HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 522.800
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: HTC One
-zip- kaže...

Ni ja taj back up  ne vidim nigdje, jedino što mi sad pada na pamet je da možda nemaš kvačicu uključenu u postavkama - Vraćanje podataka aplikacija i postavki,

imam sve ukljuceno...u dropboxu vidim update ali ga restore ne vidi..a u google drive ga ne vidim, a restore nikad nisam probao iz google drivea.

16 godina
Nisam ni ja, ali za DBX uredno radi. Zanimljivo!?
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
HTC One

SKANDAL U AGRAMU! 
dobio sam savršeni htc one sivi bez gapova, zeznute kamere i slično kao zamjenu! iz prvog pokušaja valja napomenuti hahahahah
nekorišten u onoj vrecici u kojoj bude zapakiran kada ga novog iz kutije dobijes.  

EDIT: upravo ovo vidio 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 17:12 (mihaeeel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mihaeeel kaže...

SKANDAL U AGRAMU! 
dobio sam savršeni htc one sivi bez gapova, zeznute kamere i slično kao zamjenu! iz prvog pokušaja valja napomenuti hahahahah
nekorišten u onoj vrecici u kojoj bude zapakiran kada ga novog iz kutije dobijes.  

EDIT: upravo ovo vidio 

US only

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
HTC One

a istina, razalostila me ta informacija, ali opet, imati firmu korak do propasti a opet korak do blagostanja i napraviti taj potez. svaka im cast, barem znam da se trude :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav svima, priznaje li agram rozu/plavu kameru u nocnim uvjetima i gapove na mobitelu? Baterija mi je također katastrofa iako sam napravio factory reset (4.4)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

priznaje naravno! :) samo ne smije mob biti rootan i stock firmware mora biti sa zakljucanim bootloaderom :) 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Hmmm, ja vise ne mogu ukljucit Google Now. Promjenim jezik na EN(US), cak i restartam telefon, ali i dalje kaze da Google Now nije dostupan u mojoj zemlji. Jeli ga moguce i kako ukljucit? Thnx.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
HTC One

Priznaje rozu kameru dobijes novi mob. Imam i ja na svom ali cu ga odnjet kad ga malo ostetim xD imat cu vise jamstva i novi mob

I po 69-ti put bootloader može bit otkljucan dok je stock gore

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

Namjeravam nabaviti ovaj HTC, ali na njuškalu za 3000-3400 kn. Vidim da puno ljudi ima problema s mobitelom, em kamera loše radi, em se boja ljušti, touchscreen ne reagira, tipke su labave itd..

Kakvu ja garanciju moram imati da bih mogao dobit novi uređaj od servisa ? Jel to samo ako kupiš HTC od operatera da možeš dobiti novi uređaj ili ? I jel se uopće isplati nabavljat ovaj mob ako je toliko kvarljiv?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AngryBird kaže...

Namjeravam nabaviti ovaj HTC, ali na njuškalu za 3000-3400 kn. Vidim da puno ljudi ima problema s mobitelom, em kamera loše radi, em se boja ljušti, touchscreen ne reagira, tipke su labave itd..

Kakvu ja garanciju moram imati da bih mogao dobit novi uređaj od servisa ? Jel to samo ako kupiš HTC od operatera da možeš dobiti novi uređaj ili ? I jel se uopće isplati nabavljat ovaj mob ako je toliko kvarljiv?

Htc one imam vec 8 mjeseci,a žena nekava 3 mjeseca....niti jedan (na sreću) nije imao problem sa kamerom,boja se ne ljušti iako priznajem ja malo bolje pazim svoga ali žena ga drži sa gomilom stvari u torbi koji stružu po njemu :) tako da...
touch screen kako na stock ROMu tako i na 3 razlicita ROMa (trenutno Revolution HD 51.0) bez greške radi na oba uređaja...tipke ne mogu biti labave kod ovog modela :)  skuzit ces kad ga uzemš u ruku...da ne ispadne kako mu radim reklamu,

naravno da ima kako hardwerski gresaka tako i bugova u softwareu ali recimo za razliku od Samsunga S4 koji je isto super uređaj manje mana ima ako je suditi po forumima XDA i slično...

15 godina
neaktivan
AngryBird kaže...

Imam ga 2 mjeseca i trenutačno nema mobitela za koji bi ga mijenjao :D

Ovo što sam gore napisao je zamo zato što bi htio novi uređaj dobiti ako mogu, ne zato što sam nezadovoljan njime.

Najbolji mobitel koji sam ikad imao, i jednom kad se navikneš na aluminij, svi ostali mobiteli izgledaju kao dječje igračke.

16 godina
neaktivan
iv4n kaže..

Htc one imam vec 8 mjeseci,a žena nekava 3 mjeseca....niti jedan (na sreću) nije imao problem sa kamerom,boja se ne ljušti iako priznajem ja malo bolje pazim svoga ali žena ga drži sa gomilom stvari u torbi koji stružu po njemu :) tako da...
touch screen kako na stock ROMu tako i na 3 razlicita ROMa (trenutno Revolution HD 51.0) bez greške radi na oba uređaja...tipke ne mogu biti labave kod ovog modela :)  skuzit ces kad ga uzemš u ruku...da ne ispadne kako mu radim reklamu,

naravno da ima kako hardwerski gresaka tako i bugova u softwareu ali recimo za razliku od Samsunga S4 koji je isto super uređaj manje mana ima ako je suditi po forumima XDA i slično...

Slažem se sa ovim gore, imam One od 10-11 mj prošle godine i nemam nikakvih prigovora na uređaj. Radi savršeno bez trzanja, touch reagira odlično, boja se ne ljušti (čak je i beats logo još potpuno netaknut), s kamerom niti nemam problema kao ni sa gapovima. Aluminij {#}

Ovakvu dilemu kao ti sam i ja imao čitajući komentare na forumima pa na kraju shvatiš da se većinom javljaju ljudi s problemima, a ekipa s ispravnim uređajima jednostvavno nema potrebu samo tako doć na forum i "hvalit" uređaj pa prevladavaju negativni postovi. Unatoč tomu držim i dalje da je prva serija imala najviše problema jer je HTC forsirao izlazak na tržište pa je ispalo kako je...

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 14:21 (-zip-).
11 godina
neaktivan
HTC One

Molim pomoć!!!

Moj HTC One Desire me pošteno muči zadnjih dva tjedna. Dakle, pri punjenju baterije prije otprilike dva tjedna uključila se opcija mobitela u vožnji i ja ju sad nikako ne znam isključiti. On nudi na kratkom pregledniku izlaz iz te opcije ali se nakon nekog vremena ponovo uključi. Nijedan poziv, bio on dolazni ili odlazni ne mogu obaviti bez da prije toga ne isključim zvučnik.

Ima li tko ikakvo rješenje??

Hvala

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
yeo kaže...
AngryBird kaže...

Imam ga 2 mjeseca i trenutačno nema mobitela za koji bi ga mijenjao :D

Ovo što sam gore napisao je zamo zato što bi htio novi uređaj dobiti ako mogu, ne zato što sam nezadovoljan njime.

Najbolji mobitel koji sam ikad imao, i jednom kad se navikneš na aluminij, svi ostali mobiteli izgledaju kao dječje igračke.

@yeo, možeš li mi samo reći ako znaš datum proizvodnje svog HTC One, jer vidim da si napisao prije da bi ga htio dati na servis zbog gapova?

Namjeravam kupiti ovaj mob, al se nadam da bar nova serija proizvedenih HTC-ova ne pati previše od svih ovih mana, da se ne vucaram po servisima :D

Ako nabavim novi HTC s garancijom preko oglasnika, jeli garancija ista kao kod operatera (jel vrijedi u Agramu i ostalim servisima) ??

Hvala.

14 godina
AngryBird kaže...
Ako nabavim novi HTC s garancijom preko oglasnika, jeli garancija ista kao kod operatera (jel vrijedi u Agramu i ostalim servisima) ??

Hvala.

Ovisi oodakle kupujes, ako kupujes od nekog privatnog shopa ne, a ako je od nekog tko je uzeo mobitel kod operatera na pretplatu da.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
AngryBird kaže...

Hvala.

Ovisi oodakle kupujes, ako kupujes od nekog privatnog shopa ne, a ako je od nekog tko je uzeo mobitel kod operatera na pretplatu da.

A ako kupujem od nekoga tko je osvojio novi HTC One na nagradnoj igri ( i ima garanciju za njega), jel to onda vrijedi kod HTC-a?

15 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
yeo kaže...
AngryBird kaže...

Ne bih znao kada je proizveden, ali je kupljen u 5 mjesecu, tako da bi trebao biti iz jedne od prvih serija.

13 godina
HTC One

Čim imate žig i datum kupovine na garantnom listu službenom onda je sve u redu. Makar za htc je to jako dobro organizirano. Imaju international jamstvo i sve im je u kompjuteru. Nosio sam one v, desire i sensation bez jamstva (sensation kupljen u nizozemskoj) sve su nasli u bazi podataka i popravili.

Ja imam sada htc one 13.12.2013. Kupljen. Nema nijednog gapa i usporedivši sa frendom koji ima stariji one na mojem je power tipka kao milimetar uzdignuta što mi je super

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

One proglašen najboljim smartphoneom 2013-e na MWC-u. Zasluženo po meni...

Moj PC  
10 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC One

Lijep pozdrav svim. Eto ja prešao sa SGS3 na HTC One i mogu reči velika razlika, što se mene tiče puno bolji telefon. Kupio sam ga početom ovog mijeseca u TELE 2 i uspješno ga nadogradio na Android 4.3 pa na 4.4.2, nažalost nakod dva dana sam prijetio da kamera ne radi odnosno slike su ljubičaste, nakon toga su zamijeni mob za novi ali sada više nemogu nadograti svoj HTC One na Android 4.4.2, odnosno kad sam dobio novi neki dan uspiješno sam ga nadogradio sa 4.2.2 na 4.3 i poslje toga mob kaže da nema novijih nadogradnji i da je 4.3 najnoviji software. Jel imao možda netko sličan problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
herbrico kaže...

Lijep pozdrav svim. Eto ja prešao sa SGS3 na HTC One i mogu reči velika razlika, što se mene tiče puno bolji telefon. Kupio sam ga početom ovog mijeseca u TELE 2 i uspješno ga nadogradio na Android 4.3 pa na 4.4.2, nažalost nakod dva dana sam prijetio da kamera ne radi odnosno slike su ljubičaste, nakon toga su zamijeni mob za novi ali sada više nemogu nadograti svoj HTC One na Android 4.4.2, odnosno kad sam dobio novi neki dan uspiješno sam ga nadogradio sa 4.2.2 na 4.3 i poslje toga mob kaže da nema novijih nadogradnji i da je 4.3 najnoviji software. Jel imao možda netko sličan problem ?

Pričekaj još, doći će ti. Provjeri koji je CID, vjerovatno si dobio mobitel namjenjen za neko drugo tržište, npr. moj je njemački(iako je kupljen u Hr) i svaki službeni update dolazi kasnije

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
11 godina
neaktivan
herbrico kaže...

Na xda ljudi masovno prijavljuju taj poblem u zadnjih nekoliko dana tj da im vise ne nudi nadogradnju sa 4.3 na 4.4, pa tako i oni koji imaju cid 032. Uglavnom, ocekuje se uskoro nadogradnja nove baze 4.4.2 tako da bi ovi sto imaju vec sluzbeni 4.4.2 od kraja januara mogli dobit navodno neki fix update, a mi sto smo vracali sve na stock ovih dana(kao ja :) ) sa nekog custom roma i potom primili update do 4.3, kao i ti, dobit cemo napokon nagogradnju na 4.4

16 godina
neaktivan
HTC One

Prošli tjedan kupio Mini. Fenomenalan mobitel. Puno bolje leži u ruci od Većeg brata. Samo da još stigne KitKat ..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One

Kupio sam One u 7. mjesecu sve je radilo ok do prije 10 dana tada su poćeli problemi s punjenjem. Pojavio mi se onaj USB host i nije se htio punit dok se ne isprazni 100% poslao sam ga na servis i dobio danas novi uređaj pa me zanima kako da ga punim za prvi put jer više nisam pametan a rekla mi je tipica u T-comu da ga punim 12 h što mi nema smisla s obzirom na ove nove baterije 
hvala :) 

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

Nisu to više one stare baterije. Samo napuni do vrha i piči!

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

tako sam i za prvi ali me sad trta jer mi je prvi riknuo počelo je s baterijom pa onda se više nije htio punit .... hvala :)

15 godina
HTC One

Ma nema tu šta da te brine. Nekad su proizvođači automobila propisivali da kada startaš auto malo zagriješ motor prije nego kreneš a onda se pojavi BMW koji propiše uputstvo "upali i odmah vozi, ne zagrijavaj"!

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

samo da bude više sreće s ovim :) koliko ti traje baterija na tvom One-u ? meni je na starom traja dan i par sati u prosjeku

15 godina
HTC One

Ne štedim ga baš ali komotnih dva dana. Ako malo manje koristim navučem na tri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice