- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

I kod mene je sletio, al ipak ostajem na MM.. Sad cu pricekat iskustva korisnika:)
S onim kaj sam vidio, nisam nekaj pretjerano zadovoljan (fokus u pro modu i losija baterija).
ja ne kuzim da li su oni malo poblesavili ili sto... ja sam instalirao onaj RUU i sad nisam dobio .4 update. svasta... da sam znao bi sacekao par dana.

Da. Ja to inače ne koristim ali znam da utiče na performanse telefona pa sam također iste aplikacije stavio na disable.
U glavnom, koliko vidim sve radi kako treba a i bolje kao wifi npr.. Kamera je super. Nisam još sve pregledao. Vidjeću koliki je SoT. Prije nekoliko dana sam ležao bolestan pa sam po cijeli dan gledao filmove. Nakon 5 sati i 30 minuta baterija je bila na 30%. Fantastično!
U glavnom, koliko vidim sve radi kako treba a i bolje kao wifi npr.. Kamera je super. Nisam još sve pregledao. Vidjeću koliki je SoT. Prije nekoliko dana sam ležao bolestan pa sam po cijeli dan gledao filmove. Nakon 5 sati i 30 minuta baterija je bila na 30%. Fantastično!
Imao sam problem sa kamerom, točnije fokusom u pro modu, a kolko sam čitao nisam bio jedini s tim problemom, ekipa na xda se isto žalila na to, baterija mi je čak bila malo lošija nego na MM.
Ajd javi kak je kod tebe situacija sa fokusom u pro modu..
Ostali, ak niste sigurni, radije pričekajte iskustva drugih sa Nougatom, jer jednom dok instalirate nema više nazad, ukolko naravno mob nije S-OFF i UB..
Upravo sam testirao. Pro mod i fokus u pro modu je odličan. Kad pokreneš Pro mode, u donjem lijevom uglu imaš podešavanje fokusa koje po defaultu dođe pod C - custom. Prebaci ga na A - auto.
Moraš uzeti u obzir i da sam uradio wipe system i wipe cache.
Generalno, čini mi se da kamera bolje radi u svakom pogledu a telefon koristi 1,3 do 1,4 GB RAM-a dok je ranije koristio 2,0 GB.
Wifi bug definitivno više ne postoji. Odličan posao HTC!!!
Imam postavljen pin za lock screen I fingerprint. Kad otključam mob sa prstom, sljedećih par puta nema uopće lock screena, uđe direktno u mob iako sam samo stisnuo tipku za paljenje
Imam postavljen pin za lock screen I fingerprint. Kad otključam mob sa prstom, sljedećih par puta nema uopće lock screena, uđe direktno u mob iako sam samo stisnuo tipku za paljenje
nije to bug, tako je oduvijek, mozes si podesiti koliko vremena ce proci prije nego moras utipkati pass ili fingerprint... security > screen lock settings
Svakako factory reset. Htc je napravio odličan posao. Nougat leti!!!
Jel se može normalno flashati TWRP recovery nakon što update-am na Nougat stock ? Planiram flashati kasnije ElementalX kernel, bootloader mi je otključan od ranije.....
Instalirano. Kako sam i predvidio verzija je 401.4. Sve radi uredno. Ja sam iskoristio priliku i nakon update- a sam napravio factory reset i wipe cache.
Definitivno su poradili na wifi.
ka ta san ti i reka, nevjerni toma
Pokušaj clear cache/clear data kroz App u settings.
Jel se može normalno flashati TWRP recovery nakon što update-am na Nougat stock ? Planiram flashati kasnije ElementalX kernel, bootloader mi je otključan od ranije.....
Mozes flesat twrp...
Samo ne znam jel mozes flesat kernel posto je to custom, a za te stvari trebas S-OFF, nek me neko ispravi ak grijesim..
Čini mi se da me i dalje zajebava spajanje na WiFi nakon sto zakljucam telefon, danas sam napravio update na Nougat. Kako da taj dio nekako resetiram ili sta vec al da ne brisem cijeli telefon ?
Briši sve i wipe cache zatim. Wifi je odličan.
Jel mi mozes objasnit kako da to napravim ? Nebi da mi obrise slike i appove, kako se taj telefon moze resetirat ali da taj dio ostane netaknut ? Ili nekakav program da to sve backupam na komp i nakon reseta vratim ? Znaci slike i sve ostalo.
Ja nemam problema sa WiFi dometom nego se nece spojit na mrezu nakon sto otkljucam telefon, cak sam skuzio da vidi sve mreze osim moje i svaki puta kad odradim ON/OFF on se spoji bez problema. Al zasto to ne napravi sam nemam pojma.
Jel mi mozes objasnit kako da to napravim ? Nebi da mi obrise slike i appove, kako se taj telefon moze resetirat ali da taj dio ostane netaknut ? Ili nekakav program da to sve backupam na komp i nakon reseta vratim ? Znaci slike i sve ostalo.
Ja nemam problema sa WiFi dometom nego se nece spojit na mrezu nakon sto otkljucam telefon, cak sam skuzio da vidi sve mreze osim moje i svaki puta kad odradim ON/OFF on se spoji bez problema. Al zasto to ne napravi sam nemam pojma.
Slike na sd card ili google fotografije., a aplikacije možeš zaboravit. Aplikacije moraš instalirat ispočetka.
Google - hard reset HTC-a 10 - pa vidi.
wifi je potpuno isti kakav je i bio, katastrofalan domet, internet se stalno gubi kao i prije...tako da ako se i nešto poboljšalo, poboljšalo se samo za dio korisnika..
a i zaključeno je od developera na xda-u da je problem čisto u hardveru, tako da ne očekujem rješenje.
Slike skini na računar jednostavno preko usb kabla. Hard reset ćeš napraviti tako što ćeš isključiti telefon a zatim ćeš zajedno stisnuti volume down i power dugme dok se telefon ne uključi a zatim ih pusti. Nakon što se na ekranu telefona pokaže znak sa crvenim trokutom, kratko pritisni power i volume up dugme a kad ti otvori izbornik izaberi reboot to bootloader a kad otvori novi izbornik idi na boot to recovery. Kad uđeš u novi izbornik izaberi wipe data/factory reset i zatim yes. Kad završi proces izaberi wipe cache partition. Kad i to završi izaberi reboot to system.
Ponovo će početi proces izabiranja jezika, wifi mreže, google accounta itd. Obrati pozornost da ne preskočiš upit da uređaj sam instalira sve aplikacije koje si već imao na telefonu i potvrdi ga da ti to uradi. Telefon će ostalo sve sam da završi.
Što se tiče wifi, iz prve ruke tvrdim da wifi radi perfektno. Ja sam svoj problem sa wifi bio malo i ublažio ali je definitivno imao određenih problema i dalje. Npr. Kada uključim wifi, uvijek je na početku prikazivao samo dvije ili tri neke slabije mreže dok ostale i jače nije. Tek nakon oko jedne minute znao je prikazati ostale mreže. Sada taj bug ne postoji. Testirao sam brzinu prenosa u stanu gdje sam ranije imao problema. Sada tih problema više nema. Brzina prenosa je 20MB što je ranije bilo nezamislivo.
Slike skini na računar jednostavno preko usb kabla. Hard reset ćeš napraviti tako što ćeš isključiti telefon a zatim ćeš zajedno stisnuti volume down i power dugme dok se telefon ne uključi a zatim ih pusti. Nakon što se na ekranu telefona pokaže znak sa crvenim trokutom, kratko pritisni power i volume up dugme a kad ti otvori izbornik izaberi reboot to bootloader. Kad uđeš u novi izbornik izaberi wipe data/factory reset i zatim yes. Kad završi proces izaberi wipe cache. Kad i to završi izaberi reboot to system.
Ponovo će početi proces izabiranja jezika, wifi mreže, google accounta itd. Obrati pozornost da ne preskočiš upit da uređaj sam instalira sve aplikacije koje si već imao na telefonu i potvrdi ga da ti to uradi. Telefon će ostalo sve sam da završi.
Što se tiče wifi, iz prve ruke tvrdim da wifi radi perfektno. Ja sam svoj problem sa wifi bio malo i ublažio ali je definitivno imao određenih problema i dalje. Npr. Kada uključim wifi, uvijek je na početku prikazivao samo dvije ili tri neke slabije mreže dok ostale i jače nije. Tek nakon oko jedne minute znao je prikazati ostale mreže. Sada taj bug ne postoji. Testirao sam brzinu prenosa u stanu gdje sam ranije imao problema. Sada tih problema više nema. Brzina prenosa je 20MB što je ranije bilo nezamislivo.
Kažeš"Obrati pozornost da ne preskočiš upit da uređaj sam instalira sve aplikacije koje si već imao na telefonu i potvrdi ga da ti to uradi" - mobitel će povući aplikacije ali neće sistemske postavke aplikacija. To je problem. Ako je imao mbanking ili neku igricu - sve to ide u k..., sve mora ispočetka.
Isti k... Sd card ili komp. Dođe na isto
I sad mi reci što sam ja krivo napisao??
Nisi pogrešno napisao jer i onako nisi praktično ništa napisao. Koje dođavola sistemske postavke imaju ebay, viber, instagram i ostale aplikacije? Dovoljno je upisati se na svoj account i to je to a ne da ručno instaliraš jednu po jednu. Ako netko eventualno i ima neke specijalne aplikacije (kao što je npr. mbanking, kako si naveo ti i još netko od kolega na forumu), riješiti minoran problem sa jednom aplikacijom tako što trebaš navratiti do banke je bezvezna stvar spram wifi bug-a koji kolega ima a koji će riješiti na način koji sam opisao.
Došlo je do promjene kako notifikacije rade unutar samog Androida. Na notifikaciji za kontakt čije te poruke zanimaju, povuci prema dolje i otvoriti će ti ostale poruke koje si zaprimio od zadnjeg gledanja.