HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 361.092
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: HTC Sensation, skori dolazak !?
Bitanga kaže...
ATJLučko kaže...

Čovječe, ti kao da jedino i samo ti imaš

Malo si mi se pogubio decko, a i stohasticki ti je tok misli. Jesi mozda razmisljao o psihoterapiji? Ili barem o tecaju hrvatskog jezika?

Ova predzadnja recenica ti je gotovo pa smrtonosna, mozak mi je skoro prokuhao citajuci ove baljezgarije. :-D

BTW, od mene nikad neces cuti da kudim konja kojeg nisam jahao. Uglavnom pricam o onome o cemu i vise nego dovoljno znam.

Ajde mi molim te objasni kako mi ZDBox moze pomoci da ucini tvornicki sugav in-call zvucnik boljim? Zvucnik ima rezonancije vece nego sto sam ikad imao na svim mobitelima skupa.

Takodjer ovo sa WiFi-em ima najvjerojatnije veze sa losim driverima, koji ne skuze da se wifi disconnectao i ne prebace na 3G.

Ajde, pojasni nekim pametnim argumentom kako si mi to htio pomoci ZDBoxom, o veliki ljubitelju skupoga. :-P

Čovjek, ti si pitao za pomoć, ja sam predložio, a ti probaj ili odbaci i fertik smo {#}  OK????

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...

Čovjek, ti si pitao za pomoć, ja sam predložio, a ti probaj ili odbaci i fertik smo {#}  OK????

Kao prvo, nisam pitao za pomoc. Samo sam konstatirao ono sto je cinjenica.

Kao drugo, i da sam pitao za pomoc, ovakva pomoc nije pomoc. To je kao da sam te pitao da me povezeš do bolnice, a ti mi das 10kn za burek. :-)

16 godina
Bitanga kaže...
 i desava mi se da mi WiFi izgubi konekciju i nece se vise samo spojiti na AP (pise Authenticating... i tako stoji) osim ako ga rucno iskljucim pa upalim opet (WiFi that is). Dosta iritantno posto je ikona za WiFi i dalje upaljena, a 3G iskljucen, tako da si ustvari offline, a da ni ne znas. Ovo "Authenticating..." skuzis tek dok ne mozes nicemu na netu pristupiti i dok odes u postavke WiFia da provjeris sto se dogadja.

Ovo ti je do rutera, mene je isto sa desire-om ovo zajebavalo da mi gubi vezu, pa kada sam promijenio ruter je prestalo...strašno da nakon godinu dana HTC ima iste probleme na mobu{#}

Stoja
16 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
ATJLučko kaže...

Kao prvo, nisam pitao za pomoc. Samo sam konstatirao ono sto je cinjenica.

Kao drugo, i da sam pitao za pomoc, ovakva pomoc nije pomoc. To je kao da sam te pitao da me povezeš do bolnice, a ti mi das 10kn za burek. :-)

Ej me povezeš do bolnice? Gladan sam

hobi: androidhr.blogspot.com
17 godina
Stoja kaže...

Ovo ti je do rutera, mene je isto sa desire-om ovo zajebavalo da mi gubi vezu, pa kada sam promijenio ruter je prestalo...strašno da nakon godinu dana HTC ima iste probleme na mobu{#}

A ne znam, nisam vise ni sam siguran, jer mi se desava isto i na poslu i doma.

No sigurno nije do rutera, jer dok iskljucim i ukljucim WiFi onda se konekta. Mob bi trebao skuziti da je diskonektan, jer defacto je, posto nije konektan dok odes u Settings -> Wireless Networks.

I umjesto da se onda rekonekta ili prebaci na 3g, on brije u nekoj petlji bezveze. Za to nikako ne mozes okriviti ruter.

17 godina
HTC Sensation, skori dolazak !?

Nakon dva tjedna korištenja i s popunjenom internom memorijom oko 65%, Sensation radi i ko prvi dan. Zatrza jedino ako imate folder pun aplikacije pa onda pretražujete po tom folderu. Sve ostalo funkcionira super brzo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 12:47 (MariusEight).

2 0 hvala 0
14 godina

Svakodnevno sam pratio do kada će Tmobile imati HTC DHD u ponudi  {#}!

Eto, do jučer su ga imali, sada maloprije sam provjerio i više ga ni {#}  jupi!

To znači da će USKORO i Tmobile imati Sensationa u ponudi, a cijene {#}  hmmmmm??!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...

Svakodnevno sam pratio do kada će Tmobile imati HTC DHD u ponudi {#}!

Eto, do jučer su ga imali, sada maloprije sam provjerio i više ga ni {#}  jupi!

To znači da će USKORO i Tmobile imati Sensationa u ponudi, a cijene {#}  hmmmmm??!!

4-5 soma kuna za keš.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
Bitanga kaže...

No sigurno nije do rutera, jer dok iskljucim i ukljucim WiFi onda se konekta. Mob bi trebao skuziti da je diskonektan, jer defacto je, posto nije konektan dok odes u Settings -> Wireless Networks.

I umjesto da se onda rekonekta ili prebaci na 3g, on brije u nekoj petlji bezveze. Za to nikako ne mozes okriviti ruter.

hmm neznam, onda je očito kriv HTC sa fušanjem u software-u. Najbolje bi bilo isprobati neke custom romove pa vidjeti dali se stvar i sa njima događa...

Stoja
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Bitanga kaže...

hmm neznam, onda je očito kriv HTC sa fušanjem u software-u. Najbolje bi bilo isprobati neke custom romove pa vidjeti dali se stvar i sa njima događa...

ti stvarno imas nekaj protiv htca. nema teme u kojoj ne pljujes. ako imas iphone,uzivaj, ja imam htc i uzivam jer nikad nisam imao problema s njim, ni trzanje, gasenje aplikacija, ni problema s 3g ni wifi povezivanjem, na wifi se povezem 15m od kuce bez problema, i to cijelo vrijeme je spojen i nema problema, surfam, slusam radio...

16 godina
nsoul kaže...

ti stvarno imas nekaj protiv htca. nema teme u kojoj ne pljujes. ako imas iphone,uzivaj, ja imam htc i uzivam jer nikad nisam imao problema s njim, ni trzanje, gasenje aplikacija, ni problema s 3g ni wifi povezivanjem, na wifi se povezem 15m od kuce bez problema, i to cijelo vrijeme je spojen i nema problema, surfam, slusam radio...

Što pljujem po HTC-u? što si ti zabrijao? Ja sam pljuvao po desire-u i to je mislim argumentirano, jer zbilja sam imao probleme i ostao sam nakraju razočaran sa uređajem od 4500kuna da toliko problema nosi sa sobom. Protiv drugih modela nisam ništa pljuvao. A čovjek lijepo sam govori da ima problem sa wifi-em i da gubi vezu. Jedino što meni pada na pamet je nekompatibilnost sa ruterom(što je meni bio problem) ili softwareski/hardwareski  bug od strane HTC-a...dali znaš možda neku trću opciju? 

I pričamo o HTC sensationu a ne desireHD-u to što je mob noviji nemora značiti da mu se nije mogao omesti kakav bug koji prijašnji modeli nisu imali...možda sa software update  mu se to sredi...

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 13:53 (Stoja).
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
nsoul kaže...

Što pljujem po HTC-u? što si ti zabrijao? Ja sam pljuvao po desire-u i to je mislim argumentirano, jer zbilja sam imao probleme i ostao sam nakraju razočaran sa uređajem od 4500kuna da toliko problema nosi sa sobom. Protiv drugih modela nisam ništa pljuvao. A čovjek lijepo sam govori da ima problem sa wifi-em i da gubi vezu. Jedino što meni pada na pamet je nekompatibilnost sa ruterom(što je meni bio problem) ili softwareski/hardwareski  bug od strane HTC-a...dali znaš možda neku trću opciju? 

I pričamo o HTC sensationu a ne desireHD-u to što je mob noviji nemora značiti da mu se nije mogao omesti kakav bug koji prijašnji modeli nisu imali...možda sa software update  mu se to sredi...

Pogledaj malo svoje postove, gdje god se spominje htc evo i tebe. ako si imao desire , i ako nisi isprobao druge modele, ne znači da i ti drugi imaju iste boljke ko i desire.

a sam znam da se s novim updateom zna dogoditi novi bug, evo ti primjer, s updateom na gingerbread imao sam problema s porukama, npr. dolazna poruka je bila u 14:50 a ja sam odgovorio u par sekundi razlike , i onda je moju odlaznu poruku stavilo u 14:49 a dolaznu u 14:50 ko da sam ja odlaznu poslao prije dolazne, tako da mi poruke nisu bile po redu, ali na marketu ima smstime fix i sad radi ok. a htc u slijedećem updateu već najavljuje ispravljanje buga.

tako da za svaki problem dolazi update. a problema nema puno.

a bila je tema tu an forumu o pucanju wifi veze s desire hd na ruter, i nakon zamjene rutera više pucanja nema. znači stvar je u htcu? ne nego u ruteru.

16 godina
nsoul kaže...

Pogledaj malo svoje postove, gdje god se spominje htc evo i tebe. ako si imao desire , i ako nisi isprobao druge modele, ne znači da i ti drugi imaju iste boljke ko i desire.

a sam znam da se s novim updateom zna dogoditi novi bug, evo ti primjer, s updateom na gingerbread imao sam problema s porukama, npr. dolazna poruka je bila u 14:50 a ja sam odgovorio u par sekundi razlike , i onda je moju odlaznu poruku stavilo u 14:49 a dolaznu u 14:50 ko da sam ja odlaznu poslao prije dolazne, tako da mi poruke nisu bile po redu, ali na marketu ima smstime fix i sad radi ok. a htc u slijedećem updateu već najavljuje ispravljanje buga.

tako da za svaki problem dolazi update. a problema nema puno.

a bila je tema tu an forumu o pucanju wifi veze s desire hd na ruter, i nakon zamjene rutera više pucanja nema. znači stvar je u htcu? ne nego u ruteru.

Hmm, opet mješaš lonce. Ti stalno govoriš da pričam protiv HTC-a, što nije istina. Ja pričam protiv pojedinog modela, kao što je desire. Za desireHD uglavnom govorio da je vrlo dobar i definitivno bolji od desire-a u svakom pogledu. I da koristio sam ga i smatram da je bolji. I zašto ti imaš potrebu da braniš svoj desireHD? Ja u ovoj temi ga nisam niti spomenuo niti ništa, samo sam rekako kako je HTC možda zafušao sa softwareom na sensationu i da je to možda uzrok pucanja veze. Tema je HTC sensation, i čovjek je imao problem sa tim modelom, a ne desireHD-om, i onda se ti javljaš kako tvoj desireHD radi kao urica. To je po meni off-topic jer nema veze sa vezom desireHD i sensation, osim što ih isti proizvođač radi...hardverski drastično drukčiji...

I što nesmijem biti u temama o HTC-u zato jer imam iphone? Zašto si ti onda u ovoj temi kada nemaš HTC sensation, i uopće ne raspravljaš o njemu nego o desireHD-u...

Stoja
15 godina
nsoul kaže...

Stoja kaže...

Svaki put kad vidim da ima nova poruka u ovoj temi idem pogledat jer je mozda nesto novo i zanimljuvo vezano uz mob. Kad ono opet vas dvojca sa citiranjem i prepirkom -.-''

Razmisljam dali je bolje kupit ovaj mob ili SGS2 i vrlo bi mi pomogle neke nove informacije i iskustva.

Ne samo meni nego i ostalima, tako da nemojte u offtopic...

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Pa promjenjen je router, a problem moze bit u jednome i drugome, ali mislim da je vise do HTCa jer se ocev Desire moze spojit bez problema na router a moj ne. Je li onda router kriv?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Hmm, opet mješaš lonce. Ti stalno govoriš da pričam protiv HTC-a, što nije istina. Ja pričam protiv pojedinog modela, kao što je desire. Za desireHD uglavnom govorio da je vrlo dobar i definitivno bolji od desire-a u svakom pogledu. I da koristio sam ga i smatram da je bolji. I zašto ti imaš potrebu da braniš svoj desireHD? Ja u ovoj temi ga nisam niti spomenuo niti ništa, samo sam rekako kako je HTC možda zafušao sa softwareom na sensationu i da je to možda uzrok pucanja veze. Tema je HTC sensation, i čovjek je imao problem sa tim modelom, a ne desireHD-om, i onda se ti javljaš kako tvoj desireHD radi kao urica. To je po meni off-topic jer nema veze sa vezom desireHD i sensation, osim što ih isti proizvođač radi...hardverski drastično drukčiji...

I što nesmijem biti u temama o HTC-u zato jer imam iphone? Zašto si ti onda u ovoj temi kada nemaš HTC sensation, i uopće ne raspravljaš o njemu nego o desireHD-u...

Ne branim, a i ti bi isto radio da netko tvrdi da kod iphonea ne radi ono, pa ne valja ono, pa se kvari nekaj treće, ti bi napisao komentar da to kod tebe nije slučaj i da možda ovisi od uređaja do uređaja, ne možeš reći da ne bi.

Tako je i tu, jer mislim da desire hd i sensation imaju isti wifi čip, tako da nije problem u njemu, ali oept možda je kako veliš problem u softwareu i to bi mogli riješit updateom. 

A ne vidim zašto ne bi smio bit u temama o htcu, samo prema nekima htc je kriv za sve , čim se pojavi neki problem, a neki imaju problema nakon drugih romova, nakon kaj sami sj**u uređaj... i onda im je kriv htc.

istina, nemam sensation, ali tu sam jer me zanimaju iskustva zbog moguće kupnje.

Nećemo se sad svađat tu, nismo klinci :P

agent_00klc kaže...
nsoul kaže...

Stoja kaže...

Svaki put kad vidim da ima nova poruka u ovoj temi idem pogledat jer je mozda nesto novo i zanimljuvo vezano uz mob. Kad ono opet vas dvojca sa citiranjem i prepirkom -.-''

Razmisljam dali je bolje kupit ovaj mob ili SGS2 i vrlo bi mi pomogle neke nove informacije i iskustva.

Ne samo meni nego i ostalima, tako da nemojte u offtopic...

A da nema nas, bilo bi dosadno :)

A dvojba, sgs2 bi uzeo zbog ekrana, a sensation zbog sensa. 

Mitsuoka kaže...
nsoul kaže...

Pa promjenjen je router, a problem moze bit u jednome i drugome, ali mislim da je vise do HTCa jer se ocev Desire moze spojit bez problema na router a moj ne. Je li onda router kriv?

Dobro samo velim, može bit da je u ruteru problem, može bit da je u novom sensu, može bit da je bug u gingerbreadu, da je problem u wifi čipu ... može bit svašta.

16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Dobro samo velim, može bit da je u ruteru problem, može bit da je u novom sensu, može bit da je bug u gingerbreadu, da je problem u wifi čipu ... može bit svašta.

Mobitel mi je promjenio kus ROMova od Froya i GBa, tako da neman pojma do cega je ali se u 9 mjeseci nikad nisam uspio spojit na njega.

Uglavnom prestanite sa dugim postovima, u kojima nema nista zanimljivo, a bome se ne odnosi (direktno) na Sensation.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
nsoul kaže...

Mobitel mi je promjenio kus ROMova od Froya i GBa, tako da neman pojma do cega je ali se u 9 mjeseci nikad nisam uspio spojit na njega.

Uglavnom prestanite sa dugim postovima, u kojima nema nista zanimljivo, a bome se ne odnosi (direktno) na Sensation.

E sad te ne kužim, pričaš o 9 mj starom uređaju, a nama govoriš da ne pišemo o nečem kaj nije vezano uz sensation?

imaš ti sensation ili?

16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

E sad te ne kužim, pričaš o 9 mj starom uređaju, a nama govoriš da ne pišemo o nečem kaj nije vezano uz sensation?

imaš ti sensation ili?

Ne nego sam se u jednom postu osvrnio na tvoje misljenje (i rekao da je Desire u pitanju) oko WLANa i usput zamolio da ne pricate o stvarima nepovezanima sa Sensationom,

jer me taj uredaj zanima (kao i neke osobe koje su isto to zatrazile), jer ako ostanem na Androidu idem na njega ili na neki slican uredaj (ali mora imati Sense), tako da ako je moguce da prestanes sa {#}

17 godina

Po meni je jedino ispravno da onaj tko ima uredjaj i koristi ga, bilo koji, smije biti taj koji pljuje po njemu.

Tako da nista nemam protiv da netko pljuje po uredjaju jer zna iz iskustva koje su mu mane. Ako je jos imao i nekoliko razlicitih uredjaja slicne vrste tim bolje, jer zna o cemu prica.

Ja sam imao nekoliko HTCovih uredjaja, i na androidu i na windows mobileu. Pa cak imam i iOS uredjaj.

Jedino sam na HTC Sensationu primjetio ovaj problem sa WiFiem o kojem sam pricao. Ali ne smeta me to previse, WiFi ionako koristim dok treba nesto updejtati samo, znaci privremeno.

Sa Sensationom sam imao u planu mozda malo intenzivirati koristenje WiFia doma i na poslu, ali ocito ne budem, jer imam vise stete nego koristi. Ako sfixaju opet dobro.

Sve u svemu uredjaj je odlican, HTC Sense 3.0 rula, i samo zbog njega sam uzeo Sensation, a ne Galaxy S II.

HTC Sense toliko toga unaprijedi na Androidu da to nije zanemarivo. Naravno da ima svakakvih drugih toolova sa slicnim stvarima, ali to nije to.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...

Po meni je jedino ispravno da onaj tko ima uredjaj i koristi ga, bilo koji, smije biti taj koji pljuje po njemu ili ga hvali.

Tako da nista nemam protiv da netko pljuje po uredjaju jer zna iz iskustva koje su mu mane. Ako je jos imao i nekoliko razlicitih uredjaja slicne vrste tim bolje, jer zna o cemu prica.

Ja sam imao nekoliko HTCovih uredjaja, i na androidu i na windows mobileu. Pa cak imam i iOS uredjaj.

Jedino sam na HTC Sensationu primjetio ovaj problem sa WiFiem o kojem sam pricao. Ali ne smeta me to previse, WiFi ionako koristim dok treba nesto updejtati samo, znaci privremeno.

Sa Sensationom sam imao u planu mozda malo intenzivirati koristenje WiFia doma i na poslu, ali ocito ne budem, jer imam vise stete nego koristi. Ako sfixaju opet dobro.

Sve u svemu uredjaj je odlican, HTC Sense 3.0 rula, i samo zbog njega sam uzeo Sensation, a ne Galaxy S II.

HTC Sense toliko toga unaprijedi na Androidu da to nije zanemarivo. Naravno da ima svakakvih drugih toolova sa slicnim stvarima, ali to nije to.

Makar sam po neki puta u sukobu mišljenja ili stavova s Bitangom {#}, zbog ovakvih stavova i razmišljanja, ovim putem njemu evo još jedan {#}!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
nsoul kaže...

imaš ti sensation ili?

Ne nego sam se u jednom postu osvrnio na tvoje misljenje (i rekao da je Desire u pitanju) oko WLANa i usput zamolio da ne pricate o stvarima nepovezanima sa Sensationom,

jer me taj uredaj zanima (kao i neke osobe koje su isto to zatrazile), jer ako ostanem na Androidu idem na njega ili na neki slican uredaj (ali mora imati Sense), tako da ako je moguce da prestanes sa {#}

kakav offtopic? dhd i sensation imaju isti wifi cip, tak da ovo nije offtopic, jer velim da na dhdu nemam problema , znaci da mora biti problem ili u novom sensu ili je problem u samom uredaju, mozda izdvojeni slucaj u seriji. ako je softverski onda bude update to rijesio pa ni nije neki problem. a meni se javljas za offtopic? pa pogledaj  stranice prije

17 godina

Evo, izasao update za HTC Sensation. 27MB.

Updejtao sam mob. Krecem traziti release notes ako ima di. Uglavnom, ono sto je netko slao za unlock trzanje, sad je fixano.

http://www.androidcentral.com/european-htc-sensation-gets-first-over-air-update

UPDATE: Ne mogu nigdje naci release notes. :-/

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 15:28 (Bitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stigao i kod mene :)

HTC Sensation HTC Sensation
Full HD Addict :)
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Jel netko imao neki single core high end uredaj pa da usporedi malo,da li zapravo i ima neke razlike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
benko kaže...

Stigao i kod mene :)

Jedno malo pitanjce; ovo je slika sa neta ili si ti slikao svoj mob, ako jesi, daj još slika {#}!

ATJ Lučko
16 godina
Evo prvi meni system update na Sensationu. Nisam nasao sta je updateano, navodno neki bug fixes and patches.

http://i229.photobucket.com/albums/ee279/xsardax/Mobile%20Uploads/20110706142341.jpg
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina

Jel može ko kakvu video snimku stavit s tog moba poslje updata?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jedno pitanje za sve cijenjene korisnike i buduće potencijalne kako Sensationa tako i drugih android mobova; SD class 10 karticu, čiju bi ste kupili (pri tome mislim na proizvođača), gdje bi ste ju kupili i koju bi ste cijenu preporučili  {#}?!

Obzirom u Sensationu serijski dolazi samo 8GB class 4 koja ne može iskoristiti potpuni potencijal takvog moba, želim se oplemeniti s jednom od barem 16GB-a {#}  class 8 ili 10!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mene isto to zanima za SD karticu. Mislim si i ja neku piknit :)
@dec54, ne kuzim, kakav video zelis?
ptspclan.com | visit us ^^
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice