HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 391.276
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

HTC 11 je novi lider. Kamera je dobila 90 bodova na DxOMark a zauzeo je prvo mjesto i na benchmark testu, ispred Mi6.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava

Molim vas da o HTC 11 pisete u njegovoj temi,dodem ovdje vidjet novosti o desetki,kad ono samo 11 :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

Ne znam jel HTC spava ili kaj..

Ameri su dobili već update, a mi banana, il im ameri služe ko testni poligon, očito je HTC "ispravil" sve kaj je trebao i vozi dalje, ko ga šiša za daljnje updatee..

Pa ono HTC, daj života..

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ma mislio sam ja, putem Twitter-a, poslati i upit Graham Wheeler-u o update-ima za Europu ali mislim da nisam jedini i da čovjek više i ne odgovara na ta pitanja. Bilo bi veoma dobro da potrošnju baterije vrate u MM doba.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

Nakon 5.5mj koristenja, zadovoljan sam s baterijom..

Nisam radio HR nakon prelaska na N, mada bi mozda sve sjelo na svoje mjesto, ne da mi se, a i ovak dobro radi..

Najvise je bilo surfanja preg 3g, a signal nije bio bas nekaj dobar, 2-3 crtice, nekaj malo koristenja BT i surfanja po YT..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Mislim da kod mene traje duže. Kad uhvatim vremena testirat ću, ali mislim da  može oko dan i pol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

Ma imao sam los signal i tu je nonstop varirao a i bt dost trosi bateriju, a ne da mi se radit FC, vecinom vremena je surfanje na 3g wifi jako malo, tak da je ovo i vise neg ok, naravno na wifi ju je bolji rezultat..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Malo sam prozivao HTC na twitter-u pa su mi odgovorili da update-i ovise o regiji, operatoru, itd... Opet sam im odgovorio pa čekam da vidim hoće li se opet oglasiti.

Update: Odgovorili su sa preporukom podešavanja postavki. Nastavio sam sa prozivanjem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2017 6:58 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Njemačka O2 mreža je danas dobila update.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Arhivirao sam fotke sa telefona pa sam iskoristio prigodu da uradim hard reset. Za sada mi se čini da je baterija mnogo bolja. 21 sat u pogonu, 2 sata i 18 minuta SoT i još 41% preostale baterije. Nisam koristio power saving mode.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: HTC One M10 - rasprava
Da li netko ima problema s nasumičnim izbacivanjem SD kartice? Samo odjednom mi se pojavi obavijest da se kartica izbacila te da bi ju trebao ukloniti na siguran način, ista poruka koja se javi prilikom non-safely removanja. Postoji tema na xda ali koliko vidim problem nije riješen, pa me zanima da li je ovdje netko imao tako nešto i kako je prikrio

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moji utisci s HTC-om 10 nakon godinu dana korištenja. Pa ako nekog zanima nek baci oko. Ja sam prezadovoljan..
youtube.com/mislavbusic

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozz
Kupio sam htc 10 preko ebay nov zapakiran vakumiran...i gle vraga nema srece ispod stakla je kao neki komad prasine...e sad mene zanima dal mi vrijedi tu garancija jer sam dobio samo jedan papir isprintani od firme koja prodaje na ebay njemacka...kao racun je to...jel ima tko savjet sta raditi ?

Drugo zasto mi nestaju slike u google photos ? Nema galerije ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

ima li igdje u zgu za kupiti legit iceview maksu?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Isti problem imam sa google photos, predpostavljam da je zato sto spremam slike na memorijsku karticu pa ne ucita dobro.
12 godina
zvonac kaže...

Čekam da sleti update da vidim poboljšanja u kameri i napokon sređen bug s autofokusom u manual modu..

Jesi probao neku alternativnu kameru tipa Footej Camera, tamo isto imas manualna podesavanja (mozda malo skrivena), ali trebalo bi raditi uredno...mislim na AF i ostalo.

Ja sam koristio tu app na nekim mobitelima i lijepo radi, a ima cak i svoju galeriju pa kome smeta Google Photos ovime i to rjesava.

11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Uzeo sam sad HTC 10 iz T-mobile-a i ne vidin opciju azuriranja za nougat.

Triban cekat da ga tmobile plasira na uredjaj ili je neka greska? (Ne zelim otkljucavat/rootat mob itd)

edit: ipak je nakon sat vremena dosla notifikacija, u redu je

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.6.2017 21:15 (metrix.2k).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Nakon update-a na Nougat obavezno ponovo factory reset.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Tmob trenutno ima vrlo povoljnu cijenu za 10ku, cak smijesnu u odnosu na ostale.

0 0 hvala 0
12 godina
phoenix2003 kaže...

Nakon update-a na Nougat obavezno ponovo factory reset.

Zasto ako je uzeo novi uredjaj na kojemu nicega nije bilo da radi ponovo factory reset?

17 godina
ocean77 kaže...
zvonac kaže...

Čekam da sleti update da vidim poboljšanja u kameri i napokon sređen bug s autofokusom u manual modu..

Jesi probao neku alternativnu kameru tipa Footej Camera, tamo isto imas manualna podesavanja (mozda malo skrivena), ali trebalo bi raditi uredno...mislim na AF i ostalo.

Ja sam koristio tu app na nekim mobitelima i lijepo radi, a ima cak i svoju galeriju pa kome smeta Google Photos ovime i to rjesava.

Nisam.. Ne slikam bas puno, pa sam vec i zaboravio na taj problem..

11 godina
neaktivan

Stvarno, jel toliko bitan taj factory reset?

Odi mi lik spominje i nekakvu kalibraciju baterije. Nadam se da je to samo jedan od mitova

17 godina
metrix.2k kaže...

Odi mi lik spominje i nekakvu kalibraciju baterije. Nadam se da je to samo jedan od mitova

Nije bitan, ak ti se to ne da radit, onda nemoj.. Al bolje je napravit da sve sjedne na svoje mjesto, mob će ti i dalje radit ak ne napraviš FC..

Nego, sramota za HTC, ameri već dobili update, ko zna koji već po redu, a europljani zaboravljeni, očito ću kod sljedeće nabavke moba dobro razmislit o HTCu...

Sve si mislim, prošle godine su sumanuto izbacivali updatee da dovedu u red htc 10 i sad dok su to riješili, ko nas šiša.. Idu valda logikom, ak nam mob dobro radi, ne treba nam nikakvi updatei

Sad je u krupnom planu u11 i to će trajat dok ne riješe neke propuste ak bu kaj imali i sele se na htc12 il kak bu se već zval, a u11 će bit onda lanjski snijeg, ko i sad htc 10..

Na probleme sa fokusiranjem u manual modu, to su im "sitnice" i to im se valda ne isplati riješavat a i ostali smo još zaglavljeni na januar updateu po pitanju sigurnosti..

11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Kako vama radi ovaj fingerprint scanner?

Meni radi tragicno, 80% vremena ne moze registrirat ili cin je prst malo masniji, ne moguce,pogotovo sad kad je vruce vanka

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...

Poučen svojim iskustvom, factory reset obvezno, bez obzira što je uređaj nov. Kalibracija baterije, ne. Bateriju ne diraj.

metrix.2k kaže...

Meni radi tragicno, 80% vremena ne moze registrirat ili cin je prst malo masniji, ne moguce,pogotovo sad kad je vruce vanka

Ja svoj ne koristim pa ti ne mogu reći. Čuo sam iz više izvora da je odličan i ako ne najbrži onda među tri najbrža, tako da ćeš možda i to riješiti factory resetom.

15 godina
metrix.2k kaže...

nakon updatea na Nougat radi fenomenalno..prije nougata je radio lose.

12 godina
HTC One M10 - rasprava

Iznenadjen sam kako desetka ima dobar visoki ISO, koristio sam ga na auto mode tu vecer i kada sam gledao EXIF nekih fotki ostao sam iznenadjen podacima...ova fotka je ISO 3200.

https://flic.kr/p/VaismL

Ova je ISO 4000 

https://flic.kr/p/VFXKFL

Ove manje ISO vrijednosti u rasponu od ISO 400 do ISO 800 izgledaju kao na S8 ISO 200.

Manualni mode je gotovo suvisan na desetki i ja sam ga uvijek koristio jer na tim manjim senzorima (iako HTC 10 ima malo veci senzor) je taj digitalni šum vrlo izražen dok je ovdje potpuno prihvatljiv i fotke su upotrebljive cak i na ISO 3000 i vise.

Evo jos malo...

ISO 1600:

https://flic.kr/p/VajfJ5

ISO 1300

https://flic.kr/p/UvYs8H

...i jedna na baznih ISO 99 i brzinom zatvaraca 1/10 sec cisto za probu koliko je stabilizacija funkcionalna...na toj brzini zatvaraca uspio sam dobiti ostru fotku iz ruke sto znaci da radi OK.

https://flic.kr/p/ViVGZf

Sve skupa vidi se da HTC 10 ima veci senzor od Galaxy S8+ koji sam koristio nedavno, jednostavno se Samsung ne moze mjeriti u tom sirokom rasponu ISO vrijednosti i usporediv je tek na onim najmanjim ISO vrijednostima.

Isto kada se zumira fotka i analizira detaljnije dolazi do izrazaja velicina pixela koja je na HTC 10 veca i slike ostavljaju ukupno bolji dojam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 13:30 (ocean77).

0 0 hvala 0
17 godina
ocean77 kaže...

Iznenadjen sam kako desetka ima dobar visoki ISO, koristio sam ga na auto mode tu vecer i kada sam gledao EXIF nekih fotki ostao sam iznenadjen podacima...ova fotka je ISO 3200.

https://flic.kr/p/VaismL

Ova je ISO 4000 

https://flic.kr/p/VFXKFL

Ove manje ISO vrijednosti u rasponu od ISO 400 do ISO 800 izgledaju kao na S8 ISO 200.

Manualni mode je gotovo suvisan na desetki i ja sam ga uvijek koristio jer na tim manjim senzorima (iako HTC 10 ima malo veci senzor) je taj digitalni šum vrlo izražen dok je ovdje potpuno prihvatljiv i fotke su upotrebljive cak i na ISO 3000 i vise.

Evo jos malo...

ISO 1600:

https://flic.kr/p/VajfJ5

ISO 1300

https://flic.kr/p/UvYs8H

...i jedna na baznih ISO 99 i brzinom zatvaraca 1/10 sec cisto za probu koliko je stabilizacija funkcionalna...na toj brzini zatvaraca uspio sam dobiti ostru fotku iz ruke sto znaci da radi OK.

https://flic.kr/p/ViVGZf

Sve skupa vidi se da HTC 10 ima veci senzor od Galaxy S8+ koji sam koristio nedavno, jednostavno se Samsung ne moze mjeriti u tom sirokom rasponu ISO vrijednosti i usporediv je tek na onim najmanjim ISO vrijednostima.

Isto kada se zumira fotka i analizira detaljnije dolazi do izrazaja velicina pixela koja je na HTC 10 veca i slike ostavljaju ukupno bolji dojam.

Ak si na N, aj pogle jel imaš problema sa fokusiranjem u manual modu, pa nije vrag da sam ja jedini ovdje s tim problemom

Nego, vidim oduševljenje s kamerom ne prestaje

12 godina
Da, imam problem jer ne fokusira automatski u PRO...zanimljivo u Footej Camera najnormalnije radi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Kod mene pro radi normalno i sve češće ga koristim jer nakon obrade raw fotki iste budu značajno kvalitetnije. Kamera je vrhunska kako sam i opisao u svom review na forumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice