HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 390.257
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
Ako bi ko mijenjao HTC m10 za Xiaomi mi5 pro 4/128gb, može na pm.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja taj problem nemam sa wifi.evo refreshovo sam jedno 40 ak puta stranicu u sve normalno . Moguće da mi je druga verzija telefona kao sto neki LG G4 modeli imaju problem s maticnom tj neke verzije a neke verzije normalno rade,ja sam svoj kupio u njemackoj sprint mreza
12 godina
HTC One M10 - rasprava

Ja sam isto ovdje citao masu postova o nekakvom wifi problemu kakav ja nisam imao dok sam imao M10.

Da je problem bio vidio bih ga kao sto sam vidio i problem AF kamere u M mode...wifi problem nisam imao.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ja neću ništa više pisati ni o WIFI niti o AF.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
HTC One M10 - rasprava

Ja ne virujem da nema nigdi dual SIM verzija desetke. M8 i M9 je bila dual SIM opcija. A bas ga mislio uzet, steta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ja ne virujem da nema nigdi dual SIM verzija desetke. M8 i M9 je bila dual SIM opcija. A bas ga mislio uzet, steta

realno, šta će kome dual sim verzija

iPhone is a smartphone for dumb people
9 godina
neaktivan
karlanal kaže...
MARKOZD15 kaže...

Korisno je ljudima koji putuju u inozemstvo i imaju karticu na dvije mreze pa ne moraju konstantno mijenjati ili za ljude koji imaju privatni i poslovni broj.

15 godina
odjavljen
karlanal kaže...

Ne pricaj pi*darije molim te.

Poslovni plus privatni, uostalom kolega iznad ti je odgovorio. To ako tebi ne treba nemoras se praviti blesav

17 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

ako imaš poslovni broj u 100% slučajeva dobiješ i poslovni mobitel 

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
karlanal kaže...

ako imaš poslovni broj u 100% slučajeva dobiješ i poslovni mobitel 

Dakle lakse ti je nosit 2 mobitela nego proizvodacu ponuditi dual sim verziju? M8, M9 oba imaju dual SIM verzije, Galaxy S8, Note 8, Huawei Mate 10 Pro, P10.. Bitno da se HTC pravi pametan, iskreno neznam sto im je to trebalo ali dobro sto je tu je

17 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
karlanal kaže...

Ne pricaj pi*darije molim te.

Poslovni plus privatni, uostalom kolega iznad ti je odgovorio. To ako tebi ne treba nemoras se praviti blesav

a da ti popušiš kojega pa da dođeš malo manje živčan ovde frajerčino

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Telekomi (bar u slučaju mog matičnog BH Telecom-a) daju uslugu koja omogućava dva broja na jednu SIM karticu. Tko voli (ili kome treba) nek izvoli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
karlanal kaže...

Koja si ti faca ej, mogu se druziti s tobom?

@pheonix

Vidit cu bas jeli mi to nude kod operatera, ali nisam jos nikad cuo za tako nesto. Hvala

17 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
karlanal kaže...

Koja si ti faca ej, mogu se druziti s tobom?

@pheonix

Vidit cu bas jeli mi to nude kod operatera, ali nisam jos nikad cuo za tako nesto. Hvala

ne možeš 

9 godina
neaktivan
Juce sam imao priliku da uzmem malo u ruke iphone 8.Prvo sto sam uradio je da sam upalio kamere i uporedio kameru iphone 8 sa htc 10 . Za nepovjerovati je da je moj htc 10 izbacio bolje slike nego iphone 8 s obzirom koliko iphone 8 kosta.Slikao sam u uslovima u kaficu,znaci malo priguseno osvjetljenje.Htc je dosta vise uhvatio svjetlosti i ljepsa slika je dosta ispala ,mnogo vise i detalja.mada iphone 8 bolje slika u dnevnim uslovima i drugim al opet koliko kosta mora da prizvede bolje slike u svim mogucim uslovima s obzirom na njegovu cijenu.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Dado91 kaže...
Juce sam imao priliku da uzmem malo u ruke iphone 8.Prvo sto sam uradio je da sam upalio kamere i uporedio kameru iphone 8 sa htc 10 . Za nepovjerovati je da je moj htc 10 izbacio bolje slike nego iphone 8 s obzirom koliko iphone 8 kosta.Slikao sam u uslovima u kaficu,znaci malo priguseno osvjetljenje.Htc je dosta vise uhvatio svjetlosti i ljepsa slika je dosta ispala ,mnogo vise i detalja.mada iphone 8 bolje slika u dnevnim uslovima i drugim al opet koliko kosta mora da prizvede bolje slike u svim mogucim uslovima s obzirom na njegovu cijenu.

Pa nista cudno, puno veci i bolji senzor ima HTC 10. Iako se nebi slozio s tobom, slike po danu su takoder bolje na HTC 10

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Razlika se tek vidi kad se fotografije prebace na kućno računalo. Tek se tu može vidjeti prava snaga i kvaliteta kamere na HTC 10.

Do tada smo ograničeni kvalitetom displeja na telefonu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pa dobro samo mi cudno s obzirom na cijenu mislim da je iohone 8 generalno moćnija kamera al eto opet je mnogo skuplji i noviji a nema u svim uslovima bolje fotke

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
HTC One M10 - rasprava

Cijena je tu totalno nebitan faktor sada, pricamo o samom senzoru. Gledajuci kakav senzor pakira HTC 10, a kakav pakira iPhone 8, razlika u korist desetke je ogromna. Tako da generalno desetka ima mocniju kameru u svakom pogledu. A to sto Apple ima svoj krug kupaca koji bi kupili taj mobitel da u njega i ne stave kameru, to je druga strana price

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ekipa kakva vam je baterija? Evo meni je nakon više od godinu i pol korištenja puno lošija nego što je bila. Jedva nekako uspijem izvući 2.5 sata sot, a ništa puno drugačije ne koristim mob nego kao kad sam ga dobio. Ponekad se i sam od sebe restartira ili ugasi na 15 - 20% baterije.
I da, već vidim argument da je punjenje izrazito brzo pa nije 'toliko' bitno jer ga mogu napuniti, vraga mi nije bitno jer nisam uvijek pri punjaču.

Vidio sam da su ga neki nosili na servis da promijene bateriju, u koji ste servis odnijeli? I kako to da su da nisu odbili pošto kao na bateriju je garancija samo godinu dana?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Perooo1 kaže...
Ekipa kakva vam je baterija? Evo meni je nakon više od godinu i pol korištenja puno lošija nego što je bila. Jedva nekako uspijem izvući 2.5 sata sot, a ništa puno drugačije ne koristim mob nego kao kad sam ga dobio. Ponekad se i sam od sebe restartira ili ugasi na 15 - 20% baterije.
I da, već vidim argument da je punjenje izrazito brzo pa nije 'toliko' bitno jer ga mogu napuniti, vraga mi nije bitno jer nisam uvijek pri punjaču.

Vidio sam da su ga neki nosili na servis da promijene bateriju, u koji ste servis odnijeli? I kako to da su da nisu odbili pošto kao na bateriju je garancija samo godinu dana?

Tu i tamo znam izvuci 5h SOTa ali to uglavnom biva kad sam kuci prikljucen samo na WiFi. Uz 4G i takve sitnice na Viper ROMu 5.11 kojeg trenutno imam izdrzi kroz dan uz 4h-4.5h SOTa. Uz AOSP ROMove inacice 8.0 Oreo i 7.1.2 Nougat izdrzi jos i manje pa je to jedan od razloga zasto sam na Senseu.

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ja baš ovih dana tražim vremena da obavim neke testove vezane za bateriju i objavim ih ovdje. Primjetio sam značajno smanjenu potrošnju baterije, skoro pa na nivou MM.

Čim utvrdim šta se dešava javim ovdje.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Ja baš ovih dana tražim vremena da obavim neke testove vezane za bateriju i objavim ih ovdje. Primjetio sam značajno smanjenu potrošnju baterije, skoro pa na nivou MM.

Čim utvrdim šta se dešava javim ovdje.....

Stock Sense?

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Da. Za sada primjetio san da je Google Play Services (koji je do sada prikazivan kao najveći potrošač) dobio update neposredno prije nego sam primjetio smanjenje potrošnje. Telefon je bio na punjaču u tom momentu i bio 100% pun. Od tada već nekoliko dana, potrošnja je sasvim OK i Google Play services nije više ubjedljivo na prvom mjestu po potrošnji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.1.2018 14:00 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Da. Za sada primjetio san da je Google Play Services (koji je do sada prikazivan kao najveći potrošač) dobio update neposredno prije nego sam primjetio smanjenje potrošnje. Telefon je bio na punjaču u tom momentu i bio 100% pun. Od tada već nekoliko dana, potrošnja je sasvim OK i Google Play services nije više ubjedljivo na prvom mjestu po potrošnji.

Mogu potvrditi da GP Services abnormalno trose bateriju opcenito na svim uredajima. Nekad sam znao koristiti uredaj sa custom ROMom bez Gappsa i onda bi to bio maraton sa baterijom, nikako da se potrosi. Nazalost, dosta aplikacija je izgubilo podrsku to jest ne dobiva posljednja azuriranja a mogle su raditi bez GP Servisa tako da sam primoran flashati Gappse na novom ROMu.

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Evo screenshot

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Arnel16 kaže...
phoenix2003 kaže...

Mogu potvrditi da GP Services abnormalno trose bateriju opcenito na svim uredajima. Nekad sam znao koristiti uredaj sa custom ROMom bez Gappsa i onda bi to bio maraton sa baterijom, nikako da se potrosi. Nazalost, dosta aplikacija je izgubilo podrsku to jest ne dobiva posljednja azuriranja a mogle su raditi bez GP Servisa tako da sam primoran flashati Gappse na novom ROMu.

Ne troše Google play services, već uglavnom neka aplikacija koja ih koristi njihov API, možeš imati neku glupu igricu ili bilo što koja stalno zahtjeva ili šalje podatke preko play services..

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Imam toliko malo instaliranih aplikacija a ni jednu igricu i sigurno bih otkrio o kojoj aplikaciji je riječ da mi pravi probleme. Sa druge strane kako na MM ne rade probleme? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ne sjećam se da sam na Nougat-u imao ovakav SoT! Ampere mi pokazuje punjenje od 3000mA što do sada, od updatea na Nougat, nije bio slučaj. Najviše je bilo 29xx....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Uz Pixel 2 port kameru, HTC daje bogovske slike https://imgur.com/a/BDIUM

Stock Sense kamera je shit, kratko i jasno.

Moj PC  
2 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice