HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 533.499
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
HTC One

Da sve uredno uradim. Evo sad sam skinuo noviji 62 sa sense 6 pa cu to stavit gore.. Da vidim dal bude to radilo

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One
Prodaje ko slusalice koje se dobe s HTC One?
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: HTC One

Meni kad je jedna slušalica otišla našao sam identične na ebayu  za 8$ stigle za cca 15-20 dana.

14 godina
MacChristian kaže...

Meni kad je jedna slušalica otišla našao sam identične na ebayu  za 8$ stigle za cca 15-20 dana.

Ja sam si isto narucio s ebay-a al nisu ni na pol kvalitetne ko orginal koje sam dobio s HTC-om :( platio sam 10$
1969 Dodge Charger R/T
17 godina
Stolnik kaže...
MacChristian kaže...

Ja sam si isto narucio s ebay-a al nisu ni na pol kvalitetne ko orginal koje sam dobio s HTC-om :( platio sam 10$

Uf vidiš moje koje su stigle su identične kvalitete kao i orginalne, ne znam  valjda sam imao sreće

14 godina
MacChristian kaže...
Stolnik kaže...
MacChristian kaže...

Uf vidiš moje koje su stigle su identične kvalitete kao i orginalne, ne znam  valjda sam imao sreće

Da, moje su isto vizualno identicne orginalu, al kvaliteta zvuka - jadno
1969 Dodge Charger R/T
15 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav, nakon citanje svih postova trenutno nisam siguran za kupnju ovog mobitela jer vidim da se s vremenom svima poceo kvariti i da skoro svi imaju nekakvu primjedbu. Pa sad zanima me dali da uzimam ovaj mobitel ili da uzmem neki drugi bolji tj "provjereni" ako da onda bi bio zahvalan ako bi napisali koji. Hvala puno, lijep pozdrav.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cirko33 kaže...

Pozdrav, nakon citanje svih postova trenutno nisam siguran za kupnju ovog mobitela jer vidim da se s vremenom svima poceo kvariti i da skoro svi imaju nekakvu primjedbu. Pa sad zanima me dali da uzimam ovaj mobitel ili da uzmem neki drugi bolji tj "provjereni" ako da onda bi bio zahvalan ako bi napisali koji. Hvala puno, lijep pozdrav.

Iako imam HTC One i više sam nego zadovoljan s uređajem, da sad planiram uzet neki flagship definitivno bi uzeo ovogodišnju verziju - HTC One M8 2014

Battlelog: D3XT3R_HR
15 godina
HTC One

Ja ga imam nekoliko mjeseci i nemam nikakve probleme. Primjetio sam da kada instaliraš neke, bez veze aplikacije (RealPlayer i sl), da iz nekog razloga znaju početi opterećavati bateriju (grijanje kućišta, prerano ispražnjenje itd) ali nakon skidanja određenih aplikacija i ti problemi su nestali. Ja ga ne bih mjenjao ni za kakav drugi{#}.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Cirko33 kaže...

bilo je problema samo sa kamerom, nicim drugim. a to je odavno rijeseno modelima novijeg datuma, tako da nemas brige. jedino baci oko i na M8 ako te zanima HTC. ali naravno, on je sad skuplji..

15 godina
neaktivan
Cirko33 kaže...

Ako ti nije bitan dizajn mobitela i želiš imat super veliki ekran, idi na G2, u svim drugim slučajevima HTC One (M7 ili M8).

Ili pak fotoaparat, onda na Z1/Z2.

Sve u svemu, ako platiš mobitel 4 soma kuna nećeš pogriješiti, razlike su u nijansama, kako se kome više sviđa.

16 godina
HTC One

U petak ga napokon nosim na garanciju zbog kamere i sad sam ga vratio na stock ROM(smješno mi je vidjeti JB4.1 nakon KitKata sa Senseom 6), jedino mi je bootloader ostao otključan. Da ga zaključavam ili se ne moram zafrkavati?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Igor666 kaže...
bilo je problema samo sa kamerom, nicim drugim. a to je odavno rijeseno modelima novijeg datuma, tako da nemas brige. jedino baci oko i na M8 ako te zanima HTC. ali naravno, on je sad skuplji..

ima li tko mozda točniju informaciju ili savjet na sto obratiti paznju, vezano uz koji su to modeli novijeg datuma? da li od nekog određenog datuma proizvodnje ili prema nekoj sifri modela?

last.fm/user/jolly_bravo
15 godina
HTC One

Za pretpostaviti je da su svi novijeg datuma jer su se oni stariji obrali a i novi model je već tu. Osobno, da sada razmišljam o kupovini ja bih kupio novi model M8.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
power_user kaže...

U petak ga napokon nosim na garanciju zbog kamere i sad sam ga vratio na stock ROM(smješno mi je vidjeti JB4.1 nakon KitKata sa Senseom 6), jedino mi je bootloader ostao otključan. Da ga zaključavam ili se ne moram zafrkavati?

naravno da zakljucaj, otkljucanom se ne priznaje garancija...ako imas s-off onda stavi lock, da ne bi bio relocked

15 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav svima, 

Postoji li nacin da vratim oficijalni 4.4.2 android na HTC One. Na njemu je trenutno neki custom rom 4.4.0, izgleda jako slicno kao oficijalni.

Hvala! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Danas su me iznenadili, već sam dobio novi mobitel sa servisa. U petak sam ga predao u Svijet Medija(tamo sam ga kupio), znači trebalo im je samo 3 radna dana. Još ga nisam vidio jer mi ga neće poslati iz Zagreba pa ga je preuzeo stric, ali nadam se da je sve OK.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
HTC One
U agramservisu ne traze lockani bootloader. Vise puta se uvjerih,pa tako i s htc one-om. Naravno kamera je bila u pitanju.
Samo reci molim te da li si dobio novo jamstvo na zamjenjeni uredaj ili se gleda po starom? Tj imas li novi IMEI ili ne?
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
maks0806 kaže...
U agramservisu ne traze lockani bootloader. Vise puta se uvjerih,pa tako i s htc one-om. Naravno kamera je bila u pitanju.
Samo reci molim te da li si dobio novo jamstvo na zamjenjeni uredaj ili se gleda po starom? Tj imas li novi IMEI ili ne?

Nisam još vidio mob, nadam se da ce stric dolaziti ovaj vikend pa cu ti javiti
16 godina
HTC One

Kojom bojom vam svjetle tipke? Na starom Oneu su bile bijele, a sad sam se iznenadio kad sam vidio da su na ovom novom plave(?).

BTW; dobio sam novi uređaj, novi IMEI, ali stara garancija(samo su prekrižili stari IMEI i napisali novi, ali datum je ostao 31.5.2103) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
power_user kaže...

Kojom bojom vam svjetle tipke? Na starom Oneu su bile bijele, a sad sam se iznenadio kad sam vidio da su na ovom novom plave(?).

BTW; dobio sam novi uređaj, novi IMEI, ali stara garancija(samo su prekrižili stari IMEI i napisali novi, ali datum je ostao 31.5.2103) 

bijelom, s/n: SH35H

11 godina
neaktivan

Pozdrav.

Evo registrirao sam se samo bi skomentirao Agram servis. Da i ja sam dobio "novi" HTC One koji ima plave tipke (mislim da sam ga dobio dan kasnije) isto sam čekao 4 dana da dobijem taj "novi" kako su rekli u servisu. Međutim istina je da to nije novi nego reparirani mobitel. Također jedna sitnica je bitna da je moj mobitel bio bez ogrebotine i gapova (2 mjeseca star). Ovaj koji sam dobio bočno ima gapove i kučište ispod volume tipke je oštećeno (vidi se bijela boja) te je gornji speaker grill niži od ekrana tako da kad povučeš prstom po ekranu osjetiš rubove (to sam riješio tako da sam dodatno pritisnuo ekran jer nije dobro zalijepljen) Donji speaker grill je pak uzdignut u odnosu na ekran pa se opet osjete oštri bridovi plastike. Te je samo crno kučište pohabano jer se vidi da ga je neko koristio.

Ukratko oni to ne popravljaju, niti daju nove mobitele već dobiješ refurbished od ko zna kojeg korisnika, a ovaj moj će uveseliti nekog korisnika u nekoj drugoj zemlji koji je imao izgrebano kučište.

Ovo sa starom garancijom je točno, a također i činjenica da mi je lik rekao da mogu imati garanciju od kad sam kupio prvi uređaj ili 12 mjeseci na ovaj "novi" (isto jedan pametni)

Tako da nemam baš nekih pozitivnih iskustava s novim mobitelom jedino da slike više nisu obojane u purple nego su više zelenkaste, da moram pritiskati ekran jer se nije zalijepio dobro i jedini pozitivni komentar je da je tipka za paljenje izbočenija i lakša za stisnuti.

17 godina
HTC One

Pa vrati ga nazad i trazi mobitel bez ostecenja.

Rvat katolik!

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

To je za njih mobitel bez oštećenja.

Ne želim ni pomisliti kakav bi slijedeći mobitel bio koji bi mi dali, vjerojatno bi ekran bio neispravan ili tipka za paljenje.

Poanta priče je da sve to zahtijeva vremena i rezultat je neizvjestan.

Imao sam savršeno uščuvani mobitel, a dobio sam loše reparirani nazad.

Da je bila riječ o mobitelu do 1000 kuna ne bi riječ rekao, ali ovdje se radi o malo skupljem mobitelu pa se očekuje i kvalitetnija usluga vezana uz taj mobitel.

Na kraju ću i morati odnijeti u servis i imat ćemo here we go again.

Samo ko će to platit, jer mobitel je koštao novca, svi ti odlasci u servis i čekanje koštaju vremena, a sve to vrijeme ću bit bez mobitela s kojim sam bio savršeno sretan prvenstveno zbog osjećaja kvalitete materijala od kojih je napravljen, a naravno i dobrog softvera.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 9:07 (Mario Bilić).
17 godina
HTC One

Ja bih ga definitivno vratio. Ako sam dao mobitel bez ogrebotina, a dobio osteceni nazad, vratio bih ga dok ne dobijem isti ili mob u boljem stanju. Pa ako treba, isao bih do udruge za zastitu potrosaca.

Rvat katolik!

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Slažem se s tobom.  Čekam odgovor iz HTC-a pa ako ništa ne odgovore idem u servis ponovo.

17 godina
HTC One

Jesi ga reklamirao direktno Agramu ili si isao preko nekog providera (T-Com, Vip i sl.)?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Otišao sam direktno s pretpostavkom da je naravno direktnije i brže da odem tamo. Bilo je riješeno za 4 dana. 

Sve bi bilo super da su korektno odradili svoj posao u HTC - u i isporučili kvalitetan mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 12:15 (Mario Bilić).
16 godina
To me čudi, ja sam dobio novi, savršen, bbez gapova i ogrebotina uređaj kao zamjenu za moj koji je pao i razdvojio mu se gornji zvučnik pa je prašina počela ulazit u prednju kameru. Taj isti sam dobio uz novu 24 mj garanciju i prodao ga za 2.700 kn sa dva covera. Sve pohvale za brzinu i rad Agramservisa ja imam.
ptspclan.com | visit us ^^
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice