HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 392.578
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
HTC One M10 - rasprava

O u displayima se nema što uspoređivati, HtC 10 je odnio ovogodišnju titulu najlošijeg displaya na flagshipu. Mac brightness nikakav, min brightness također, isto tako za boje, djeluju isprano pored bilokojeg drugog flagshipa kojeg sam koristio. Mi5 briše pod s ekranom desetke. Stvarno bi svi trebali na amoled preći kad nema više klasičnih drawbacka starih OLED panela

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
Daj neki link za te tvrdnje pls?
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
sardax kaže...
Daj neki link za te tvrdnje pls?

Potraži ga sam, koristio sam G5, S7, HTC 10, Mi5, O+O3 i Htc me najviše živcirao po mraku jer ima najviši min brightness, najmanji max brightness kad sam vani, a boje su mi bile blijeđe nego na svakom od ovih telefona. Također ghosting je dosta izraženiji nego na ostalima, tj na njemu sam baš to primjetio. Nije ni na ostalima bajno osim na S7 gdje ga praktički nema 

9 godina
neaktivan
Po tvojoj izjavi reklo bi se da je display na htc 10 smece ,sto i nije istina.Ima sigurno odlican display ,nije bas kao na Samsung galaxy al ta razlika i nije vidljiva toliko koliko si ti sad ga napljuvao
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ma pustite, krivo im što postoji nešto bolje a ne zove se Galaxy.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

ja nzm sta ovaj covjek prica, htc 10 ima odlican display. evo meni djevojka ima s7edge. stvarno strasan dispey, da li je velika razlika izmedju s7edge i htc 10? mislim da ne, čak je teško primjetiti razliku dok ne stavis jedan pored drugog. s7edge ima stvarno i bolji max i min osvetljenja. al većinu ljudi za to boli uvo, jer instaliram twilight i imam min koliko mi treba kao i na s7, za max ne postoji resenje stv. al ja nzm da li si ti toliko ćorav pa kao nmz da vidis, možda onda tvoj problem nije sa despayom nego sa vidom. i ako ti se toliko već ne svidja htc 10 koji klinac dolazis da komentarises ovdje, jer ono brt gubis vrijeme.  najvise volim ove ljude koji kazu da su imali sve zive tel i da sad ovaj koji koriste je najbolji.... vazi... 

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Premium osjećaj je na strani HTC 10. Samsung nije značajnije promijenio dizajn od S3. Potrošači i onako pojma nemaju o procesorima i brzini memorije. Bitno je samo kako svijetli display.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One M10 - rasprava

Nisam rekao da nije dobar, ali svaki drugi flagship ove godine ima bolji. Izrada i zvuk očaravaju na HTC10, ekran nije na razini ostalih. I koristi malo interpunkcije, kao da kašu nepismenu čitam... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2017 14:09 (maks0806).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Premium osjećaj je na strani HTC 10. Samsung nije značajnije promijenio dizajn od S3. Potrošači i onako pojma nemaju o procesorima i brzini memorije. Bitno je samo kako svijetli display.

Slažem se., htc ima premium osječaj, a S7 ekran...

Nastavno na ovo tvoje...da Samsung nema promjenu u dizajnu. Aj molim te vidi HTC M7 do M10. Jedina promjena je čitač otiska prsta na 10., sve ostalo je isto. 

9 godina
neaktivan
Jooj kako lupate sad,prvo galaxy je dozivio pravi preokret u dizajnu sa galaxy s6 modelon,novo kuciste metalno konacno je doslo i staklo,od s3 do s5 je skroz slican dizajn.A ja ne znam kako neko moze izjaviti ovakvu glupost za htc 10 displej,znaci cisto preseravanje kad si reko da displej ne valja i da nije na razini.Dokazano je da je odlican LCD displej na htc 10 a realno niko ne gleda toliko te razlike koje su vise subjektivne, displaj je neupitan na top modelima svi imaju vrhunsku sliku i ostrinu a to samo gledaju oni koji traze iglu u sijenu

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado91 kaže...
Jooj kako lupate sad,prvo galaxy je dozivio pravi preokret u dizajnu sa galaxy s6 modelon,novo kuciste metalno konacno je doslo i staklo,od s3 do s5 je skroz slican dizajn.A ja ne znam kako neko moze izjaviti ovakvu glupost za htc 10 displej,znaci cisto preseravanje kad si reko da displej ne valja i da nije na razini.Dokazano je da je odlican LCD displej na htc 10 a realno niko ne gleda toliko te razlike koje su vise subjektivne, displaj je neupitan na top modelima svi imaju vrhunsku sliku i ostrinu a to samo gledaju oni koji traze iglu u sijenu

ali čovik vidi ghosting, možda je cajlonac 

iPhone is a smartphone for dumb people
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ja vas molim da se držimo teme a tema je HTC 10.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ima li kakvih novih vjesti kad ce N?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Drzimo se teme HTC 10,samo kazem za ove sto malo preseravaju oko displaja, realnost je da svaki danasnji flagship ima vrhunski displaj i tu nema sta dodati vise,vise treba gledati kakav je ovako telefon sto se tice rada i ostaloga,o displeju ne bi trebalo da se diskutuje ogotovo o flagshipima, totalno mi je nebitno dal je iphone il galaxy il htc diaplej kad mi sve jedan odgovara jer su zaista odlični svi.Mi obicni korisnico to ne gledamo a ovi sto pametuju pricaju praznu pricu,to je mozda diskusija za neke strucnjake koji je bolji od kojega displej.Uglavnom smatram da razvoj buducih telefona treba da ide u smijeru bolje autonomije,fluidnijeg rada,jos boljih kamera i displej nema vise sta traziti kad su i ovi danasnji izvrsni.☺

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One M10 - rasprava
IPS i AMOLED je velika razlika. A ako će HTC jednog dana preći na AMOLED i još ga propisno kalibrirati, onda će to biti veliki napredak.
To ne znači da je ekran na 10 loš, naprotiv. Ali da ima prostor za napredak, ima.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava
Izgleda da je krenuo update za desetku, neki su vec dobili N (englezi). Znam da je bilo govorancije da bu bil 24tog pusten N..

Sad samo cekam da sleti kod mene:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava

U njemačku je došao. Vidio sam po shopovima da su desetke na 7.0. Ja čekam da još malo cijene padnu pa da ju upiknem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo stigao

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

samo UK za sad

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

HTC 10 Lifestyle (EU) je također dobio Nougat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One M10 - rasprava

Čudno, ja sam apdejtovao Z5 na nougat, nemam problema, jedina mana jeste da je malo tisi zvuk nego na MM. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vrte stare informacije...S7 ima update...Engleska, Poljska, sad su za S. Arabiju pustili...tako da nema stajanja.

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Halted u prevodu znači zaustavljen, što dalje znači da je pušten ranije ali više ga nema ( za sada).

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ovako nakom evo skoro dana korscenja nugata, moram reci koja mi stvar uzas zivi ide na zivce... Ova duo aplikacija... Nmz je deinstalirati na N i to je prelose jer ona bas dosta baterije trosi... Ostalo radili ili bolje ili isto... Mislim da se kamera malo poboljsala doduse to je subjektivno vjerovatno ne objektivno misljenje, mutitasking isto, dobra stvar je ovaj night mode. Blinkfeed je sada predobro napravljen, tj nije sam bleenfeed nego ima mogucnost na lock screen da se doda blinkfeed... Ko ga koristi inace mislim da ce mu se svidjet...

0 0 hvala 0
16 godina
@djogo, jesi uspia u BF dodat FB? Meni nece, a ne da mi se factory resetat :(

Da, BF na lock screenu je dobro rijesen. A Duo, istina, trosi dosta baterije, ali ako ga koristis. Ja ga svakodnevno koristim i ok je. Daleko najbolji video call na Androidu. Nije jos to na razini FaceTimea, ali je bolje od svih dosadasnjih rjesenja.
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Dajte ljudi testirajte brzinu i osjetljivost wifi-ja!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Dajte ljudi testirajte brzinu i osjetljivost wifi-ja!!!!

sa čim želiš da se testira i šta točno da testiram

iPhone is a smartphone for dumb people
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Običan test pomoću Speedtest aplikacije. Znači, prvi test u sobi sa ruterom a zatim drugi test u drugoj sobi, nekoliko metara od rutera sa zidom ili dva između rutera i uređaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava

Speedtest ti tu nije mjerodavan alat. 

Radje napravi (napravit ću i ja doma kad dodjem) test sa WiFi Analyzerom, di mozeš vidit kako ti signal opada s udaljenošću i preprekama. 

Poželjno je imati još jedan telefon, pa raditi simultani test, čisto da se vidi razlika.

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice