HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 533.742
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
HTC One

imam pitanje, jeli moguce otkljucati HTC One na sve mreze i kolika je cijena toga okvirno...hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: HTC One
merio kaže...

Volim ovaj Agram servis i njihovu nemogucnost otvaranja Onea. Odnio sam ga u cetvratk zbog poprilicno losih slika(plavo i crveno) I danas mi javljaju da cu dobiti novi uređaj, sa novim senzorom koji nema takve probleme. Samo se moram strpiti par dana da im htc posalje posiljku.

Tako ako nekog zanima i smeta neispravna kamera trk u Agram po novi mob {#}

koliko im treba da zamjene uredaj tj. da im posiljka stigne? danas sam provjerio stanje svog na netu i pise "awaiting swap unit"...

14 godina
kresinjo kaže...

imam pitanje, jeli moguce otkljucati HTC One na sve mreze i kolika je cijena toga okvirno...hvala unaprijed :)

Ovisi o mrezi.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
13 godina
gamer34 kaže...
kresinjo kaže...

Ovisi o mrezi.

hm, pa eto mobiteli su dobiveni na produljenje u Tele2 i Vipu..

14 godina
Otkljucavanje bas u vipu dode oko 400-500kn, dok "servisi" to rade za oko 50kn nadalje, a mozes i na internetu nabavit kod za otkljucavanje. Za tele 2 verziju ne bih znao jer ja nisam nasao nikoga tko ga otkljucava.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
16 godina
Shaka111 kaže...
merio kaže...

Volim ovaj Agram servis i njihovu nemogucnost otvaranja Onea. Odnio sam ga u cetvratk zbog poprilicno losih slika(plavo i crveno) I danas mi javljaju da cu dobiti novi uređaj, sa novim senzorom koji nema takve probleme. Samo se moram strpiti par dana da im htc posalje posiljku.

Tako ako nekog zanima i smeta neispravna kamera trk u Agram po novi mob {#}

koliko im treba da zamjene uredaj tj. da im posiljka stigne? danas sam provjerio stanje svog na netu i pise "awaiting swap unit"...

Zavisi, ja sam cekao 6 dana. Stigao i nikakvih problema vise sa kamerom ;)

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
15 godina
HTC One

Danas stigao moj "novi" HTC One iz agramservisa,odmah sam uocio da je tipka za ukljucit uredaj shebena,kad sam jos bolje pogledao shebana je i tipka za pojacavanje i ima lufta na ekranu

naravno da nisam htio primiti uredaj takav

bas me zanima koliko cu opet morati cekati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

Danas bio u agramu,dobio sam skroz novi u HTC foliji bez greske i mana...isprike za agram ali me ljuti sto moras biti drzak i dugo cekati da bi dosao na svoje =S

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Shaka111 kaže...

Danas bio u agramu,dobio sam skroz novi u HTC foliji bez greske i mana...isprike za agram ali me ljuti sto moras biti drzak i dugo cekati da bi dosao na svoje =S

Mislim da im se nemaš šta ispričavati, jer firma koja igra na "AK PROĐE PROĐE" treba malo drugačije odgovarati za to, a ne samo drskošću...

11 godina
neaktivan
HTC One
pozz svima

novi sam na forumu pa se bas ne snalazim, stoga eo da postavim jedno pitanje za moj mobitel ovdje
imam HTC ONEs i imam problem sa njim kad mi mob koristi edge tj. kad koristi gsm frekvenciju podivlja mi ekran tj. ulazi i izlazi sam iz aplikacija i cak mi se desava da pocne i sam slikat, a najvise mi je divlji kad koristim poziv ili saljem poruku znaci kad mobitel koristi frekvenciju za rad, kad prebacim na wcdm frekvenciju sve je ok, pa me zanima jel stvar do mobitela,operatera ili do neceg drugog, inace sam na TOMATU. U servisu mi nisu znali rec u cemu je problem jel jos za tako nesto nisu culi a kamoli vidjeli da se desava, mobitel radi idealno samo sto ga nesmijem prebacit sa 3g mreze tj. na 2g stoga ako je neko imao nekakvih slicnih iskustava ili se kuzi u te stvari volio bi da mi pomogne.

hvala puno

0 0 hvala 0
15 godina
gocezg kaže...
pozz svima

novi sam na forumu pa se bas ne snalazim, stoga eo da postavim jedno pitanje za moj mobitel ovdje
imam HTC ONEs i imam problem sa njim kad mi mob koristi edge tj. kad koristi gsm frekvenciju podivlja mi ekran tj. ulazi i izlazi sam iz aplikacija i cak mi se desava da pocne i sam slikat, a najvise mi je divlji kad koristim poziv ili saljem poruku znaci kad mobitel koristi frekvenciju za rad, kad prebacim na wcdm frekvenciju sve je ok, pa me zanima jel stvar do mobitela,operatera ili do neceg drugog, inace sam na TOMATU. U servisu mi nisu znali rec u cemu je problem jel jos za tako nesto nisu culi a kamoli vidjeli da se desava, mobitel radi idealno samo sto ga nesmijem prebacit sa 3g mreze tj. na 2g stoga ako je neko imao nekakvih slicnih iskustava ili se kuzi u te stvari volio bi da mi pomogne.

hvala puno

u krivom forumu postavljas pitanje, ovo je tema za HTC One.

a to je inace standardna greska na OneS-u, ne znam kako nisu jos culi za to...koju verziju softwera imas ? zadnja je rijesila taj problem..ako imas zadnju onda nemas srece...a pretpostavljam da vise ni garanciju.

13 godina
neaktivan
HTC One

razmišljam o kupnji ovog mobitela, ali  skoro godinu dana nakon izlaska i dalje u t-comu košta 5700 kn., a uskoro izlazi i nasljednik za kojeg ne znam kakav će bit, ali ovaj mi se dopada po svemu, ne treba mi veći ekran, ovaj mi savršeno odgovara po dizajnu i dimenzijama, ali malo mi je blesavo davat  skoro 6000kn za mobitel star godinu dana i slabijim procesorom kad za te novce sada ipak mogu dobit brži uređaj, ali sam jako zapeo za htc

zna li itko kakva je politika t-coma po tom pitanju, može li se uskoro očekivat sniženje ili tek nakon što izađe novi model, ovi njihovi zaposlenici su mutavi svi redom

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
nasci kaže...

razmišljam o kupnji ovog mobitela, ali  skoro godinu dana nakon izlaska i dalje u t-comu košta 5700 kn., a uskoro izlazi i nasljednik za kojeg ne znam kakav će bit, ali ovaj mi se dopada po svemu, ne treba mi veći ekran, ovaj mi savršeno odgovara po dizajnu i dimenzijama, ali malo mi je blesavo davat  skoro 6000kn za mobitel star godinu dana i slabijim procesorom kad za te novce sada ipak mogu dobit brži uređaj, ali sam jako zapeo za htc

zna li itko kakva je politika t-coma po tom pitanju, može li se uskoro očekivat sniženje ili tek nakon što izađe novi model, ovi njihovi zaposlenici su mutavi svi redom

hvala

Novi HTC One nađeš na njuškalu za cca 3000-3300kn, zapakiranog s garancijom... Da bi netko dao za njega 6000kn mi je teško uopće vjerovat.

12 godina
HTC One

Kupiš na Njuškalu za pola manju cijenu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

znao sam da će odma sa njuškalom, imao sam jako (jako) neugodno iskustvo sa njuškalom i od tada mi ne pada na pamet više išta od tamo kupovat, 3 i pol tisuće kn koje bi tamo morao platit su također veliki novci za riskirat, kako ću znat tko pouzdan, a tko će me prevarit, a kažem već sam se opekao 

0 4 hvala 0
17 godina
nasci kaže...

znao sam da će odma sa njuškalom, imao sam jako (jako) neugodno iskustvo sa njuškalom i od tada mi ne pada na pamet više išta od tamo kupovat, 3 i pol tisuće kn koje bi tamo morao platit su također veliki novci za riskirat, kako ću znat tko pouzdan, a tko će me prevarit, a kažem već sam se opekao 

Onda daj lihvarima 6000kn {#}

Realna cijena tog uređaja:

http://www.mobileshop.eu/mobile-phones/htc/one-801n-blue/

Na njuškalu se ne kupuje od švercera nego kupiš od nekog tko je produživao ugovor na neku višu tarifu i uzeo mobitel za male pare, pa ga sad prodaje za tu cijenu i naravno zaradi si na tome. Masa ljudi tako radi, mobiteli su s računima i garancijom i jednostavno je provjerit jel sve u redu. A ako baš ne znaš povedeš nekog sa sobom tko zna.

Naravno pošta i takve stvari ne dolaze u obzir.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 17:59 (lllnuclearlll).
13 godina
neaktivan

za moju županiju ima samo 5 oglasa za htc (mislim da je jedna od toga maska) i svi su crni i samo 2 neraspakirana, a ja želim bijeli, skoro sve je iz zagreba, a to onda podrazumijeva poštu

znaš li možda neki način da se mobitel po toj cijeni naruči iz inozemstva, da ga mogu koristi na t-comovoj mreži

17 godina
nasci kaže...

za moju županiju ima samo 5 oglasa za htc (mislim da je jedna od toga maska) i svi su crni i samo 2 neraspakirana, a ja želim bijeli, skoro sve je iz zagreba, a to onda podrazumijeva poštu

znaš li možda neki način da se mobitel po toj cijeni naruči iz inozemstva, da ga mogu koristi na t-comovoj mreži

Možeš naručit ovaj koji sam ti linkao, ali nema EU garanciju, i nema u toj boji koju hoćeš. Također mislim da ti je autobusna karta jeftinija od 2500kn razlike...

13 godina
neaktivan

a pojma nemam što ću, hvala ti na odgovorima {#}

14 godina
HTC One

Kad misle izbacit update na KitKat ? 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cojek kaže...

Kad misle izbacit update na KitKat ? 

Samo sto nije. 

14 godina
HTC One

Ekipa, zna neko dal se moze izvadit .apk il naci negdje na netu .apk file od ove aplikacije TV sta dolazi sa stock  za kontrolu preko IR pa da se instalira na drugi rom koji ima IR podrsku ?

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
16 godina
Cojek kaže...

Ekipa, zna neko dal se moze izvadit .apk il naci negdje na netu .apk file od ove aplikacije TV sta dolazi sa stock  za kontrolu preko IR pa da se instalira na drugi rom koji ima IR podrsku ?

99% da ne može jer je vjerojatno dio Sense frameworka, kao što ne možeš npr Sense launcher stavit na drugi rom.

Ako ti treba dobra remote aplikacija, pogledaj si ovo.

Disregard the constabulary.
14 godina
nontryer kaže...
Cojek kaže...

99% da ne može jer je vjerojatno dio Sense frameworka, kao što ne možeš npr Sense launcher stavit na drugi rom.

Ako ti treba dobra remote aplikacija, pogledaj si ovo.

Hvala. Imam tu, al reko mozda se da iskoristit .apk i ove aplikacije jer je dobra i ima neke mogucnosti koje ova sta si mi dao link nema :)

Error 404 Not Found
14 godina
15 godina
gamer34 kaže...

nema veselja, ne kuzim kako su svi nasjeli na fake informaciju... u biti cisto izmisljena informacija (i to jos da je dosao kod nekog francuskog operatora, znaci brendirani software), od jucer navecer se smijem tome. sad da ja napisem da je moj htc one na tele2 dobio 4.4.2 sve stranice bi to objavile bez da provjere, nevjerovatno.

update dolazi, ali ne danas ili sutra..do sad je svaki update dosao u petak, tako ce valjda i ovaj... mozda ovaj, a mozda za 2-3 tjedna.

evo i za onog koji mi stavlja TD iz samo njemu poznatog razloga: http://www.gottabemobile.com/2014/01/21/htc-one-android-4-4-kitkat-update-carrier-backtracks/

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 21:56 (Igor666).
16 godina
neaktivan
HTC One

se vama desava da vam koji puta zablesira touch? meni u zadnjih recimo tjedan dana zna ne citati dodire na prvom redu ikona. bile te ikone u glavnom meniju ili desktopu jednostavno dodir kao da ne postoji, cak sam i u dev. postavkama ukopcao touch tockicu i ne registrira ju, onda zakljucam i otkljucam i radi ko zvijer :P ima tko savjet kako to rijesiti da se ne ponavlja, ce biti problem ako je malo natucen gore desno lim za dati na garanciju?

skoro se ni ne vidi, malo malo je udaren

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC One

Jel ikome još kamera "roza-ljubicasta" pri krajevima po mraku kad slikas, (bez efekta naravno) jel to do mobitela ili androida? Ima ko riješenje?

...

0 0 hvala 0
16 godina

To je zbog pregrijavanja senzora kamere.. jako puno je ovih mobitela s tim problemom.

Riješenje je odnijti u servis sa priloženim slikama u galeriji i molit se da ćeš dobit novi mobitel bez tog problema, a šanse za to su ne baš ogromne..

Disregard the constabulary.
16 godina
nontryer kaže...

To je zbog pregrijavanja senzora kamere.. jako puno je ovih mobitela s tim problemom.

Riješenje je odnijti u servis sa priloženim slikama u galeriji i molit se da ćeš dobit novi mobitel bez tog problema, a šanse za to su ne baš ogromne..

Jesi siguran da je pregrijavanje problem? Jer meni inače nije tako strašno, a na skijanju mi je 2 dana bilo katastrofalno(onda se popravilo samo od sebe), a mislim da je hladnije u Alpama na 3000m usred zime nego u Crikvenici po ljeti :D

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice