HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 533.449
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: HTC One

Zaključak je jednostavan.

Možda su prije mjesec dana i dijelili nove i vjerojatno si dobio novi s garancijom.

Naravno, kako su skužili su da imaju previše reklamacija odlučili su uvaljivati refurbished mobitele.

To će vjerojatno proći kod 95% reklamacija, ali ovdje to neće proći.

Agram je i u ovom slučaju bio brz, ali neznam da li je HTC taj koji je počeo štediti i obmanjivati ljude.

Vidiš da je čovjek dan prije mene dobio mobitel i njemu su počeli pričati priču da garancija vrijedi od dana kupnje prvog mobitela.

Tako da je to vjerojatno posljedica promjene politike prilikom riješavanja reklamacija.

16 godina
Mario Bilić kaže...

Pozdrav.

Evo registrirao sam se samo bi skomentirao Agram servis. Da i ja sam dobio "novi" HTC One koji ima plave tipke (mislim da sam ga dobio dan kasnije) isto sam čekao 4 dana da dobijem taj "novi" kako su rekli u servisu. Međutim istina je da to nije novi nego reparirani mobitel. Također jedna sitnica je bitna da je moj mobitel bio bez ogrebotine i gapova (2 mjeseca star). Ovaj koji sam dobio bočno ima gapove i kučište ispod volume tipke je oštećeno (vidi se bijela boja) te je gornji speaker grill niži od ekrana tako da kad povučeš prstom po ekranu osjetiš rubove (to sam riješio tako da sam dodatno pritisnuo ekran jer nije dobro zalijepljen) Donji speaker grill je pak uzdignut u odnosu na ekran pa se opet osjete oštri bridovi plastike. Te je samo crno kučište pohabano jer se vidi da ga je neko koristio.

Ukratko oni to ne popravljaju, niti daju nove mobitele već dobiješ refurbished od ko zna kojeg korisnika, a ovaj moj će uveseliti nekog korisnika u nekoj drugoj zemlji koji je imao izgrebano kučište.

Ovo sa starom garancijom je točno, a također i činjenica da mi je lik rekao da mogu imati garanciju od kad sam kupio prvi uređaj ili 12 mjeseci na ovaj "novi" (isto jedan pametni)

Tako da nemam baš nekih pozitivnih iskustava s novim mobitelom jedino da slike više nisu obojane u purple nego su više zelenkaste, da moram pritiskati ekran jer se nije zalijepio dobro i jedini pozitivni komentar je da je tipka za paljenje izbočenija i lakša za stisnuti.

Meni se čini i da je moj refurb, izvana izgleda savršeno, ali sam ga baš malo bolje pogledao i vidim da ima neke prljavštine u SIM slotu i utoru za slušalice.

Ne žalim se previše, jer nema ni gapova(stari je imao), nije izgreban(100% je novo kućište) i definitivno je noviji od mog, ali problem je što je prestao raditi. Počeo je gubiti signal, jutros se više uopće nije moga spojiti, svako malo se ruši neki app i restarta se sam od sebe svakih par minuta. Pokušao sam factory reset, ali nije pomoglo, nego biše ne može pokrenuti ni onaj inicijalni setup. Nadam se da je SW problem, upravo mi se skida RUU koji bi to trebao popraviti ako je SW, ako ne, opet na servis. Inače bio je zamotan u HTC foliju i zbilja izgleda kao potpuno novi uređaj, ne bi se čudio da su i oni koji su dobili prije dobili refurbished.

EDIT: uspio sam staviti RUU, ponovno je isti problem(i još uvijek nema mreže), čini mi se da ide nazad na servis :(

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 18:24 (power_user).
11 godina
neaktivan
power_user kaže...
Mario Bilić kaže...

Pozdrav.

Evo registrirao sam se samo bi skomentirao Agram servis. Da i ja sam dobio "novi" HTC One koji ima plave tipke (mislim da sam ga dobio dan kasnije) isto sam čekao 4 dana da dobijem taj "novi" kako su rekli u servisu. Međutim istina je da to nije novi nego reparirani mobitel. Također jedna sitnica je bitna da je moj mobitel bio bez ogrebotine i gapova (2 mjeseca star). Ovaj koji sam dobio bočno ima gapove i kučište ispod volume tipke je oštećeno (vidi se bijela boja) te je gornji speaker grill niži od ekrana tako da kad povučeš prstom po ekranu osjetiš rubove (to sam riješio tako da sam dodatno pritisnuo ekran jer nije dobro zalijepljen) Donji speaker grill je pak uzdignut u odnosu na ekran pa se opet osjete oštri bridovi plastike. Te je samo crno kučište pohabano jer se vidi da ga je neko koristio.

Ukratko oni to ne popravljaju, niti daju nove mobitele već dobiješ refurbished od ko zna kojeg korisnika, a ovaj moj će uveseliti nekog korisnika u nekoj drugoj zemlji koji je imao izgrebano kučište.

Ovo sa starom garancijom je točno, a također i činjenica da mi je lik rekao da mogu imati garanciju od kad sam kupio prvi uređaj ili 12 mjeseci na ovaj "novi" (isto jedan pametni)

Tako da nemam baš nekih pozitivnih iskustava s novim mobitelom jedino da slike više nisu obojane u purple nego su više zelenkaste, da moram pritiskati ekran jer se nije zalijepio dobro i jedini pozitivni komentar je da je tipka za paljenje izbočenija i lakša za stisnuti.

Meni se čini i da je moj refurb, izvana izgleda savršeno, ali sam ga baš malo bolje pogledao i vidim da ima neke prljavštine u SIM slotu i utoru za slušalice.

Ne žalim se previše, jer nema ni gapova(stari je imao), nije izgreban(100% je novo kućište) i definitivno je noviji od mog, ali problem je što je prestao raditi. Počeo je gubiti signal, jutros se više uopće nije moga spojiti, svako malo se ruši neki app i restarta se sam od sebe svakih par minuta. Pokušao sam factory reset, ali nije pomoglo, nego biše ne može pokrenuti ni onaj inicijalni setup. Nadam se da je SW problem, upravo mi se skida RUU koji bi to trebao popraviti ako je SW, ako ne, opet na servis. Inače bio je zamotan u HTC foliju i zbilja izgleda kao potpuno novi uređaj, ne bi se čudio da su i oni koji su dobili prije dobili refurbished.

EDIT: uspio sam staviti RUU, ponovno je isti problem(i još uvijek nema mreže), čini mi se da ide nazad na servis :(

Žao mi je što to čujem, izgleda da smo pogodili u sridu obojica.

Evo slika kako to izgleda na mom "novom" mobitelu.

Napomena je da sam se danas raspisao mailom prema servisu i cc  HTC te su me pozvali da donesem mobitel u servis pa opet slijedi čekanje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 22:53 (Mario Bilić).
17 godina
HTC One

Ispada da je bolje NE nosit mob na servis ako imas problema sa kamerom?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nažalost, treba dobro razmisliti da li se upustiti u tu avanturu.

17 godina
HTC One

Ma ja ga svakako mislim nositi na servis jer mi je kontakt pri punjenju los, svako toliko mi kaze da ne moze naci SIM i kamera mi je u kuycu.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
12 godina
HTC One
Imam sluzbeni one vec godinu dana i nemam problema ali citajuci ovu temu i neke druge dolazim do zakljucka da je ovaj mobitel jako blizu poluproizvodu. Kamera i lose sklopljeno premium kuciste suprevise za jedan flagship koji kosta puno para. Bas me zanima kakav ce bit ovaj novi m8 koji cu dobit za mjesec dana od firme. Inace radim takav posao da dnevno na mobitel dobivam 25-30 mailova posto sam stalno u pokretu i laptop je malo nespretno koristit u tim omolnostima. Eh sad meni se moj one poceo blokirati ako slucajno dobim 2-3 maila u razmanu od 5 minuta i ne kuzim zasto. Mob se jednostavo zamrzne na par minuta ili moram raditi reset

0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Slazem se da je kao flagship jako lose napravljen. Gapovi, kamera, rusenja... previse novaca da bi imao djecje greske...

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mario Bilić kaže...
power_user kaže...
Mario Bilić kaže...

Pozdrav.

Žao mi je što to čujem, izgleda da smo pogodili u sridu obojica.

Evo slika kako to izgleda na mom "novom" mobitelu.

Napomena je da sam se danas raspisao mailom prema servisu i cc  HTC te su me pozvali da donesem mobitel u servis pa opet slijedi čekanje.

Evo svježeg updatea mog problema.

Naime dobio sam zamjenski mobitel koji je uistinu novi i to lijepo zapakiran i potpuno ispravan.

Eto za to mogu pohvaliti brzinu Agram servisa koji su reagirali i otklonili problem na obostrano zadovoljstvo.

Sad sam napokon zadovoljan svojim HTCOne mobitelom.

16 godina
tnakir kaže...

Meni je definitivno žao što sam se išao zafrkavati, kameru gotovo i ne koristim(u 3 dana koliko je novi mob radio nisam slikao niti jednu jedinu sliku, u biti i ne sjećam se jesam li je uopće probao upaliti), a sad više nemam nikakav mobitel

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
HTC One

Sense 6 za M7 je stigao u Kanadu. Uskoro update za ostatak svijeta! {#}

http://www.androidcentral.com/sense-6-rolling-out-now-canadian-htc-one-m7-users

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
HTC One

Čini se da je praksa u Agramu davati prvo oštećene mobitele pa app, a tek onda ispravan, ja imam 3. One u manje od godinu dana a vjerujem da nisam jedini,

ali ako ništa  drugo sve skupa je trajalo oko 5-6 dana izmjena oba mobitela tako da brzi su

0 0 hvala 0
17 godina
power_user kaže...
tnakir kaže...

Meni je definitivno žao što sam se išao zafrkavati, kameru gotovo i ne koristim(u 3 dana koliko je novi mob radio nisam slikao niti jednu jedinu sliku, u biti i ne sjećam se jesam li je uopće probao upaliti), a sad više nemam nikakav mobitel

Ma ne bih se ni ja gnjavio oko toga, ali mi ni usb konektor nije bas ok a ni SIM slot, tako da cu morat to rijesiti.

Rvat katolik!
15 godina
HTC One

Sense 6 uskoro dolazi na M7. Na ovom linku možete pogledati što to donosi u odnosu na Sense 5.5 : http://www.htc.com/us/go/sense-6-update/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Znači, ništa od otkljucavanje zaslona kucanjem ili gestama kao na m8 😩

16 godina
HTC One

Došao Sense 6 update kod mene, ali skine 2mb pa stane i ne miče.. valjda će tokom dana sredit to.

Ima 678mb btw.

Disregard the constabulary.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Stigla je nadogranja za sense 6 na VIP.

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
nontryer kaže...

Došao Sense 6 update kod mene, ali skine 2mb pa stane i ne miče.. valjda će tokom dana sredit to.

Ima 678mb btw.

ista stvar i kod mene..

nego da odmah pitam, jel netko probao spojiti One sa LG TV-om i miracastom ? meni se kao spaja ali uvijek je failed...a citam da jos ljudi ima taj problem

11 godina
neaktivan
Sve super ali izgleda da mi na m7 nismo dobili otkljucavanje pokretima na ovom sense 6. Da li to znači da to m7 nije mogao podržati ili nas usmjeravaju da kupimo m8 ?!
16 godina
neaktivan
HTC One

Ima neko rješenje za ovo kad update blokira na 2 mb?

Battlelog: D3XT3R_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
-zip- kaže...

Ima neko rješenje za ovo kad update blokira na 2 mb?

Hm...bit će da su pustili OTA-u bez da su sam update file do kraja metnuli na server {#}

A rješenje? Ili pričekaj još koji dan da to proradi ili ko ja lagano otkantaš sve updejtove i živiš na 4.2.2 i snese 5.0 di je sve ružičasto (osim kamere koja radi OK {#}) i di se jednorozi maslačcima obgrljeni veselo šepure krickajući dugu {#}

BF3 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
11 godina
neaktivan
Ja sam par puta pokretao i prekidao update,i krenuo je update do kraja i evo sad sam na sense 6.Lijepo izgleda a za dalje ćemo vidjeti tj. Ima li kakvih problema u radu itd.
15 godina
I na Tele2 je dostupan update.
15 godina
HTC One

izgleda da je HTC povukao update jer vise nije dostupan...nadam se da ce ga sutra opet staviti..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
krklec kaže...
Sve super ali izgleda da mi na m7 nismo dobili otkljucavanje pokretima na ovom sense 6. Da li to znači da to m7 nije mogao podržati ili nas usmjeravaju da kupimo m8 ?!

Usmjeravaju nas na m8, jer uz custom kernel to m7 moze vec dugo
16 godina

Koliko ja znam, Snapdragon 800 i 801 imaju poseban low-power čip za motion gesture, dok kod Snapdragon 600 procesor obavlja sve pa u teoriji troši bateriju.

Imao sam custom kernel sa tap-to-wake nekoliko dana prije nego sam se vratio na stock i nisam primjetio neki povećan battery drain ali iskreno nisam ni stigao testirat previše tako da ne znam.. ali lako moguće da je to razlog.

Nego, jel netko uspio updateat danas prije nego je OTA povučen? Dojmovi?

Disregard the constabulary.
17 godina
Nažalost update došao do 2 mb i stao. Kasnije kad sam pokušao nije više bio dostupan. Očito su nešto u htcu smrdali
11 godina
neaktivan
Ja sam uspio danas skinuti sve do kraja i instalirati. Dojmovi:zasad sve izgleda lijepo.Znači,vidljiva je vizuelna promjena tj. sve izgleda otprilike kao i na m8, tako da je BlinkFeed dotjeran tako da sada izgleda još bolje,dodane su nove mogućnosti oko uređenja tema tako da se kompletno sučelje BlinkFeed-a prilagođava pozadini teme,sada su date potpuno nove pozadine,sučelje kamere je izmjenjeno i sada je isto kao i na m8,izmijenjena galerija, izgled ikona u postavkama...Uglavnom, ima se osjećaj malo veće promjene u izgledu i lijepo je...
16 godina
nontryer kaže...

Koliko ja znam, Snapdragon 800 i 801 imaju poseban low-power čip za motion gesture, dok kod Snapdragon 600 procesor obavlja sve pa u teoriji troši bateriju.

Imao sam custom kernel sa tap-to-wake nekoliko dana prije nego sam se vratio na stock i nisam primjetio neki povećan battery drain ali iskreno nisam ni stigao testirat previše tako da ne znam.. ali lako moguće da je to razlog.

Nego, jel netko uspio updateat danas prije nego je OTA povučen? Dojmovi?

Ja sam mjesecima koristio, a onda sam se par tjedana vratio na stock i razlika je bila neprimjetna, a ako je bila, custom kernel i ROM su bili bolji

17 godina
HTC One

Meni je update prosao bez problema.

Mob mi se cini responzivniji, cak mi se cini da su i bateriju malo fixali...

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice