HTC M9 - Rasprava

poruka: 1.354
|
čitano: 193.334
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

S6 jeftiniji!!?? Pa M9 je jeftiniji od osnovnog S6! 

A recenzijama ništa ne vjerujem oko Touchwiza jer je njima bio super i onaj na S4 i na S5, a znamo kakav je bio u praksi

0 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

Vidjet ćeš kako će derati QHD tu 2500mah bateriju. Dok će na finalnom softveru m9 imati bolju bateriju sigurno

I da, pobogu, daj bar malo realniji budite što se tiče ova dva moba. Ti si fakat zapeo za taj samsung. Korisniku s5-ice će s6 biti vau. Korisnicima M8 će M9 biti drek

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 14:12 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

Joj nemoj mi te neslužbene cijene preko ebaya i tih gluposti. Ok, ispričavam se, nije jeftiniji, ali je kod operatera osnovni S6 649 dolara, isto kao i M9. Ako želiš 64 gb i malo zakrivljenog zaslona, daj još 200 dolara.

Zato i kažem, ako HTC pametno postavi cijenu mogao bi se M9 fino prodavati.

0 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

ako ja ikad dam 5 soma za mob propucat ću se xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

U Europi je S6 50-60€ jeftiniji

0 0 hvala 0
17 godina
Re: HTC M9 - Rasprava

I jedan i drugi telefon su recommended retail price 699€ odnosno 650$.

U Verizonu su oba dostupna za probu, sutra u AT&T i Sprint, a isporuke kreću 9.4.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 18:35 (Mitch).
10 godina
neaktivan
Mitch kaže...

U Verizonu su oba dostupna za probu, sutra u AT&T i Sprint, a isporuke kreću 9.4.

Samo si zaboravio da je to cijena za osnovni S6.

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markom63 kaže...
Mitch kaže...

Samo si zaboravio da je to cijena za osnovni S6.

Ali 16GB modeli se uvijek najbolje prodaju, ali kod ova dva modela konkretno, 16GB M9 je bolji model zbog proširenja.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
10 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

M9 ima 32 gb.

0 0 hvala 0
17 godina
Onda je argumentizacija jos laksa....m9 all the way po meni

Crni je vrhunski stvarno, obozavao sam iP5 - 6 Plus bas zbog izrade, a sada je to dostupno i na Androidu.

Jos da srede aplikacije kao sto rade vrhunski na iOSu, di bi bio kraj :D
13 godina
Mitch kaže...

Crni je vrhunski stvarno, obozavao sam iP5 - 6 Plus bas zbog izrade, a sada je to dostupno i na Androidu.

Jedini razlog zasto bi preso sa G3 na M8 pa kasnije na M9 je kvaliteta izrade... ako ce M9 biti fluidan kao i M8, nema straha od stekanja aplikacija.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

S6 32GB

One M9 32GB

Otkljucani uredjaji u slobodnoj prodaji. M9 50€ skuplji.

Jedvo sam cekao kad ce M9 izaci i mislio sam ga kupiti.

Necu kupiti nista ali da kupujem, kupio bi S6 i za istu cijenu a kamoli za 50€ manje.

16 godina

Pa S6 i vrijedi manje realno!

ptspclan.com | visit us ^^
10 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
Mitch kaže...

S6 32GB

One M9 32GB

Otkljucani uredjaji u slobodnoj prodaji. M9 50€ skuplji.

Jedvo sam cekao kad ce M9 izaci i mislio sam ga kupiti.

Necu kupiti nista ali da kupujem, kupio bi S6 i za istu cijenu a kamoli za 50€ manje.

Pricekaj da mobitel službeno izađr u prodaju pa onda napiši cijene, a ne ovo

14 godina
neaktivan
sardax kaže...

Po cemu? Ja sam ljubitelj HTC-a ali S6 je po svemu, osim Sense vs Touchwiz, bolji uredjaj.

Ja to gledam ovako: Imam M7 i jedino zbog cega bi kupio novi mobitel je kamera. M9 ima losiju kameru od S4, da ne govorim o S5 ili S6.

17 godina
BlueMax kaže...
sardax kaže...

Po cemu? Ja sam ljubitelj HTC-a ali S6 je po svemu, osim Sense vs Touchwiz, bolji uredjaj.

Ja to gledam ovako: Imam M7 i jedino zbog cega bi kupio novi mobitel je kamera. M9 ima losiju kameru od S4, da ne govorim o S5 ili S6.

Sense, baterija (ako srede jel), IPS, aluminij, microSD.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 21:18 (Mitch).
13 godina
Mitch kaže...
BlueMax kaže...
sardax kaže...

IPS nije bolji od SAMOLEDa u S6

14 godina
odjavljen
BlueMax kaže...
sardax kaže...

Nema S4 bolju kameru

Fanu kaže...
Mitch kaže...
BlueMax kaže...
sardax kaže...

IPS nije bolji od SAMOLEDa u S6

Kako kome, meni IPS isto bolje paše, nekome AMOLED..

13 godina
HTC M9 - Rasprava

S6 i Note 4 su proglašeni trenutno najboljim ekranima na trzistu..

vise ne stoji da je IPS superiorniji i ima realniji prikaz boja posto SAMOLED ima sad izrazito vjeran prikaz boja

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
HTC M9 - Rasprava

Ako se baviš fotografijama, znat ćeš o čemi pričam. Uslikaj nešto na S6  prebaci na komp, dobit ćeš potpuno drugi dojam fotke, zelena i dalje pre saturirana, bijela hladna, meni dovoljno.. ali i dalje najbolji prikaz crne, prikaz na suncu (zbog manje reflektivnog sloja). Prilično širok raspon boja, kao i kontrast. Gamma odlična tako da unatoč odličnoj crnoj u sjenama ne gubiš detalje. Što se mene tiče jako jako velik napredak u AMOLED spektru, S5 je bio dosta velik napredak naspram S4, pogotovo kada ga gledaš na suncu. Vidit ćemo što će još S6 donijeti. Bilo bi mi drago da on bude accurate, jer imati takvu crnu i accurate display je win win, ali te priče su se pričale i kad je S5 izašao, Note 3, pa se pokazalo da su stare boljke isto tu..

1 2 hvala 0
14 godina
Fanu kaže...

vise ne stoji da je IPS superiorniji i ima realniji prikaz boja posto SAMOLED ima sad izrazito vjeran prikaz boja

Jel imas neke testove koji to dokazuju? Cisto sumnjam da je Samsung nakon ovoliko godina poceo mjenjat svoju strategiju sto se ekrana tice.

13 godina
HTC M9 - Rasprava

Imaš 4 moda da namjestiš kako ti paše. Ekran na noteu 4 je awesome 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
gamer34 kaže...
Fanu kaže...

Jel imas neke testove koji to dokazuju? Cisto sumnjam da je Samsung nakon ovoliko godina poceo mjenjat svoju strategiju sto se ekrana tice.

http://www.anandtech.com/show/9111/samsung-galaxy-s6-and-s6-edge-preview/2

Overall, this is probably the best display anyone will be able to get in a smartphone right now. This level of progress is amazing from Samsung, given just how bad things were with the Galaxy S' AMOLED display, even as recent as the display of the Galaxy S4. With the Galaxy S5 review, I said that I wouldn't be surprised to see AMOLED equal, if not exceed LCD within a year or two, and Samsung has managed to finally hit that mark

http://www.displaymate.com/Galaxy_S6_ShootOut_1.htm

e Galaxy S6 delivers uniformly consistent all around Top Tier display performance: it is only the second Smartphone display to ever get all Green (Very Good to Excellent) Ratings in all test and measurement categories (except for a single Yellow in the Brightness Variation with Average Picture Level) since we started the Display Technology Shoot-Out article Series in 2006, an impressive achievement for a display. The first display to achieve that was the Galaxy Note 4.

Based on our extensive Lab tests and measurements listed in the Table below, the Galaxy S6 matches or breaks new records in Smartphone display performance for: Highest Screen Resolution, Highest Pixels Per Inch, Highest Absolute Color Accuracy, Highest (Infinite) Contrast Ratio, Highest Peak Brightness, and Highest Contrast Rating and screen readability in Ambient Light.

10 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

najbolji display kojemu za godinu dana izbljedi plavi pixel... Sestrin S4 nije ni star toliko, a već je plavi pixel banana, a i burn in standardno prisutan... Dok god to ne rješe, kvalitetan IPS je superiorniji...

0 1 hvala 0
17 godina
HTC M9 - Rasprava

Jao.

Ne postoji test za saturaciju.

Panel u SAMOLED-ima ima 97% sRGB sto je super, no boje su daleko presaturirane i vuku prema plavoj (bas zbog toga).

I mene jednostavno te saturirane boje kao fotografa zivciraju i nimalo mi ne pasu dapace umaraju, IPS na N5 mi je najdrazi ekran kao i na 6+ koji je nesto svijetliji pored ovih monitora koje imam. Dojam na IPSu je nekako blazi, mislim da su sjene puno mekse i jasnije, a to mi puno puno znaci u poslu gdje sve ovisi o ekspoziciji jer u zadnje vrijeme imam mobitel na hotshoe i DSLR Controller kad snimam na DSLRu

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 19:32 (Mitch).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
HTC M9 - Rasprava

O tome ja cijelo vrijeme govorim...

0 0 hvala 0
14 godina
Fanu kaže...

Bio sam bas danas u T mobilu i isporbavao novi S6 i S6 edge i oba mobitela su mi po svemu preburtalna, ali ekran meni OSOBNO i dalje ne pase, jednostavno mi je izgledao kao da su boje iz crtica i jednostavno vise preferiram dobar IPS kao na mom N5 (mozda je to i malo do izbora boja u TW-u). Inace iako volim HTC, mislim da bi uzeo s6 prije M9, cini mi se da su ove godine napravili bolji posao i zapravo jedina mana koju mu trenutno vidim je taj ekran koji ipak nije los vec trazi privikavanje nakon IPS-a.

17 godina
HTC M9 - Rasprava
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice