Gearbest.com

poruka: 1.642
|
čitano: 452.986
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gearbest.com

Nisam još naručivao s GearBesta, tek sam naišao na stranicu pa ću sigurno probat ovih dana...

A što se tiče slanja i dostizanja paketa to stvarno nema nikakvog pravila, jednom su mi iz kine nekakve slušalice dosle za manje od tjedan dana, a jednom sam čekao i 40 (jedino ako se naručuje preko ebay.co.uk ili EU Amazon pa dodje u roku od 7 8 dana ali se ta poštarina plati barem 4 funte tako da :DD)

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Gearbest.com
nixa2210 kaže...

Po mom iskustvu..ak ti se da cekat 40-45+dana da ti dode(ako ti dode uopce) onda mozes..

Ali nikad jos nisam toliko dugo cekao paket iz kine,inace sve al doslovno svaki paket do sad mi je dosao unutar 20-tak dana.

+to sto sam jos narucio vise stvari...steta sto sam se opekao s gearbestom..ali osobno od tamo vise nikad.

Pa ne ovisi o dućanu vrijeme dolaska. Samo vrijeme između narudžbe i slanja.

Ako su usrali u dijelu prije slanja, onda ih imaš pravo pljuvati.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Gearbest.com

Meni sve u pravilu dodje ispod 30 dana, i tako je za svaku narudzbu od tamo. 

Npr. zadnje su dosle za cca 15 dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kbenzema kaže...

Sad sam naletio na Romoss power bank. Po komentarima, čini se odlično, kapacitet kak piše, niska cijena. 

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_203523.html

http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_235415.html

Ima ko iskustva s njima? Baš me vuče da naručim. 

Ja sam naručio xiaomi power bank od 10000 za nekih 15 $

Ako budeš naručivao pripazi jer ti je ovaj od 20000 mAh out of stock. Šta reći, prvi put za njega čujem, al lijepo izgleda i povoljan je

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 23:26 (mmmnnn).
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
nixa2210 kaže...

Po mom iskustvu..ak ti se da cekat 40-45+dana da ti dode(ako ti dode uopce) onda mozes..

Ali nikad jos nisam toliko dugo cekao paket iz kine,inace sve al doslovno svaki paket do sad mi je dosao unutar 20-tak dana.

+to sto sam jos narucio vise stvari...steta sto sam se opekao s gearbestom..ali osobno od tamo vise nikad.

Ako ti poslikaju paket i kazu da je poslan,paketa nema 50 dana i onda ti kazu da nije poslan i da ce ga imat na zalihama kroz 2 tjedna,i tako vec 2 puta..

13 godina
nixa2210 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
nixa2210 kaže...

Ako ti poslikaju paket i kazu da je poslan,paketa nema 50 dana i onda ti kazu da nije poslan i da ce ga imat na zalihama kroz 2 tjedna,i tako vec 2 puta..

e pa tak reci! 

Nego, poslikan paket stvarno znači da je tvoja roba zapakirana i spremna za slanje. Oni ne dobiju ništa lažiranjem..., mislim, imaju stotine tisuća narudžbi. Nije im baš u interesu negativna reklama.

Tak da ovo stvarno ne kužim! Jesu objasnili?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Gearbest.com

Paket danas dosao.nevjerovatno haha

0 0 hvala 0
13 godina
Znaci u principu paket je poslan ali ona budala koja ti je odgovarala u resolution centru je debil koji nema pojma i samo posrao njih svojim nepromisljenim pisanjem glupoati..
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
13 godina
majdo kaže...
Znaci u principu paket je poslan ali ona budala koja ti je odgovarala u resolution centru je debil koji nema pojma i samo posrao njih svojim nepromisljenim pisanjem glupoati..

Nije mi jasno da netko može biti toliko glup

Tip je imao infromaciju da su njegovi spakirali paket, spremili za slanje, stavili na vagu prije slanja, poslikali ga.... i onda izvali da ipak nije poslan?

13 godina

Uvijek se sjetim riječi profesora tjelesnog iz srednje škole. Kada bi netko nadmašio sve moguće granice debilnosti i kretenizma, on bi to spojio u jednu riječ i tu osobu nazvao "krebilom".. Ovo mi se cini takav slučaj.. :D

10 godina
odjavljen
Jel se kome desilo da nije dobio bodove za review?

Evo ima već 3, 4 dana, i pojavilo mi se da sam napravio review a bodova nigdje..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zna to trajat i do 5-6 radnih dana da dobijes bodove, pogotovo ako si stavio video

15 godina
majdo kaže...

Uvijek se sjetim riječi profesora tjelesnog iz srednje škole. Kada bi netko nadmašio sve moguće granice debilnosti i kretenizma, on bi to spojio u jednu riječ i tu osobu nazvao "krebilom".. Ovo mi se cini takav slučaj.. :D

Da nije Joka Petrinović?

Reality is wrong. Dreams are for real.
13 godina
Da, da.. Upravo taj! :)
10 godina
odjavljen

Review koji sam prekjučer napravil, već je ubilježen, oni od prije još nisu. I zanimljivo, moj review je drugi i nisam dobil duple bodove.

A dobro bi mi uletili za xiaomiev power bank od 20k

edit: sjeli svi bodovi ali još jedan slučaj di sam u prvih 5 kaj se tiče reviewa, a nema duplih bodova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 13:21 (kbenzema).
10 godina
Gearbest.com

Pozdrav, narucio sam smartwatch , prošlo je već mjesec i 10 dana od narudže i ništa nije došlo?!

što mi je čini ili da se strpim još malo?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kruno03 kaže...

Pozdrav, narucio sam smartwatch , prošlo je već mjesec i 10 dana od narudže i ništa nije došlo?!

hvala

Ako su ti poslali ocekuj ga kroz 15-60 dana..
A ako jos nisu onda ih pitaj jel poslan i jel ga imaju na skladistu(vjerov.nemaju pa zato i nije poslan)

10 godina
neaktivan
Kruno03 kaže...

hvala

Naručio si taman za vrijeme kineske nove godine, pred kraj, tako da im se ispred tebe nagomilalo pošiljaka da poludiš.

Ako su ti javili da su poslali onda se strpi kao što kolega kaže, ako nisu onda ih kontaktiraj i vidi di je zapelo.

Piše im na stranici 25-50 business days, tako da tek si na ovih 25 

13 godina

Meni danas stigao radio za automobil naručen dan prije Kineske nove godine.. Jedino još što čekam je powerbank od Xiaomia.. 

13 godina
majdo kaže...

Meni danas stigao radio za automobil naručen dan prije Kineske nove godine.. Jedino još što čekam je powerbank od Xiaomia.. 

Hehehe, dobro slažu prioritete

Ja naručio powerbank poslije kineske Nove godine, i stigao mi u petak

15 godina
Gearbest.com

Meni su jučer stigla 2 paketa naručena prije otprilike 2 tjedna.Jedan sa e-baya a drugi sa Gearbest-a (sitnica naručena za probu).Očito nam je svima došlo istim avionom.

Reality is wrong. Dreams are for real.

2 0 hvala 0
12 godina
Gearbest.com

Je li neko narucivao ovaj powerbank sa ebay http://www.ebay.com/itm/Universal-MI-5200-10400-16000mAh-License-Xiaomi-Power-Bank-Battery-Phone-Charger-/351523941185?var=&hash=item51d875ab41:m:mJBgYnEj1hKCHtTsW2F50wQ cini se da je originalan? 

Treba mi za poklona, a ovdje mi najjeftiniji. Skupo mi na gearbest 20$ za poklona :D

http://www.itrevolucija.org/

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pa citaj....

this product has two variations: one is originally Xiaomi factory made, and another is made by Xiaomi licensed factory.This listing represents Xiaomi Licensed product.It may look slightly different from the original factory made, and no Series bar but it is 100% legal and authorized by Xiaomi. Please review the license certificate attached.

12 godina
Gearbest.com

Ja samo gledo cijenu , ma ne isplati se rizikovati onda s ovim bolje da uzmem originalni i to je to.

http://www.itrevolucija.org/

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ja sam toliko toga porucio da mahinalno provjeravam ovakve stvari ;)

10 godina
odjavljen
Gearbest.com

Bude kakvih problema ako npr sestra napravi account i plaća mojom karticom? 

0 0 hvala 0
13 godina

Mislis, njen acc, tvoj paypal koji je povezan na tvoju karticu ili bas iskljucivo placanje direkt preko kartice..

10 godina
odjavljen
Gearbest.com

Pa i jedno i drugo me zanima  iako jel moguće spojit moj paypal s njezinim accountom na gearbestu? Da nebi jednog dana obadva acc obrisali

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Naravno da je moguce. Paypal je nazvisan od stranica na kojima kupujes. Mozes koristiti tudji paypal tudju karticu po zelji.
16 godina
Gearbest.com

it will take 2-8 days to complete delivery----BRUSSELS - BELGIUM

još malo :3

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice