HTC hero ili HTC wildfire

poruka: 310
|
čitano: 121.409
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: HTC hero ili HTC wildfire
legnjar kaže...

pozz ljudi..dali vam se desilo da na htc wildfire-u zvoni alrm svaki 2 dan..tj alarm mi doslovno steka..plizz help ako neko zna kako?

svaki alarm se može stavit za koje dane želiš da ti svira pa možda nisi označio sve dane

AMD---ATI
14 godina
neaktivan

ma znam to..oznacim ja to i sve ali jednostavno mi ne zvoni ujutro..i bude mi ona ikonica budilice na zaslonu ali on se ne upali..

17 godina
neaktivan

Jacina zvona za notifikaciju? Ubijes servis sa nekim task killerom? Meni je bilo ovo drugo.

:)
14 godina
neaktivan

ej imao si pravo logic...u task killeru je bila caka..hvala puno

17 godina
neaktivan

Nije problem.

16 godina
protjeran

Koliko kosta WIldfire, u slobodnoj prodaji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kada sam ga ja zadnji put vidio bio je 1799kn

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tražim pomoć

Početnik sam sa androidom.Trebam pomoć.

Kad spojim wildfire kabelom sa komp(win7), particija memorijske kartice se samo pojavi i nestane. Instlacija aplikacija iradi uredno ali ne mogu pristupiti folderima na memorijskoj kartici.Jednostavno Removable disc se pojavi prilikom sinkronizacije  i nestane.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: tražim pomoć

Na x10 ti ide tako da spustis notification bara nadolje i imas tu USB conection. Kliknes i ponudice ti opciju mount. Tada es vidjeti karticu kao i bilo koji memory stick.

14 godina
neaktivan
RE: tražim pomoć

zahvaljujem

14 godina
neaktivan

ja imam samo pitanje u vezi gps-a. pise da ima gps antennu ali pise i da je integriran s google maps ( ako sam ja dobro skuzio ) pa me zanima jel taj gps radi i bez konekcije na internet, znaci jel mogu ja skinut karte na njega direkt i da se nemoram na internet nonstop konektirat ? i samo me zanima kakvi su vam komentari u vezi kamere ? kakva je kvaliteta ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

gps ti radi takodjer bez google maps.Isključiš spajanje na net, malo sporije zaključaje satelite.Auto navigacija I go  radi uredno na wildfireu, samo je mana rezolucija ne vide se do kraja tipke +, - i back, ali to ti ne predstavlja neki problem.Od prostornih navigacija postoji oruxmaps koji radi sa online mapama i mapama sa sd kartice.(nisam ga isprobao na wildfireu).

14 godina
neaktivan

e hvala ti puno. i jos samo ako mi mozes rec za kameru kakva je ? jel se moze kvalitetna fotka napravit s njom i neki malo bolji video snimit ?

14 godina
neaktivan

kamera je 5 mp s flashom i autofocusom što je meni takodjer bio jedan od razloga  za kupit ovaj aparat,.Kamera ti nije ništa posebno ali nije ni loša, za mobitel zadovoljavajuća, i ako ti trebaju linkovi za navigaciju javi se.   Po meni mob best buy za te novce... jedina mana mu je rezolucija, ali se mogu naći svi pogrami i navigacije za njega

14 godina
neaktivan

javit cu ti se jer ga planiram kupit jer za te novce ja ne vidim nista bolje. najvaznije mi je bilo da ima gps jer mi dosta treba a da nije preko interneta, i da kamera vrijedi da kad ocu nes slikat da se to onda moze razaznat sta je na slici. jer npr ovaj satio od SE ima 12MPX a kamera je sranje. mislim dobra je to kamera al di je tih 12MPX ja neznam. i touch screen mu je uzas pa se zato raspitujem tolko. da se nac po 1300kn taj wildfire. sad neznam jel ima koji bolji mozda ono da je 200-300kn skuplji maksimalno znaci do nekih 1500-1600kn ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam kupio u vip-u HTC Wildfire  "sve za 250" tarifa prvo mu je bila cijena 499 kn na 2 godine a sad je 300kn

bio sam malo skeptican zbog full touch ekrana jer do sad nisam koristio takve mobitele, no ne zalim jer se vrlo lako prilagoditi

osobno sam razgovarao sa sluzbom za korisnike te mi ga je preporucio iako sam pucao na puno skuplji trophy

http://admin.schime-share.schime.operaunite.com/webserver_1/content/index.html
14 godina
neaktivan

btw, skype kompaktibilan za wildfire je 3.0, radi  uredno a kad se ide poslat poruka sruši se. Je li ima itko iskustvo s ovom aplikacijom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zanima me dali na htc wildfire radi "Igo" navigacija,jer neki govore da ne zbog rezolucije a na youtube sam vidio video di tip koristi Igo. Evo vid:

još me zanima kako radi youtube na mobu (dali šteka)? Sry ako su pitanja vec postavljena

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 13:58 (SCplayer).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www.kummikud.com/android/igo-for-htc-wildfire,  ako zapne zovi

14 godina
neaktivan
windfucker kaže...

http://www.kummikud.com/android/igo-for-htc-wildfire,  ako zapne zovi

ok hvala ,vidim da nema hr izbornik pa me zanima dali se moze nekim updateom dobiti hr izbornik

14 godina
neaktivan

meni radi ne eng izborniku, nisam ni tražio update na Hrvatski pa stvarno neznam

14 godina
neaktivan

ovi iz vipa nisu normalni htc hero 4500kn???????????????????

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 11:29 (SCplayer).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to je cjena slobodnog aparata bez pretplate....to je cjena uređaja uvoznika sa pdv-om i carinom, inače je cjena ovisi o tarifi od 1600 - 1900 kn,   j.... cjena mu je kao dobrom laptopu

15 godina
neaktivan

Idem sutra u Gajevu po njega nadam se da će ga bit{#}

BF:BC2 ingame:xRALEx----------http://e-sport.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajd plz javi jel ima, ja ga trazim vec neko vrijeme :\

17 godina
odjavljen
DJECHACHIC kaže...

Prije 2 tjedna sam bio u Gajevoj, sestra je uzela Wildfire-a , bilo ih je jako malo i to samo u crvenoj boji

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 17:34 (Kordy).
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...
DJECHACHIC kaže...

Prije 2 tjedna sam bio u Gajevoj, sestra je uzela Wildfire-a , bilo ih je jako malo i to samo u crvenoj boji

Da zato se i bojim.

15 godina
neaktivan

poslije nije bilo nikakvog al su rekli da ce dobit novu posiljku. Zato me zanima, neda mi se bezvzez ic tamo nije mi bas blizu al bojim se da ce bit samo crveni ili bijeli

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mani prijatelj ima bijelog i baš je lijep.Ako nema u Gajevoj onda ću pogledat kod sebe u Se-Marku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajde onda javi cim saznas za gajevu, bit cu jako zahvalan  {#}

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice