HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 533.505
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
HTC One

Riješeno

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 12:44 (krklec).

0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One

Što se tiče baterije, navikao sam se već; znači 2 dana imam sigurno, pozivi i poruke, internet i aplikacije (najviše fejs), blinkfeed, te slušanje glazbe - slušalice, cca sat vremena svaki dan, a ako baš nisam na netu može i 3 dana izdržati. Naime, kada sam kupio uređaj bio je android 4.1.2. i mob se punio 3.5 sata i sjećam se kod restarta pokaže oko 10% manje baterije ili jedna crtica (u odjeljku napajanje). Prelaskom na 4.2.2. su se stvari bitno popravile, 2.5 sata punjenje i baterija mi je mogla izdržati 3 dana. Na 4.3 eto sranja, 3 sata punjenje, dođe do 100%, skinem ga sa punjača, pogledam za minutu odo 97%, za 10 minuta 90% i onda sam skužio da ga moram držati još pola sata na punjaču da bude sve ok. Prelaskom na 4.4.2. nije mi donijelo nikakav napredak, i dalje je 3.5 sata na punjaču al onda se stvarno i napuni. Ako je isključen internet, baterija može trajati i 3-4 dana, sigurno. Za razliku od nekih drugim mobitela, zadovoljan sam baterijom, ali kažem vam, ja sam bio najzadovoljniji verzijom 4.2.2., što se tiče punjenja i potrošnje, bila je idila.

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Upravo sam stavio ARHD 62 sa Sense 6 i genijalno izgleda, IMO najljepši mobilni OS. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC One
power_user kaže...

Upravo sam stavio ARHD 62 sa Sense 6 i genijalno izgleda, IMO najljepši mobilni OS. 

Istina. 

Ja sam stavio prosšli tjedan ARHD 61.1 i jučer 62. Nekao mi se čak čini i brži sad.

Battlelog: MUDO_HR
11 godina
neaktivan
power_user kaže...

Da li rade sve one geste kao na m8 tj. uključivanje  zaslona kucanjem ili dodirom...?

15 godina
HTC One

Hoće li Sense 6 biti dostupan za M7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
krklec kaže...
power_user kaže...

Da li rade sve one geste kao na m8 tj. uključivanje  zaslona kucanjem ili dodirom...?

Meni ne rade, ali vec par mjeseci koristim ElementalX kernel koji omogucava ukljucivanje ekrana s 2 dodira pa mi je to OK zamjena, ovo drugo mi ni ne treba.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
Bit ce moguce na M7. Kazu june/july da ce biti OTA update :)
ptspclan.com | visit us ^^
11 godina
neaktivan
Ja sam se namucio s vraćanjem na stock, i neda mi se više zezati s bootloaderom,rootom...Zato ću se pokušati strpiti do službenog OTA updatea tj. neka 2-3 mjeseca
15 godina
HTC One

Ovo je do sada najduže što mi je baterija izdržala {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
phoenix2003 kaže...

Ovo je do sada najduže što mi je baterija izdržala {#}.

Wow.

Meni padne za 2% čim ga pogledam, a cijeli dan može izdržati samo ako ga ne palim. Uskoro ću ga poslati na garanciju radi toga i ljubičaste kamere, već bi odavno, ali baš mi je zadnjih mjesec dana(kada se počeo tako ponašati) dosta trebao, i tako će biti još do sredine ovog mjeseca

15 godina
HTC One

Jesi li pokušao ručno podesiti kameru ili factory reset?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
phoenix2003 kaže...

Jesi li pokušao ručno podesiti kameru ili factory reset?

Ma postaje sve gora i gora bez obzira na sve. Prošao sam hrpu ROMova i svačega, tvornička greška je, nema se što podešavati

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Kakva vam je baterija nakon zadnjeg updatea? Meni se cini kao da mi je za 20-30% losija? Napravio sam factory reset, ista prica?

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
15 godina
phoenix2003 kaže...

pa nema sta gledati, sam HTC je priznao da je hardverska greska.

15 godina
HTC One

Da ali nekim slučajevima podešavanja kamere (exposure, saturation...) otklanjaju problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
phoenix2003 kaže...

Da ali nekim slučajevima podešavanja kamere (exposure, saturation...) otklanjaju problem.

ma nista ne otklanja taj problem. moze se nesto zamaskirati ali nista vise...ali za to trebas 10min da bi sliknup jednu sliku, i opet nece biti kako treba. greska je cisto hardverske prirode, kombinacija loše zastite od topline i lošeg/osjetljivog senzora.

14 godina
HTC One

Da li vrijedi garancija za problem ljubičaste kamere?

0 0 hvala 0
16 godina
Da. Dobit ces novi. Ja sam dobio novi, ali ne radi kamere, vec mi je bio pao i gornji desni dio gdje je prednja kamera mi je malo "zinio" i usla mi je prasina u prednju kameru, pa su rekli da je to sitno ostecenje i da se ne moze napraviti i fali mi novu :)
16 godina
Tko ce docekat M8...
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Kakva vam je baterija nakon zadnjeg updatea? Meni se cini kao da mi je za 20-30% losija? Napravio sam factory reset, ista prica?

također. prije mi je uz prilično intezivno korištenje izdržao dok nisam došao doma predvečer oko 6-7, znači nekih 12 sati baterije bi izvukao, a sada ne smijem ni pomisliti ne ponijeti punjač sa sobom, traje oko 6-7 sati. 

naravno, to ne podrazumjeva "intezivno" korištenje kao što dosta ljudi stavlja screenshotove, tamo gdje odgovore na par poruka dnevno,koriste ga kao budilicu i par puta pogledaju koliko je sati, pa izvuku preko 2 dana s onscreenom od jedva sat. unutar jednog ciklusa punjenja razgovori mi uzmi nekih sat i pol, a ostatak je većinom glazba, internet, aplikacije za razmjenu poruka...

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
15 godina
HTC One

Provjerite koliko aplikacija je aktivno i isključite one koje vam ne trebaju. Isključite prenos podataka, GPS i WiFi kad ga ne koristite. I sam uređaj ima opciju štednju baterije pa uključite tu opciju. Skratite vrijeme isključivanja displeja. Deinstalacija eventualno instaliranog antivirusa jer to ne treba na android uređajuma. Da li koristite originalan punjač?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
phoenix2003 kaže...

Provjerite koliko aplikacija je aktivno i isključite one koje vam ne trebaju. Isključite prenos podataka, GPS i WiFi kad ga ne koristite. I sam uređaj ima opciju štednju baterije pa uključite tu opciju. Skratite vrijeme isključivanja displeja. Deinstalacija eventualno instaliranog antivirusa jer to ne treba na android uređajuma. Da li koristite originalan punjač?

Da, originalan punjac, stednja baterije ukljucena, GPS ugasen, wifi i 3g non stop upaljeni ali tako je bilo i prije, samo mi sada baterija osjetno manje traje... Antivirus ne koristim

Rvat katolik!
16 godina
Problem se javlja zadnjih dana sa HTC Account backupom. Isključi Automatic Backup u Settingsima.
17 godina
sardax kaže...
Problem se javlja zadnjih dana sa HTC Account backupom. Isključi Automatic Backup u Settingsima.

Evo jesam, budem vidio kako ce se sada ponasati.

Rvat katolik!
16 godina
neaktivan
HTC One

e, resetirao mi se u džepu jer je izgleda stisnuta bila power tipka i sada se nece bootati, kitkat originalni rom gore i sve zakljucano, se dogodilo kome? stane na htcone logu i pusti onaj zvuk i to je to.

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cudno, pokusaj ga upalit sa PWR+VOLDWN i odatle odaberi recovery i sačekaj.
16 godina
neaktivan
HTC One

jesam, i dalje isto.
mogu u bootloader uci, razmisljam ga formatirati, ionako imam backup slika na gdrive na srecu. ali ovo ostalo je full iritantno opet skidati -.-  

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice