HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 391.089
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
robee1 kaže...

Dobio sam ga sa N. SOT najvise 3h s tim da ga gotovo ni ne koristim. Ne igram igrice i ne visim na F i YT. I meni se sve vise cini da te dobre telefone jednostavno ubije taj nedoradjeni android i tu je ta velika razlika u odnosu na iOS. Ok, kratka avantura i sansa za 10ku koja na srecu nije moja :) tako da idemo dalje.

Tebi opako baterija curi negde, napravi opet HR, ak se dogodi opet isto, pravac servis..

Nekaj ti zdere batku i trebalo bi preispitat to, 3h sot uz nekoristenje, negde je problem, inace, taj ce te problem docekat na vecini androida a da nije htc, hebiga, prokletstvo androida:)

Neces srecu ni s jednim nac, zato kaj sa svakim moras kompromis nac, a ti si sad izaberi koji su ti kriteriji kod odabira moba.. Nazalost, mob po narudjbama jos ne postoji:D

12 godina
Meni AF na auto mode kameri na Nougatu radi, nikakvih problema, a nisam primjetio ni da se baterija trosi vise nego na zeninom S7.
Mob mi se najviše sviđa bas zbog kamere i to mi je najaci motiv za zadrzati ga jer fotic sve manje koristim i ovo mi je najupotrebljivija kamera do sada sto za S7 nikako ne mogu reci...bio mi je dobar dok nisam vidio razliku u korist M10.

0 0 hvala 0
12 godina
Danas sam bas imao situaciju gdje mi je AF trebao brzo odraditi i odradio je tocno.

0 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava
@ocean, ak ti smeta AF u stock app, pa instaliras si neku drugu i onda bu bilo ok..

Nekak sam se naviknul na stock app, pa bi mi bilo sad cudno neku drugu koristit aplikaciju za kameru..
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
zvonac kaže...
robee1 kaže...

Dobio sam ga sa N. SOT najvise 3h s tim da ga gotovo ni ne koristim. Ne igram igrice i ne visim na F i YT. I meni se sve vise cini da te dobre telefone jednostavno ubije taj nedoradjeni android i tu je ta velika razlika u odnosu na iOS. Ok, kratka avantura i sansa za 10ku koja na srecu nije moja :) tako da idemo dalje.

Tebi opako baterija curi negde, napravi opet HR, ak se dogodi opet isto, pravac servis..

Nekaj ti zdere batku i trebalo bi preispitat to, 3h sot uz nekoristenje, negde je problem, inace, taj ce te problem docekat na vecini androida a da nije htc, hebiga, prokletstvo androida:)

Neces srecu ni s jednim nac, zato kaj sa svakim moras kompromis nac, a ti si sad izaberi koji su ti kriteriji kod odabira moba.. Nazalost, mob po narudjbama jos ne postoji:D

Sve mi se cini da cu je ja lagano vratiti na iOS dok se sa ove strane nesto ne promjeni :)

12 godina
Ne smeta mi, vidis da je tocno fokusirao...meni AF radi odlicno u auto mode i uglavnom i fotkam u auto jer je ovaj senzor toliko dobar da ne brinem ako automatika digne ISO i na vise od 1600.
Na Galaxy S7/S8+ se slika raspada vec na ISO800, a i na ISO400 je vec nikakav.

17 godina
ocean77 kaže...
Ne smeta mi, vidis da je tocno fokusirao...meni AF radi odlicno u auto mode i uglavnom i fotkam u auto jer je ovaj senzor toliko dobar da ne brinem ako automatika digne ISO i na vise od 1600.

Znam da je af na automatici ok.. Navuko sam se na manual, nekak mi je bolje dok ja kontroliram neke stvari, mada mi je 6p sa hdr-om na automatici bolje odradivao posao neg htc 10, nekak mi nije nekaj hdr na 10 dobar ko na 6p.. 

Al zato manual rastura..

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 21:31 (zvonac).
8 godina
neaktivan
Više nije problem AF jer fotoaparat se opet ne može otvorit! Znači ajmo opet FR, ne vjerujem... Ako nekog zanima, prodajem, star cca mj dana, crno-crveni...

0 0 hvala 0
12 godina
To je za servis, a ne za oglas.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
zvonac kaže...
ocean77 kaže...

Znam da je af na automatici ok.. Navuko sam se na manual, nekak mi je bolje dok ja kontroliram neke stvari, mada mi je 6p sa hdr-om na automatici bolje odradivao posao neg htc 10, nekak mi nije nekaj hdr na 10 dobar ko na 6p.. 

Al zato manual rastura..

Imao sam nekakav manji update za kameru i nakon toga ni na auto fokus vise nije radio. Uglavnom zanimljiv mog ali ocajna podrska. Nemam ja vremena cekati godinu dana da se netko udostoji nesto popraviti.

8 godina
neaktivan
Slažem se u potpunosti jer evo meni nije neka bzvz stvar u pitanju nego dosta bitna, mobitel bez fotoaparata mi nije normalna opcija... A update može biti sutra a može biti za 3 mjeseca a tim gore što je u pitanju flagship a ne neki mid-range uređaj... Što se tiče ovog da je to za servis a ne za prodaju, zaboravljaš dvije bitne stvari, u najboljem slučaju dobijem neki lijevi zamjenski i cca dva tjedna sam bez mobitela al ajd i to ali što prvo na servisu naprave? FR nakon čega će fotoaparat proraditi i nakon toga će mi ga vratit kao riješen problem jer neće ići u nekakvo pozadinsko istraživanje problema a to i sam mogu ali nema smisla svako nekoliko tjedana radit FR kako bi imao fotoaparat
12 godina
Ja sam na Nougatu i imam sva najnovija azuriranja i fotic mi radi tako da mislim da vi imate neispravne mobitele.
Ti svoj mozes prodati jedino pod neispravan i za nizu cijenu jer sve ostalo ce netko smatrati da si ga prevario.
Da ti je mob ispravan radio bi ti fotic kao i meni i jedini problem bi imao u pro mode sa AF dok na auto mode radi najnormalnije...sve sto je izvan tih okvira je neispravan mob.

Usput jos par slika sa M10...nadam se da ce uskoro netko izbaciti fotic dostojan ovoga jer ovo sve novoizaslo od mobitela je podilazenje nezahtjevnim korisnicima.

https://www.flickr.com/photos/91060809@N05/shares/W912X7

2 0 hvala 1
16 godina
HTC One M10 - rasprava

Koja para je taj htc 10 i gdje je kupljen, može na PM ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Što se problema sa kamerom tiče možete pokušati clear cache  i clear data kroz App settings. Disable-Enable također pokušati a zatim obavezno restart. Nije zgoreg uraditi i wipe cache. Ja stvarno nemam problema sa telefonom. Jedina zamjerka je potrošnja u odnosu na MM. Da li kod kamere radi manualni focus u Pro modu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Cistio, wipe, disable...niti mi je pomoglo da imam zvuk kada dobijem mail na app mail.ru (nakon ciscenja kod prvog maila zvuk pocne i naglo stane i svaki sljedeci vise nema zvuk, uz to outlook mi je radio par dana i prestao, trazio ponovni login koji nije bio moguc i to je to), niti je kamera radila bolje. Dao sam 10ki sansu cisto zato sto znam gdje sta treba podesavati ali brate mili to mi nije potrebno u zivotu. Hocu mob koji radi i ne zeza i boli me briga za pozadinske proceze, ciscenje, resetiranje i ostalo. Ako pokrenem kameru zelim da odradi sto mora a ne da se zezam sa fokusom, pa nesto trzne, blokira...

Nije rjesenje instalirati drugu app (nije da nisam probao jedno 10ak mail app i sve su koma) ako uvijek nesto zeza. Sam android je cirkus koktel i kada to jos ides prilagoditi za svaki uredjaj i pustis nedoradjeno dobijes ovo sto ima HTC 10, dobar mob koji nije funkcionalan a oni koji bi se trebali pobrinuti za to su opusteni do j4j4.

0 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

https://www.flickr.com/photos/95305779@N06/

Evo nekaj fotki u težim uvjetima slikano..

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Imam slične fotke sa odmora. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hvala Zvonac...dobri primjeri fotki.
Ja cu isto na MM i onda ce to biti to jer sve ostalo na mobu radi savrseno.

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One M10 - rasprava
Strava je taj mobitel kod kojeg moraš raditi downgrade softwarea da bi radio kak spada...
Ne bi taj kod mene bio dugo ma da ima turbo kameru, ekran, zvučnike i kaj god drugo
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ocean77 kaže...
Hvala Zvonac...dobri primjeri fotki.
Ja cu isto na MM i onda ce to biti to jer sve ostalo na mobu radi savrseno.

Vratio se na N

Skinuo Proshot app, da vidim kak se ponaša..

Nego, kaj nema Proshot HDR opciju?

8 godina
neaktivan
Uspio sam osposobiti fotoaparat sa disable/restart/enable i sad radi i AF u bilo kojem modu! više ga ne prodajem :D
12 godina
Čestitam, imas sada najbolji camera phone.

0 1 hvala 0
12 godina
Zvonac, pa zasto?

0 0 hvala 0
17 godina
ocean77 kaže...
Zvonac, pa zasto?

Ma eto, skinuo proshot aplikaciju pa da isprobam malo, da vidim kak se na N ponaša..

Nije mi problem preflešat, pošto se MM nalazi na sd kartici, a to mi je par minuta posla..

15 godina
neaktivan
hTc kaže...
Uspio sam osposobiti fotoaparat sa disable/restart/enable i sad radi i AF u bilo kojem modu! više ga ne prodajem :D

Kad ćete početi da me slušate?! Isto govorim i za wifi u temi U11 ali me neki potvaraju da lažem. Nekoliko godina sam već na forumu i istina je moje najjače oruđe. Nema potrebe da trolam, lažem, liječim komplekse...... Drago mi je da si riješio problem. Telefon je strašan, čuvaj ga....

zvonac N je dobar uz par manjih bugova u kameri ali najveća zamjerka mu je potrošnja u odnosu na MM. Baterija komotno izdrži cijeli dan intenzivnog korištenja ali ja hoću dva dana, onako kako je to bilo na MM. Opet sam ih počeo prozivati na Twitter-u. Da vidim hoće li se opet javiti.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2017 17:29 (phoenix2003).
14 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

Rekao ocean77 

15 godina
neaktivan
R36 kaže...
ocean77 kaže...

Rekao ocean77 

....za razliku od tebe koji nikada ništa pametno nije rekao! 

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2017 17:30 (phoenix2003).
17 godina
HTC One M10 - rasprava

https://www.flickr.com/photos/95305779@N06/

Dvije noćne slike, ISO1260-3200, HDR-HDR OFF, slikano na automatici, za ISO3200 fotka je ispala i više neg dobra, čak i dok se cropa, detalje se može razabrat..

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2017 22:43 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One M10 - rasprava
Ove dvije sa lampom - katastrofa. Lens flare užas
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Već nekoliko godina koristim HTC telefone i flare je iz nekog razloga prisutan cijelo vrijeme u njihovim kamerama. Postoji i u 10 a ne znam da li postoji u U11. Vjerujem da je to do optike koju koriste.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice