HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 533.690
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HTC One
Cojek kaže...

jel se nagadja kolko ce radit taj sense 6? :)

hehe, nema prognoza za sad...al posto ce prvo za kojih mjesec dana biti predstavljen na novom One-u, za naš sigurno nece prije ljeta.

berofx kaže...
Igor666 kaže...

jedino nema "ART", ali to je valjda zbog Sense-a jer bi trebalo kompletno ispocetka sve raditi...pa moguce da dođe u Sense 6 (koji je btw.od danas u razvoju za One).

Kako misliš "Nema ART"? Nema te opcije u settingsima?

pa ta opcija bi trebala biti u "Developers Settings", ali posto nije bila ni na americkom 4.4.2 update-u nije ni iznenađenje. inace se na nexusu 5 gdje je dostupna i ne osjeti nesto previse ubrzanje..tako da nemamo sto previse ni zaliti (tako i tako je u beta fazi). Ako znas o cemu uopce pricam ;)

14 godina
HTC One

neka samo oni sad uzmu vremena za nove stvari i naprave osvijezenje ! :) sad su dokazali da se moze izbacivat update dovoljno brzo i ok, sad nek pokazu da mogu nest novo osmislit :D

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One

hojla :) 

koliko dugo ste cekali za zamjenu kada ste mobitel dali nazad u  vip, tcom ili gdje ga vec jeste dali?  ako netko moze odgovoriti, male ogrebotine mogu proci?

hvala

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
7-8 dana agram servis Tele2 mreža,imao je par crta ali to se boja skinula crni je bio.Jako su osjetljivi crni One modeli što se tiče boje to su slabo napravili.
14 godina
HTC One

Jedno glupo pitanje ali molio bih odgovor.

Imam bijeli ( srebrni ) One, i nezadovoljan sam bojom. Sve sa na njoj vidi. Kako je mobitel nov, 7 dana. Zanima me dali ja mogu reklamirat i trazit drugu boju uredjaja? :)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

haha ne znam za to ali crni je još osjetljiviji kao što je netko gore napisao, ja imam 9mj. srebrni bez maske i samo se beats logo malo izlizao

ima par ogrebotina ali se ne primijete toliko

14 godina
HTC One

Baterija je i totalnom kur*u  na kitkatu.. napunio ga na 100%. Ujutro u 7h ga izvadio i uz normalno koristenje je sad na 16% :((

Error 404 Not Found

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Cojek kaže...

Baterija je i totalnom kur*u  na kitkatu.. napunio ga na 100%. Ujutro u 7h ga izvadio i uz normalno koristenje je sad na 16% :((

Krasan update ako ne donosi nista a odnosi trajanje baterije.

12 godina
protjeran
HTC One

Koja je najbolja stranica za uzeti Unlock CODE za naše couriere, u mom slučaju VIP? Vidim ima ih 10ak a neznam koja je dobra, ja sam prije s jedne naručio za svoj i radilo i sad se ne mogu sjetiti s koje.

0 0 hvala 0
16 godina
BlueMax kaže...
Cojek kaže...

Krasan update ako ne donosi nista a odnosi trajanje baterije.

Neznam kako kolegi stoji baterija ali kod mene je odlična na ARHD 51 ROM 4.4.2.

Sinoć sam ga flashao.

EDIT:

App Gsam Battery Monitor sam jutros instalira tako da mi računa od tad potrošnju.

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 14:23 (amater_2).
15 godina
HTC One

hm, meni preko noci nije potrosio ni 1%, nisam mogao vjerovati...za sad je jako dobra. treba jos testirati za detaljnije analize.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
HTC One

Meni je baterija isto ok.

Rvat katolik!

1 0 hvala 1
14 godina
HTC One

neznam.. vjerojatno cu danas bootloader otkljucat, rootat i stavit cyanogen gore :D

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
16 godina
Ja imam samo jedan problem, ne mogu se na pola WiFi mreža spojit. Neovisno o vrsti WiFia, zaštite i slično, te bez obzira koju šifru ukucam ide connecting i ništa ... Što napravit? Pokuša sam i sa forget network, ali ništa.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

Kako misliš "Nema ART"? Nema te opcije u settingsima?

pa ta opcija bi trebala biti u "Developers Settings", ali posto nije bila ni na americkom 4.4.2 update-u nije ni iznenađenje. inace se na nexusu 5 gdje je dostupna i ne osjeti nesto previse ubrzanje..tako da nemamo sto previse ni zaliti (tako i tako je u beta fazi). Ako znas o cemu uopce pricam ;)

Znam o čemu pričaš, imamo Nexus 4 u uredu i osjetno je brži kad se uključi ART.

14 godina
HTC One

Ja stvarno ne vjerujem.. :( iskopco sam mob sa punjaca pred nekoliko minuta i vec je 93% :(( budem prilozio kasnije sliku kad stavim na laptop

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
12 godina
Cojek kaže...

Nema to nikakve veze sa kitkatom,stvar je do neke aplikacije koju si instalirao ili imas neke procese koji jedu bateriju...

Tako sam i ja mislio ali nakon nekih istrazivanja(youtube) sam poiskljucivao neke nepotrebne aplikacije i njihove procese i sad je sve super..Bateriju sam sinoc oko 22:00 napunio..

Jutros provjeriom a ono samo 2% mi potrosilo..  :)

Koristim samo Widget Locker i Nova Launcher Prime (7 dolara platio) i vjeruj mi najbolja kombinacija da telefon super nasminkas a da ti ne pozdere bateriju kao ostali launcheri..

Sto se tice aplikacija za stednju baterije nista ne valja i ne treba instalirati, tj dovoljan je samo njegov Power saver...

Neki dan sa ima 2 dana i 19 sati bateriju a surfao sam,downloadao,skidao pjesme,malo se igrao itd..

Telefon je perfekija ako ga znas koristiti kako treba...

Najvise sam saznao stvari preko you tube (how to save battery on HTC one,how to avoid overheating itd...)

Vjerujte mi,izbjegavajte aplikacije sve u vezi battery save itd,te aplikacije vam kao stede bateriju ali kad odes pod procese vidis da ta aplikacija zdere memoriju (oko 50-90 mb) tako da je bolje bez njih...

U jednom navratu sam instalirao i battery saver pro,radila mi je aplikacija par dana ok i starno sam mislio kako sam ustedio bateriju,ali to je sve bio samo placebo effekt,i na kraju je aplikacija nesto posizila i "pojela" mi bateriju u 4 sata..

Nisam nigdje zaposlen tako da sam imao vremena sve zivo testirati...

my WL screen my WL screen
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 18:47 (manipulator).
12 godina
sardax kaže...
Ja imam samo jedan problem, ne mogu se na pola WiFi mreža spojit. Neovisno o vrsti WiFia, zaštite i slično, te bez obzira koju šifru ukucam ide connecting i ništa ... Što napravit? Pokuša sam i sa forget network, ali ništa.

Mozda nije do tebe,mozda ti wireless traze ulaz preko samo mac adrese?  :)

15 godina
sardax kaže...

mislim da su se jedan ili dva korisnika zalila na to nakon updatea na xda forumu... uglavnom nisam vidio da je netko nasao rjesenje...vjerojatno je nesto sa driverom, meni za sada i na poslu i doma odlicno radi.

14 godina
manipulator kaže...
Cojek kaže...

Nema to nikakve veze sa kitkatom,stvar je do neke aplikacije koju si instalirao ili imas neke procese koji jedu bateriju...

Tako sam i ja mislio ali nakon nekih istrazivanja(youtube) sam poiskljucivao neke nepotrebne aplikacije i njihove procese i sad je sve super..Bateriju sam sinoc oko 22:00 napunio..

Jutros provjeriom a ono samo 2% mi potrosilo..  :)

Koristim samo Widget Locker i Nova Launcher Prime (7 dolara platio) i vjeruj mi najbolja kombinacija da telefon super nasminkas a da ti ne pozdere bateriju kao ostali launcheri..

Sto se tice aplikacija za stednju baterije nista ne valja i ne treba instalirati, tj dovoljan je samo njegov Power saver...

Neki dan sa ima 2 dana i 19 sati bateriju a surfao sam,downloadao,skidao pjesme,malo se igrao itd..

Telefon je perfekija ako ga znas koristiti kako treba...

Najvise sam saznao stvari preko you tube (how to save battery on HTC one,how to avoid overheating itd...)

Vjerujte mi,izbjegavajte aplikacije sve u vezi battery save itd,te aplikacije vam kao stede bateriju ali kad odes pod procese vidis da ta aplikacija zdere memoriju (oko 50-90 mb) tako da je bolje bez njih...

U jednom navratu sam instalirao i battery saver pro,radila mi je aplikacija par dana ok i starno sam mislio kako sam ustedio bateriju,ali to je sve bio samo placebo effekt,i na kraju je aplikacija nesto posizila i "pojela" mi bateriju u 4 sata..

Nisam nigdje zaposlen tako da sam imao vremena sve zivo testirati...

ma neznam stvarno.. sve je stock.. dakle nikakav launcher vec cisti sense look samo jedan widget za vrijeme i to je to.. a aplikacije sam testirao sa wakelock detectorom i bio mi je fejs i google karte kao veliki potrosac to sam freezao u opcijama kaj se opce ne ukljucuju te app i jucer sam stavil kitkat update i od onda mi je baterija luda, u medjuvremenu nisam nikakve aplikacije instaliral.. pa mi je malo cudno zato..

EDIT: dajte mi recite ovaj backup sta se radi kad se mob izgasi pa power + volume down dal taj backup i slike i videe sta imam na svom htcu (znaci oko 28gb toga) radi backup ili?

Error 404 Not Found
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 19:03 (Cojek).
16 godina
Je Igor666, ima još ljudi na XDA koje se žale na WiFi, ali nisam vidio da je netko našao rješenje.
To su standardni WiFi u mene i doma i na poslu i birtiji. Trenutno od ta 4, na dva se ne mogu spojit. Jučer prije updatea i mjesecima prije, nikad ni najmanji problem.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
HTC One

ljudi. zelim unlock bootloader, root i custom rom.. i drzim se koraka sa bug250 kao sto je upisano.. dakle preko programa all in one kit.. i na 4 koraku mi zapne i neznam sta je problem.. jer neki genijalac zna? prilozit cu sliku.. dakle instalirao sam drivere, registrirao se na htcdev i sve dakle bas sve po redu po koracima i na 4 koraku mi zapne(nesto u cmdu nekuzim -.-) dakle pise da se mob treba restartat sam od sebe u bootloader i da trebam close cmd i automatski se otvori novi cmd sa unlock code.. al prvi cmd izbacuje error i moj mob uopce nejde u bootloader kako je opisano

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
16 godina
Cojek kaže...

ljudi. zelim unlock bootloader, root i custom rom.. i drzim se koraka sa bug250 kao sto je upisano.. dakle preko programa all in one kit.. i na 4 koraku mi zapne i neznam sta je problem.. jer neki genijalac zna? prilozit cu sliku.. dakle instalirao sam drivere, registrirao se na htcdev i sve dakle bas sve po redu po koracima i na 4 koraku mi zapne(nesto u cmdu nekuzim -.-) dakle pise da se mob treba restartat sam od sebe u bootloader i da trebam close cmd i automatski se otvori novi cmd sa unlock code.. al prvi cmd izbacuje error i moj mob uopce nejde u bootloader kako je opisano

Predpostavljam da je htc one folder na F disku u koji si stavio potrebne fileove, probaj taj folder preimenovati u htc_one ili bilo kako drugačije samo da nema razmaka

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
power_user kaže...
Cojek kaže...

Predpostavljam da je htc one folder na F disku u koji si stavio potrebne fileove, probaj taj folder preimenovati u htc_one ili bilo kako drugačije samo da nema razmaka

ucinio sam to. pokrenuo , i startao je cmd i pokrenulo je dvije naredbe i onda je izbacilo error:device offline.. :OOO

EDIT: Rijesio sam :D

Error 404 Not Found
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 16:40 (Cojek).
14 godina
HTC One

edit: kaj stvarno niko nemoze pomoci? dakle rootano je i sve samo trebam custom rom gore stavit.. i pokusavam stavit nightly od cyanogena(danasnji datum) i kad pokrenem instalaciju u recoveryu(v6.0.3.2 clockworkmod) pise

Finding update package...
Opening update package...
installing update...
set_metadata_recursive: some changes failed
E:Error in /sdcard/0/Download/cm-11-20140131-NIGHTLY-m7.zip
(Status 7)
Installation aborted

doslovno od rijeci do rijeci!

Error 404 Not Found
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 17:38 (Cojek).

0 0 hvala 0
16 godina
Cojek kaže...

edit: kaj stvarno niko nemoze pomoci? dakle rootano je i sve samo trebam custom rom gore stavit.. i pokusavam stavit nightly od cyanogena(danasnji datum) i kad pokrenem instalaciju u recoveryu(v6.0.3.2 clockworkmod) pise

installing update...
(Status 7)
Installation aborted

Probaj staviti TWRP umjesto Clockworkmoda(isto kao što si flashao i CW,  LINK), imao sam par puta taj Status 7 i obično je CW bio problem. Prije toga možeš provjeriti MD5 od tog ROMa da budeš siguran jesi li ga dobro skinuo, možda je ipak u njemu problem.

BTW, ako se ipak prebaciš na TWRP pazi da skineš 2.6.3.3 ili noviji ako ćeš stavljati KitKat ROM, inače neće raditi

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
power_user kaže...
Cojek kaže...

installing update...
(Status 7)
Installation aborted

Probaj staviti TWRP umjesto Clockworkmoda(isto kao što si flashao i CW,  LINK), imao sam par puta taj Status 7 i obično je CW bio problem. Prije toga možeš provjeriti MD5 od tog ROMa da budeš siguran jesi li ga dobro skinuo, možda je ipak u njemu problem.

BTW, ako se ipak prebaciš na TWRP pazi da skineš 2.6.3.3 ili noviji ako ćeš stavljati KitKat ROM, inače neće raditi

A dali može sa TWRP-om flešati CM?

Ja mislim da mu je u ROM-u problem. Imao sam sličan problem sa CM 11 na tabletu. Ponovno skidanje roma mi je rišilo problem.

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
power_user kaže...
Cojek kaže...

installing update...
(Status 7)
Installation aborted

Kak točno da provijerim taj md5?

Error 404 Not Found
17 godina
Cojek kaže...

Kak točno da provijerim taj md5?

Ovime: LINK

Ohne Audi geht es nicht..
11 godina
neaktivan
HTC One

Jel mi može neko pomoć? Radi se o sljedećem. Frend mi je kupio rabljeni ONE i ima cyanogenmod11 na njemu al se zeli vratit na prvobitno stanje moba. Pokusao sam preko ovoga  ali mi u RUU ne pise image version i nece mi stavit drugi software gore. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 21:38 (serious45).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice