HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 361.578
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: HTC Sensation, skori dolazak !?
LIX kaže...

skoro uvijek mi je zakon citati postove od atjlucko... tako su ZIVOPISNI i puni {#}.

{#}

ali svi htc-i koje sam ja primio u ruke su imali malu kolicinu skripe i razmaka izmedju spojeva koji bi se na pritisak zblizili.

Moj je savrseno sklopljen. Nisam nikad imao problema s HTCom, za razliku od SE npr.

16 godina

@ATJluck - neznam za taj 1 mm, no meni je on (ekran) ravnomjerno udaljen od svih rubova, sto je odlicno, jer stiti od pada i od stavljanja na stol.

Evo nakon nekoliko dana intezivnog rada na Sensationu, moram priznat da sam odusevljen sa svim, a imam i neke zamjerke.

Pozitivno:

- kontakt sync (preko 1400 kontakata i svi zivi posyncani automatski)

- Accounts and Sync (Imam syncano tocno 20 stvari, FB, Twitter, 7 mail accova, weather, whatsapp, tango, viber,  google, htc sense, linkedin, weather, showme, exchange active sync)

- fluidan rad na uredjaju

- kamera (foto & video @720p i 1080p)

- mikrofon je takodjer odlican. Mozda nije stereo, ali meni tako pari :) 

- Sense 3.0 je prekrasan i radi savrseno. 3D izgled je odlican iako nije naravno pravi 3D. 

- Procesor omogucava da se jednostavno sve vrti savrseno glatko sa stock SD karticom (class 4, 8GB)

- scenes, skins and lockscreens su savrseni (volim lijepi GUI)

- zvuk u slusalici je odlican, dosta jaci nego na Desireu

- u mail appu ima za selectirat pojedine mailove sto na Desireu nema

- stock Polaris Office za uredske aplikacije radi odlicno i ima sve sto treba za krati pregled/rad na office datotekama

- cut/copy opcije u textu su sada izvrsne i puno je laksi rad sa "select text" nego prije

- DLNA prikaz sadrzaja na TVu koji podrzava DLNA radi savrseno! 

- po danu se super vidi na ekranu

- touch je izvrstan! 

- zamjena za optical touchpad je odlicna u emailovima i bilo cemu di se po textu seta.

- kuciste je izvrsno! PS - vec mi je sa 1m pao i samo je mali mali friz ostao na donjoj lijevoj strani koji se i ne vidi, a pao mi je na stranu stakla! 

Negativno: 

- boje su malo ispranije, ali to dolazi do izrazaja jedino ako kraj Sensationa stoji recimo Desire u tamnijim prostorima

- nedostaje optical trackball (meni osobno samo u polju di se poziva, da mogu promijeniti broj onoga koga zovem bez da ulazim u kontakt)3

- utor za punjac je na donjoj lijevoj strani, sto je malo neprakticno za drzati telefon, a pogotovo ako je netko ljevak

- cini mi se da je WiFi antena nesto slabija, barem kad usporedjujem sa Desireom kuci. Nije puno, ali mozda 10ak %. 

Eto, cisto mali review =) 

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
sardax kaže...

@ATJluck - neznam za taj 1 mm, no meni je on (ekran) ravnomjerno udaljen od svih rubova, sto je odlicno, jer stiti od pada i od stavljanja na stol.

Prijatelju, čini mi se da imamo mali nesporazum na linijama, ja sam ovorio o spoju donje trećine, crne gumirane plastike na aluminijsko kućište moba, znači kada ga okreneš sa ekranom prema podlozi, ona uzlazna desna linija spoja koja ide prema gore desno. E tu sam uočio mali ali ipak neprikladan gap, rupicu širine oko 1 milimetar ali dužine preko 1 centimetar što ćeš priznati nije mala stvar već {#}  {#} bubne !!!!

Bez obzira kupujem li mob na produženje ptetplatničkog ugovora ili NOVI SAMO mob, tražim besprijekoran po svim detaljima, ovakav bi ako bubne sa 1 metra mogao ostati u sastavnim dijelovima, a tko će onda priznati garanciju, jer "kako ću/ćeš dokazati onaj gap"  {#}  {#}{#}!!??

BTW; drago mi je da si ti zadovoljan svojim novim gadgetom, ali onako iskreno, koliku mu bolju daješ ocjenu spram Desire-a u nekom omjeru naprimnjer Desire - Sensation XX - XX, ocijene od 00 do 10 {#}  {#}  !?

ATJ Lučko
16 godina

Ahaaa, sad te kuzim o cemu govoris. 

U mene tog "1 mm" nema i idealno je spojen taj dio. Mozda je to onaj bio izlozeni ti u VIP-a, pa da je zbugan ... Lako kad kupis im reces da ti ga otvore i pogledas jeli to to. U mene je stvarno super spojeno. 

A kazem ti, osim tih par minusa, dodajmo jos da je baterija odlicna, odnosno da mi sada na kraju dana, uz sve te syncove i 24/7 upaljen WiFi traje barem 20% duze. Odnosno, navecer oko 00:00h imam oko 30% baterije, a prije sam imao oko 10%. 

Svakako cu malo jos bateriju testirati, pa puknuti par SSova i remarka. 

A gle, Desire:Sensation, mozda je prerano, ali amo reci da je oko 70:92 po prvoj prosudbi. 

17 godina
sardax kaže...

- nedostaje optical trackball (meni osobno samo u polju di se poziva, da mogu promijeniti broj onoga koga zovem bez da ulazim u kontakt)3

Meni se zvuk u slusalici cini uzasan u odnosu na HTC Hero, to mi je definitivno najgore na sensationu.

Sto se tice trackballa, da definitivno mi fali, jer je na Heroju bio jako dobar (sa odlicnom bijelom ledicom unutra za notifikacije).

Medjutim, ovo sto ti pricas se moze izvesti dugim potezom lijevo ili desno iznad kontakta, broj telefona se promijeni. Treba malo prakse jer je tajming bitan. :-)

15 godina

ooook, im gonna use u juuuussssst a liiiiiitlllleeee biiiiiiiiit looooonnnnggeeeerrrrrrrrrrrrr........

THERE!!! HAHA-SUCCESS!!!

{#}

15 godina
neaktivan
sardax kaže...

Evo nakon nekoliko dana intezivnog rada na Sensationu, moram priznat da sam odusevljen sa svim, a imam i neke zamjerke.

Pozitivno:

- kontakt sync (preko 1400 kontakata i svi zivi posyncani automatski)

- Accounts and Sync (Imam syncano tocno 20 stvari, FB, Twitter, 7 mail accova, weather, whatsapp, tango, viber,  google, htc sense, linkedin, weather, showme, exchange active sync)

- fluidan rad na uredjaju

- kamera (foto & video @720p i 1080p)

- mikrofon je takodjer odlican. Mozda nije stereo, ali meni tako pari :) 

- Sense 3.0 je prekrasan i radi savrseno. 3D izgled je odlican iako nije naravno pravi 3D. 

- Procesor omogucava da se jednostavno sve vrti savrseno glatko sa stock SD karticom (class 4, 8GB)

- scenes, skins and lockscreens su savrseni (volim lijepi GUI)

- u mail appu ima za selectirat pojedine mailove sto na Desireu nema

- stock Polaris Office za uredske aplikacije radi odlicno i ima sve sto treba za krati pregled/rad na office datotekama

- cut/copy opcije u textu su sada izvrsne i puno je laksi rad sa "select text" nego prije

- DLNA prikaz sadrzaja na TVu koji podrzava DLNA radi savrseno! 

- po danu se super vidi na ekranu

- touch je izvrstan! 

- zamjena za optical touchpad je odlicna u emailovima i bilo cemu di se po textu seta.

- kuciste je izvrsno! PS - vec mi je sa 1m pao i samo je mali mali friz ostao na donjoj lijevoj strani koji se i ne vidi, a pao mi je na stranu stakla! 

Negativno: 

- boje su malo ispranije, ali to dolazi do izrazaja jedino ako kraj Sensationa stoji recimo Desire u tamnijim prostorima

- utor za punjac je na donjoj lijevoj strani, sto je malo neprakticno za drzati telefon, a pogotovo ako je netko ljevak

- cini mi se da je WiFi antena nesto slabija, barem kad usporedjujem sa Desireom kuci. Nije puno, ali mozda 10ak %. 

Eto, cisto mali review =) 

Jesi probao snimat 720p,1080p video na kartici? Dal trza i kako ispada?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 12:47 (dec54).
16 godina
Evo snimim sada oba, pa uploadam kasnije.
1080p malo trza ako je problem sa osvjetljenjem, dok 720p radi glatko!
14 godina
sardax kaže...
Evo snimim sada oba, pa uploadam kasnije.
1080p malo trza ako je problem sa osvjetljenjem, dok 720p radi glatko!

Kažeš, malo trza, ha ha ha ha, ma neka trza, bar ga imaš{#}  !!

Možda lupam napamet, a da poradiš s postavkama snimanja {#}  ??!!

ATJ Lučko
16 godina
Ali zanemarivo je to trzanje. Trebalo bi se poigrat s postavkama. Javim.
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

ma to trzanje videa u FullHD je mila majka, al brate mili ono trzanje Web preglednika sa uključenim flashom je nedopustivo na toliko Hardwerski nabrijanom mobacu.

Dal je možda izašla zakrpa za to? Jer vidim da u VIP-u i dalje trza na prvu pojavu flasha

I'll be back
17 godina
microman kaže...
ATJLučko kaže...

ma to trzanje videa u FullHD je mila majka, al brate mili ono trzanje Web preglednika sa uključenim flashom je nedopustivo na toliko Hardwerski nabrijanom mobacu.

Dal je možda izašla zakrpa za to? Jer vidim da u VIP-u i dalje trza na prvu pojavu flasha

Koliko ja kužim....

iOS i WP7 platforme imaju GPU akceleraciju na kompletnom sučelju i na renderiranju stranica u browseru...i zbog toga imaju izrazito tečno sučelje i browsanje (zaglavljeno na 60fps :)

Čak i Samsung Galaxy S2 ima neki oblik GPU akceleracije na browseru i samim time ima puno glađe skrolanje kroz stranice. 

Android u principu ne podržava GPU akceleraciju, nego se kompletno renderiranje sučelja, skrolanje i browsanje odvija preko CPUa i zbog toga svi mobiteli na 2.3 androidu i prijašnjim verzijama štekaju (neki više, neki manje), tek u android verziji 3.0 (za tablete) su to ubacili.

Po nekakvim glasinama, onaj famozni ice-cream-sandwitch (android 2.4 ili 4.0) bi trebao imati kompletnu podršku za gpu sučelje, što bi trebalo doprinjeti tomu da android napokon bude "buttery smooth".

Ali to je danas glavni razlog zašto čitav niz jakih uređaja (HTC Desire, HTC DHD, HTC Sensation i mnogi drugi) ima trzavo i relativno sporo skrolanje u sučelju i browseru.  

I rather like the restless nights
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 18:38 (Bladepu).
15 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

Ali to je danas glavni razlog zašto čitav niz jakih uređaja (HTC Desire, HTC DHD, HTC Sensation i mnogi drugi) ima trzavo i relativno sporo skrolanje u sučelju i browseru.  

Jedan od glavnih razloga zasto sam presao sa androida na wp7,izludilo me sto ne radi sve glatko bez stekanja.

16 godina
Da, koliko i ja znam, to je razlog, no ja sam zadovoljan kako flash radi na Sensationu. Vjerovatno moze bolje, kad bude GPU akceleracija, ali sad sva videa i full flash stranice se meni vrte odlicno, nemam zamjerki.
15 godina
HTC Sensation, skori dolazak !?

Evo sad malo citam po xda forumu o Sensationu i naidem na temu o tome da postoje nekoliko proizvođaca koji rade ekrane za Sensation.

Pa koga zanima neka proba ovo iz prvog posta i ovdje objavi rezultate: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1131592

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 15:18 (agent_00klc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bok!

Uskoro namjeravam uzeti HTC Sensation, pa me od sardax-a i zaki-a zanima da li stvarno nakon nekih tjedan dan korištenja ovog ''stroja'' počinje štekati touch. Naime, prilikom istraživanja o ovom mobitelu na htcsensation forumu naletio sam na thread u kojem se korisnici žale da touch počne štekati nakon nekih tjedna dana (točnije, šteka prilikom otključavanja - pomicanja prstena). Na youtubeu ima i video koji to prikazuje (iako su komentari tog videa većinom negativni, tj. oni koji su komentirali tvrde da to nije istina). Sad ne znam u što da vjerujem. Mobitel mislim uzeti preko njuškala sa godinom dana garancije, i bed mi je dati preko 3500 milje kuna ako će štekati i imati bugova. Iako će se te neke stvari kasnije softwareski moći popraviti.

Evo i tog videa:

0 0 hvala 0
16 godina
Ja moram priznat iskreno da tih problema nemam, barem ne do sada. Mozda se to javlja ako se RAM popuni, aali neznam kako, ja uvik imam barem 50MB free.
14 godina
neaktivan

I pretpostavljao sam da je pretrpavanje RAM-a razlog tomu. Jer kad pogledaš, i na kompovi počinju štekati kad mu pretrpaš RAM memoriju, pa kako neće i mobitel.

0 0 hvala 0
14 godina
igorovinj kaže...

Bok!

Uskoro namjeravam uzeti HTC Sensation, pa me od sardax-a i zaki-a zanima da li stvarno nakon nekih tjedan dan korištenja ovog ''stroja'' počinje štekati touch. Naime, prilikom istraživanja o ovom mobitelu na htcsensation forumu naletio sam na thread u kojem se korisnici žale da touch počne štekati nakon nekih tjedna dana (točnije, šteka prilikom otključavanja - pomicanja prstena). Na youtubeu ima i video koji to prikazuje (iako su komentari tog videa većinom negativni, tj. oni koji su komentirali tvrde da to nije istina). Sad ne znam u što da vjerujem. Mobitel mislim uzeti preko njuškala sa godinom dana garancije, i bed mi je dati preko 3500 milje kuna ako će štekati i imati bugova. Iako će se te neke stvari kasnije softwareski moći popraviti.

Evo i tog videa:

Pogldao sam vodeo i moj komentar je, iako autor spominje kako je display "besprijekorno" čist i njegove ruke oprane, iskreno sumnjam u njegove namjere, čisto iz razloga što na doduše HTC DHD-u (za sada), i sam sam imao sličnih "štekanja", ali {#}!!!!

Pa pogledajte kako bojažljivo pika sa palcem uz sam rub ikone za otvaranje, pa neće ga ugristi, nije to žućo  {#}!

Ekran je skorom uvijek malo premazan mojim packama, moje ruke/prsti su bili znojni, masni, uglavnom onečišćeni svim i svačim kao dio živog organizma.

U dokaz tome napomonjem kako inače kada pogodim, otvaranje ekrana ili aplikacija funkcionira i onda kada približim prst displayu, a ne da ga hard diram ili dotaknem, tako da ovaj video smatram običnim {#}!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

vidio sam da je sensation došao u njemačku i u deutsche telekomu je u ponudi. indikacija kad bi se mogao pojaviti u hrvatskoj odnosno t-mobile-u?  :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomek88zg kaže...

vidio sam da je sensation došao u njemačku i u deutsche telekomu je u ponudi. indikacija kad bi se mogao pojaviti u hrvatskoj odnosno t-mobile-u?  :)

pa hoce, nakon sto prestane biti vip ekskluziva kao i desire

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
tomek88zg kaže...

Ovo ipak je Hrvatska, nesretna nažalost skupa sa svim nama, a njima Sensation za 99 oero {#}!

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...
tomek88zg kaže...

Ovo ipak je Hrvatska, nesretna nažalost skupa sa svim nama, a njima Sensation za 99 oero {#}!

Kakav glupi komentar, navedi druge uvjete.

Btw, kod nas ga mozes dobiti i za 1kn, sta nije to 700 i vise puta jeftinije nego u njemackoj?

Doduse, ipak, velike su to pare, za 1kn mozes cijele firme kupiti, tako da jedan mobitel se cini kao zajeb.

ON-TOPIC: Moj Sensation radi savrseno. Nakon 2 tjedna koristenja, i dalje stojim kod toga da mu je jedino zvucnik uzasno los, i desava mi se da mi WiFi izgubi konekciju i nece se vise samo spojiti na AP (pise Authenticating... i tako stoji) osim ako ga rucno iskljucim pa upalim opet (WiFi that is). Dosta iritantno posto je ikona za WiFi i dalje upaljena, a 3G iskljucen, tako da si ustvari offline, a da ni ne znas. Ovo "Authenticating..." skuzis tek dok ne mozes nicemu na netu pristupiti i dok odes u postavke WiFia da provjeris sto se dogadja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 9:05 (Bitanga).
14 godina
Bitanga kaže...
ATJLučko kaže...
tomek88zg kaže...

Kakav glupi komentar, navedi druge uvjete.

Btw, kod nas ga mozes dobiti i za 1kn, sta nije to 700 i vise puta jeftinije nego u njemackoj?

Doduse, ipak, velike su to pare, za 1kn mozes cijele firme kupiti, tako da jedan mobitel se cini kao zajeb.

ON-TOPIC: Moj Sensation radi savrseno. Nakon 2 tjedna koristenja, i dalje stojim kod toga da mu je jedino zvucnik uzasno los, i desava mi se da mi WiFi izgubi konekciju i nece se vise samo spojiti na AP (pise Authenticating... i tako stoji) osim ako ga rucno iskljucim pa upalim opet (WiFi that is). Dosta iritantno posto je ikona za WiFi i dalje upaljena, a 3G iskljucen, tako da si ustvari offline, a da ni ne znas. Ovo "Authenticating..." skuzis tek dok ne mozes nicemu na netu pristupiti i dok odes u postavke WiFia da provjeris sto se dogadja.

Dobro jutro gospodine Bitanga, pa nedjelja je, Sveta nedjelja a vi odmah s vrijeđanjem  {#}??!!

Drugi su ti uvjeti da je tarifa 600,00 ćuna x 24 mjeseca što iznosi da te mob košta najmnje 14.400,00 ćuna + uspostava poziva i ostale gluposti a la radijska frekvencija + 23% PDV-a, a mob možeš dobiti, govorim o HTC Sensationu tekar og 9,00 kuna, pa si opet u KRIVU{#}  druže Bitanga hahahahahaha!!!!

Znaš li možda koja je tarifa u deutschland za pretplatnika kada ga kupi za 99,00 oera, ja ne znam, ali sam siguran da nije 90,00 oera {#}!

ON-TOPIC; predlažem ti da si instaliraš ZDbox (All-IN-One-toolbox) by ZDworks Co.,Ltd., moguće će ti pomoći sa zvučnikom ali i sa WiFi signalom, i još puno drugih detalja {#}!!

ATJ Lučko
17 godina

HTC Sensation u Velikoj Britaniji košta ovoliko sa ugovorima na 2 godine:

Mjesečni trošak - 212 KN   (100 minuta - 500 SMS - 250MB)          Cijena uređaja - 1626 KN

Mjesečni trošak - 253 KN   (600 minuta - Unlimited SMS - 500MB)      Cijena uređaja - 810 KN

Mjesečni trošak - 278 KN   (300 minuta - Unlimited SMS - 750MB)      Cijena uređaja - 0KN 

I u svim skupljim tarifama je besplatan.

I rather like the restless nights
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

Dobro jutro gospodine Bitanga, pa nedjelja je, Sveta nedjelja a vi odmah s vrijeđanjem {#}??!!

Drugi su ti uvjeti da je tarifa 600,00 ćuna x 24 mjeseca što iznosi da te mob košta najmnje 14.400,00 ćuna + uspostava poziva i ostale gluposti a la radijska frekvencija + 23% PDV-a, a mob možeš dobiti, govorim o HTC Sensationu tekar og 9,00 kuna, pa si opet u KRIVU{#}  druže Bitanga hahahahahaha!!!!

Znaš li možda koja je tarifa u deutschland za pretplatnika kada ga kupi za 99,00 oera, ja ne znam, ali sam siguran da nije 90,00 oera {#}!

ON-TOPIC; predlažem ti da si instaliraš ZDbox (All-IN-One-toolbox) by ZDworks Co.,Ltd., moguće će ti pomoći sa zvučnikom ali i sa WiFi signalom, i još puno drugih detalja {#}!!

Drugi put argumentiraj odmah dok nesto pises.

Činjenica je da smo mi prčija, pasivni debili, i normalno da nas svi iskoristavaju. Da se pobunimo vjerojatno bi se i to promijenilo, al ocito je svima dobro, pa sta onda kukas oko cijene uredjaja. Ili ga kupi, ili nemoj.

Ili odi u Englesku pa si uzmi tamo pretplatu. Kakve veze ima koliko sto kosta u Engleskoj? Mozda bi i kod nas nesto bilo jeftinije da imamo neku tvornicu, bilo cega, da radimo, a ne samo ljencarimo. Ovako, dok god uvozimo, najebali smo.U Americi je gorivo 50% jeftinije nego kod nas. Pa sto onda? Sta sad to znaci? Oni su se izborili, i to doslovno, a mi ljencarimo. Englezi i mogu nesto uvjetovati, a kome cemo mi bilo sto uvjetovati?

A sto se tice ZDBoxa, sumnjam da bi mi to moglo pomoci bilo cemu osim efikasnije potrositi bateriju, a ionako nema veze s ovim o cemu ja pricam. Tako da, ne hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 10:46 (Bitanga).
14 godina
neaktivan
Bladepu kaže...
microman kaže...
Bladepu kaže...
microman kaže...
Koliko klasa 10 dode ?

Ja sam prije tri dana kupio MicroSD Transcend 8GB Class 10 za 97kn.

Kada je kartica spojena putem USB čitača, iskreno kopira gotovo tri mp3 pjesme u sekundi :).

Moze i info di si kupio rabljeno ne uvazavam.

Kupio sam je u jednom kompjuter shopu u Puli. 

Došao, pitao koliko su class 10 kartice, lik kaže nekih 110kn cca, ja reko odmah može i još smo nešto iskombinirali za lagani popust od kakvih 13kn. :)

Btw. Mislim da ta firma niti nema neku web stranicu da ti dam neki link.

EDIT: Ali iskreno, dovoljno je samo na nabavu pogledati i ima popriličan niz class 10 kartica za 100-120kn, čak ima 16GB Class 10 za nekih 170kn što isto mislim da je jako jako dobra cijena.

Di si ti točno kupio tu karticu? Slijedeći tjedan uzimam sensationa, pa bi si odmah uzeo i class 10 karticu. A 8GB će mi biti sasvim dovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 11:18 (igorovinj).
17 godina
ATJLučko kaže...

Pogldao sam vodeo i moj komentar je, iako autor spominje kako je display "besprijekorno" čist i njegove ruke oprane, iskreno sumnjam u njegove namjere, čisto iz razloga što na doduše HTC DHD-u (za sada), i sam sam imao sličnih "štekanja", ali {#}!!!!

Pa pogledajte kako bojažljivo pika sa palcem uz sam rub ikone za otvaranje, pa neće ga ugristi, nije to žućo {#}!

Ekran je skorom uvijek malo premazan mojim packama, moje ruke/prsti su bili znojni, masni, uglavnom onečišćeni svim i svačim kao dio živog organizma.

U dokaz tome napomonjem kako inače kada pogodim, otvaranje ekrana ili aplikacija funkcionira i onda kada približim prst displayu, a ne da ga hard diram ili dotaknem, tako da ovaj video smatram običnim {#}!!

Isto mislim da lik malo serucka, iako, sad sam isprobavao, pa mi se cini da puno bolje reagira na unlock iz ruke dok pokusavas, nego dok je odlozen na stol npr.

Ne znam zasto bi HTC radio razlicite algoritme u ta dva slucaja, al moj subjektivan dojam je takav. Moguce je da je problem u meni, al pokusavao sam sad jedno 10 minuta razlicite kombinacije.

Ali, to desava mi se samo ovo na lockscreenu, sto se u i videu vidi, trzanje ringa i pomicanje apps ikonica na lockscreenu. Ovo sto prica o selekciji unutar menija i sl mi se ne desava.

Mislim da je lik samo malo prenervozan :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 12:26 (Bitanga).
14 godina
Bitanga kaže...
ATJLučko kaže...

Dobro jutro gospodine Bitanga, pa nedjelja je, Sveta nedjelja a vi odmah s vrijeđanjem  {#}??!!

Drugi put argumentiraj odmah dok nesto pises.

Činjenica je da smo mi prčija, pasivni debili, i normalno da nas svi iskoristavaju. Da se pobunimo vjerojatno bi se i to promijenilo, al ocito je svima dobro, pa sta onda kukas oko cijene uredjaja. Ili ga kupi, ili nemoj.

Ili odi u Englesku pa si uzmi tamo pretplatu. Kakve veze ima koliko sto kosta u Engleskoj? Mozda bi i kod nas nesto bilo jeftinije da imamo neku tvornicu, bilo cega, da radimo, a ne samo ljencarimo. Ovako, dok god uvozimo, najebali smo.U Americi je gorivo 50% jeftinije nego kod nas. Pa sto onda? Sta sad to znaci? Oni su se izborili, i to doslovno, a mi ljencarimo. Englezi i mogu nesto uvjetovati, a kome cemo mi bilo sto uvjetovati?

A sto se tice ZDBoxa, sumnjam da bi mi to moglo pomoci bilo cemu osim efikasnije potrositi bateriju, a ionako nema veze s ovim o cemu ja pricam. Tako da, ne hvala.

Ajme, al tebe nešto pere danas, pa što sam ti ja kriv za engleze, gdje sam to ja spomenuo {#}??

Kada već pričaš o argumentaciji, pa već sama činjenica kako sam napisao da u deutschland košta 99,00 oera već je nekakav argument, sada koji su uvijeti i koliki su mjesečni troškovi, ha, to su detalji, ali i njih se može izvući, nije bed {#}!

Kažeš kako je u ameriku gorivo 50% jeftinije, a ja kažem da je jedan BMW serije 5 50% lošiji od onog kupljenog u europi, tako da ukupno gledajuć, više volim skuplji i kvalitetniji tutać (da budemo krajnje jasni, BMW sam uzeo kao primjer, koji vrijedi za SVE automobile sa starog kontinenta) tu, nego nešto kao jeftinije a u biti rogove i mačka u vreći {#}!

Čovječe, ti kao da jedino i samo ti imaš i nitko drugi nikada mob opakih performansi, i da, pa ako ga već imaš, pa nemaš ga za držanje u regalu i divljenje kao nekakvoj ikoni, ta zvijer služi za rad, pa makar punio bakteriju i 4 puta na dan, čovječe, za rad, osim ako ga imaš za ukras {#}!? Samo još jedna narodna za kraj; "ne kudi konja kojeg nisi jahao"  {#}!!

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...

Čovječe, ti kao da jedino i samo ti imaš i nitko drugi nikada mob opakih performansi, i da, pa ako ga već imaš, pa nemaš ga za držanje u regalu i divljenje kao nekakvoj ikoni, ta zvijer služi za rad, pa makar punio bakteriju i 4 puta na dan, čovječe, za rad, osim ako ga imaš za ukras {#}!? Samo još jedna narodna za kraj; "ne kudi konja kojeg nisi jahao" {#}!!

Malo si mi se pogubio decko, a i stohasticki ti je tok misli. Jesi mozda razmisljao o psihoterapiji? Ili barem o tecaju hrvatskog jezika?

Ova predzadnja recenica ti je gotovo pa smrtonosna, mozak mi je skoro prokuhao citajuci ove baljezgarije. :-D

BTW, od mene nikad neces cuti da kudim konja kojeg nisam jahao. Uglavnom pricam o onome o cemu i vise nego dovoljno znam.

Ajde mi molim te objasni kako mi ZDBox moze pomoci da ucini tvornicki sugav in-call zvucnik boljim? Zvucnik ima rezonancije vece nego sto sam ikad imao na svim mobitelima skupa.

Takodjer ovo sa WiFi-em ima najvjerojatnije veze sa losim driverima, koji ne skuze da se wifi disconnectao i ne prebace na 3G.

Ajde, pojasni nekim pametnim argumentom kako si mi to htio pomoci ZDBoxom, o veliki ljubitelju skupoga. :-P

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice