Neće mi napravit downgrade HBOOTa 1.49.0007 od kako sam stavio službeni ICS
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A vratio bi VS 3.0.5... Joj šta sam išao isprobavat službeni ICS
To ni ja ne kužim baš one koji su već imali rootan mob i s-off (valjda su zbog neke potrebe to radili) i još k tome bili na custom ICS romu 
Sigurno će biti takav official rom u obliku da se instalira preko recoverya.
I meni se čini kao da su sada boje "zasičenije" , dobro je nisam prolupo :)
Zna netko što bi to bilo?
Znači povratka nema s 4.0.3 na 2.3.4 ?
juka
juka
Ovo brzo ko raketa, mislim da ću skinuti čim izađe. Jako mi se sviđa kako radi browser, ekran i sve, najviše glasovno pretraživnaje. Glasovno pretraživanje, neki dan želim da mi nađe dock i derem se "HTC EVo 3D dock", ovaj traži nešto sa hackom.
nigdje nisam našao kako 1.53.0007 spustit na 1.49.0007 valjda ce xda forumu nać riješenje za taj problem oćito im je to još novo...
Da, očito. Sjećam se da je slično bilo i sa Desireom kada se stavio "official" android 2.3. Za kratko vrijeme se pronašao način, tako da vjerujem da će i za ovo...
Ono s recovery-em mi je bilo zakon... isprobavao sam razne rom-ove i ako nesto nevalja vratin onaj koji mi je valjao... još sam lud što sam išao na službeni ICS...
zast,kaj je tak banana sluzbeni ics?
zast,kaj je tak banana sluzbeni ics?
ma službenjak je mrak radi ko space shuttle!
Jel ce htjet napravit update ako je mob rootan jel probal ko?
Jel ce htjet napravit update ako je mob rootan jel probal ko?
Neće,probao sam.
Evo da se malo pohvalim :)
Pošto za virtuousa nije bilo updejta preko mjesec dana, iz čiste dosade i znatiželje, povučen odličnom listom poboljšanja dotičnog rom-a, prešao sam na Cool ICS v9 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671369
Rom je odličan, brz, benchevi su nešto sitno bolji nego na virtuous shooteru 3.0.5., no cijeli mob osjetno lakše diše, 3g radi vrhunski, wlan također, gps lock je ultrabrz, sve5.
Za sada, nakon 2 dana korištenja, bateriju ne mogu suditi, bug sam našao jedan jedini, a probao sam ama baš sve aplikacije koje uvijek instaliram na mob. Nekom će biti važno, meni nije jer tak i tak stock apk baš i ne preferiram za to - defaultna sms aplikacija mi se srušila pri pokušaju učitavanja prastarih sms-ova sa sim kartice i od tada ne radi (radi se o ems porukama, starim 10 godina). Problem riješen instaliranjem handcent sms-a kojeg tak i tak koristim 99% vremena na svim mobitelima.
Ugl., sve preporuke za Cool ICS v9 :)
Jel bi htio tko da mi napravi s on da mogu stavit official ics nudim neke para ja sam to malo gledo i ipak bi to prepustio nekome tko zna...Ja sam iz Vrbovca pa ako ima ko blizu..
Ja sam probaro unroot napraviti http://htcevohacks.com/htc-evo-3d-hacks/how-to-unroot-your-htc-evo-3d/ ovom metodom al mi javi da je incorrect model id
SHOOTER_U PVT SHIP S-OFF RL
HBOOT-1.49.1107
RADIO-10.13.9020.08_2M
eMMC-boot
Jul 12 2011,15:29:51
Model ID incorrect !
Update Fail!
jel mi možete reći koji je trenutno najbolji rom za ovaj smartphone? a da nema bugova i eventualnog battery draina....
Bok. Imam jedan problemcic, pa ako netko zna rjesenje.
Danas mi se EVO zakljucao za vrijeme razgovora, ali kad sam ga maknuo sa uha nije se nacrtao prsten za otkljucavanje, nego tipka Prekini razgovor koja nije radila.
Sto napraviti ako se ovo opet dogodi? Ili jos bolje, kako sprijeciti?
Nadam se da nije nekakav bug u ICSu.
I, jeste primjetili, vise se ne moze dobiti tipkovnica na ekran drzanjem tipke Options.
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
jel mi možete reći koji je trenutno najbolji rom za ovaj smartphone? a da nema bugova i eventualnog battery draina....
Stock ICS.
cool sense
mwakious