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok hvala svima :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice