HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 417.522
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: HTC Evo 3D
mozes imati locked nakon relocked.
15 godina
HTC Evo 3D

zapeo sam na onom videu...neznam zasto al kad dode do onog dijela kad sa xvi32 treba promjenit nesto nece mi program ucitat taj fajl sa mobitela tako da cu sad probat onu metodu sa zicom...vec jesam unlockao bootloader i rootao mobitel...sad samo hocu spustit hboot na 1.49.007 i napravit s-off kako bi flashao venom rom

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Kada napravis uspjesno wiretrick dobijes s-off ali ti hboot ostaje 1.53 i onda downgrade na 1.49 sa ovim http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1906172
13 godina
odjavljen
btw budi uporan kad radis wiretrick.
15 godina
HTC Evo 3D

joj nastavit cu s ovim sutra...vec 3 sata se zivciram s ovim...uspio sam samo rootat i unlockat bootloader... control bear mi ne radi

jel znas mozda zasto mi nece taj control bear?

edit 2: jos uvijek stojim s tim control bearom...jednostavno nece, dobivam error sa slike...citam malo komentare i ima jos par likova rootani sa hbootom 1.53 i dobivaju isti error...

nece mi radit ni ona metoda sa xvi32...jednostavno kad ucitam onaj file s moba nemam nikakav tekst u kojem moram neke brojeve mjenjat...prazno.....

edit 3: procitao sam negdje da control bear ne radi na 64 bitnim windowsima...vi koji ste uspjeli napraviti s-off na ics-u sa control bearom na hbootu 1.53.007 dal ste imali 64 bitni ili 32 bitni windows?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 18:28 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC Evo 3D

imao sam win 7 pro 32bit,sve je bilo ok samo je onaj tajming sa žicom bilo teško pogoditi,probavao sam sigurno 30-ak puta.

ak dođeš do toga koraka kad ti veli da do the trick now a ne uspije ti,mob če ti biti na joupunutbear screenu i više nečeš moči bootati al imaš na jaopunutpear stranici kaj napraviti da se vratiš u os kojeg imaš,mislim da su samo dvije naredbe preko fastboota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC Evo 3D
ma nije problem meni bit uporan kad ja nemogu ni pokrenut taj program kvragu i sve
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
domac5 kaže...
ma nije problem meni bit uporan kad ja nemogu ni pokrenut taj program kvragu i sve

Ajd ovako, reci mi sve sto sada trenutno imas; 1.status bootloadera? 2.verzija hboota? 3.koji rom imas (official ics ili gb, custom) ? 4.Koji custom recovery imas? 5. dali imas omogucen root pristup na mobu (sa google play-a skini app root checker i provijeri)?

Eto pa ti pomognem.

EDIT: sad sam tek skuzio tvoj edit sto se tice windowsa (64 bit), podrzavaju samo win 32 bitni, i ubuntu 32 bitni..ako nemas od nikog win 32 bit jedina opcija ti preostaje preko LiveCD ubunta http://www.ubuntu.com/download/desktop

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 20:38 (Robilad).
15 godina
HTC Evo 3D
ma stavit ću 32 bitne windowse sutra pa onda probat...znači imam ics, otkljucan bootloader, root i hboot 1.53.007
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Evo 3D

Ispadne mi jutros mob iz ruke dok sam čekao bus, padne dolje na beton, dignem ga i imam što vidjeti - puklo staklo na ekranu  {#}

Garancija mi vrijedi još godinu i mjesec dana. Uvjeren sam da to ne priznaju, ali bilo bi lijepo kad bi me netko razuvjerio...

Nego, dal da idem to rješavat u neki ovlašteni servis (agram žitnjak?) i kolika cijena bi bila? Na nekom forumu sam čini mi se vidio da bi za Evo 3D promjena ekrana tamo + garancija bila 1700kn. Za te pare kupim polovan mobitel taj u savršenom stanju (ovaj sam kupio polovan za 1200), tako da se nema šta pričati ako je tolika cijena.

Ako je tako, onda naručujem sa ebaya i sam mijenjam to. Jedino imam pitanje u vezi toga - to trebam SAMO digitizer, odnosno to staklo naprijed, jel tako? Ne treba mi lcd? Sve radi normalno, samo što ima crtu po ekranu, čak se ni ne vidi puno, sliku sam uhvatio jako dobro sa nekim starim sony ericssonom :D

Jel ovo to što meni treba? Ako mi samo to treba, ne razmišljam uopće nego naručujem, otvaram mob i mijenjam to. Ako je zamjena 200-300kn, onda nek oni to naprave. Ako nije, naručujem ovo i radim sam.

mi se čini sasvim dovoljan, osim što on vadi i lcd, a ja ne trebam?

Prvo bih otišao u taj servis pitati (jel to na žitnjaku ili gdje?). Piše adresa slavonska cesta 22d, a ima neki žitnjak bb, pa mi nije jasno gdje je to (inače studiram na kampusu borongaj pa mi nije problem otići do tamo, to je par stanica).

Ali ne znam koliko uopće da se trudim sa ovlaštenim servisima, bit će opet, kao i uvijek, zasuči rukave i napravi sam... A doma me čeka silikonska maska za njega, nisam ju stigao pokupiti :(

htc evo 3d htc evo 3d
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC Evo 3D

evo decki uspio sam :)

stavio 32 bitne windowse i control bear proradio bez problema...iz drugog pokusaja sam uspio dobit s-off

idem sad potrazis sta dalje moram radit da spustim hboot

edit: evo sad imam hboot 1.49.007 ali mi pise gore locked...sta sad opet moram otkljucavat bootloader preko htc dev stranice ili?

i odma da pitam kod instalacije najnovijeg viper 3d roma prvo flasham njihov kernel preko fastboota, pa udem u recovery i napravim data wipe data/factory reset, wipe cache i dalvik cache, format system pa tek onda krecem u instalaciju roma ili jos nesto treba?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 18:20 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
domac5 kaže...

evo decki uspio sam :)

stavio 32 bitne windowse i control bear proradio bez problema...iz drugog pokusaja sam uspio dobit s-off

idem sad potrazis sta dalje moram radit da spustim hboot

edit: evo sad imam hboot 1.49.007 ali mi pise gore locked...sta sad opet moram otkljucavat bootloader preko htc dev stranice ili?

i odma da pitam kod instalacije najnovijeg viper 3d roma prvo flasham njihov kernel preko fastboota, pa udem u recovery i napravim data wipe data/factory reset, wipe cache i dalvik cache, format system pa tek onda krecem u instalaciju roma ili jos nesto treba?

nemoras ponovno otkljucat bootloader, sto se tice roma instaliras prvo rom pa kernel koji zelis (kernel se isto instala preko recoverya kao i rom) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 22:59 (Robilad).
15 godina
HTC Evo 3D
da rom je predobar...koristim zyggy kernel...jedna stvar me zanima...kak maknut ovo glupo automatsko ispravljanje riječi? već sam isključio to u postavkama al on i dalje sam ispravlja...ostavio sam samo da predlaže riječi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Objavljena finalna verzija cm10.1 (bar što se tiče podrške) na xda
16 godina
neaktivan
Šta vam se čini najbolje: cm 10 (gangham style), cm10.1 (wild for the night), AmeriCan sense, helicopterov Aokp ili aosp?
14 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Šta vam se čini najbolje: cm 10 (gangham style), cm10.1 (wild for the night), AmeriCan sense, helicopterov Aokp ili aosp?

Ganghnam style mi je usporio nakon 2 dana koristenja, sad sam stavio disarmed toaster al cini mi se da on guta bateriju pravo. I mene interesuje kako su vam se pokazala ova ostala tri. Samo nek je cisti android bez ikakvog sense-a. {#}

The future is Fusion - AMD
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 22:59 (MaXt0r).
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Da li je ko kupio jacu bateriju ta evo 3d. ?i da mi kaže jel  ista duže traje zamjenaska baterija...i koju marku preporucuje....?  hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
markot kaže...

Da li je ko kupio jacu bateriju ta evo 3d. ?i da mi kaže jel  ista duže traje zamjenaska baterija...i koju marku preporucuje....?  hvala

Evo pogledaj si ovo pa si sam odluci koja ti je najbolja http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1753726

13 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

ne znam koja je to verzija al kod mene je 3.28.401.1  i ICS 4.0.3

razmišljam da stavim JB  al svugdje čitam da ne radi 3D i HDMI utor...

0 0 hvala 0
15 godina
HTC Evo 3D
venom tim pegla JB sa senseom 4... jedva čekam da to isprobam
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
HTC Evo 3D

Ima li tko tko od vas zadnju unofficial verziju CM 10.1? Sa ovog linka - imate mišljenja, iskustva?

last.fm/user/jolly_bravo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC Evo 3D
zadnji put sam probao onu predzadnju verziju... nije loše uopće... osjeti se da je brzi od stocka sa senseom 3.6...malo sam ga morao namještati sa kernel tunerom jer je isključivao drugu jezgru pa je malo trzalo jer su mi se automatski skidale aplikacije sa g. play i instalirale dok sam ja isprobavao rom... troši malo vise baterije isto... jedva jedan dan izdura

nego zasto kad instaliram rom sa senseom moram ručno instalirati sve aplikacije koje želim dok na jelly beanu on sam instalira?
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
domac5 kaže...
zadnji put sam probao onu predzadnju verziju... nije loše uopće... osjeti se da je brzi od stocka sa senseom 3.6...malo sam ga morao namještati sa kernel tunerom jer je isključivao drugu jezgru pa je malo trzalo jer su mi se automatski skidale aplikacije sa g. play i instalirale dok sam ja isprobavao rom... troši malo vise baterije isto... jedva jedan dan izdura

nego zasto kad instaliram rom sa senseom moram ručno instalirati sve aplikacije koje želim dok na jelly beanu on sam instalira?

hm, ako troši nešto više baterije onda me ne zanima :/ sad kad sam fino podesio mwakious i antrax kernel, radi sve pet. koji rom trenuto imaš?

last.fm/user/jolly_bravo
15 godina
HTC Evo 3D
trenutno venom 1.6.3...bilo bi odlično kad bi konačno osposobili 3D
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
domac5 kaže...
trenutno venom 1.6.3...bilo bi odlično kad bi konačno osposobili 3D

Što te natjeralo da ostaneš na venomu? :)

last.fm/user/jolly_bravo
15 godina
HTC Evo 3D
cini se brzi od sense 3.6 romova, venom teme, status bar koji ide glatko kad ga povucem dolje... a u dilemi sam između cool ics v14b i tog venoma... imam sad na sd kartici spremljen backup od cool ics, venoma i jelly beana... pa kad mi malo dosadi udem u cwm i restoram si rom koji hocu... sva 3 su kompletno namješteni sto se aplikacija i ostaloga tice... sad skidam neki novi JB rom... danas su ga objavili na xda, navodno neka kombinacija između PA, CM-a i AOKP-a
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji sense 4/4.1 vam je najbolji? Ima li nekih mana?
13 godina
HTC Evo 3D
svakih 10 dana Evo mi 'izgubi'mobilni internet.znači bude mi ukljujčen i odjednom nakon tih cca desetak dana jednostavno piše nema veze a gore stoji oznaka 3g ili H a one dvije strelice su tamne i neće pobjeliti tj.pokazati da se vrši prijem ili slanje podataka.Operater-tele2.Ovo se javlja u zadnjih mjeseci dok prije recimo pola godine nije bilo toga,a također sam koristio tele2.
Ponovnim pokretanjem telefona opet sve radi normalno.
Zna li netko o čemu se radi?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ZdravkoZ kaže...
svakih 10 dana Evo mi 'izgubi'mobilni internet.znači bude mi ukljujčen i odjednom nakon tih cca desetak dana jednostavno piše nema veze a gore stoji oznaka 3g ili H a one dvije strelice su tamne i neće pobjeliti tj.pokazati da se vrši prijem ili slanje podataka.Operater-tele2.Ovo se javlja u zadnjih mjeseci dok prije recimo pola godine nije bilo toga,a također sam koristio tele2.
Ponovnim pokretanjem telefona opet sve radi normalno.
Zna li netko o čemu se radi?

htc sensation dok sam ga imao ti je isto imao taj problem ponekad, lag sa signalom.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice