HTC hero ili HTC wildfire

poruka: 310
|
čitano: 121.444
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: HTC hero ili HTC wildfire
Arto kaže...
Khalmeron kaže...

E , jel bi mogao iskušati GAMEBOID, ( to ti je gameboy advance emulator )

Samo za njega bi trebao skinuti bios s neta .

Ako ti se da ako ne nemoraš , ja sam nestrpljiv nemogu docekat sutra :DD ( to mi je prvi ikada smartphone dosada sam izmjenjao sljedeće   : Onaj neki prvi siemens sta je bio crno bijeli sa antenom , nokiu , motorolu l6 , lg kf 310 , LG cookie kp 500 , i sada HTC WILDFIRE)

Isprobao i radi, nisam baš igrao, samo probao pokrenuti i malo vidjeti kako ide i sve šljaka.

A kakav je fps ? jel jako sporo ? Ako nije , imam vec pun ku*** toga za skinut ( ja sam veliki gameboy, snes nes , genesis fan :DD)

16 godina
neaktivan
Khalmeron kaže...
Arto kaže...
Khalmeron kaže...

E , jel bi mogao iskušati GAMEBOID, ( to ti je gameboy advance emulator )

Samo za njega bi trebao skinuti bios s neta .

Ako ti se da ako ne nemoraš , ja sam nestrpljiv nemogu docekat sutra :DD ( to mi je prvi ikada smartphone dosada sam izmjenjao sljedeće   : Onaj neki prvi siemens sta je bio crno bijeli sa antenom , nokiu , motorolu l6 , lg kf 310 , LG cookie kp 500 , i sada HTC WILDFIRE)

Isprobao i radi, nisam baš igrao, samo probao pokrenuti i malo vidjeti kako ide i sve šljaka.

A kakav je fps ? jel jako sporo ? Ako nije , imam vec pun ku*** toga za skinut ( ja sam veliki gameboy, snes nes , genesis fan :DD)

Ja evo ne mogu srijedu dočekati :D Već vidim kako ću si postaviti mail i kontakte i hrpu korisnih i manje korisnih aplikacija xD

15 godina
neaktivan

EVO SAMO MALA OBAVIJEST SVIMA , NAKON STO SUTRA PRIMIM MOBITEL , VJEROVATNO CU PREKOSUTRA NA YOUTUBE POSTAT DEMO-e raznih aplikacija , pa recite sta bi zelili da review napravim .

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Khalmeron kaže...

EVO SAMO MALA OBAVIJEST SVIMA , NAKON STO SUTRA PRIMIM MOBITEL , VJEROVATNO CU PREKOSUTRA NA YOUTUBE POSTAT DEMO-e raznih aplikacija , pa recite sta bi zelili da review napravim .

Daj neke malo zahtjevnije igre.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
15 godina
neaktivan

No worry , obavezno prva stvar koju probam je da vidim da li 3d igre rade , i na kolko fps itd...

Nadam se da ce android froyo 2.2 uskoro izaci, nemogu docekati flash browser ( koliko god on spor bio na wildfajru)...

16 godina

hehe što je ovo val budućih vlasnika wildfire-aBelji se Kada ih dobite krenite spamati HTC preko support stranice sa pitanjem kad će doći 2.2 možda ih malo požurite kad vide koliko vas imaBelji se

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ako ti treba navigacija imas igo, super app, samo kad ju instalitas moras jos ubaciti jedan file u njenu mapu (mod-ati ju ) ;)
sad sam na mobu, al sutra cu uploadati taj file.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Khalmeron kaže...

Iako to nije za pohvalit se ali eto moram , prodao sam svoj kuki nekom liku u Gospicu za 600 kn ahahahah (sta bi rekli na muckama What a plonka).

Jedino sta mi je bilo dobro na tom mobitelu je bilo gledati filmove ( pravi uzitak , 400x240 30 fps... )

E a kad bi vidio kako to izgleda na 854x480 na 4" ekranu ... ;)

:)
16 godina
neaktivan
eee, a tek u kinu (!!!), aha koja udobnost, koji uzitak! uuuu
ali kino nemozes nositi u depu, a niti dijagonalu od 4" nije lagano imati u depu, osobito ako po njima vuces hrpu stvari tipa dokumenti, novcanik, maramice, kljucevi...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ga vucem sa zadovoljstvom. Probaj pa onda sudi ;)

I za kino znam ;)

:)
16 godina
max1919 kaže...
eee, a tek u kinu (!!!), aha koja udobnost, koji uzitak! uuuu
ali kino nemozes nositi u depu, a niti dijagonalu od 4" nije lagano imati u depu, osobito ako po njima vuces hrpu stvari tipa dokumenti, novcanik, maramice, kljucevi...

Zato ja imam hlače sa više đepova u svaki stane ponešto i nijedan nije napuhan i sve je lijepo odvojeno i komotnoSmijeh

Stoja
15 godina

Hehe, mogu misliti kak izgleda na xperiji ili desireu, ali uz limitiran budžet ni ovo nije loše (čitaj: mora proći) :)) Za ove pare, ja zadovoljan.

Super za navigaciju, ali isto sam čitao da ne može na manje rezolucije, daj Bože da sam u krivu :)

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Ja ga vucem sa zadovoljstvom. Probaj pa onda sudi ;)

I za kino znam ;)

Najbolje je ljepo gledat na onoj maloj televiziji koju imam u sobi crno bijela nema 5 incha i ima guzicu do prozora :DD to ti je uzitak ''crno bijeli svijet :D''

BTW : I dalje cekam ombitel 10:30 je , valjda ce doc do 2 sata , dovoze mi ga iz vipa kombijem njihovim i ugovore mi usput donose ( vidite kako je dobar taj vip , kod mene nema ducana, pa oni sve ljepo kombijem dovezu)

15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

hehe što je ovo val budućih vlasnika wildfire-aBelji se Kada ih dobite krenite spamati HTC preko support stranice sa pitanjem kad će doći 2.2 možda ih malo požurite kad vide koliko vas imaBelji se

Ma pusti netreba ih pozurivati , skoro sam napravio pogresku pa uzeo samsung galaxy i7500 da vidis tamo korisničke podrške , stalno lažu i viču da će bit froyo , i onda na kraju kažu da neće zbog hardware-a .

Međutim kako sam ja očekivao taj mobitel da ce mi doc kuci ( a nije zbog nekih sada nebitnih okolnosti) ja sam se ukljućio u zajednicu na android forumu, da bi tamo gaosp developer po imenu drakaz uspio portati froyo na samsunga.

Sada je trenutno u izlasku beta 3 dotada je nightly build posto tip nikako nije mogao napraviti da kamera radi.

I tako se mi sa android foruma odvazimo jos jednom pokazati samsungu da je moguce portati froyu na samsung i posaljemo im poruku , na što oni odgovore da jednostavno neće hah ... Toliko o podršci

Zato se ja ne bi trudio HTC pozurivati posto ce oni izdati taj update za wildfire kao sto uvijek za svoje telefone izdaju , najbolje ih pustit na miru.

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Khalmeron kaže...

Daj neke malo zahtjevnije igre.

Evo stigao mi mobitel danas oko 3 sata ... Zasad sam probao samo guitar hero 5 i raging thunder 1

Raging thunder je stvarno fps low... nemos nista ni vozit kako spada,,,

Guitar hero works great :DD

15 godina
protjeran
Evo ja danas bio u vipu i isprobao wildfire. Rezolucija je katastrofa, pikseli se vide, smanjena kvaliteta widgeta. Ali je zato dosta brz i ostavili su jednako kvalitetno kuciste kao na desireu. Bolji je hero, barem meni...
btw, sutra ili preksutra kupujem hero :D
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Evo ja danas bio u vipu i isprobao wildfire. Rezolucija je katastrofa, pikseli se vide, smanjena kvaliteta widgeta. Ali je zato dosta brz i ostavili su jednako kvalitetno kuciste kao na desireu. Bolji je hero, barem meni...
btw, sutra ili preksutra kupujem hero :D

pa nije baš nekoristiv? koje si mobitele prije imao da je rezolucija tako loša?

15 godina
protjeran
U usporedbi sa herojem je rezolucija katastrofa. Na to sam mislio.
How yes no.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Znači ovaj wildfire je fail?

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Zašto bi bio... to je low price smartphone... znači za tu cijenu koju platiš dobiješ brz smartphone kojoj je jedini nedostatak ta rezolucija... a nemožeš ga uspoređivati s hero-om ili legend-om koji su puno skuplji

16 godina
xDinichx kaže...
xxxxx kaže...

Zašto bi bio... to je low price smartphone... znači za tu cijenu koju platiš dobiješ brz smartphone kojoj je jedini nedostatak ta rezolucija... a nemožeš ga uspoređivati s hero-om ili legend-om koji su puno skuplji

Za istu/manju cijenu se može naći: HTC Hero, HTC Dream, HTC Magic, LG gt540, HTC tattoo i još pokoji telefon.

Da li je isplativo uzeti wildfire pored ovoga svega?

16 godina
neaktivan

po meni je... ne želim kupovati polovno... nego novo... i za tu cijenu nema boljeg... pogledaj malo reviewove... svi ga hvale osim malo tog ekrana... neki ljudi primjete, nekima jako smeta, dok neki ni ne skuže dok im ne kažu...

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
xDinichx kaže...

po meni je... ne želim kupovati polovno... nego novo... i za tu cijenu nema boljeg... pogledaj malo reviewove... svi ga hvale osim malo tog ekrana... neki ljudi primjete, nekima jako smeta, dok neki ni ne skuže dok im ne kažu...

Za manju cijenu mas LG GT540 koji je barem 2x bolji od WildFirea ali eto samo stoje LG

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
neaktivan

Cijena optimusa je 2000kn po bugu dok je cijena wildfire-a 1800kn po vipu...

S time da optimus ima 3mpx kameru, a wildfire 5mpx

veća je rezolucija, malo manji ekran i sličan procesor, ali nemam pozitivna iskustva s LG-jem pa idem na sigurno...

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
xDinichx kaže...

veća je rezolucija, malo manji ekran i sličan procesor, ali nemam pozitivna iskustva s LG-jem pa idem na sigurno...

Pogledaj malo iskustva korisnika s njim pa ces vidjeti.

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
xDinichx kaže...

dobro zanemarimo sada iskustva korisnika pogledaj malo spceifikacije koje sam i gore naveo... ali onda i ti pogledaj iskustva ljudi s wildfireom i reviewove... sv i ga hvale... a svi ostali mobiteli su puno skuplji... i Hero i Legend i Magic...

16 godina
protjeran
xDinichx kaže...
Perkan777 kaže...
xDinichx kaže...

dobro zanemarimo sada iskustva korisnika pogledaj malo spceifikacije koje sam i gore naveo... ali onda i ti pogledaj iskustva ljudi s wildfireom i reviewove... sv i ga hvale... a svi ostali mobiteli su puno skuplji... i Hero i Legend i Magic...

Kolko vidim na ovom forumum ga nitko ne hvali.

16 godina

Ako netko misli kupovati wildfire-a mislim da mu je sad vrijeme. Evo jedan nov s garancijom 2 godine od 1300 kn (VIP).

Požurite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
xDinichx kaže...
Perkan777 kaže...
xDinichx kaže...

Kolko vidim na ovom forumum ga nitko ne hvali.

hvale ga i na ovom forumu...

pogledaj ovdje user reviewove na taj mob... prosječna ocjena 8.7 od 10...

LINK

te je od strane njih ocjenjen s 4 od 5 zvjezdica isto kao i optimus s time da optimus nema user reviewova na toj str.

17 godina
neaktivan

Hero po meni definitivno ispred Wildfirea, a da se naći za 1600kn nov s garancijom.

Samo što Wildfire sad doživljava marketinški bum jer je friško vani.

everybody lies

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice