HTC M9 - Rasprava

poruka: 1.354
|
čitano: 192.815
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

Glupost su jer su tako napravljeni. M8 mi nije prevelik, ali nebih imao ništa protiv manjeg. Recimo dimenzije 130x69 (M7 bez crne trake), 4.7  FHD ekran, a ostale specifikacije kao i M9. Pa zbog toga bi prodao M8 

0 0 hvala 0
17 godina
HTC M9 - Rasprava

Jel se opće zna okvira cijena M9?

Kolko čitaam vele oko 750€.. To bi kod nas trebalo iznosit oko 5700kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: HTC M9 - Rasprava
Bara kaže...
maks0806 kaže...

Što se tiče minija, totalna su mi glupost. M7 će biti bolji od M9 minija garant. A m9 mini će koštati ko m8, i ziher neće imati ekran fullhd jer m9 ima toliki

Ako idu na SD615 i HD 4.7" ekran onda neće. Ionako nema smisla ići preko 300 ppi osim za marketing, a SD615 je sasvim OK SoC.

Pa kako nece xD

Fhd naspram hd

I s600 je jači od s615. K tome će biti duplo skuplji od m7

10 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

Ma bit ce skup to je sigurno, ali samo da je ugledaju na Sony joooj

0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da će uz pretplate biti ok. Pogotovo veće pretplate. 

ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
HTC M9 - Rasprava

Današnje pretplate kod operatera su užasne. U vipa u bez granica L se ne isplati uzeti nijedan mob. Svi su jeftiniji na njuskalu zapakirani

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
HTC M9 - Rasprava

Ma neće niš drastično bit skuplji neg M8 na prvi dan izlaska...

Al s tim se slažem, operateri deru na najjače dok su tarife u pitanju..

Nekak si gruntam da bu to bilo kod nas, M9, tri soma+24mj. tarifa 150

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

M8 je sad toliko. U BG L u vipu je 3k

Tarifa je 160 prvu godinu, a 190 drugu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Pa kako nece xD

Fhd naspram hd

I s600 je jači od s615. K tome će biti duplo skuplji od m7

Novi M7 kod nas sa svije godine garancije nema za nabaviti.

Jedina stvar gdje je SD615 lošiji od SD600 je GPU, a to se kompenzira sa HD rezolucijom koja na 4.7" prelazi onu magičnu granicu od 300 ppi i sve dalje su marketing fore, a uz to manje troši nego FHD.

13 godina
HTC M9 - Rasprava

Ne slažem se, bar ja vidim razliku imeđu ekrana na hox-u i m7. Nek nema 2 g jamstva, al dobiš bolji mob upola cijene. Naravno 99 posto ljudi ne misli tako, ali ja necu iskeširat duplo za lošiji mob kolko god noviji bio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

One X je imao koliko znam i AUO ekrane, M7 je imao Sharp ili Japan Display, a kontrast i ostale stvari mogu utjecati na dojam oštrine. Sa druge strane gledao sam paraleleno iPhone 6 i M8 i ja nevidim razliku sa normalne udaljenosti, a i jedan i drugi se vrte između 3 različita dobavljača ekrana. Imaš isto mesicinska istraživanja u vezi toga i tih nekih 300 ppi je magična granica. I mobitel je onoliko dobar koliko stabilno radi, a ove subjektnivne stvari da bi SD600 bio bolji od SD615 su baš subjektivne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

Kako mogu biti subjektivne kad je adreno 320 u s600 jači od adrena 405 u s615. Benchmarkovi to pokazuju pa kako je to molim te sujektivno. I to sa 300 ppi isto nije. Sjećam se kad sam na one m7 prešao sa one x-a. Nisam morao toliko zumirati stranice na forumu,gsmareni itd jer je na 316 ppi tekst zrnat i ne da se čitati, dok se na 400+ može puno lakše. Jbg ta razlika nije drastična kao kod prelazka sa 200 na 300 ppi ali meni je dovoljna da FHD stavim kao plus

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 11:21 (maks0806).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Kako mogu biti subjektivne kad je adreno 320 u s600 jači od adrena 405 u s615.

Ne igram igre pa me boli nika stvar, a procesorski je SD615 dovoljno dobar, a uz HD i više nego dobar.

Uspoređuješ neusporedivo kada se radi o ekranima. Ti ekrani moraju biti tehnološki na istoj rezini da se može uspoređivat. Kako iPhone 6 i HTC One M8 imaju iste dobavljače ekrana mislim da je to ok usporedba. Sa druge strane HTC One X je ako se ne varam imao AUO koji koliko znam nema IPS mada ima razno razne VA panele, a i da ima opet nije dobra usporedba.

17 godina
HTC M9 - Rasprava

Ok, ajmo se držat teme, a to je M9..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

Nije ništa najavljeno još, ali ako bude s615 i hd ekran, thumbs down s moje strane

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

a di su reviewovi M9 i S6?

svi recezenti su pod NDA dok ih ne puste u sluzbenu prodaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

Vjerojatno, a i bolje tako. Verge bi znao izbaciti review dva dana od najave i popljuvo neke stvari koje nisu loše, poka featuresa ne bi spomenuli, a battery life bi isto zbrljali. Naravno ne kod iphonea xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ma The Verge je sljuka....za M9 napisu beautiful dissapointment, a novi Macbook koji je ocajan im je nesto najbolje ikad.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
HTC M9 - Rasprava

Objavljene su cijene: 700$ za verziju od 32Gb i 755$ za verziju od 64 GB.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
HTC M9 - Rasprava

Znaci 700€ kod nas..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

Bit ce veselo vidit cijene u tarifama.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

gdje je objava 64gb verzije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
HTC M9 - Rasprava

M9 je odgođen za nekoliko dana a 64GB inačica za tjedan - dva: http://www.gsmarena.com/initial_htc_one_m9_batch_delayed_due_to_software_issues-news-11563.php

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hmmm da li cete sad ekipa odustati od kupnje ili cete jos vidjeti? i npr ako ja sad uzmem mob i bude se stalno overheat,gasio itd. jel se moze traziti povrat ili sta vec?

13 godina
HTC M9 - Rasprava
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC M9 - Rasprava

normalno da se pregrijava kad vrte benchmark na adapteru.

Moj PC  
1 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

Iskreno mislim da su sve te stvari vezane uz pregrijavanje prenapuhane. Pa ako se metalni M9 toliko zagrije kaj bi onda trebalo bit s plastičnima, kaj će se otopiti? Sumnjam da bi svi veliki proizvođači (bez Samsunga) išli na S810 da je stvarno tako loš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 11:22 (markom63).

0 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

gdje je navedeno da su vratili benchmark na adapteru? a i da jesu, to ne bi bilo opravdanje za toliko pregrijavanje (pogledaj temp drugih mobitela iz testa

i koji to veliki proizvođači koriste S810? zasad se  pojavljuje samo u G Flex 2 i u M9

nitko drugi od velikih proizvođača nije najavio taj cpu, a Samsung je od njega odustao.. 

qualcomm ga ne bi toliko odgadjao i ne bi bilo toliko kontroverze oko tog proca da je sve ok s njim kao što je bilo sa 800/801/805

žurili su na market sa 64bit procom i zato sad drama

isto kao kad su izbacili S600 i nakon njega S800 koji je bio 10x bolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice