HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 382.995
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
Evo i druga :)
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

Bome, dimenzije su kod HTCa uvijek bile veće od konkurencije, al većina modela ima stereo zvučnike, sad ćemo vidit kak će to sve na kraju kod desetke bit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kineski leakovi :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Black it is!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
HTC One M10 - rasprava

Odrvatno. Imam M8 ali ovo nema teorije da kupim. Pa sta ce ovo napravit pored konkurencije? Nemaju nikakve sanse. Mislio sam prodati m8 i uzet A9 ali se ne isplati, odustajem od njihovih mobitela.. Iako mi je HTC stvarno drag radi ocajan posao. U blizoj buducnosti se vracam na SONY ili cu preci na Samsung/Apple, vjerujem da nisam jedini.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 21:06 (el.šef).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Na ovoj slici ovo izgleda tragično, preružno.
16 godina
Ovo je telefon za ljude istančanijeg ukusa :)
Moj PC  
4 1 hvala 0
10 godina

Aha, oprosti gospodine sa bug foruma :)

16 godina
Iskreno, volio bih da htc napokon krene prema naprijed.

Ali imam nekakav osječaj, da izbace nokiu 3310 sa logom htc-a, ti bi iskočio jogurta sa hvalospjevima o vrhunskom dizajnu.

Valja pričekat i vidjet uživo, ali na ovoj slici je to pre loše.
16 godina
Nokia 3310 je prije 16 godina bila odlican telefon.
Ma šalim se, naravno, ne može se svidit svima dizajn. Meni je osobno G5 katastrofa i dizajnerski i funkcionalno. Nekome nije i super. Sony da ne govorim, cigla :) Netko voli i Edge, iako nema svrhe nikakve niti prednosti, pa dobro...
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Većina nas ovdje zna da je sardax  Die Hard fan HTC-a ali je isto i lik koji pritom neće kenjkat drugima i pisat pizdarije te nametat mišljenja kao jedina ispravna. Drži se svojih tema i njegov rad na forumu je za #respect 

1 3 hvala 1
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Koji je koji? Pitanje za milijun! I zato nemojte srat o ukusima već se držite teme.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 10:47 (phoenix2003).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava

Sasvim nepotrebni komentari pojedinih članova.

Ništa nemam protiv kolege sardaxa, čovjek neka komentira gdje i šta želi.

Ovo je forum i pojedine teme nisu samo za fanove, nego za bilo koga tko ima potrebu komentirat (bile dobre ili loše strane).

Jako puno mobitela (raznih proizvođaća) mi je prošlo kroz ruke (ekipa koja je duže na forumu to zna) i mislim da imam neki kredibilitet kod komentiranja.

Nitko ovdje ne trola, niti se radi o nečem sličnom.

Ali ipak najviše cijenim one koji realno pišu.

To što je mobitel na slici meni ružan, daje mi za pravo da napišem da je ružan.

Kažem, treba sačekat i vidjet dali je to to ili će ipak izgledat nešto drugačije.

S7 edge je trenutno najljepšli uređaj i točka (ne mora se sviđat svima, ali večini po komentarima sigurno je).

NIti mi je Samsung najdraži niti mi izđepa i u đep.

Dapače, Sense mi je najdraži UI i dosad se pokazao kao najispoliraniji.

Ali to im ne daje za pravo, da ih hvalimo na poljima na kojima nisu zaslužili.

Phoenix, nitko ne spominje ''ponavljajući'' dizajn i slično.

To su priče za malu djecu i nema ih potrebe ponavljat iz godine u godinu.

HTC je sa M7 napravio nekakvu ''evoluciju'' po ovom pitanju.

M8 je bio odličan, ali sa M9 su mrvicu zastranili.

Galaxy seriju ne želim pretjerano komentirat, jer nije niti mjesto niti vrijeme.

Mogu dat jedino komentar za S7 koji je rival M10, a koji je u određenim stvarima napravio iskorak.

Što se dizajna tiče, uređaj prati S6, koji se po pitanju dizajna pokazao zadovoljavajučim, ali je mrvicu ispolirao i to pitanje.

Nešto kao što je bila situacija M7-M8.

Ako vam ne pašu komentari pojedinih forumaša i razmišljanja, nemojte komentirat.

U suprotnom izgledate djetinjasto sa tim fan komentarima.

Kažem, čisto me zaboli šta piše na mobitelu, samo dajem svoje mišljenje/iskustvo.

P.S. i dalje me najviše smeta izbacivanje (ako je vjerovat natpisima) prednjih zvučnika, koji su također jedan od zaštitnika pluseva HTC-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 12:06 (zabranjeniples).
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
zabranjeniples kaže...

Galaxy seriju ne želim pretjerano komentirat, jer nije niti mjesto niti vrijeme.

Mogu dat jedino komentar za S7 koji je rival M10, a koji je u određenim stvarima napravio iskorak.

Što se dizajna tiče, uređaj prati S6, koji se po pitanju dizajna pokazao zadovoljavajučim, ali je mrvicu ispolirao i to pitanje.

Ako vam ne pašu komentari pojedinih forumaša i razmišljanja, nemojte komentirat.

Kažem, čisto me zaboli šta piše na mobitelu, samo dajem svoje mišljenje/iskustvo.

P.S.i dalje me najviše smeta izbacivanje (ako je vjerovat natpisima) prednjih zvučnika, koji su također jedan od zaštitnika pluseva HTC-a.

Da nije tragično, bilo bi komično kako komentirate uređaj koji nije ni predstavljen i za kojeg postoje polovični leak-ovi iz kojih se ama baš ništa ne može vidjeti. Koji rival dođavola ?!!!! Šta to tebe smeta?! Tko si uopće ti?! Šta to više lupate?! Vratite se na temu!

16 godina
HTC One M10 - rasprava

Dečko o čemu ti pričas?

Koji komentari uređaja koji nije izašao?

Ajde još jednom pročitaj moje postove ili se vrati u osnovnu školu.

Pelene i čokolino i nemoj više upadat sa ovakvim postovima, jer se doslovce blamiraš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 0:52 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One M10 - rasprava

Slažem se da je recimo S6/S7 Edge prekrasan telefon, al ono smeta ma najviše na svijetu to staklo iza, onak WTF, ne da moram brinuti dal ću razbiti ekran moram misliti i da mi back cover ne pukne..

Evo gledajte ovaj video 

Ekran preživi al back staklo pukne?Ma mislim design bez mozga, rađe ću nositi svoj HTC* i dalje bez maske, pao mi je već nekolko puta na asfalt i ima par ogrebotina i točkica, da mi je Samsung pao tako puklo bi staklo 100%..

Đabe design kad ga moraš skrivat u nekakvoj "ružnoj" masci/coveru, ne kužim zašto nisu stavili metalno kučište i bok..

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 9:53 (ivicask).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zabranjeniples kaže...
Iskreno, volio bih da htc napokon krene prema naprijed.

Ali imam nekakav osječaj, da izbace nokiu 3310 sa logom htc-a, ti bi iskočio jogurta sa hvalospjevima o vrhunskom dizajnu.

Valja pričekat i vidjet uživo, ali na ovoj slici je to pre loše.

Hahah :) Nokia 3310 je bila odličan telefon, nekad :) Po tebi je loše, to je razlika. Nekome se dizajn sviđa, nekome ne. To je osobno. 

bubimir13 kaže...

Većina nas ovdje zna da je sardax  Die Hard fan HTC-a ali je isto i lik koji pritom neće kenjkat drugima i pisat pizdarije te nametat mišljenja kao jedina ispravna. Drži se svojih tema i njegov rad na forumu je za #respect 

Na ovom forumu ima previše trollova i ljudi koji vole zagađivat teme sa apsolutno neprimjerenim postovima. Hvala na #respect :) 

zabranjeniples kaže...

Sasvim nepotrebni komentari pojedinih članova.

Ništa nemam protiv kolege sardaxa, čovjek neka komentira gdje i šta želi.

Ovo je forum i pojedine teme nisu samo za fanove, nego za bilo koga tko ima potrebu komentirat (bile dobre ili loše strane).

Jako puno mobitela (raznih proizvođaća) mi je prošlo kroz ruke (ekipa koja je duže na forumu to zna) i mislim da imam neki kredibilitet kod komentiranja.

Nitko ovdje ne trola, niti se radi o nečem sličnom.

Ali ipak najviše cijenim one koji realno pišu.

To što je mobitel na slici meni ružan, daje mi za pravo da napišem da je ružan.

Kažem, treba sačekat i vidjet dali je to to ili će ipak izgledat nešto drugačije.

S7 edge je trenutno najljepšli uređaj i točka (ne mora se sviđat svima, ali večini po komentarima sigurno je).

NIti mi je Samsung najdraži niti mi izđepa i u đep.

Dapače, Sense mi je najdraži UI i dosad se pokazao kao najispoliraniji.

Ali to im ne daje za pravo, da ih hvalimo na poljima na kojima nisu zaslužili.

P.S. i dalje me najviše smeta izbacivanje (ako je vjerovat natpisima) prednjih zvučnika, koji su također jedan od zaštitnika pluseva HTC-a.

@zabranjeniples, temeljem čega ti tvrdiš da je S7 najljepši uređaj? Kako ti je i kolega @phoenix2003 napisao, ako gledamo dizajn, u Samsunga nema promjena već 5 godina. Promjena materijala nije promjena dizajna. I to ne samo u flagship segmentu, pogledaj im telefone i poredaj u zadnjih par godina bilo A ili S serija, pa čak i Note, to je sve identično. Note EDGE je odličan primjer što EDGE ektran treba biti, a S6E ili S7E, to je totalno nepotrebno i beskorisno  po meni, a ima više razloga za to, od ergonomije, gubitka dijela ekrana i prečica koje se mogu koristiti. LG ima različite dizajne i experimentiraju kroz razne segmente uređaja, negdi uspješno, negdi ne. Ali G5 je recimo totalna dizajnerska razlika od G2/3/4. Po meni čisti promašaj, no to sam ja. Modularnost u mobilnoj telefoniji na ovaj način nema budućnosti, pogotovo jer se telefoni (flagshipi) mijenjaju svaku godinu i upitno je koliko će se dodaci održat ili primjenit. Meni osobno su preskupi za to što nude. G5 mi je u puno bitnih stvari korak natrag u odnosu na G4, kao što je i G4 bio u odnosu na G3. Naravno, SoC je bolji i što s njim ide, ali dizajnerski i funkcionalno ne ide naprijed. 

Slažem se da sa M9 nije napravljen napredak veliki u odnosu na M8, pogotovo u kameri, jer se nisu posvetili kako spada, što su ispravili (odnosno dokazali da znaju) kod M9+, M9SE, A9. 

Sa HTC10 idu dosta naprijed u svim pogledima na prethodnika, od dizajna (cijela prednja strana), kidani rubovi, stereo zvučnici (iako nisu front facing), kamera sa svim što danas treba imat (OIS, PDAF, LASER, dobar F, ...), a na prednjoj koja je ionako odlična, sada ide i OIS (jedini od proizvođača). Sense ne treba niti spominjati, taj isti Sense na mid range telefonima leti, a di neće na M seriji. HTCov SW support je daleko ispred ostalih što se updatea tiče. Da ovaj TW sa S7 staviš na S4, živo me zanima kako bi radio :) Dizajnerski se HTCove serije razlikuju i prepoznatljive su unutar branda, a to nije mala stvar. 

Nije se ni S7 proslavio baš sa tom famoznom kamerom. Od 4:3 @12MPx, odnosno 16:9 @9MPx, purple fringing, smudge fest, manjak detalja u odnosu na S6. Da je to HTC izbacio, bio bi mrtav u recenzijama, kao što je bio kod M7/8. 

SD810 je bio lošiji SoC nego se očekivalo, pogotovo nakon vrhunskog SD801, no HTC je taj SoC najbolje implementirao, a za to postoji mali miljun reviewa i dokaza, koje samo @R36 ne vidi (nhf). Pa i SD820 su pokopali na temelju usporedbe dva S7, jedan sa Exynos drugi sa SD820, a recimo LG G5 sa SD820 ima bolje rezultate nego S7 sa SD820?! Što sad? To su mediji i revieweri koji rade površinski posao. 

16 godina

Rekao sam trenutno, jer sve recenzije/misljenja korisnika to pokazuju.

Doduse, to je opet subjektivne prirode.
Opet kazem trenutno, jer pojedini uredjaji tipa htc ili sony, nisu jos izasli.

Sasvim nebitno tko ponavlja pricu ili ne.
Meni je m8 bio odlican, bez obzira na neke sitne mane i bez obzira na "reprizu" u dizajnu.
Zasto mijenjat nesto sto zadovoljava?
S7 edge izgleda prekrasno, dok s7 regular bolje lezi u ruci, rekao bih idealno lezi.

Na onima zadnjim slikama(sto si stavio), meni m10 ne izgleda pretjerano lijepo, a tu je sasvin nebitan materijal izrade.
Da kazem, radje biram metal nego staklo, ali pricamo o dizajnu, ne materijalu.

Opet ponavljam, treba sacekat htc, oa onda posteno pricat o njemu.
Ovdje pojedinci pricaju o njemu ko o nekakvoj svetosti, a misljenja drugih gaze nogama.
A tragicno je da uredjaj nije jos niti izasao.

EDIT: bio sam na poslu i mobitelu, pa nisam sve niti pohvatao.

Nigdje nisam rekao da je 3310 loše, ali da izađe sad, u 2016. godini, svakako nije u koraku i svakakonije više lijepa kao nekad.

To je bila poanta mog posta.

Zanimljvio je da kažeš da HTC ide naprijed sa M10, a neki bi ovdje rekli, kako komentirate uređaj koji nije niti izašao.

Poanta cijele moje priče je ta, da licemjerstva u ovoj temi ne fali.

Nemam predrasude prema nikom (osim što ne favoriziram Apple, ali čisto radi softvera).

Sve ostalo me interesira i volim se poigrat/koristit i na kraju krajeva nabacit koji komentar.

Ako mi nešto ne paše, ja to kažem.

Ali isto tako i kad mi nešto paše i kad je nešto bolje nego kod drugih, također kažem/komentiram/pohvalim.

Mislim da se ti sardax sječaš mog osvrta na M8 vs G3, gdje sam stavio i screenshotove battery lifea (podjednako korišteni) i gdje sam praktički pokazao kako stvari stoje (nisam se obazirao na recenzije).

Nedugo nakon toga, moja okupacija na ovom forumu nije bila pretjerano jednaka kao prije.

Jednostavno previše ljudi gura svoju priču i hejta sve ostalo što nije proizvođač kojeg favoriziraju.

Kažem, zaboli me koji je znak na uređaju, bitno da je to to.

Da ne dramatiziram previše, jedva čekam predstavljanje iz HTC-a i prve ozbiljne recenzije.

Čisto da vidimo o čemu se radi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 16:06 (zabranjeniples).
13 godina
HTC One M10 - rasprava

Ovaj sardax je tako okorjela fanbojčina da je to strašno. Iz prve ruke mogu reći da mi se m9 najviše zagrijavao od svih uređaja sa s810, throttleao na igricama, a to govori ama baš svaki renomirani review site. Ti tvoji dokazi mi niš ne znače kad sam imao m9 i više nikad, ispodprosječan flagship s lošim procom. A ovaj m10 stvarno mora zadiviti nečime ako želi biti bolji od s7-ice. Kako stvari stoje, neće...

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

http://www.gsmarena.com/htc_10_goes_on_preorder_in_romania_early_for_a_hefty__euro740-news-17491.php

EDIT:@skočili ste na @sardax-a, tip voli htc, ne vidim niš loše u tome..

OT: Što se tiče M9, priča o M9 je daleko bolja, spram dok je izišao..

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 15:12 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
zvonac kaže...

http://www.gsmarena.com/htc_10_goes_on_preorder_in_romania_early_for_a_hefty__euro740-news-17491.php

Baš u Rumuniji?! Mora da je neka prevara!

16 godina
zabranjeniples kaže...

Rekao sam trenutno, jer sve recenzije/misljenja korisnika to pokazuju.

Doduse, to je opet subjektivne prirode.
Opet kazem trenutno, jer pojedini uredjaji tipa htc ili sony, nisu jos izasli.

Sasvim nebitno tko ponavlja pricu ili ne.
Meni je m8 bio odlican, bez obzira na neke sitne mane i bez obzira na "reprizu" u dizajnu.
Zasto mijenjat nesto sto zadovoljava?
S7 edge izgleda prekrasno, dok s7 regular bolje lezi u ruci, rekao bih idealno lezi.
... 

Rekao si "najljepši i točka!". To je tvrdnja, ali ne utemeljena na činjenicama. Kao da ja kažem da je iPhone 6 lijepši jer ga više ljudi ima od S6/7. Što je bedasta tvrdnja. Je li se slažeš? Ja govorim o promjenama u dizajnu. 

Ja samo govorim o nepristranom pristupu medija i reviewa, ali ok. HTC ne promini dizajn jednu godinu, to je katastrofa. Samsung i Sony ga ne mjenjaju godinama i to je ok. Promine materijal i to je promjena dizajna? 

S7E i meni izgleda prekrasno, ali to ne znači da je najljepši! :) Imao sam S6E i za mene je to promašaj, pogotovo EDGE, ali to ne znači da je to loš uređaj. Nije ni iPhone loš, niti jedan flagship nije loš. Svaka roba ima svog kupca.

Bit foruma nije spamanje, već diskutiranje. Ja ne idem na G5 ili S7 temu i spamam tamo kako je G5 meni katastrofa uređaj. Vidio sam prezentaciju, što nudi, te zaključio da me ne zanima. S7 je napredak u odnosu na S6, makar samo u izradi (zaobljen s stražnje strane), IP68 (super, po meni nepotrebno, ali hvalevrijedno), no sve drugo mene odbija od tog uređaja, a imao sam S6E64GB i mijenjao ga za M9 bez ikakvih doplata i slično... Preporodio se :)

M9 ima mana, najveća mu je kamera, ali to nije novost i sigurno ta kamera nije neupotrebljiva kako je prikazano i to što nisu mijenjali dizajn. I za SONY i za HTC se glede dizajna i osnovnih specifikacija sve zna, pa naravno, sada se čeka da se objavi i naprave recenzije. 

maks0806 kaže...

Ovaj sardax je tako okorjela fanbojčina da je to strašno. Iz prve ruke mogu reći da mi se m9 najviše zagrijavao od svih uređaja sa s810, throttleao na igricama, a to govori ama baš svaki renomirani review site. Ti tvoji dokazi mi niš ne znače kad sam imao m9 i više nikad, ispodprosječan flagship s lošim procom. A ovaj m10 stvarno mora zadiviti nečime ako želi biti bolji od s7-ice. Kako stvari stoje, neće...

Pa ja to uvažavam, a jeli to znači da je loš uređaj? 

Na čemu ti baziraš da neće HTC10 biti bolji od S7 onako overall, a temeljem onoga što se za uređaj zna? Dakle, trollaš. 

zvonac kaže...

Ma volim i ja i SAMSUNG, pogotovo u TV odjelu jer smatram da je najbolji u omjeru uloženo/dobiveno. U mobilnom segmentu mi ne odgovaraju, prvenstveno radi TW-a i dizajna/materijala/izrade koji mi ne odgovaraju. Ali da je uređaj smeće ili loš, to nikada nisam rekao. 

I da, HTC je požurio sa predstavljanjem M9 prošle godine, a nepunih mjesec dana je već sve bilo ispravljeno (throttling i kamera, kamera u okviru mogučnosti, jer nedostatak OIS-a, ne možeš samo sa SW nadoknadit). No, mediji su ga već pokopali. 

Idemo vidit za 10ak dana, a ja sam osobno vrlo uvjeren u kvalitetnu izvedbu 10tke u svim segmentima, a puno je više pokazatelja da će tako biti, nego da neće.

16 godina
sardax kaže...

Rekao si "najljepši i točka!". To je tvrdnja, ali ne utemeljena na činjenicama. Kao da ja kažem da je iPhone 6 lijepši jer ga više ljudi ima od S6/7. Što je bedasta tvrdnja. Je li se slažeš? Ja govorim o promjenama u dizajnu. 

Ja samo govorim o nepristranom pristupu medija i reviewa, ali ok. HTC ne promini dizajn jednu godinu, to je katastrofa. Samsung i Sony ga ne mjenjaju godinama i to je ok. Promine materijal i to je promjena dizajna? 

S7E i meni izgleda prekrasno, ali to ne znači da je najljepši! :) Imao sam S6E i za mene je to promašaj, pogotovo EDGE, ali to ne znači da je to loš uređaj. Nije ni iPhone loš, niti jedan flagship nije loš. Svaka roba ima svog kupca.

Bit foruma nije spamanje, već diskutiranje. Ja ne idem na G5 ili S7 temu i spamam tamo kako je G5 meni katastrofa uređaj. Vidio sam prezentaciju, što nudi, te zaključio da me ne zanima. S7 je napredak u odnosu na S6, makar samo u izradi (zaobljen s stražnje strane), IP68 (super, po meni nepotrebno, ali hvalevrijedno), no sve drugo mene odbija od tog uređaja, a imao sam S6E64GB i mijenjao ga za M9 bez ikakvih doplata i slično... Preporodio se :)

M9 ima mana, najveća mu je kamera, ali to nije novost i sigurno ta kamera nije neupotrebljiva kako je prikazano i to što nisu mijenjali dizajn. I za SONY i za HTC se glede dizajna i osnovnih specifikacija sve zna, pa naravno, sada se čeka da se objavi i naprave recenzije. 

Rekao sam naljepši i točka i stavio zagrade u kojima sam nešto i napisao.
Al nebitno sad, rekao sam već šta sam s time mislio.

Kažem, stvar je subjektivne prirode i nema smisla raspravljat u nedogled.

Ali da je večini uređaj lijep, sigurno da je, jer bi u suprotnom bilo puno više blačenja po portalima/forumima.

Opet ti kažem!!

Sasvim nebitna promjena/ne promjena dizajna.

Nigdje nisam napisao da je M10 katastrofa, niti sam to moga, s obzirom da uređaj nisam uživo niti vidio.

Napisao sam da mi je preružno na slikama koje si ti postavio.

Dali će pozadina uređaja izgledat identično ili ne (isto vrijeda i za prednju stranu), ostaje za vidjet.

Ovo zadebljano, opet se vračam na ono što sam rekao.

Gdje si ti kod mene vidio spam?? Molim da potkrijepiš citatom.

Šta je to kod mene neargumentirano raspravljanje, a s tvoje strane argumentirano, za uređaj koji niti je izašao, niti je predstavljen, a niti smo ga držali u rukama??
Gdje sam ja to došao u temu i govorio neargumentirano da je uređaj katastrofa??

Ovo je čisti primjer već spomenute licemjernosti, jer su pojedine teme postale dobrodošle samo za pozitivne komentare.

Okrenimo se temi, jer zaista nema smisla razglabat o ovome do sutra.

Znači, predstavljanje uređaja je 12.4.??

Dal je istina ova nova glasina, da uređaj ide odmah u prodaju ??

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 18:18 (zabranjeniples).
16 godina
HTC One M10 - rasprava

zabranjeniples ma nisam to tebi pisao vezano za diskutiranje i spamanje na forumu, već generalno. Zna se tko ovdje hoda po temama i spama/trolla. 

Naravno, ja u potpunosti razumin da ti se ne svidja kako izgleda, to je normalno. Isto tako se meni ne svidja G5, a nesto vise mi se svidja S7E (dok mi je S6E loš, naveo sam zašto). 

Moj je odgovor više bio prema ljudima koji su HTC10 proglasili failom unaprijed, bez ikakve osnove ili u najmanju ruku bez uključenja mozga. To se na tebe ne odnosi! 

Moje isprike zbog krivih tumačenja napisanog.

zabranjeniples kaže...

Okrenimo se temi, jer zaista nema smisla razglabat o ovome do sutra.

Znači, predstavljanje uređaja je 12.4.??

Dal je istina ova nova glasina, da uređaj ide odmah u prodaju ??

Da, je. 12.04. online launch. 

Velika je šansa da će biti available odmah, kao što su imali za M7/8. Naravno, ova naša zemlja u to ne ulazi. Vjerovatno početkom Svibnja će biti u nas, prema infou od VIPnet-a i dosadašnjim iskustvima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 18:28 (sardax).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
sardax kaže...

zabranjeniples ma nisam to tebi pisao vezano za diskutiranje i spamanje na forumu, već generalno. Zna se tko ovdje hoda po temama i spama/trolla. 

Naravno, ja u potpunosti razumin da ti se ne svidja kako izgleda, to je normalno. Isto tako se meni ne svidja G5, a nesto vise mi se svidja S7E (dok mi je S6E loš, naveo sam zašto). 

Moj je odgovor više bio prema ljudima koji su HTC10 proglasili failom unaprijed, bez ikakve osnove ili u najmanju ruku bez uključenja mozga. To se na tebe ne odnosi! 

Moje isprike zbog krivih tumačenja napisanog.

A gle, meni je G5 isto nikakav izbor (ponavljam, meni).

Nikako mi nije legla ta modularnost, jer osobno ne bih nosi nikakav dodatni priključak.

Uz to sve, poprilično sam skeptičan prema bateriji.

Nisam od onih koji nose ''5'' baterija sa sobom i sl.

A donekle shvačam i ekipu koja je unaprijed odustala od HTC-a.

Tu je HTC sam kriv i mislim da bi se trebao složit s mojim razmišljanjem.

Stava zvučnike sprijeda koji su bili pun pogodak, pa sad izgleda odustaju od njih.

''Evolucija'' je bila i taj ultrapixel eksperiment, koji na kraju sami nisu izgurali kako spada.

Jednostavno je previše eksperimenata i s njihove strane.

Jbg., ljudima dosta da budu skeptični i da izaberu neki od flagshipova koji su na kraju krajeva izašli i ranije.

Koliko god HTC kao telefon imao pluseva, također ima nešto i minusa.

I to su činjenice od kojih ne treba bježat.

17 godina
HTC One M10 - rasprava
According to this website, there will be 3 different versions of the M10

Snapdragon 820, 4GB Ram, 128 GB Rom -- 810€ / $904
Snapdragon 820, 3GB Ram, 32 GB Rom -- 685€ / $768
Snapdragon 652, 3GB Ram, 16 GB Rom -- 520€ / $584
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zabranjeniples kaže...

A gle, meni je G5 isto nikakav izbor (ponavljam, meni).

Nikako mi nije legla ta modularnost, jer osobno ne bih nosi nikakav dodatni priključak.

Uz to sve, poprilično sam skeptičan prema bateriji.

Nisam od onih koji nose ''5'' baterija sa sobom i sl.

A donekle shvačam i ekipu koja je unaprijed odustala od HTC-a.

Tu je HTC sam kriv i mislim da bi se trebao složit s mojim razmišljanjem.

Stava zvučnike sprijeda koji su bili pun pogodak, pa sad izgleda odustaju od njih.

''Evolucija'' je bila i taj ultrapixel eksperiment, koji na kraju sami nisu izgurali kako spada.

Jednostavno je previše eksperimenata i s njihove strane.

Jbg., ljudima dosta da budu skeptični i da izaberu neki od flagshipova koji su na kraju krajeva izašli i ranije.

Koliko god HTC kao telefon imao pluseva, također ima nešto i minusa.

I to su činjenice od kojih ne treba bježat.

U pravu si, naravno da razumijem da su ljudi razočarani i skeptični, ja S7 ili G5 nisam otpisao, bez obzira na prethodnike, dok nisam vidio S7 i G5, tada sam ih otpisao :) 

Ultrapixel je odličan, samo ih je 4MPx ukopalo radi percepcije javnosti i kako nema detalja. HTC se tu oslanjao da više od 4MPx ne treba (meni isto ne treba i bilo kad bi mijenjao kameru za onu na M7), no tada su svi Samsung ekipa govorila da nije važna low light fotografija, već po danu, jer tko slikaje po noći, ali sada je odjednom važna noćnja :) 

prednji zvučnici nisu donijeli prevagu u prodaji, a HTC ni sada ne napušta koncept stereo zvučnika, samo neće biti prednji, već kombinacija donjeg zvučnika i gornjeg. Kvaliteta i zvučnika i izlaza za slušalice će i kao do sada biti iznad klase. 

zvonac kaže...
According to this website, there will be 3 different versions of the M10

Snapdragon 820, 4GB Ram, 128 GB Rom -- 810€ / $904
Snapdragon 820, 3GB Ram, 32 GB Rom -- 685€ / $768
Snapdragon 652, 3GB Ram, 16 GB Rom -- 520€ / $584

Odmah bi ovu 4/128 uzeo :) Ali treba čekat, ovo je još ne potvrđeno kako za regije, tako za modele. 

15 godina
HTC One M10 - rasprava

Nova reklama ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: