HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 417.168
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: HTC Evo 3D
djigibao kaže...

...mozda je malo {#}, ali i ovo nije lose...

Samsung Google Nexus S

za 2000kn u EuropaTrade-u

Nije lose....

Al ipak... kad sam se toliko nagledao EVO 3D-a.. to nije to :)

Manji ekran, niza rezolucija, slabiji procesor, manja rezolucija snimanja, nema SD.... i naravno, nije 3D {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Ludost je dat 2000kn za Nexus S.

Ni u ludilu. 

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D

nije nexus kriv što je evo kralj u tom cjenovnom rangu ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Opet se ne držite teme. Dajte malo pripazite na taj spam.

Otvorite si svoje teme za izbor mobitela do 2000 kn, najmob u TELE2, najbolji phone Mokošice .....

Neznanje nije opravdanje za glupost.
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D

epa razgovaramo između karakteristika evo-a i ovog samsunga di vidis da smo skrenuli s teme ? {#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
odjavljen
Over(C)lock kaže...

epa razgovaramo između karakteristika evo-a i ovog samsunga di vidis da smo skrenuli s teme ? {#}

Točno tu. A sad prekini sa{#}

17 godina
spajder68 kaže...

@mitch

planiran itekako,vjerovatno ti imaš neke nove informacije,pa i h podijeli sa svekolikim pučanstvon.  http://blog.htc.com/2012/03/ics/

Na naveden ti je na listi.

Prema najavama bi prije ljeta trebao doć

13 godina
HTC Evo 3D

zakaj je offtopic? 

ak je tema htc evo 3d zakaj nebi usporedili evo s nekim drugim telefonom,jedino ti offtopicaris tu...

ak covjek oce kupit evo 3d i razmislja koji su u njegovom cjenovnom rangu zakaj nebi ljudi ponudili par mobitela u tom rangu?

max
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
stiffler kaže...
spajder68 kaže...

@mitch

planiran itekako,vjerovatno ti imaš neke nove informacije,pa i h podijeli sa svekolikim pučanstvon. http://blog.htc.com/2012/03/ics/

Na naveden ti je na listi.

Prema najavama bi prije ljeta trebao doć

ja znam,al ima još onih koji izgleda neznaju.

13 godina
odjavljen
maks0806 kaže...

zakaj je offtopic? 

ak je tema htc evo 3d zakaj nebi usporedili evo s nekim drugim telefonom,jedino ti offtopicaris tu...

ak covjek oce kupit evo 3d i razmislja koji su u njegovom cjenovnom rangu zakaj nebi ljudi ponudili par mobitela u tom rangu?

Zato što si ti očito disleksičan pa ne možeš pročitati naslov teme.

Ne,čovjek hoće kupit nešto drugo i lijen je otvorit temu pa spama kao iti.

14 godina
Pranja kaže...

Zato što si ti očito disleksičan pa ne možeš pročitati naslov teme.

Ne,čovjek hoće kupit nešto drugo i lijen je otvorit temu pa spama kao iti.

Ja sam taj čovjek, i želim kupiti EVO 3D.

Samo sam pitao o njegovim karakteristikama i dal u tom cjenovnom rangu ima nešto bolje.

Ja ne znam kako ocjeniti npr. ekran,  fluidnost ili bateriju ako ga ne usporediš s nekim drugim modelom.

Uglavnom, svi su se više manje držali teme s 2-3 poruke koje su skrenule s teme.

Čim si počeo pisao o off topicu, ta tema se produljila na 10-tak poruka, uključujući i ovu sad moju poruku.

A da ne nastavimo u tom tomu, vraćam se na EVO 3D.

Zaključak:

-Za 2000 kuna nema ni jedan mobitel s tim karakteristikama kao EVO 3D (osim baterije {#} )

-Više ga nema u dučanima za tu lovu i more se kupiti preko oglasnika

-za njega će 100% izači ICS. Ako netko još nije uvjeren imam linkove na službene HTC stanice, razgovore s njihovim prestavnicima, dučane.. sve uglavnom s XDA stranice, pa mogu staviti

14 godina
neaktivan
Grga123 kaže...

Evo ljudi ja sam kupio Evo 3D s njuške za 2 soma, mob je kupljen u H.Normanu u Zagrebu prije 1 tjedan.

E sad ja sam cuo da ako je kupljen u H.Normanu da se u roku od 1 mjeseca od datuma kupnje moze produziti garancija. Dali je to istina? ako jest koliko kosta, na koliko se najvise moze produzit i dali mi se to isplati?

LP

Grga123 kaže...

pozz,

jel mi moze netko preporucit neku maskicu i screen protector za evo 3d sa ebaya a da su kvalitetni, po mogucnosti jeftini i da ima free shiping za HR. 

LP

?? :D

ako sam ti pomogao slobodno stisni tipku HVALA ili TU ispod :)) mail: anto.grgic2@gmail.com ili grgaveliki7@gmail.com
13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Uglavnom, svi su se više manje držali teme s 2-3 poruke koje su skrenule s teme.

Čim si počeo pisao o off topicu, ta tema se produljila na 10-tak poruka, uključujući i ovu sad moju poruku.

Stvarno ću morati gledati otkud dolaze ovakvi. Čini mi se da je to sve iz nekog mjesta blizu trafo-stanice. Ukupno 11 postova punih spama prije nego li sam upozorio na to.
Grga123 kaže...
Grga123 kaže...
Evo ljudi ja sam kupio Evo 3D s njuške za 2 soma, mob je kupljen u H.Normanu u Zagrebu prije 1 tjedan.
E sad ja sam cuo da ako je kupljen u H.Normanu da se u roku od 1 mjeseca od datuma kupnje moze produziti garancija. Dali je to istina? ako jest koliko kosta, na koliko se najvise moze produzit i dali mi se to isplati?
LP

Grga123 kaže...
pozz,
jel mi moze netko preporucit neku maskicu i screen protector za evo 3d sa ebaya a da su kvalitetni, po mogucnosti jeftini i da ima free shiping za HR. 
LP
?? :D
 Za garu češ morati kontaktirati Harvey Norman,ali generalno ti se ne isplati jer ako se ne pokvari u prvih mjesec dana,neće nikad (osim ako ga ti ne pokvariš). ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 19:22 (Pranja).
16 godina
HTC Evo 3D

jeli neko ima informaciju kada izlazi 4.0 za njega......????

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Bio je najavljen za početak godine ali po sadašnjim glasinama bi trebao izaći prije ljeta.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Neki spominju kraj 4. mjeseca,neki sredinu 5. ali ja mislim da će vjerojatno biti u 9-10 mjesecu. Mada bih volio da ranije dođe.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
MOgY kaže...

jeli neko ima informaciju kada izlazi 4.0 za njega......????

Izgleda da se jos radi na njemu, pa ni oni sami ne znaju.

Najinteresantnije novosti (ili izmisljotine :) ) vezane uz ICS.

Sprint (americki operater) je vec dobio ICS za EVo 3D od HTC-a i sad ga doradjuju:

Link

Razgovor s predstavnikom HTC-a - ICS dolazi "kasnije ove godine":

Link

Ducan "Optus" navodi precizno vrijeme izlaska - pocetak 6. mjeseca.

Link

Uglavnom, jos NITKO nema sluzbenu informaciju od HTC-a.

13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

*****Review MHL adaptera*****

Pakiranje:

Adapter je došao zapakovan u vrećicu sa vakuumskim zatvaranjem. Osim uputa, ništa drugo nije došlo uz njega.

Izgled:

Adapter je izrađen od crne piano plastike,vrlo je kompaktan i oku privlačan (za razliku od drugih kineskih tvorevina). Na micro usb konektoru je utisnuto MHL,iznad hdmi konektora HDMI,a iznad micro usb konektora za napajanje se nalazi power znakić. Na poleđini se još nalazi jedna naljepnica imenom modela. Ta naljepnica je kod mene bila malo krivo naljepljena,no to sam riješio u par sekundi. Sam adapter je dugačak 5 cm,širok 2,3 cm i debel 8 mm dok je kabel dugačak 10 cm.

Mogućnosti:

Par sekundi nakon spajanja,na vašem ekranu pojavit će se slika. Prikazivat će se sve što radite na EVO 3D-u. Slika je solidne kvalitete,ali još najbolje izgleda na nekom televizoru jer se upscaling ne primjeti na većoj udaljenosti (ja jesam jer sam spajao na Full HD monitor). Gledao sam video, slike,surfao netom i sve je odlično. Nemam zamjerke na to. Adapter radi kao što bi i trebao. Jedino mob iz nekog čudnog razloga troši bateriju kao mutav i nakon odspajanja adaptera još uvijek piše da je priključen(mora se resetirati da se makne).

Napomenuo bih da se za napajanje adaptera obavezno koriste HTC usb kabel i punjač jer u protivnom nema slike (probao,nema je).

Spajanje ide ovim redom:

1. HDMI kabel iz tv-a/monitora u MHL adapter

2. usb kabel (obavezno HTC) u MHL adapter

3. usb kabel (obavezno HTC) u punjač

4. MHL adapter u mob

5. podesite pravi ulaz na tv-u/monitoru

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
stiffler kaže...

Ovaj moj izgleda isto kao taj Samsung.

17 godina
HTC Evo 3D

Ovaj za 6$ se nekak najbolji čini, pogotoco zbog ovog:

"Which is great. I was first shocked to play movies on it - and see that my phone got fully charged."

0 0 hvala 0
13 godina
HTC Evo 3D
H.Norman
produzenje garancije za Evo 3d
300 kn sa 2 na 4 godine
oko 500 kn sa 2 na 6 godina
(unutar prvog mjeseca od datuma kupnje)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Je, planiran je. Cak pise na sluzbenoj HTCovoj developer stranici. Ne bi bio tako zagrijan za njega da nije 100% sigurno da ce dobiti ICS. :)

Mislio sam na Sense 4...jer već ima romova

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
HTC Evo 3D

Zašto mi se ekran nekada upali sam od sebe dok je mobitel zaključan? Kolko sam primjetio, nema nikakav pattern, skroz random je.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
KingNothing kaže...

Zašto mi se ekran nekada upali sam od sebe dok je mobitel zaključan? Kolko sam primjetio, nema nikakav pattern, skroz random je.

Koje ti se aplikacije vrte u pozadini? Možda je neka od njih. Ski ni Adavnced Task Killer i pokokaj ih pa vidi da li se onda događa.

16 godina
HTC Evo 3D

Ovaj built-in task manager mi ne pokazje ništa. :/

edit: Evo skinio sam ovaj Advanced Task Killer, super stvar, oslobodio mi je 100-tinjak MB RAM-a od aplikacija koje nisu bile prikazane u HTC-ovom Task Manageru. Sad još samo treba pričekat da vidimo za ekran.

edit 2: Ekran se opet upalio sam od sebe, mater mu je**m. -.-'

LoL EU West - KingNothing666
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 2:39 (KingNothing).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D
Hmm, da ti nije mozda ukljucena neka sinkronizacija ili tako nesto? Jer stvarno je cudno kako to radi sam od sebe.
Aj ga probaj ubacit na neko vrijeme u avionski mod pa vidi sto tamo kaze.
Ako ga ni to ne sprijeci,onda ga moras nosit na reklamaciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Je možda izašao official ICS?Frenda ima EVO 3D pa pita.Hvala.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D
Nije izasao.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
HTC Evo 3D

Izgleda da nešto od ovoga jede go*na.

http://i.imgur.com/hQbvc.jpg