@sardax ti pričaš gluposti... Pa M9 nema što tražiti pored S6 ili G4 što se tiče kamere. Po meni je razlika u kvaliteti puuuuuuno veća nego kod M7/M8 i njihovih rivala, naravno u lošem smislu. HTC je to stvarno grozno odigrao i ima kameru ko da je neki poluprosječni kinez, a ne top ime i model. Samo su bezveze nabili megapiksele a kvalitete nema nigdje... Ispada da će ljudi u pol situacija slikat s prednjom kamerom.
Niste tako pričali u slučaju UP vs MP.
Mene na M8 ona 4UP jako dobro služi, i da u nekim situacijama nema problema s dinamičkim rasponom bio bi jako zadovoljan. Plus, po mraku su slike jednostavno vrh, normalno po klubovima mogu slikati bez fleša (i općenito bez fleša) i slike ispadaju odlično, a kad frendovi pored mene upale kameru u istoj situaciji imaju- mrkli mrak na ekranu.
Nije me briga kakve će specifikacije imati kamera ako će ona okidati odlične slike na AUTO modu. Dal su trebali ostavit UP, povećat rezoluticju i sredit dinamički raspon? Ne bi imao ništa protiv. Ali isto tako nebi imao ništa protiv da su ugradili Sonyev 16 MPx senzor kakav ima S6. Samo da radi dobre slike. Ali ova kamera to jednostavno ne radi, barem kad ju usporediš s konkurencijom.