HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 533.442
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HTC One
Ne, neće dobiti novi.Zamijenit će kameru i dobit ćeš nazad isti mobitel.To se meni dogodilo,prije cca 20 dana sam ga poslao u agram i neki dan sam ga dobio nazad sa promijenjenom kamerom.Tele2 mi je dao zamjenski mob u medjuvremenu neki mali htc je bio.
15 godina
HTC One

Ja sam prije 6 mjeseci dobio nov.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
I ja prije 10 mjeseci,sad je gotovo sa tim dobili su stroj za otvaranje Onea i to je to,sad ih poprave i vozi dalje.
11 godina
neaktivan
HTC One

Neće oni mene vidjet onda...predugo bi bio ja bez njega:P 

ammm, al većinu slika radi bomba, al tu i tamo zna ljubičasta bit. eh...

usput, zna li tko kad novi android dolazi?

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Vidim da se ovdje spominje agram pa imam jedno pitanje u vezi njih, ukoliko dođe do zamjene uređaja nekim drugim (iz razloga jer nema dijelova ili tako nešto), dobiva li se uređaj sa svom opremom, kutijom te novom garancijom ? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Sa garancijom da, ali bez opreme. Samo telefon se dobije.

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One

Pojavila mi se jedna crna crta kad uslikam nešto, i to samo sa zadnjom kamerom, predanja je u redu, kako to riješiti?

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Da nije fizički ogrebana leća?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One

nije ništa, nema nikakvih vidljivih ogrebotina.

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Jel imao netko problema da mu se ekran upali tijekom razgovora pa onda slučajno obrazom ili uhom upalite zvučnik ili još gore- prekinete razgovor? :p

Desilo mi se već par puta, navodno problem nakon apdejtanja na 4.3.3. Naišao sam da deinstaliranje Chroma to rješava (što mi baš nema smisla) pa sam isprobao nekih 10-ak poziva nakon disejblanja Chroma i izgleda da stvarno stvar funkcionira... Prije mi se to desilo recimo u jedan od 4-5 razgovora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
blackened_bm kaže...

Jel imao netko problema da mu se ekran upali tijekom razgovora pa onda slučajno obrazom ili uhom upalite zvučnik ili još gore- prekinete razgovor? :p

Desilo mi se već par puta, navodno problem nakon apdejtanja na 4.3.3. Naišao sam da deinstaliranje Chroma to rješava (što mi baš nema smisla) pa sam isprobao nekih 10-ak poziva nakon disejblanja Chroma i izgleda da stvarno stvar funkcionira... Prije mi se to desilo recimo u jedan od 4-5 razgovora.

ako se dobro sjecam bio je takvi neki bug sa chrome-om, ali je to google rijesio kroz par dana.. bilo je to prije par mjeseci.

15 godina
HTC One

Meni se to znalo desiti prije par mjeseci ali je prestalo. Ne znam u čemu je fazon.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Baš ću pratiti kako se ponaša, Chrome ionako ne koristim nego stock android browser.

15 godina
HTC One

Izašao je novi update za M7. Možda se odnosi i na ovaj problem sa pozivima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
HTC One

Evo da i ja potvrdim...ponukan gornjim postom odem čekirat dal ima update...kad tamo...zbiljam update novi...iz opisa bi se dalo reć da je baš za popravljanja problema sa pozivima, mada ih ja nisam nešto uočio na 6.09.401.10

6.09.401.11 6.09.401.11
BF3 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

I ja sam ga instalirao. Nisam primjetio nikakve razlike.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Saznao sam da imam jos garanciju za mob, međutim prije slanja na ovlasteni servis prestpostavljam da bi ga trebao vratiti u tvornicko stanje, buduci da je i bootloader unlockan i mob rootan

(imam problem sa ljubicastom kamerom)
Ali nikako da skuzim kako ga vratit u to stanje, procitao sam miljun tutoriala u svugdje se spominje taj RUU, ali ja nikako da pronađem taj RUU koji potpuno odgovara mojoj verziju, ima li pomoci? 

11 godina
neaktivan
HTC One

Koliko sam uspio saznati, HTC one M7 je progalšen najboljim mobitelom 2013. Pokorio je SAMSUNG, NOKIU i IPhone!
Za ovu godinu zbilja nisam siguran kako HTC stoji, ali po meni on je jedan od najboljih i najkvalitetnijih mobitela ikad :D
Svoj HTC one X imam vec 2 godine i jedino što moram mjenjati je baterija, ona je dosta slaba, a uz to i istroši se s godinama :(
Ugl HTC je zbilja dobar mob, ima jako pametnih stvari u njemu, mislim ima i SAMSUNG svoje prednosti, ali opet za mene je HTC mobitel ljepšeg dizajna.
Svakome bi preporučio da koristi HTC, pogotovo za poslovne svrhe :) 

Me Gusta
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
HTC One

Kasniš dvije godine!{#} Ja imam M7 i osim što je bila reklamacija koja se odnosila na "ljubičastu kameru", drugih problema nisam imao. Impresionira me HTC Sense koji radi bez ikakvih problema i koji ne zna za pojam "štekanje". Zato sam svojoj ženi na poklon kupio M8 a sljedeće godine sebi M9. Mislio sam preći na iPhone ali to ću odložiti još malo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
HTC One

Imam mali problemcic:D

Znate te stvari s otkljucavanjem bootloadera i to, i sad bi ga htio vratiti na stock aliiii zaboravio sam original cid number, pa ako neko zna koji je cid number za htc one m7 tele2 mrezu, molio bi ga da mi kaze. Hvala

Budy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TheDarkDefender kaže...

Imam mali problemcic:D

Znate te stvari s otkljucavanjem bootloadera i to, i sad bi ga htio vratiti na stock aliiii zaboravio sam original cid number, pa ako neko zna koji je cid number za htc one m7 tele2 mrezu, molio bi ga da mi kaze. Hvala

HTC__032

Zloćudna gamad
12 godina

Hvala puno saznao sam vec, nego, sta ako ga samo preko komandi zakljucam kak sam sada, s-on, loced itd. Dali bi ga uzeli pod garanciju? Jer mi je otisao gornji zvucnik, ili ga je moguce ovako negdje kupiti i koliko bi kostao? Hvala.

Budy
13 godina
HTC One

Ako je agramservis prije par tjedana tek dobio uredjaj za otvaranje htc onea m7 sumnjam da ces ti ovako kupiti zvucnik i zamjeniti ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Ma nije M7 tako teško rastavit, onaj ko je malo vještiji i ima iskustva u ovakvim stvarima bez beda može zamijenit neki dio unutra.

Daleko je ovo od onih 1/10 koliko su mu dali na iFixit-u, ne znam kako su ga oni probali otvorit.

Zloćudna gamad
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 7:18 (nontryer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One

Onda super. Blago meni što sam za svaki problemcic dobio novi mob od agrama :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...

Onda super. Blago meni što sam za svaki problemcic dobio novi mob od agrama :P

Također. :D

Toliko puta sam dobijao novi (refurb) da su mi na kraju odobrili povrat pa sad imam M8.

A šta je najbolje čini se dosta lako zamijenit senzor kamere što je i najveći problem s ovim modelom..

Zloćudna gamad
14 godina
HTC One

Čaba nova verzija softwarea, 30 posljednjih razgovora mi se ni jednom nije upalio zvučnik, zadnja dva razgovora - oba puta :p.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

Evo ljudi sutra uzimam m8 pa me zanima ukratko vaše mišljenje o mobitelu. Na netu svugdje ima same pohvale pa mnogo očekujem.

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bruno_K!ng kaže...

Evo ljudi sutra uzimam m8 pa me zanima ukratko vaše mišljenje o mobitelu. Na netu svugdje ima same pohvale pa mnogo očekujem.

Imaš temu za M8 !

Ukratko, odličan uređaj, sa izvrsno ispoliranim sense-om, izrazito kvalitetne izrade.

Isto tako, ako voliš gledat video ili slušat glazbu bez sluša, uživat češ sa boomsoundom {#}.

Dobar odabir {#}.

14 godina
HTC One

Meni polako sve više ide na jetru ovaj problem sa aktiviranjem zvučnika ili prekidanjem veze usred razgovora, čini mi se da je od ovog zadnjeg ažuriranja još i gore. Ne znam jel mi se isplati nositi na servis, problem je što se to random desi, nekad nijednom u 10 razgovora a danas npr od tri puta - sva tri puta sam prekinio vezu. Još sam zadnji put usred razgovora nekako uspio aktivirat  način rada za zrakoplov pa dok sam skužio da zbog tog nemam signala prošlo je par min :). Bojim se da mi na servisu ne bi ništa napravili. Možda najpametnije se strpiti do Lolipopa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice