Hvala.
Sto se tice ovoga,gearbest je na poprilicno losem glasu,odes im na fb stranicu i u komentarima samo negativno pisu ljudi i na forumima pogotovo,ali eto frend je preporucio pa reko da probam,jeftiniji su dosta od drugih..
Ne cudim se,tj cudim posto mi je do sad od 10 narudzbi s "ebaya" (isto iz kine) njih barem 7-8 dolazilo kroz cca 12-15 dana..
Kolega CyberDemonVZ ti je odgovorio sarkasticno sto se tice ovog dijela da su oni tu da bu samo tebe prevarili pored svih pozitivnih komentara ovdje na forumu..
To sto se pise na fejsu ne uzimam kao mjerodavno jer su tu komentari iz cijelog svijeta, a s obzirom na broj stanovnika kugle zemaljske i broj korisnika koji kupuju na netu to je jako mali broj, statisticka pogreska.. Vise cijenim misljenje nekog s foruma koga uvazavam kao aktivnog i dobrog, iskusnog korisnika, a ne ovi sto se registriraju danas da napisu neku ruznu i vise nikad se ne prijave online..
Ja isto imam narudzbi iz Kine koje su dolazile za 6 radnih dana pa do onih koje su dolazile za 60+ dana.. Tako je i s GearBestom, sto se mene tice provjereni su, i za mene imaju pozitivnu ocjenu.. Od cca 100+ paketa od njih, prosjek neki bi bio cca 25 dana za dostavu, i samo jedan powerbank mi nije dosao, i to zadnji naruceni, pa cekam da prodje ETA za dostavu da se dogovorimo za ponovno slanje..