HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 533.655
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
HTC One

kad skidam rom ili recovery uvijek ima vise izbora-htc one verizon, sprint, tmobile, GSM i samo htc one m7.. koji da skinem? htc one m7 ili gsm?

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC One
Cojek kaže...

kad skidam rom ili recovery uvijek ima vise izbora-htc one verizon, sprint, tmobile, GSM i samo htc one m7.. koji da skinem? htc one m7 ili gsm?

m7 i GSM bi trebali biti isti, ja uvjek skidam m7 i nisam imao problema.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
HTC One

Jel prodaje tko slusalice koje se dobe s HTC One? Kupujem...

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Čini li se to samo meni ili se nakon 4.4 opako popravila responzvnost ekrana?

I baterija mi se cini bolja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Otvorim ja Concept-phones i imam kaj vidjet :)

Prvi koncept je moj koji su uzeli s G+ :) Radi se o skici za M8.

pa eto :D

hobi:moj-android.net

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

A gdje su gumbi? :D

Nego, kažu da će M8 imati on-screen gumbe, 5", ali da će izgledati kao trenutni One. Sviđa mi se.

16 godina
berofx kaže...
nsoul kaže...

A gdje su gumbi? :D

Nego, kažu da će M8 imati on-screen gumbe, 5", ali da će izgledati kao trenutni One. Sviđa mi se.

Gumbi se povuku s ekrana :-P

hobi:moj-android.net
16 godina
Uz male probleme oko WiFia nakon KitKat updatea, morao sam napraviti factory reset i sad moram priznat da je KitKat strava. Sve radi savršeno, brže i responsivnije nego prije, a baterija je znatno bolja, te sad Power Saver mod radi besprijekorno i očita je razlika na utjecaju na bateriju. Nemam niti jednu zamjerku, osim što mi se malo ne svidja full bijeli notification bar i ikone. Sve u svemu ipak 10/10.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
sardax kaže...
Uz male probleme oko WiFia nakon KitKat updatea, morao sam napraviti factory reset i sad moram priznat da je KitKat strava. Sve radi savršeno, brže i responsivnije nego prije, a baterija je znatno bolja, te sad Power Saver mod radi besprijekorno i očita je razlika na utjecaju na bateriju. Nemam niti jednu zamjerku, osim što mi se malo ne svidja full bijeli notification bar i ikone. Sve u svemu ipak 10/10.

mislis prozirni notification bar ? a proziran je zbog immersive mode-a.

EDIT: pitanje, kako radis backup igara/aplikacija ? ili ne radis... naravno, ako nemas root.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 14:40 (Igor666).
12 godina
neaktivan
HTC One

Kako instalirati ili ponovno pokrenuti podrsku za flash, jer ga je kitkat ocito izbacio?

0 0 hvala 0
14 godina
igi35 kaže...

Kako instalirati ili ponovno pokrenuti podrsku za flash, jer ga je kitkat ocito izbacio?

Na stranici AndroidPit sam nešto u naslovima primijetio, pa pogledaj tamo, ili Android Authority, netko je postavio članak how instal ..., pa kažem, pogledaj!
ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
HTC One

Instaliraj Firefox i Flash addon

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One

evo danas sam skupio muda i dao mobitel na servis.. nadam se da ce proci pod opis kvara "Crenilo na kameri prilikom noćnog snimanja, i gornji dio toucha ne radi" i da cu dobiti novi kroz 10-15 dana :) ako ima tko kakvu primjedbu neka pomogne,rado bih cuo kritike na reklamaciju :) hvala

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

meni danas stigao novi, stari samo odjednom riknuo

nego jel se može stavit bilo koji kabel na punjač, jel ima isti efekt kao i s ovim ili mora bit baš ove vrste koju ti oni daju, ovaj mi je kratak, pa sam mislio stavi neki duži

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nasci kaže...

nego jel se može stavit bilo koji kabel na punjač, jel ima isti efekt kao i s ovim ili mora bit baš ove vrste koju ti oni daju, ovaj mi je kratak, pa sam mislio stavi neki duži

U svim prirucnicima i stranicama pise da je vazno da bude orginal punjac htc, pa neznam jel stetno ili nije.. mozda samo da kabal kupis duzi micro usb prema usb..

...
13 godina
neaktivan
adicar05 kaže...
nasci kaže...

U svim prirucnicima i stranicama pise da je vazno da bude orginal punjac htc, pa neznam jel stetno ili nije.. mozda samo da kabal kupis duzi micro usb prema usb..

pa i mislio sam samo kabel promijenit, ovaj je dosta kratak pa sam mislio uzet neki drugi a punjač ostaje od htc-a, zanimalo me ima li ikakvog efekta ako uzmem neki drugi  kabel  ili kabel od drugog mobitela

16 godina
adicar05 kaže...
nasci kaže...

To pišu samo da sebe osiguraju, potpuno je svejedno ako koristiš OK punjač, a ne baš one kineske on 30 centi. Kabel je još manje bitan, ali opet, ne bih se usudio spajati na ona najveća smeća. Inače ja ga 90% vremena punim na punjač od iPada(2A) i kabel s ebaya bez ikakvih problema

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
HTC One

bitno je samo da je voltaza tocna i da daje vise ampera nego sta mobitel trosi pri punjenju, ne manje jer ce izgoriti nesto, ili kondenzatori u mobitelu ili punjac :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Ja danas zamjenio S4 za HTC One, mobitel je odličan od kvalitete izrade pa do software-a odmah dobio update na 4.4 {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One

hajde bravo :) ako ga imas rootanog metni adaway i biti ce ti jos bolji, nista mu osim toga ne treba vise :) i kupi si kondom onaj za njega jer kada padne i natuce se izgleda retardirano :D meni je gornji desni kut bio udaren i moram reci da ne trpi previse onaj aluminij hahaha :D i skini onaj smart TV remote sa apk mania i imati ces daljinski za klimu, tv, tvbox koji god hoces, radio i presenter :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
mihaeeel kaže...

hajde bravo :) ako ga imas rootanog metni adaway i biti ce ti jos bolji, nista mu osim toga ne treba vise :) i kupi si kondom onaj za njega jer kada padne i natuce se izgleda retardirano :D meni je gornji desni kut bio udaren i moram reci da ne trpi previse onaj aluminij hahaha :D i skini onaj smart TV remote sa apk mania i imati ces daljinski za klimu, tv, tvbox koji god hoces, radio i presenter :D

Moram instalirat win 7 jer mi na 8.1 nerade driveri pa cu ga onda rootat, inače za reklame koristim ABP, smart remote sam kupio jer je odlična aplikacija.

16 godina
neaktivan
HTC One

"Kuuuupio"  :D ili stvarno jesi? meni nije prosla prepaid hypo kartica pa sam odustao od kupovine apova iako sam i za to bio spreman.
ako imas usb 3.0 nece ti raditi driveri, morati ces ih pečati. nista tesko, step by step http://plugable.com/2012/12/01/windows-8-and-intel-usb-3-0-host-controllers

nakon ovoga ti rade super, cak i programiranje atmega i arduino plocica ide bez problema.

i da, ima neki app za kompajlirati plocice te, nisam bas ni gledao previse?  

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
mihaeeel kaže...

"Kuuuupio"  :D ili stvarno jesi? meni nije prosla prepaid hypo kartica pa sam odustao od kupovine apova iako sam i za to bio spreman.
ako imas usb 3.0 nece ti raditi driveri, morati ces ih pečati. nista tesko, step by step http://plugable.com/2012/12/01/windows-8-and-intel-usb-3-0-host-controllers

nakon ovoga ti rade super, cak i programiranje atmega i arduino plocica ide bez problema.

i da, ima neki app za kompajlirati plocice te, nisam bas ni gledao previse?  

Imam usb 3.0 probao i preko kompa i laptopa ali bezuspješno stalno govori error device offline.

Imao sam već dugo u planu povratak na win7 pa mi je sad idealna prilika.

16 godina
neaktivan
HTC One

onda just do it, ali ovo sta sam poslao je meni popravilo problem kada ga u bootloaderu nije prepoznao.. vjeruj mi ja sam u stanju bio otpiliti plastiku na laptopu i nalemiti usb 2.0 :D onda odi na sedmicu, meni isto svaki dan pada ideja prebaciti se ali moram negdje backupati skoro teru podataka i to me drzi podalje od realiziranja te ideje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One

pozz ljudi pls help

htio bih vratiti svoj htc one na stock kako bih skinuo službeni 4.4 kitkat

imam team win recovery i htio bih se rjesiti svega toga :D 

hvala unaprijed

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

pozdrav ako nekog zanima,stigla mi je titanium folija viška pa ako netko hoce neka mi se javi na pm

folija folija
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
BlueMax kaže...
Cojek kaže...

Baterija je i totalnom kur*u  na kitkatu.. napunio ga na 100%. Ujutro u 7h ga izvadio i uz normalno koristenje je sad na 16% :((

Krasan update ako ne donosi nista a odnosi trajanje baterije.

Neznam kako kolegi stoji baterija ali kod mene je odlična na ARHD 51 ROM 4.4.2.

Sinoć sam ga flashao.

EDIT:

App Gsam Battery Monitor sam jutros instalira tako da mi računa od tad potrošnju.

Kako da ustimam ovaj arhd 51 rom? Kad odem u sense 5 toolbox,i kad hocu da podesim transparentnost pozadine ili velicinu mreze u 5x6, nece da mi prihvati promjene iako uradim reset.Da li negdje grijesim?

16 godina
igi35 kaže...
amater_2 kaže...
BlueMax kaže...
Cojek kaže...

Baterija je i totalnom kur*u  na kitkatu.. napunio ga na 100%. Ujutro u 7h ga izvadio i uz normalno koristenje je sad na 16% :((

Krasan update ako ne donosi nista a odnosi trajanje baterije.

Neznam kako kolegi stoji baterija ali kod mene je odlična na ARHD 51 ROM 4.4.2.

Sinoć sam ga flashao.

EDIT:

App Gsam Battery Monitor sam jutros instalira tako da mi računa od tad potrošnju.

Kako da ustimam ovaj arhd 51 rom? Kad odem u sense 5 toolbox,i kad hocu da podesim transparentnost pozadine ili velicinu mreze u 5x6, nece da mi prihvati promjene iako uradim reset.Da li negdje grijesim?

Jesi updatao toolbox na zadnju verziju?

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
neaktivan

Jesam, i sada radi.Hvala.

16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

pozz ljudi pls help

htio bih vratiti svoj htc one na stock kako bih skinuo službeni 4.4 kitkat

imam team win recovery i htio bih se rjesiti svega toga :D 

hvala unaprijed

imas na stranici brijem 32, dobio sam odgovor na to pitanje. step by step. skines ruu 1.28.??.7 i mobitel samo spoji na usb. samo napravi ako imas s-off tako da po potrebi mozes vratit sve na stock ako moras na garanciju ga dati

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice