HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 382.903
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: HTC One M10 - rasprava

Koji su to panjevi u HTC-u...oni reklamiraju Audio mogucnosti 

Od M7 imaju odlicne audio mogucnosti i to se zna...kao sta se zna da im navedeno nije pomoglo da posluju s profitom.

Pa valjda ces onda reklamirat nesto durgo...tipa kameru koja im je uvijek bila u kurcu.

14 godina
R36 kaže...

Od M7 imaju odlicne audio mogucnosti i to se zna...kao sta se zna da im navedeno nije pomoglo da posluju s profitom.

Pa valjda ces onda reklamirat nesto durgo...tipa kameru koja im je uvijek bila u kurcu.

Reklamiraju Boomsound zbog leakova i ljudi koji misle da nema više Dual speaker niti boomsound..

Među-ostalim već su reklamirali kameru, prati malo..

https://twitter.com/htc/status/709771156895756289/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 10:06 (ivicask).
14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Sony IMX377 je daleko napredniji senzor od Sony IMX260,za one koji neznaju.IMX377 je u nexusu 6p,s obzirom kakve slike radi bez OIS i da google nije poznat po alogaritmima za kameru,sve je jasno!! Uglavnom još malo do prestavljanja,za sad sve su to nagađanja i prepostavke.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
R36 kaže...

Za kameru nema straja :) Moraju ostaviti to kao iznenadjenje. Ovo za zvuk je reklamirano da se oni "skeptici" koji kazu da je micanje prednjih zvucnika ubojstvo, umire, jer ce i dalje zvuk biti, bilo preko slusalica ili preko stereo zvucnika daleko ispred ostalih. Tu se jos uvik nitko nije niti priblizio. Marketinski, pametno i jasno odradjeno nepunih 7 dana prije objavljivanja 10tke.

spajder68 kaže...

Sony IMX377 je daleko napredniji senzor od Sony IMX260,za one koji neznaju.IMX377 je u nexusu 6p,s obzirom kakve slike radi bez OIS i da google nije poznat po alogaritmima za kameru,sve je jasno!! Uglavnom još malo do prestavljanja,za sad sve su to nagađanja i prepostavke.

Kamera će biti zvijer, evo jedan citat od pouzdanog lika na XDA koji je u obradi fotografije i optimiziranju kamera na mobitelima kralj:

Originally Posted by hamdir

just wait to see that camera people :)
its a monster, i wish they allow me to share
by monster i mean a low light killer ofcourse, no phone in the world can compete with it
for daylight: think F7, 6P with absurd shutter speed.

ptspclan.com | visit us ^^
12 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

IMX377 je senzor za kompaktne rpave fotoaparate a IMX260 je baš za mobitele, jer je manji, na to se nadovezuje ubiranje svjetlosti i ostala fotografska čudesa. No kako ja uvijek kažem, nije u senzoru sve, jako je bitno kako ga OEM implementira i optimizira.

Ali zanimljivo je slušat ove butthurt die hard Sammy fanove...

14 godina
sardax kaže...
R36 kaže...

Za kameru nema straja :) Moraju ostaviti to kao iznenadjenje. Ovo za zvuk je reklamirano da se oni "skeptici" koji kazu da je micanje prednjih zvucnika ubojstvo, umire, jer ce i dalje zvuk biti, bilo preko slusalica ili preko stereo zvucnika daleko ispred ostalih. Tu se jos uvik nitko nije niti priblizio. Marketinski, pametno i jasno odradjeno nepunih 7 dana prije objavljivanja 10tke.

spajder68 kaže...

Kamera će biti zvijer, evo jedan citat od pouzdanog lika na XDA koji je u obradi fotografije i optimiziranju kamera na mobitelima kralj:

Originally Posted by hamdir

just wait to see that camera people :)
its a monster, i wish they allow me to share
by monster i mean a low light killer ofcourse, no phone in the world can compete with it
for daylight: think F7, 6P with absurd shutter speed.

Vidio sam slike, i sve što veli je točno, ne smijem puno reći isto al usporedio sam ih u low light sa svojim M9 i BEZ pretjerivanja su bar 3x puta bolje i kvalitetnije :)

16 godina

ivicask samo naš M9 u Lowlight nije neko mjerilo :) Ali i 3x je super. 

14 godina
sardax kaže...

ivicask samo naš M9 u Lowlight nije neko mjerilo :) Ali i 3x je super. 

Znam da nije, samo ti velim, OIS + laser rade čuda na HTC 10 u low light uvjetima, nema onog iritatnog blurra, ili nedaj bože da pomakneš malo ruku pa se cjela slika "raskelji", o detaljima i oštrini da i ne pričam...

...jedva čekam, mobitel će bit ludnica u svim aspektima :)

13 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Kad gledam slike HTC M10 . pogotov bijeli...ne znam jel S6 ili M10.

Ja imam bijeli S6, i M10 je pljunuti S6!!! Samo je razlika što Samsung S6 ima manje mesa.

1 3 hvala 0
14 godina
R36 kaže...

Ja imam bijeli S6, i M10 je pljunuti S6!!! Samo je razlika što Samsung S6 ima manje mesa.

Bijeli je HTC10 apsolutno oduran...

Prava boja radi čuda.

13 godina
neaktivan
ivicask kaže...
R36 kaže...

Prava boja radi čuda.

Slažem se...

Uzet crni ili sivi!!

14 godina
R36 kaže...
ivicask kaže...
R36 kaže...

Prava boja radi čuda.

Slažem se...

Uzet crni ili sivi!!

Imao m8 SIVI, pa sad imam silver m9, vrijeme ja za crni :)

16 godina
@R36, mislio si rec da bijeli M10 izgleda kao svi SAMSUNG telefoni u toj boji?? :)

Osim većeg gornjeg zvučnika, kamere, nema logo, nema kapcitivne tipke koje se vide ... Baš me zanima na kraju kad izadje koliki je službeni S2B odnos.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Predviđam oko 67%. Ako se ne varam HTC je tu uvijek imao nešto niži u odnosu na Samsung i LG, ali u suštini je to nebitno ako je telefon dobro dizajniran da super leži u ruci bez obzira na veličinu.

16 godina
@bubimir13, to bi značilo lošiji S2B od M9, što je suludo, jer naočigled je značajno bolji, a od G5 sigurno je bolji koji ima 70.1%, kao i S6 cca, dok su S7/S7E na 72.1%. LG na tom polju je sve lošiji od G3 pa na dalje. No G5, necu niti spominjat, jer u utrci S7 i HTC10 mi G5 nikako ne upada.
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Evo ja se malo prekasno uključujem. A gledajte, HTC je imao specifičan dizajn koji su rijetki cijenili (a neke baš i odbijao) i većini su više smetali prednji zvučnici nego što su koristiili a tu je i onaj logo i meso i očito se ovdje sada ide na zaokret da se udovolji tržištu pa će sad više sličiti nekom modelu Samsunga ili ne daj Bože iPhoneu.

Ja sam još uvijek skeptičan jer su do sada uvijek nešto uprskali, ali ne mora značiti da će se i ovoga puta to dogoditi. Kamera stvarno ima pretpostavke da bude vrhunska i ako doista bude to najispoliraniji Android i UI do sada sa solidnim audio mogućnostima upakirano u jedan kvalitetan proizvod, drugi neće imati više niti jedan argument (osim naravno dizajna gdje će se uvijek nešto naći) da kažu da mobitel ne valja. Možda ovako otprve uređaj i ne izgleda nešto atraktivno ali vjerujem da će biti bolji nego što izgleda po ovome što je do sada procurilo kao i renderima. Ima tu još dosta faktora a i ne znamo još sve, tko zna, možda spremaju i neke super kvalitetne slušalice.

Iskreno bi htio da im ovaj put uspije i da dobiju malo veći dio tržišnog kolača jer sad stvarno više nema mjesta za neke pogreške, pogotovo kada je razlika među uređajima manja nego ikada što se tiče hardwarea, a vidimo i dizajna. Ako je kupcima doista najbitnija kamera i da mobitel izgleda kao Samsung i iPhone, evo vaam onda naaa!

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 23:43 (Dante05).

1 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava
@hamdir sa xda foruma zna dost tog o M10, al valda jos ne smije nista pricat..

Po njegovim rijecima, kamera na desetki ce bit ubojica, pixel size 1.55, f1.8+OIS..
A stavit ce fotke na dan predstavljanja uredjaja..
Navodno veli da jos treba to uglancat, al preliminarni rezultati su odlicni..

Nadam se da ce ovaj put HTC napravit posao kak se spada u zacepit usta aktualnim vodecim proizvodjacima..
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

uuu jebate, 600€ 700$... Bit će zanimljivo...

12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
@bubimir13, malo su na mob.hr falili, IMX377 je 12.35 MPx senzor, 4:3.
12 godina
neaktivan

A čuj, ja samo prenosim.

Ali da ti malo zagolicam maštu i logiku, Senzor nativno toliko iznosi, no moguća su odstupanja, npr. IMX300 je 25mpx pa su ga smanjili na 23mpx i još par drugih, pogotovo se to radi na prednjim kamerama, ali moguće je smanjit čak iako je nativno toliko piksela na senzoru.

15 godina
HTC One M10 - rasprava
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ma @bubimir13, naravno, no napisali su da je 11 MPx tocno kad se pomnozi 4000x3000 :) Elementarna matematika :)
16 godina
HTC One M10 - rasprava

aaaaaaaa,zasto mora biti sprijeda isti samsung :(((

mrzim kako se svjetluca cijeli prednji dio,svidjaju mi se na m8 ovai metalni prednji dijelovi,ovo mi sada nikako nije lijepo,i kad ti jednom mob padne ode sve....moj je pao 100puta na metalno i nista...znam,bit ce metalan,al ova prednja strana je cijela glossy i imam osjecaj da kod prvog pada puca...

dizajn mi nikako ne pase,no kako se hvale obsesijama baterijom i kamerom mislim da ce to biti odlican mobitel...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice