Vidim da gotovo 90% korisnika kuka zbog jako slabe baterije. To je jedna od stvari zbog koje želim otići s alcatela. Naime, slušanje muzike prilikom odlaska na posao (1h) i kad idem doma (2h) već istroši bateriju više nego pola.
Također, ako malo i surfam, recimo samo po fejsu i to onom m.face dakle ne aplikaciji koja otvara slike u većoj rezi, baterija krepa u roku pola dana.
Da li je takav slučaj sa EVO-om? Jel poboljšava vijek baterije 4.0 Android? Muči me i 5mpx kamera, očekivao sam 8mpx, da li je kvaliteta slike zadovoljavajuća?
Da, baterija je losija od prosjeka. I ovisi o nacinu koristenja koliko se izdrzati.
Muzika na slusalice ili zvucnik?
Ali ipak, meni izdrzi skoro uvijek 24 sata (punim svaku noc, koliko god jos ostalo).
A koristim GPS, surfam, slikam, cijelo vrijeme upaljen GPS, bluetooth, WiFi, sink. e-maila (dva accounta) svakih 15 minuta.
Mislim da sam u zadnjih 2-3 tjedna samo dva puta osta bez baterije: 1- kad sam trcao i imao ga na onoj trakci na ruci + slusamo sam muziku na slusalice. Negdje oko 2 sata.
2- okacio sam ga na drzac na staklu na autu i oprenuo prema van i isprobavao sam snimanje :) Oko 1 sat i nesto + obicno koristenje, bio je prazan prije veceri.
EDIT: Ste se tice kamere, ja koristim SLR i napredni kompakt, pa mi ovo ne izgleda bas bajno :)
Pogledaj opise na netu, skoro uvijek su primjeri fotografija.
Noob sam, čitam ove tutoriale za rootanje i stvarno pola tih riječi neznam što znaći. Nije u pitanju engleski jezik nego to flashanje, s-on,s-off pitaj boga što je to i što znaći. Jeli netko ima tutorial za početnika?
Imas sluzbeni ICS (Ice Cream Sandwitch - Android 4.0)?
Ako imas, ondati pomaze samo ovaj link koji se pojavio prije koju poruku na forumu.
A ako ga jos nisi snimio, onda imas srece:
Ili ako imas ICS mozes procitati, bar da polovis konce.

http://www.last.fm/user/jolly_bravo