- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@ robimarko
ima li neki link gdje mogu skinuti taj rom ili bar da vidima kako izgleda?
dal si imao taj rom?ja sam skinuo VE sa sense 4.0 i ne radi 3d...Dal na tome radi?ili postoji jos neki koji ima sens 4.0 a da radi 3d?
stavio sam ovaj rom, ali mi samo stoji pocetni ekran plavi kvaddrat s v slovom) i nista?! Nisam dugo radio ovo, mozda negdje grijesim, prvo sam napravio s-off i root, onda sam u bootloaderu isao u recovery i instalirao sa sd card zip od virtuous shooter v.3.0.5...
ma ok nije bas da patim za njime al samo pitam :D
Na Virtuous Eclipse 1.0.0 romu radi 3D video, slike ne. Tako da je samo pitanje vremena kada će i tamo sve biti 100% funkcionalno.
Koristim Eclipse i Shooter rom, i draži mi je puno Eclipse, čak je i osjetno brži. Samo da se još tih par bugova rješi i bit će savršen.
Koristim par dana Virtuos Shooter 3.0.0.5 i baterija mi nikad losija, imam osjecaj kada su mi s servisa vratili drugu bateriju. Prije bi mi trajala s ovakvim koristenjem, 2 do 2,5 dana. Kakava su vasa iskustva sa ovim coustom romom?
I meni također sa tim custom ICS romovima traje baterija manje nego na GB romovima. Na njima mi je trajala do 48h, sada 24h uz isto korištenje (nešto poziva, sms, chat, surfanje, koja slika, sinkronizacije vremena, chatova i sl.).
@ bugi.kc,
koji rom sada koristis?
mwakious (trenutno v9)
Koristim par dana Virtuos Shooter 3.0.0.5 i baterija mi nikad losija, imam osjecaj kada su mi s servisa vratili drugu bateriju. Prije bi mi trajala s ovakvim koristenjem, 2 do 2,5 dana. Kakava su vasa iskustva sa ovim coustom romom?
Odličan.
Brz i stabilan rom, niti jedan fc niti ikakav problem s njim, baterija traje bolje nego sa gb-om, 2 dana bez problema sa medium korištenjem, a ako se igram par sati bez prestanka, onda normalno traje 1 dan, uz toliko gejmanja, normalno pol sata-sat poziva i 10-20 sms-a.
novi firmware u pogonu: PG86IMG 3.28.707.1 link: http://d-h.st/DoN
Pozz,
imam pitanje, dali postoji ikakav kabel koji na jednoj strani ima micro usb, a na drugoj strani HDMI da mogu preko doticnog mobitela na TV-u gledat filmove, slike, slusat glazbu???
EDIT: Ako ima, koliko kosta?
Hvala unaprijed
Pozz,
imam pitanje, dali postoji ikakav kabel koji na jednoj strani ima micro usb, a na drugoj strani HDMI da mogu preko doticnog mobitela na TV-u gledat filmove, slike, slusat glazbu???
EDIT: Ako ima, koliko kosta?
Hvala unaprijed
Tražiš MHL adapter, evo najjeftinije što sam našao a da dobiješ i kabel za napajanje adaptera: bijeli, crni
Jel izašao ICS? Rekli su u 6mj i još ništa.
http://www.talkandroid.com/113049-htc-ice-cream-sandwich-update-list-released/
juka
http://www.talkandroid.com/113049-htc-ice-cream-sandwich-update-list-released/
A kod nas će tek na kraju 7 mjeseca.
Stigao ICS!!! Odite samo na ažuriranje softwera.
Zahvalite kolegi iznad....Došao je ics :D
hahahhaha napokon je stigao!!!! 298mb ima za skinuti,stavio upravo na skidanje pa poslije javim dojmove
hahahhaha napokon je stigao!!!! 298mb ima za skinuti,stavio upravo na skidanje pa poslije javim dojmove
Meni je na 25% :-).
Super! Skida se!
Ajde, kliknite "Hvala" sokiosu, zasluzio je 
Baterija mi je na manje od pola....
Da ga prvo napunim i tek onda instaliram, jel? Pretpostavljam da bi se svasta moglo dogoditi ako mi mob crkne za vrijeme updatea :)
Super! Skida se!
Ajde, kliknite "Hvala" sokiosu, zasluzio je 
Baterija mi je na manje od pola....
Da ga prvo napunim i tek onda instaliram, jel? Pretpostavljam da bi se svasta moglo dogoditi ako mi mob crkne za vrijeme updatea :)
Meni se skinulo i instaliralo, izgleda odlično.
Evo meni se skinulo i za sad samo pozitivni dojmovi...Odmah se primjećuje puno više slobodnog rama 
Jel mi moze neko reci kako da si stavim official ics? preko kojeg programa?
i jel ima veze da sam ja rootao mob i stavio drugi rom? dali mogu samo ici na to azuriranje?
i jel ima veze da sam ja rootao mob i stavio drugi rom? dali mogu samo ici na to azuriranje?
Samo odi na ažuiraje, mislim da bi trebalo raditi.
Samo odi na ažuiraje, mislim da bi trebalo raditi.
Idem na System updates na mobu i pise mi da je system up to date, jel mozda zbog toga jer sam na ics romu?