HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 533.742
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HTC One

facebook, 7digital, hangouts i sl. su aplikacije koje se bez problema daju disable-at. zato i postoji ta opcija od ICS mislim...pa ne kuzim koji bloatware.

kliknes disable i vise nikad ne znas da si je ikad imao. a bloatware je samo taj 7digital i onaj kidmode, ni jedna vise aplikacija, ostale dolaze ili vec od googla ili kao facebook i sl. na svakom mogucem mobitelu, svakog proizvodjaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

imam pitanje,jel ovo za garanciju,moj uredaj je crni i star je oko 7 mjeseci a sivi je od prijatelja star mjesec dana

zadnja slika je slikana njegovim uređajem

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC One
Igor666 kaže...

facebook, 7digital, hangouts i sl. su aplikacije koje se bez problema daju disable-at. zato i postoji ta opcija od ICS mislim...pa ne kuzim koji bloatware.

kliknes disable i vise nikad ne znas da si je ikad imao. a bloatware je samo taj 7digital i onaj kidmode, ni jedna vise aplikacija, ostale dolaze ili vec od googla ili kao facebook i sl. na svakom mogucem mobitelu, svakog proizvodjaca.

ne koristim facebook, za mene je bloatware isto kao i 7digital kojeg ne koristim. U bloatware ubrajam i sve google aplikacije koje ne koristim bez obzira sto su na svim uredjajimai i sto je google proizvodjac androida. Bloatware je u biti sve ono sto mi oduzima prostor u memoriji a ja to ne zelim niti koristim.

Bloatware free uredjaj bi trebao imati aplikaciju za pozive, poruke, kameru i google play.

14 godina
Mozes ih disableat i sakris ih i kao da ih nema
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Mozes ih disableat i sakris ih i kao da ih nema

Ne, zauzimaju memoriju i nekima ni ne mozes zaustaviti procese.

14 godina
Eh ako ti smeta tih par megabajta sto uzimaju, ne preostaje ti nista drugo nego root pa brisat ;)
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
15 godina
BlueMax kaže...

Bloatware free uredjaj bi trebao imati aplikaciju za pozive, poruke, kameru i google play.

e jbga onda :) imas krivi mobitel, takav android kakav ti hoces jos nisam vidio ;)

HTC One je prvi mobitel za kojega uopce ni ne pomisljam na root bas zbog ne postojanja aplikacija koje usporavaju ili nepotrebno zauzimaju mjesto, a te 2-3 aplikacije sam disableao i to je to, vise ih nema nigdje niti ne zauzimaju memoriju.

Od Sensea 5 HTC je stvarno sve sveo na minimum i jos dodatno poboljsao AOSP android za bolju upotrebljivost..al kako kome..

16 godina
neaktivan
HTC One

Jel se zna neki okvirni datum kad bi nam trebao bit dostupan KitKat na zaključanim uređajima?

Battlelog: D3XT3R_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
-zip- kaže...

Jel se zna neki okvirni datum kad bi nam trebao bit dostupan KitKat na zaključanim uređajima?

zakljucanim ? nema veze otkljucani-zakljucani, za europu je najavljen za kraj sijecnja pocetak veljace...

16 godina
neaktivan
ma mislio sam da ima veze da li je zakljucan jer sam vidio da su neki vec dobili pa sam predpostavio da ima veze s time....sad vidim da nema :-)
Battlelog: D3XT3R_HR
16 godina
HTC One

Volim ovaj Agram servis i njihovu nemogucnost otvaranja Onea. Odnio sam ga u cetvratk zbog poprilicno losih slika(plavo i crveno) I danas mi javljaju da cu dobiti novi uređaj, sa novim senzorom koji nema takve probleme. Samo se moram strpiti par dana da im htc posalje posiljku.

Tako ako nekog zanima i smeta neispravna kamera trk u Agram po novi mob {#}

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš

0 0 hvala 0
17 godina
merio kaže...

Trk u Agram po drugi mob koji je koristen i koji ima istu ili losiju kameru {#}

16 godina
dejo kaže...
merio kaže...

Istina, htc ce poslati koristen mobitel sa istim senzorom kamere koja je losija, kako li nisam sam dosao do tog zakljucka {#}

16 godina
merio kaže...
dejo kaže...
merio kaže...

Istina, htc ce poslati koristen mobitel sa istim senzorom kamere koja je losija, kako li nisam sam dosao do tog zakljucka {#}

A di si nabavio stock rom od VIP-a ili RUU?

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
amater_2 kaže...
merio kaže...
dejo kaže...
merio kaže...

A di si nabavio stock rom od VIP-a ili RUU?

Ako se sjecas koji ti je bio cid skini si ruu koji je bio kompatibilan s tim cidom. Moj je bio HTC__032. Nema vipovih apikacija u njemu no agramu to ocito ne smeta, bitno da je bootloader zakljucan te da je stock rom ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 6:17 (merio).
14 godina
HTC One

jel netko stavljao zadnji stabilan cyanogen (ja mislim da je 10.2) na htc one. ? ili je neko vec stavljo prijasnje verzije cyanogenmoda? dal nakon custom roma radi infracrveno? pa da se i dalje moze upravljat TVom i ostalim stvarima ? 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Pozdrav ljudi, molim vas odgovor na ovaj problem!

Prije par danas mi se javio problem sa zvucnikom! Pri dobivanju poziva ili kad ja zovem zvucnik mi se automatski ukljuci! I moram ga iskljucit onda tipkom. Screen mi se rotira cijelo vrijeme iako sam ja to maknuo. Dok razgovaram nista ne cujem preko zvucnika. Cijeli mobitel je usporen!

Probao sam hard reset ali nema pomoci.

Ako ga dam na garanciju u VIP dali se moze to popravit ako itko ima iskustva?

0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Pretpostavljam da se da na svim 1-cama da otključat bootloader, bilo da je (tele2) zaključan il otključan na sve mreže?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 20:59 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cojek kaže...

jel netko stavljao zadnji stabilan cyanogen (ja mislim da je 10.2) na htc one. ? ili je neko vec stavljo prijasnje verzije cyanogenmoda? dal nakon custom roma radi infracrveno? pa da se i dalje moze upravljat TVom i ostalim stvarima ? 

Nemoj stavljati cyanogen mod. Preporucam da stavis Google Edition 4.4.2(kitkat) rom koji je stock android bez ikakvih gluposti i koji dolazi orginalno na htc one developers edition.

Ohne Audi geht es nicht..
15 godina
zvonac kaže...

Pretpostavljam da se da na svim 1-cama da otključat bootloader, bilo da je (tele2) zaključan il otključan na sve mreže?

yes :)

17 godina
HTC One

Mislil sam isprobat ovaj htc one, al me muci kaj ima tolko prituzbi na njega.

A baterija kolko citam je blago razocaranje, nek me neko ispravi ak sam u krivu..

Recimo ja na N5 izvucem 2 dana s malo prek 4h SOTa. Dok je na Jedinici malo drukciji slucaj, ista baterija al manji ekran, al N5 valda ide u prilog, kaj je 800 dost stedljiviji cip..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja ti mogu rec da je meni na Onu i sada Nexusu batka bila podjednaka.
15 godina
zvonac kaže...

A baterija kolko citam je blago razocaranje, nek me neko ispravi ak sam u krivu..

Recimo ja na N5 izvucem 2 dana s malo prek 4h SOTa. Dok je na Jedinici malo drukciji slucaj, ista baterija al manji ekran, al N5 valda ide u prilog, kaj je 800 dost stedljiviji cip..

jedina prituzba je kamera, i to samo ako je neispravna :) ako je ispravna, kamera je odlicna.

meni baterija isto zna trajati dva dana uz 3.5-4h on screen time.. e sad, tu postoji jedan "trik", a to je da se iskljuci "Let google apps access your location". Google je nesto gadno zeznuo, novi google play services doslovno unistava baterije na svakom uredjaju, pogotovo na novom androidu 4.4. kad se to iskljuci baterija je opet kao sto je bila prije, nije nista posebno, ali opet nije losa.

14 godina
andreas11 kaže...
Cojek kaže...

Nemoj stavljati cyanogen mod. Preporucam da stavis Google Edition 4.4.2(kitkat) rom koji je stock android bez ikakvih gluposti i koji dolazi orginalno na htc one developers edition.

Ne mislim stavljati custom rom gore ni nista mijenjat jer je na sensu jos uvjek brz i dobar kao sto je bio i prvi dan iako je potpuno pun sto se tice memorije. Nego cisto radi zanimanja pital dal radi IR na cyanogenu jer sam u cyan najvise upuceni i najvise mi se svidja ;) a i sad nam dolazi potkraj prvog pocetkom drugog mjeseca kitkat sa sense 5.5 ;) 

Error 404 Not Found
12 godina
neaktivan

Zar 4.3 vec nije donio sense 5.5 ?!

11 godina
neaktivan
HTC One

pozz svima

novi sam na forumu pa se bas ne snalazim, stoga eo da postavim jedno pitanje za moj mobitel ovdje

imam HTC ONEs i imam problem sa njim kad mi mob koristi edge tj. kad koristi gsm frekvenciju podivlja mi ekran tj. ulazi i izlazi sam iz aplikacija i cak mi se desava da pocne i sam slikat, a najvise mi je divlji kad koristim poziv ili saljem poruku znaci kad mobitel koristi frekvenciju za rad, kad prebacim na wcdm frekvenciju sve je ok, pa me zanima jel stvar do mobitela ili do neceg drugog, stoga ako je neko imo nekakvih slicnih iskustava ili se kuzi u te stvari volio bi da mi pomogne

hvala puno

0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

Od svih uređaja koje sam imao jedina stvar kojom sam iskreno pozitivno šokiran je baš baterija....2 dana traje, a zbog posla veći dio dana provedem razgovarajući i šaljući mailove i poruke,tako da ako ga zbog ičega netko želi kupit to je baš baterija...

16 godina
Ne znam do čega je, ali imam glupi problem. Od danas od jednom kad u stock browseru idem na google.hr i tražim nešto, kad kliknem images, pojave se, ali kad na pojedinu kliknem, ne poveća mi je i da sa lijevo-desno mogu pregledavat ostale. Sad mi samo kao učitava, ali ostaje white screen cijelo vrijeme. Jeli se još kome dogadja??
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
HTC One

Tolko je tesko odgovorit nekome jel stavljo custom rom ?!??!

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
16 godina
sardax kaže...
Ne znam do čega je, ali imam glupi problem. Od danas od jednom kad u stock browseru idem na google.hr i tražim nešto, kad kliknem images, pojave se, ali kad na pojedinu kliknem, ne poveća mi je i da sa lijevo-desno mogu pregledavat ostale. Sad mi samo kao učitava, ali ostaje white screen cijelo vrijeme. Jeli se još kome dogadja??

Morao sam sve wipe-at u aplikaciji i sada radi :)

Nego, ne može se syncat bookmarki sa Chromeom? Zakleo bi se da mi je prije bilo na izbor LOCAL i REMOTE bookmarki?

ptspclan.com | visit us ^^
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice