HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 382.560
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

HTC M10 bi trebao imati Super LCD 5 (ne AMOLED) i bateriju kapaciteta 3000 mAh : https://twitter.com/evleaks?lang=en

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 18:18 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HTC One M10 - rasprava
A mesa gore i dolje na M10...lose,lose.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Ja imam samo dolje viška mesa pa ako želiš.....

13 godina
neaktivan
Nisam ljubitelj ovih koji mjenjaju tim ali tko voli nek izvoli.
Daj ti meni 90:60:90 ako imas.hahahah
15 godina
neaktivan
R36 kaže...
Nisam ljubitelj ovih koji mjenjajutim ali tko voli nek izvoli.
Daj ti meni 90:60:90 ako imas.hahahah

Najslađe je promijeniti!

12 godina
neaktivan
R36 kaže...

Ne kontam zakaj je to bitno da bude milimetar gore i dole a do ruba lijevo i desno. Fakat mi neće bit jasni ti mesaroši. iPhoneu nitko ne sere za to, prodaje se  ko alva al nek HTC i Sony imaju slično ali manje odma seračka bojna o mesu i bezelima. 

Ako će radit ko vurica, baterija trajat cijeli dan i kamera bit ok, nek ima mesa i vrijedit će svaku kunu 

13 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...
R36 kaže...

Ne kontam zakaj je to bitno da bude milimetar gore i dole a do ruba lijevo i desno. Fakat mi neće bit jasni ti mesaroši. iPhoneu nitko ne sere za to, prodaje se  ko alva al nek HTC i Sony imaju slično ali manje odma seračka bojna o mesu i bezelima. 

Ako će radit ko vurica, baterija trajat cijeli dan i kamera bit ok, nek ima mesa i vrijedit će svaku kunu 

A zakaj je bitno da baterija traje 5h sota., a ovako traje 4h sota

A zakaj je bitno da imaš 32GB interne + SD card, a ne 16GB

A zakaj je bitno da je mob metalan a ne plastičan

A zakaj je bitno da je procesor 820 a ne 801.

Zato što je u kapitalističkom društvu sve bitno i gleda se svaka sitnica. 

Ako već dajem lovu.,onda mora biti sve tip top.,a trenutno to jedino nude Samsung i LG.

Jedini način da se M10 dobro prodaje je da ima istu ili bolju kameru od konkurencije.,a u to sumnjam.

Pogledaj početak teme o M9 gdje sam popljuvao M9 - na kraju sam bio u pravu tj prodajni rezultati su pokazali da ekipu boli ona stvar za premium materijal i zvučnike...jer bez kamere i najboljeg dostupnog hardwarea nemaš što radit na tržištu., tj možeš ali po duplo jeftinijoj cijeni od konkurencije. Ne možeš prodavat jaja pod bubrege.

16 godina

Apsolutno pogrešan pristup @R36.

Po tvojoj logici, iPhone se uopće ne bi trebao prodavat danas sa 1-2 GB RAM ili sa Dual Core procesorom ili 4.7" ekranom. Nebi S6 bio na manje od 10% od iP6 prodanih primjeraka. A kad dodaš koliko na oglašavanje troši i može trošit Samsung, onda je to neusporedivo lošije prodavani proizvod od glavnog konkurenta. 

HTC, da sada izbaci telefon koji je doslovno bolji u svakom segmentu od S6/7 ili iP6S, ne bi se prodao u 50 mil primjeraka, jer prvo, HTC to ne može proizvest, a kamoli isporučit. :) HTC takve planove i nema. 

Ali, za S7 mogu razumit da ima sve TIP-TOP, ali LG G5, pa to je po meni daleko najlošiji flagship ove godine u svim kategorijama. 

Ti recimo sumnjaš u kvalitetu kamere koja će biti na HTC10, a puno je realnije očekivati vrhunsku kameru, što je već par puta objašnjeno. S7, pa i sam znaš koliko problema već sada ima, no ti ćeš opet reć da je i S6 se manje grijao i throtlao od M9, tako nećemo o tome. 

Najjači HW sigurno nije uvjet za prodaju! Nije nikada ni bio.

HTC je, očito, kiksao sa M9 jer se nije dovoljno posvetio telefonu, nego je slijepo išao na neke stvari. HTC-u se ne tolerira isti dizajn ili lošija izvedba nečega, dok se drugima tolerira. No, to je isto jasno, jer HTC je postavljao trendove i novosti u mobilnom svijetu, sigurno to nije LG radio ili Samsung. Samo, oni su ipak mala kompanija.  

ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
R36 kaže...

A zakaj je bitno da ti imaš S6 a ne recimo M8, M9, ionak je sve to isti vrag

Nego, predstavljanje M10 je navodno sredinom četvrtog mjeseca, znači još mjesec do tad..

Imaju fore da sve dovedu u red i neiš ne prepuštaju slučaju, naravno od kamere očekujem da je u rangu S7 ili bolja od potonjeg, za bateriju isto to vrijedi..

Eto, standardi su postavljeni, sad je sve na HTCu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 10:37 (zvonac).
14 godina

Da vam riješim odmah sve dileme u vezi kamere, bit će u NAJGOREM mogućem scenariju 100% jednake kvalitete i mogućnosti ko na S7, ali po onom što sam vidio i daleko bolja u nekim situacijima radi OIS + LASER + PDAF, poboljšana verzija isotg sensora koji je trenutno na Nexus 6p (Googlajte Nexus 6P vs S7 camera)..

Ukratko da ne duljim vidio sam friške slike sa HTC10 i garantiram vam da će biti među top kamerama na mobitelima koji su trenutno dostupni, a i sam HTC se počeo reklamirat i stavljaju naglasak na kameru, vjerujte mi nebi se oni hvalili samo tako da ovaj put nemaju nešto dobro.

13 godina
HTC One M10 - rasprava
Hvalili su i M9 pa se grije kao roštilj i slike su lošije nego na iphoneu 5s i galaxy s4... Ništa dok ne izađe i dok ga se ne iztestira kako spada.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...
Hvalili su i M9 pa se grije kao roštilj i slike su lošije nego na iphoneu 5s i galaxy s4... Ništa dok ne izađe i dok ga se ne iztestira kako spada.

Daj mi link gdje su se hvalili m9 kamerom ikad?A grijanje nije bio krivac HTC nego sam Qualcomm, i od svih proizvođaća koji su ugrađivali s810 HTC je napravio najbolji posao sa optimiziranjem ovog proca da se smanji zagrijavanje bez velikog utjecaja na perfomanse.

Koristim m9 već godinu dana i radim romove za njega tako da znam o ćemu pričam, i ne grije se ko roštilj...

13 godina
neaktivan
sardax kaže...

Apsolutno pogrešan pristup @R36.

Po tvojoj logici, iPhone se uopće ne bi trebao prodavat danas sa 1-2 GB RAM ili sa Dual Core procesorom ili 4.7" ekranom. Nebi S6 bio na manje od 10% od iP6 prodanih primjeraka. A kad dodaš koliko na oglašavanje troši i može trošit Samsung, onda je to neusporedivo lošije prodavani proizvod od glavnog konkurenta. 

HTC, da sada izbaci telefon koji je doslovno bolji u svakom segmentu od S6/7 ili iP6S, ne bi se prodao u 50 mil primjeraka, jer prvo, HTC to ne može proizvest, a kamoli isporučit. :) HTC takve planove i nema. 

Ali, za S7 mogu razumit da ima sve TIP-TOP, ali LG G5, pa to je po meni daleko najlošiji flagship ove godine u svim kategorijama. 

Ti recimo sumnjaš u kvalitetu kamere koja će biti na HTC10, a puno je realnije očekivati vrhunsku kameru, što je već par puta objašnjeno. S7, pa i sam znaš koliko problema već sada ima, no ti ćeš opet reć da je i S6 se manje grijao i throtlao od M9, tako nećemo o tome. 

Najjači HW sigurno nije uvjet za prodaju! Nije nikada ni bio.

HTC je, očito, kiksao sa M9 jer se nije dovoljno posvetio telefonu, nego je slijepo išao na neke stvari. HTC-u se ne tolerira isti dizajn ili lošija izvedba nečega, dok se drugima tolerira. No, to je isto jasno, jer HTC je postavljao trendove i novosti u mobilnom svijetu, sigurno to nije LG radio ili Samsung. Samo, oni su ipak mala kompanija.  

Apple je posebna priča i uopće ga nema smisla stavljat u kontekst s Androidom.

Vratimo se mi na Android...

Da se HTC može prodat u 50 mil primjeraka HTC bi našao naćin da ga prozivede. Svima je cilj prodat što više i zaradit što više. Pa ne teži HTC nekoj ekskluziv pa ih prodaje u ograničenim količinama. HTC ima planove kao svi ostali ali jednostavno nema takav uređaj koji bi se toliko prodavao.

S7 ima problema. Stara priča s tvoje strane da svi imaju problema samo HTC nema. Tako da ovo da S7 ima problema - samo ne znam koji. Po tvome i S6 ima problema a ja ga već imam 8-9mj i ne nalazim ni jedan problem.

Nemoj mješat LG i Samsung s HTC-om. HTC-u je pal vrijednost za 90%. Netko kome padne vrijednost za 90% u 4-5 godina očito nije psotavljao trendove. 

Ako na HTC-u M10 ne počnu poslovati s plusom...,bolje da stave ključ u bravu. Nokiji se to dogodilo koja je bila pionir mobilne industrije pa se nije dogodio smak svjeta. Ne vidim nikakv gubitak za korisnike ako HTC propadne što je realno ako M10 ne bude uspješan.

zvonac kaže...
R36 kaže...

A zakaj je bitno da ti imaš S6 a ne recimo M8, M9, ionak je sve to isti vrag

Nego, predstavljanje M10 je navodno sredinom četvrtog mjeseca, znači još mjesec do tad..

Imaju fore da sve dovedu u red i neiš ne prepuštaju slučaju, naravno od kamere očekujem da je u rangu S7 ili bolja od potonjeg, za bateriju isto to vrijedi..

Eto, standardi su postavljeni, sad je sve na HTCu.

Samo jedno ću reći - kamera...na S6 je duplo bolja nego na M9.,pogotovo u nočnim uvjetima.

ivicask kaže...

Da vam riješim odmah sve dileme u vezi kamere, bit će u NAJGOREM mogućem scenariju 100% jednake kvalitete i mogućnosti ko na S7, ali po onom što sam vidio i daleko bolja u nekim situacijima radi OIS + LASER + PDAF, poboljšana verzija isotg sensora koji je trenutno na Nexus 6p (Googlajte Nexus 6P vs S7 camera)..

Ukratko da ne duljim vidio sam friške slike sa HTC10 i garantiram vam da će biti među top kamerama na mobitelima koji su trenutno dostupni, a i sam HTC se počeo reklamirat i stavljaju naglasak na kameru, vjerujte mi nebi se oni hvalili samo tako da ovaj put nemaju nešto dobro.

Ovo HTC priča zadnjih 3-4 godine pa ispadne truba.

Kamera ako bude približna kao na S7 bit će vrhunski.,a da je bolja to jedino u snovima. 

Ps ako M10 bude imao dobru bateriju, kameru ma ja ću ga prvi kupit!!!

16 godina
HTC One M10 - rasprava

Da ne qoutam sve i da skratim onda post, samo ću ovako prokomentirat R36 :)

Da bi HTC sada proizveo 50 mil uređaja, ne može iz više razloga. Nemaju financijsku moć za tako nešto, osim da ugovaraju po nekonkurentnim cijenama. Dakle, market share se puno lakše gubi, nego osvaja. U ovoj branši, gdje iz godine u godinu ideš sa novim uređajima, to na jednom modelu nije moguće napraviti. Ako SAMSUNG zacrta 20-30 mil primjeraka S6 za prodat, a proda ih 10, onda je to fijasko, no to će SAMSUNG lakše preživit nego HTC koji zacrta 10, a proda 6. Zato SAMSUNG i ne drži na cijeni, a pogotovo kako vrijeme ode. O SW podršci da ne govorim.

HTC je napravio grešku sa M9 samo jer se uljuljao u svoju sigurnost da će se M9 prodavat kao M7/8 ili čak i bolje, sa činjenicom da su stavili 20MPx kameru. Naravno, to se nije pokazalo tako, jer niti OIS nisu stavili, pa im se M9+ i M9s prodaju bolje od M9. Logično, a sa slabijim su SoC-om unutra. A9 isto tako, a on još ima i stariji senzor koji radi odlične slike, no ne zaboravi, A9 je midrange. 

HTC se mora ponovno vratiti s idejama i dobrom implementacijom. Pa pogledja samo VIVE. Nema konkurenciju trenutno. Na #10 bacaju sve karte sada i trenutno nema baš zamjerki na ovo što je leakano. Bilo je ljudi koji su govorili da je i S4 bolji od M7, odnosno S5 od M8, pa svi znamo kako su prodajni rezultati završili i tko je koliko podbacija. 

Za S7 probleme, pa je li ti ja moram googlat ili ...? :) Neću za S7E ni spominjat. Pa TW je i dalje jednako loš, samo su novi SoC-evi dovoljno snažni :)

A vezano za S6 i M9, te tvoje tvrdnje o pregrijavanju u M9 i throtlanju, imaš ispod slike i evo ti link vezan za zagrijavanje: thermal test. Ti molim te nađi druge i razuvjeri.

I da, Appleu su isto pale vrijednosti prije 10ak godina i to puno gadnije nego HTC-u sada, pa vidi sada di je. Nokia i BB su popušili, ali to ne znači da se neće vratiti. Nisu nestali. Pogotovo ne BB. 

LG i SAMSUNG uspoređujem u mobilnoj diviziji, samo što oni marketing i oglašavanje koriste kroz sve druge kanale zajednički, jer to mogu. Da im to kanaliziraš samo na mobilni odjel, vidili bi jesu li im planovi ostvareni.

:)

CPU temp CPU temp
CPU temp CPU temp
M9 throttling M9 throttling
S6 throttling S6 throttling
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R36 kaže...
....

Ps ako M10 bude imao dobru bateriju, kameru ma ja ću ga prvi kupit!!!

13 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

@Sardax : Da ne j... po temi o M10...čekam predstavljanje pa ćemo nastavit...

@Phoenix2003 :

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 17:24 (R36).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
sardax kaže...

Za S7 probleme, pa je li ti ja moram googlat ili ...? :) Neću za S7E ni spominjat. Pa TW je i dalje jednako loš, samo su novi SoC-evi dovoljno snažni :)

S7/S7E gotovo pa nema nikakve djecjih bolesti, iskreno nisam upoznat s problemima koje navodis, ne volim Samsung bas previse, ali Samsung se dosta pomaknuo (u pozitivnih smjeru) za raliku od HTC-a koji je vec na mjestu par godina, tocnije od M7 modela.

Sad kakav ce bit M10, ne znam, da ce biti puno bolji od konkurencije, nece, ali nece bit ni losiji.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
13 godina
ivicask kaže...
maks0806 kaže...

Daj mi link gdje su se hvalili m9 kamerom ikad?A grijanje nije bio krivac HTC nego sam Qualcomm, i od svih proizvođaća koji su ugrađivali s810 HTC je napravio najbolji posao sa optimiziranjem ovog proca da se smanji zagrijavanje bez velikog utjecaja na perfomanse.

Koristim m9 već godinu dana i radim romove za njega tako da znam o ćemu pričam, i ne grije se ko roštilj...

Cijeli svijet se žali na zagrijavanje, kad bih igrao hearthstone mislio sam da će se rastopiti, ali vas dva stalno tupite da se ne zagrijava, ok bmk, ali HTC je itekako reklamirao M9 kameru kao jedan od glavnih aspekata za kupovinu mobitela. 

Imali su odlične mobitele od 2012-e, M9 je bio kiks, sad ima da M10 bude ono što je M7 bio svojevremeno 

16 godina
R36 kaže...

@Sardax : Da ne j... po temi o M10...čekam predstavljanje pa ćemo nastavit...

@Phoenix2003 :

Pa ti si počeo :) Nitko, ali baš nitko nije rekao da je na M9 bolja kamera od konkurencije, jer nije! Pogotovo ne u noćnim i uvjetima loše rasvjete, jer jednostavno, nema OIS! Po danu, tu su alpar, to je jasno. No, nema potrebe o tome raspravljat.

Edge kaže...
sardax kaže...

S7/S7E gotovo pa nema nikakve djecjih bolesti, iskreno nisam upoznat s problemima koje navodis, ne volim Samsung bas previse, ali Samsung se dosta pomaknuo (u pozitivnih smjeru) za raliku od HTC-a koji je vec na mjestu par godina, tocnije od M7 modela.

Sad kakav ce bit M10, ne znam, da ce biti puno bolji od konkurencije, nece, ali nece bit ni losiji.

Za S7E ih ima, pogotovo vezanih za pretjeranu (ne)osjetljivost ekrana, random neraspoloživost home i recent apps tipku, lag i zapinjanje, pregrijavanje. Hoćeš ti googlat ili opet da ti ja dajem linkove?

M10 jedino ima konkurenciju u S7, sigurno ne u G5. Ostale poput OP2/3 ni ne doživljavam, takvih imaš hrpu.

maks0806 kaže...
ivicask kaže...
maks0806 kaže...

Cijeli svijet se žali na zagrijavanje, kad bih igrao hearthstone mislio sam da će se rastopiti, ali vas dva stalno tupite da se ne zagrijava, ok bmk, ali HTC je itekako reklamirao M9 kameru kao jedan od glavnih aspekata za kupovinu mobitela. 

Imali su odlične mobitele od 2012-e, M9 je bio kiks, sad ima da M10 bude ono što je M7 bio svojevremeno 

@maks0806 može link na to "pregrijavanje"? Ja sam ti za S6 dao, a imaš ih koliko hoćeš još. Hoćeš ti googlat ili i tebi da ja izgooglam? :) 

Kamera je u startu bila fail, ne samo vezano za nedostatak OIS-a, već i za nedovršen SW za obradu, koji je vrlo brzo riješen i fotografije su odlične, osim u uvjetima u kojima ima ograničenja, da se ne ponavljam :)

13 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

@Sradax za S7 pričaš gluposti kao što si pričao i za S6

Kad očeš linkove za M9, pa nema problema :

http://balkanandroid.com/htc-one-m9-se-zagrijava-preko-55-stepeni-celzijusa/

http://www.gsmarena.com/htc_one_m9-review-1230.php - 

Unfortunately, the HTC One M9 had every Snapdragon 810 issue you may have spotted online - its all-metal body quickly became unusually hot when running a game or a benchmark, or even when browsing for a while. There was a performance drop when the One M9 got hot, as we confirmed by running extra benchmarks.

Another change that we did notice after the update is the measurable performance of the smartphone. Before the update it got 4020 points on GeekBench (down to 3761 after the update) and 57900 on AnTuTu (down to 51727 after the update).

Takvih linkova imaš hrpu...

I ti se dalje držiš kao pijan plota istih tvrdnji...koje samo ti shvačaš i nitko drugi. 

M9 je bio najveći promašaj u mobilnoj tehnologiji 2015. god a to ekomoski pokazatelji HTC dokazuju!! 

S7, G5, Iphone su svijet za sebe a ovakvih poput HTC imaš na hrpu (Kinezi) samo po nižoj cijeni.

Za HTC M10 ne vjerujem da će se uopće približit S7 i G5 - jer jednostavno HTC nema više love za to. Nekad je imao.,više nema i takvi su mu i uređaji!!

A nastavno na HTC Vive - to će biti promašaj kao i 3D tehnologija.,koja nije zaživjela jel ljudi ne misle koristit naočale da bi nešto gledali. 1 i pol buljena kroz 3D naočale mi je previše. Ta virtualna stvarnost može uspijet jedino kao i Kino (odeš jednom mj pogledat neki film).,a da bi svaki dan išao u kino ili svaki dan bulji kroz te naočale. Ne pada mi na pamet!!

1 0 hvala 0
15 godina
R36 kaže...

Unfortunately, the HTC One M9 had every Snapdragon 810 issue you may have spotted online - its all-metal body quickly became unusually hot when running a game or a benchmark, or even when browsing for a while. There was a performance drop when the One M9 got hot, as we confirmed by running extra benchmarks.

Another change that we did notice after the update is the measurable performance of the smartphone. Before the update it got 4020 points on GeekBench (down to 3761 after the update) and 57900 on AnTuTu (down to 51727 after the update).

I ti se dalje držiš kao pijan plota istih tvrdnji...koje samo ti shvačaš i nitko drugi. 

M9 je bio najveći promašaj u mobilnoj tehnologiji 2015. god a to ekomoski pokazatelji HTC dokazuju!! 

S7, G5, Iphone su svijet za sebe a ovakvih poput HTC imaš na hrpu (Kinezi) samo po nižoj cijeni.

Za HTC M10 ne vjerujem da će se uopće približit S7 i G5 - jer jednostavno HTC nema više love za to. Nekad je imao.,više nema i takvi su mu i uređaji!!

A nastavno na HTC Vive - to će biti promašaj kao i 3D tehnologija.,koja nije zaživjela jel ljudi ne misle koristit naočale da bi nešto gledali. 1 i pol buljena kroz 3D naočale mi je previše. Ta virtualna stvarnost može uspijet jedino kao i Kino (odeš jednom mj pogledat neki film).,a da bi svaki dan išao u kino ili svaki dan bulji kroz te naočale. Ne pada mi na pamet!!

otisli ste daleko u OT, ali i ti ga R36 oprosti na izrazu, seres :) pogledaj datume na tim reviewima, svi su radjeni kad je M9 tek izasao sa po meni aplha softwerom. kasnije se M9 poboljsao za 300% valjda i prestigao apsolutno sve flagshipove, barem sto se tice zagrijavanja i brzine.

to je bila njihova jedina greska, reviewi su ih pokopali, a dalje se nitko nije ni potrudio napraviti re-review sa novim softwerom.

Znaci po tebi ce HTC Vive biti promasaj (koji je BTW rasprodan prvi dan prednarudzba),a Samsungov duplo slabiji gear VR je pun pogodak ?

13 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
R36 kaže...

otisli ste daleko u OT, ali i ti ga R36 oprosti na izrazu, seres :) pogledaj datume na tim reviewima, svi su radjeni kad je M9 tek izasao sa po meni aplha softwerom. kasnije se M9 poboljsao za 300% valjda i prestigao apsolutno sve flagshipove, barem sto se tice zagrijavanja i brzine.

to je bila njihova jedina greska, reviewi su ih pokopali, a dalje se nitko nije ni potrudio napraviti re-review sa novim softwerom.

Znaci po tebi ce HTC Vive biti promasaj (koji je BTW rasprodan prvi dan prednarudzba),a Samsungov duplo slabiji gear VR je pun pogodak ?

E sva sreća pa takvih naivnih poput tebe nema...jer da ima HTC bi bio top mobitel u 2015.god

Kolega...po 100 put ponavljam. HTC je nadogradnjom softwarea smanjio takt procesoru - TO PTICE NA GRANI ZNAJU. To je jedini razlog zašto se manje zagrijavao. Ove priče o Snapdragonu 810 V2.1 su priče za masu. A ni ta muljaža im nije pomogla da prodaju više uređaja.

Snapdragon 810 je kanta i to svi znaju. HTC nije imao izbora i ugradio je kantu i to mu se obilo o glavu. LG je bio pametan pa je ugradio 808...

Idemo previše u offtopic...

U svakom slučaju M10 je bitni ili ne biti.

14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

@R36

Bravo kolumbo!!Pa jel ti uopče znaš na kojem taktu radi 810??,nemaš pojma,je si pogleda datum prije nego što si linkao,auuuuuu kanturine od momčine.Duga devetka radi savršeno bilo na prazno il sa 10000 apk.A pregrijavanje napravi deset zaredom koji hočeš benchmarka sa s6,pa ču ja sa m9 i mjeri temperaturicu pa da usporedimo i nek ljudi vide...I nemoj brate sad o cameri,jerbo mene nezanima snimanje pornjave u uvijetima slabijeg osvijetljenja.I kamo sriče da i drugi znaju napraviti software kao HTC.A mene osobno boli kita za zarade,dionice pojedinog brenda.Best buy kupnjica perjanica 2015,kratko i lijepo sročeno. http://www.preporucamo.com/best-buy-mobiteli-visoke-klase/2016/03/17/ 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Baš me zanima da mu je S6 na ''kanti'' SD810 kak je S5 bil na 801 pa je komparativno radio uvjerljivo najgore uz G3 od svih flagshipa na tom procu. TW puši u usporedbi sa Sensem tak da je i HTC na ''kanti'' od 810 brži, usudio bi se reći u nekim stvarima i duplo, nego ''mrcina'' od Exynosa na Sammyju. 

Samo ćeš vidjet usporedbe 820ke na Samsungu i HTCu, a bit će ziher, ako ne na nekom od mainstream portala onda barem na anandtechu. A tek tu će se vidjet sramota TW-a...

16 godina
Meni je smješna tolika halabuka oko mobitela koji još nije službeno nit predstavljen.
Ispada da je htc sveta krava među pojedincima, kolike god greške radio.
M9 je bio promašaj i to je amen.
Na kraju krajeva, sve statistike do dokazuju.
Nebitno koji je chipset unutra, kakva je kamera i sl.
Htc je s tim modelom krenuo naopako.
M8 je bio IMHO odličan!

Pričekajte da se mobitel predstavi, pa onda laprdajte o kvaliteti.
17 godina
HTC One M10 - rasprava

Svijetlo dana M10 ce ugledat, 12.4., navodno ce bit predstavljanje iskljucivo online..

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
zvonac kaže...

Svijetlo dana M10 ce ugledat, 12.4., navodno ce bit predstavljanje iskljucivo online..

12. je predstavljanje ili pustanje u prodaju?

17 godina
HTC One M10 - rasprava

Predstavljanje. U prodaju krece pocetkom petog mjeseca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

@R36

Bravo kolumbo!!Pa jel ti uopče znaš na kojem taktu radi 810??,nemaš pojma,je si pogleda datum prije nego što si linkao,auuuuuu kanturine od momčine.Duga devetka radi savršeno bilo na prazno il sa 10000 apk.A pregrijavanje napravi deset zaredom koji hočeš benchmarka sa s6,pa ču ja sa m9 i mjeri temperaturicu pa da usporedimo i nek ljudi vide...I nemoj brate sad o cameri,jerbo mene nezanima snimanje pornjave u uvijetima slabijeg osvijetljenja.I kamo sriče da i drugi znaju napraviti software kao HTC.A mene osobno boli kita za zarade,dionice pojedinog brenda.Best buy kupnjica perjanica 2015,kratko i lijepo sročeno. http://www.preporucamo.com/best-buy-mobiteli-visoke-klase/2016/03/17/ 

Ne.,daj mi reci majke ti...

Ti Vasco da Gama pa normalno da ti se neće pregrijavat kad je smanjen takt. Da M9 radi kako je najavljeno u prezentaciji moga bi na njemu jaja ispeći...

M9 ima "prigušeni" Snapdragon 810.

Da više ne dulji. Snapdragon 810 je kanata a to što tu kantu ima HTC nisam ja kriv. LG inženjeri su po tvome u krivu jer su oni ugradili 808 u G4.,a ne 810. Pošalji im e-mail i reci da su u krivu da je 810 hladan kao šprica!! 

bubimir13 kaže...

Baš me zanima da mu je S6 na ''kanti'' SD810 kak je S5 bil na 801 pa je komparativno radio uvjerljivo najgore uz G3 od svih flagshipa na tom procu. TW puši u usporedbi sa Sensem tak da je i HTC na ''kanti'' od 810 brži, usudio bi se reći u nekim stvarima i duplo, nego ''mrcina'' od Exynosa na Sammyju. 

Samo ćeš vidjet usporedbe 820ke na Samsungu i HTCu, a bit će ziher, ako ne na nekom od mainstream portala onda barem na anandtechu. A tek tu će se vidjet sramota TW-a...

Da je, da je S6 na 810. E da je baba muško zvala bi se Duško. E da Z5 ima algoritam kamere od S6 u kakva bi to kamera bila. A ovako na većinu slika imaš plavkasti dio - osim kada slikaš nebo 

Tu hvalite M9 a od Vas brijem nitko nema M9. Nemreš vjerovat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 9:45 (R36).
14 godina
R36 kaže...
spajder68 kaže...

@R36

Ne.,daj mi reci majke ti...

Ti Vasco da Gama pa normalno da ti se neće pregrijavat kad je smanjen takt. Da M9 radi kako je najavljeno u prezentaciji moga bi na njemu jaja ispeći...

M9 ima "prigušeni" Snapdragon 810.

Da više ne dulji. Snapdragon 810 je kanata a to što tu kantu ima HTC nisam ja kriv. LG inženjeri su po tvome u krivu jer su oni ugradili 808 u G4.,a ne 810. Pošalji im e-mail i reci da su u krivu da je 810 hladan kao šprica!! 

bubimir13 kaže...

Da je, da je S6 na 810. E da je baba muško zvala bi se Duško. E da Z5 ima algoritam kamere od S6 u kakva bi to kamera bila. A ovako na većinu slika imaš plavkasti dio - osim kada slikaš nebo 

Tu hvalite M9 a od Vas brijem nitko nema M9. Nemreš vjerovat.

Gle pricas gluposti, niti jesu niti smiju smanjiti takt CPU-a, ono sto napravili jest podešenje thermal throttling-a, gdje se smanjuje brzina CPU/GPU-a pri odredenim temepraturama, a to opet ima SVAKI telefon na svijetu kao zastitu od pregrijevanja.

K tome je jos i Qualcomm izdao novi FW za procesor koji je dodatno podesio low lvl stvari kao voltaze, raspodjela zadataka izmedu BIG/LITTLE cores itd itd..

Uglavnom kao sto je receno vec, ja mogu na svojem M9 izvrtiti AnTuTu 10 puta za redom i telefon ne prede 47C, a isto tako score je i nakon 10og test unutar 5% tocan tako da nemozes reci da je HTC spustio takt CPU-a..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice