HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 526.249
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: HTC One
Stolnik kaže...

A jel ima kakvih novosti o 4.2.2 update-u?

Negdje sam pročitao da je tek 22.7. Do tada ću biti na stock Androidu, čim ga portaju sa google editiona
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
power_user kaže...
Stolnik kaže...

Negdje sam pročitao da je tek 22.7. Do tada ću biti na stock Androidu, čim ga portaju sa google editiona

Probao google edition rom ali nije to to. Naviknuo sam se na sense i najviše mi odgovara

hobi:moj-android.net
16 godina
power_user kaže...
Stolnik kaže...

Negdje sam pročitao da je tek 22.7.

Katastrofa..  pogotovo ako se uzme u obzir da je mob trebao imat 4.2.2 po defaultu.

I sad bi ja trebao odolit da ge ne unlockam i rootam. {#}

No. No. No. This is beautiful. This is art.
16 godina
nontryer kaže...

I sad bi ja trebao odolit da ge ne unlockam i rootam. {#}

Imam isti problem, planirao sam čak i ostati na stocku uz root, pa sam mislio pričekati 4.2.2 OTA da mi update bude čim jednostavniji, ali čisto sumnjam da ću izdržati do tada, a da ne stavim Google edition ROM

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina

Ma ja ipak čekam OTA update, zanimljivo mi je koristiti za promjenu nešto drugo nakon što sam na starom mobu 2 godine vozio gotovo pa isključivo CM romove. Sense je ovaj put ispao super izuzev blinkfeeda.

Za modanje ima vremena.. ali da me prsti svrbe, svrbe.

14 godina
HTC One

Ja isto cekam 4.2.2 al ne znam dal cu izdrzat :D

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

po nekim novim glasinama 4.2.2 mozda dođe drugi tjedan. jer prije par dana je izasao za kinesku verziju, i neki operatori ga vec imaju i u zavrsnoj su fazi testiranja. zivi bili pa vidjeli.

Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
HTC One

jel ko probao ovu verziju od Googlea?

grehota vam je drzati ovaj telefon na stock romu :P

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 5 hvala 0
15 godina
Indestructible kaže...

ne znam cemu... sve je losije na AOSP-u nego na sense 5, da ne pricam o tome da je kamera barem 50% losija, ne radi infra red port, itd.

evo jedan komentar lika koji je probao.

"...24 hours later in back on Sense 4.2.2, and here's MY moral of the story, HTC have made such a good job of Sense 5 and how it runs on the One, that vanilla feels boring, plain, underpowered and undertooled."

13 godina
Igor666 kaže...
Indestructible kaže...

ne znam cemu... sve je losije na AOSP-u nego na sense 5, da ne pricam o tome da je kamera barem 50% losija, ne radi infra red port, itd.

"...24 hours later in back on Sense 4.2.2, and here's MY moral of the story, HTC have made such a good job of Sense 5 and how it runs on the One, that vanilla feels boring, plain, underpowered and undertooled."

Ja ne znam što ljudi vide u tim AOSP romovima, nikad ih nisam mogao prožvakati.

Ovo je baš pogođen komentar:   "that vanilla feels boring, plain, underpowered and undertooled."

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
17 godina
HTC One

Kakav je One po pitanju baterije, jel može zdurat screen on time 5h?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Može i 10h.

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
zvonac kaže...

Kakav je One po pitanju baterije, jel može zdurat screen on time 5h?

Zavisi što radiš, ako smanjiš brightness može. Ako si na YouTubeu u HDu preko 3Ga s brightnessom na 100% izdrži nekih 3h, tako i u zahtjevnijim igrama

16 godina
Indestructible kaže...

JA sam probao, i nije to to. Onima kojima se sviđa AOSP , ok je, ali meni nikako ne leži, Sense je ono kaj meni odgovara.

A i razliku u brzini nisam osjetio, Sense 5 je dovoljno brz i fluidan.

14 godina
assassin.st kaže...
Igor666 kaže...
Indestructible kaže...

Ja ne znam što ljudi vide u tim AOSP romovima, nikad ih nisam mogao prožvakati.

Ovo je baš pogođen komentar:  "that vanilla feels boring, plain, underpowered and undertooled."

nisam znao da je AOSP tako los za HTC One

ja volim kad je sve cisto, i pobrisem aplikacije koje ne trebaju

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
HTC One
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
HTC One

vele da je 4.2.2 katastrofa.kamera lose radi, ekran se pretvara u crveno, i baterija je dosta losija...za bateriju se zale na svim uređajima koji imaju 4.2.2, kao da je google dosta toga pogorsao... vjerojatno zato i nema update tako dugo, a po meni nece ga ni biti jos neko vrijeme.

ovaj tajvanski update je vjerojatno samo bug test za internacionalni update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Igor666 kaže...

vele da je 4.2.2 katastrofa.kamera lose radi, ekran se pretvara u crveno, i baterija je dosta losija...za bateriju se zale na svim uređajima koji imaju 4.2.2, kao da je google dosta toga pogorsao... vjerojatno zato i nema update tako dugo, a po meni nece ga ni biti jos neko vrijeme.

4.2.2 odnosno Google nema veze s "lošom baterijom". Ako je nešto poznato, onda je to HTC i loša baterija na svakom njihovom uređaju.

Galaxy SII I9100
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 20:15 (Kordy).
16 godina
Zato se i očekuje da će One dobit odmah 4.2.3 verziju i da je ovo upravo test što i kolega kaže dva posta prije.

One ima izvrsnu bateriju koja može zadovoljit i heavy usere a pogotovo one manje zahtjevne. S updateima će biti samo bolje, kao i do sada i HTC neće dozvolit na ovom flagshipu da imaju problema kao u prošlosti s tadašnjim flagshipovima.

Stavim kasnije još par SSova korištenja i baterije.

16 godina
Igor666 kaže...

Ja sam prezadovoljan s 4.2.2, iako se radi o leak romu sve radi ok.

baterija je odlična.

Kordy kaže...
Igor666 kaže...

4.2.2 odnosno Google nema veze s "lošom baterijom". Ako je nešto poznato, onda je to HTC i loša baterija na svakom njihovom uređaju.

ponavljam opet, baterija je odlična

sardax kaže...
Zato se i očekuje da će One dobit odmah 4.2.3 verziju i da je ovo upravo test što i kolega kaže dva posta prije.

One ima izvrsnu bateriju koja može zadovoljit i heavy usere a pogotovo one manje zahtjevne. S updateima će biti samo bolje, kao i do sada i HTC neće dozvolit na ovom flagshipu da imaju problema kao u prošlosti s tadašnjim flagshipovima.

Stavim kasnije još par SSova korištenja i baterije.

ja sam na 4.2.2, i sense je 5.0, dakle moguće da dolazi 4.2.3 i sense 5.1

15 godina
HTC One

ocito ne kuzite o cemu pisem. taj leak ROM koji je izasao nema veze s vezom sa 4.2.2 koji dolazi. svi uređaji imaju slabije trajanje baterije sa 4.2 nego sa 4.1, od nexusa pa na dalje. istina je da taj leak ROM ima bolje trajanje baterije nego 4.1, ali nema ni pola stvari koje dolaze sa full verzijom.

ja se samo nadam da je do tajvanske verzije, i da ce ispraviti bugove do svijetske... ali ako je tako onda update jos neko vrijeme necemo vidjeti... IMO

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Igor666 kaže...

ocito ne kuzite o cemu pisem. taj leak ROM koji je izasao nema veze s vezom sa 4.2.2 koji dolazi. svi uređaji imaju slabije trajanje baterije sa 4.2 nego sa 4.1, od nexusa pa na dalje. istina je da taj leak ROM ima bolje trajanje baterije nego 4.1, ali nema ni pola stvari koje dolaze sa full verzijom.

ja se samo nadam da je do tajvanske verzije, i da ce ispraviti bugove do svijetske... ali ako je tako onda update jos neko vrijeme necemo vidjeti... IMO

Ok za to slabije trajanje baterija na 4.2.2 nisam znal, imaš kakav link o tome?

Znam samo da 4.1 guta bateriju dost...

15 godina
zvonac kaže...

Ok za to slabije trajanje baterija na 4.2.2 nisam znal, imaš kakav link o tome?

Znam samo da 4.1 guta bateriju dost...

ma na xda forumu svi razglabaju o tome :) sa razlicitih strana se javljaju ljudi da je u biti 4.2.2 jako bugovita verzija jelly beana. kome se da neka googla ;) a sad to ne mora nista znaciti, mozda ce za One biti sve super. samo sigurno postoji razlog zasto i nakon 3 mjeseca od izlaska, One nije vidio taj update.

a i HTC je poznat po tome da ako nesto ne radi kako treba ne izdaje update, za razliku od Samsunga koji odmah ide na najnoviju verziju pa makar imala 400 bugova..i onda izdaju jos 50 update-ova i svi sretni jer kao stalno daju podrsku :)

16 godina
HTC One

Stigao update kod mene. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
nontryer kaže...

Hvala :) Provjerio kod sebe i meni je stigao {#}

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
HTC One

i kod mene :) sad cemo vidjeti kako to sve radi...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Nice update, jako mi se svida {#}

Ovaj video mi je pomogao u pronalazenju novih jako korisnih stvari koje donosi update, nadam se da ce jos nekome pomoci {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Imam par pitanja, pa ako tko zna, super.
1) Gdje je nestao developer options? Hocu animacije isključit?
2) Mogu li se novi widgeti u notification baru izmjenit, bilo redoslijed ili novi odabir widgeta?
3) Koja je fora s Daydream?
16 godina
nontryer kaže...

Koji operater? Ja imam otključani uređaj kojeg koristim na bonbonu i nemam ničega :(

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice