Gearbest.com

poruka: 1.642
|
čitano: 453.311
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Gearbest.com
nixa2210 kaže...

Hvala.
Sto se tice ovoga,gearbest je na poprilicno losem glasu,odes im na fb stranicu i u komentarima samo negativno pisu ljudi i na forumima pogotovo,ali eto frend je preporucio pa reko da probam,jeftiniji su dosta od drugih..

Ne cudim se,tj cudim posto mi je do sad od 10 narudzbi s "ebaya" (isto iz kine) njih barem 7-8 dolazilo kroz cca 12-15 dana..

Kolega CyberDemonVZ ti je odgovorio sarkasticno sto se tice ovog dijela da su oni tu da bu samo tebe prevarili pored svih pozitivnih komentara ovdje na forumu..

To sto se pise na fejsu ne uzimam kao mjerodavno jer su tu komentari iz cijelog svijeta, a s obzirom na broj stanovnika kugle zemaljske i broj korisnika koji kupuju na netu to je jako mali broj, statisticka pogreska.. Vise cijenim misljenje nekog s foruma koga uvazavam kao aktivnog i dobrog, iskusnog korisnika, a ne ovi sto se registriraju danas da napisu neku ruznu i vise nikad se ne prijave online..

Ja isto imam narudzbi iz Kine koje su dolazile za 6 radnih dana pa do onih koje su dolazile za 60+ dana.. Tako je i s GearBestom, sto se mene tice provjereni su, i za mene imaju pozitivnu ocjenu.. Od cca 100+ paketa od njih, prosjek neki bi bio cca 25 dana za dostavu, i samo jedan powerbank mi nije dosao, i to zadnji naruceni, pa cekam da prodje ETA za dostavu da se dogovorimo za ponovno slanje..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
9 godina
odjavljen

A zasto to raditi kad ima more drugih stranica gdje ne treba biti dosadan da ti posalju placenu robu...Cuj zaboravili....

13 godina
majdo kaže...

Ja isto imam narudzbi iz Kine koje su dolazile za 6 radnih dana pa do onih koje su dolazile za 60+ dana..

E, tocno ovo!

Torent kaže...

A zasto to raditi kad ima more drugih stranica gdje ne treba biti dosadan da ti posalju placenu robu...Cuj zaboravili....

Kaj misliš? Zbog cijene i nagradnih bodova. Kao prvo jako često su najjeftiniji na cijelom netu, i onda još iskorištavaš bodove od prošlih kupnji i onda ispadnu DUPLO jeftiniji od slijedećeg dućana.

A kaj se tiče ovog "zaboravili", na dulje čekanje moraš pripremiti ak kupuješ na takvim dućanima. Neko vrijeme za pripremu i slanje pošiljke, dosta duga dostava. I ovaj "zaboravili" je jedan od nekoliko tusuća ovdje na forumu.

Al cijena, cijena i cijena. Hoćeš kineski USB hub? Odi u Links i kupi ODMA jedan za 50-100 kuna.

Ili POTPUNO isti takav naruči iz Gearbesta za 1 dolar.

Evo, ovo je razlog kupovine u Gearbestu.

Nemaš vremena ili volje? Kune ti nisu baš takav problem?

Onda se kupuje u europskim ili našim dućanima.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Gearbest.com

Ja dosad imam odlicna iskustva, uglavnom sam Xiaomi gadgete uzimao od njih. Vecinom sve posalju kroz cca 3-5 dana i stigne sve kroz 20-30 dana. 

Jos na kraju napravis review i dobijes popust za iducu kupovinu. Npr. za zadnja dva reviewa sam dobio 4.80 $ popusta, a uglavnom to bude 1.60 $. Ali sto je najbolje, i za nesto sto platis manje od dolara mozes napraviti recenziju i dobiti njihovih 80 bodova (1.60 $). 

Evo sad vec imam skoro 10$ popusta, i uz to 4,5 paketa koji stizu pa ce se to popeti na minimalno 18 $ popusta :)

Moj PC  
8 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Kak si uspio dobiti veci iznos za review?
13 godina
kbenzema kaže...

Ak si prvi i ak stavis i tekst i slike i video. Ako ima jos, i ja cekam! :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina

Sreca, koji si po redu koji je ocijenio, da li si prethodno pisao, da li si stavio sliku, video, koliko teksta si napisao, kako sustav generira plus kupovina preko mene i mojih linkova, svega se tu moze nakupiti sto utjece na to koliko bodova mozes dobiti od pojedinih "akcija".. Pocevsi od reviewa kratkih pa da potvrdjivanja da ti je posiljka stigla.. Prije sam recimo dobivao za pptvrdu da je posiljka stigla 10 bodova, pa prebacilo na 20, sad sam vec na 50 bodova.. Ocito sto vise paketa kupujes tako oni i nagrađuju..

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 19:55 (majdo).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
kbenzema kaže...

Ak si prvi i ak stavis i tekst i slike i video. Ako ima jos, i ja cekam! :)

Kolega je odgovorio :) 

Iskreno, nisam imao pojma zasto sam za jedan od ta dva reviewa dobio duple bodove.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 13:00 (assassin.st).
9 godina
neaktivan

Sigurno je poštarina besplatna??

13 godina

Za vecinu stvari imas opciju da odaberes besplatnu postarinu, uz neke dodatke koji se naplacuju. Imas itema koji nemaju standard free shipping i tamo placas postarinu dodatno, ali to je slucaj za fizicki vece ili teze predmete.

13 godina
NikolaHRSAK kaže...

Sigurno je poštarina besplatna??

Za vecinu stvari da.

ALI PAZi, to ne znaci da ti nece naplatiti PDV kad stigne u HR!

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

PDV se ne obračunava ako je roba vrijednosti do 22 eura

13 godina
Gearbest.com

Narode, GearBest nam je spremio novu akciju povodom obljetnice poslovanja.

Više o akciji možete pogledati na slijedećem LINKU.

Glavna zanimljivost, za 19 sati kada počinje akcija na sve kupovine i placanje preko PayPal-a nude dodatni popust od 3%, znaci ukoliko vec neki popust koristite, kod checkouta preko PayPal-a će te ostvariti dodatnih 3% popusta. 

Plus mnogobrojne akcije, flash sale, itd, itd.. 

Također i traje akcija za prikupjanje GB bodova s igranjem tako da režete tortu. Klikom na tortu s nožem prvi puta imate pravo pogađanja ispod kojeg gomada torte se nalaze dodatni GB bodovi.

Ukoliko želite odigrati novi krug i da iznova birate ispod kojeg komada torte su GB bodovi, svako novo igranje vam skida od vaših trenutnih GB bodova 20 bodova.

P.S. možete dobiti i do 20000 bodova ovisno o sreći. Ja sam večeras iz trećeg puta dobio 1000 bodova 

Moj PC  
2 0 hvala 2
10 godina
odjavljen
Jel kod torte uzima bodove i kod prvog pokušaja? I ovak sam sirotinja s bodovima pa da mi ne uzmu i to malo :D
14 godina

Prvi put je besplatno :)

10 godina
odjavljen
Gearbest.com

Odigrah ne znam kolko puta i uvijek se vratim na isto, niti gubim niti zaradim. Ko da je složeno da ne izgubiš, ali možeš zaradit ako te pogodi kao što je majdu

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 9:53 (kbenzema).

0 0 hvala 0
13 godina

Prvi puta nista, reko odigrat cu opet vrag mi neda mira, dobijem samo 5 bodova, i reko ajd jos jednom pa sta bude, puf 1000 uletilo ko budali samar, e reko sad necu vise igrati  haha

Taman neki dan se istrosio s bodovima, ostalo mi jos nesto sitno i sinoc ovo, ne moze bolje :)

10 godina
neaktivan

Prvi puta 5, drugi 15, dalje sljedećih pet puta ništa, stao sam, imam još 74 boda, možda da pričuvam?

13 godina
Probaj veceras ili sutra, nemoj forsirati..
10 godina
odjavljen
Gearbest.com

A bome možeš i izgubit, evo sad sam u 3-4 pokušaja popušio 1$. Neda mi se više , i ovak sam bogec  Daj ti majdo te bodove podijeli po forumu :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gearbest.com

ekipa , dali je netko naručivao Gearbest ali preko EU skladišta ?  Zašto u meniju nema Hrvatske na popisu ?  Slao sma već par puta email korisničkoj službi ali bez odgovora .

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nikola - ri kaže...

ekipa , dali je netko naručivao Gearbest ali preko EU skladišta ?  Zašto u meniju nema Hrvatske na popisu ?  Slao sma već par puta email korisničkoj službi ali bez odgovora .

Zasad ne šalju k nnama nažalost.

A razlog neznam, valjda zato što smo mi jedno malo selo od samo 4 milje ljudi i malo naruđbi stiže od nas pa im se neda s nama zezat. 

15 godina
neaktivan
dudekzg kaže...
Nikola - ri kaže...

Zasad ne šalju k nnama nažalost.

A razlog neznam, valjda zato što smo mi jedno malo selo od samo 4 milje ljudi i malo naruđbi stiže od nas pa im se neda s nama zezat. 

Vjerovatno ,nije meni problem frendu u Trst naručiti ali to mi je tlaka jer onda moram ići tamo ,ali stvarno su smradovi, Bangood recimo šalje bez problema

10 godina
neaktivan

stvarno neznam, slažem se da nije cool, ipak smo mi sad u EU pa bi trebali biti na listi

Možda Majdo više zna, a možda nas i budu uskoro uvrstili. Možda netko tamo tko radi u shipingu kod njih nikad nije čuo za hrvatsku pa zato haha

13 godina
Gearbest.com

Jako čudan proizvod

http://www.gearbest.com/backpacks/pp_231940.html

Torba. Na početnom ekranu stranice košta 14 USD:

Kad klikneš na nju, u opisu košta 45 USD.

I na kraju, poštarina je 78 USD!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Gearbest.com

J**ala vas ta nagradna igra s tortom i bodovima, od 500 bodova sam dosao do trenutnih 150. Evo gdje se ovih 1000 bodova koje je dobio majdo kompenziraju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
assassin.st kaže...

J**ala vas ta nagradna igra s tortom i bodovima, od 500 bodova sam dosao do trenutnih 150. Evo gdje se ovih 1000 bodova koje je dobio majdo kompenziraju.

Rekli su nadrealisti: Eto ti kad igraš te igre 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 0:27 (mmmnnn).
13 godina
neaktivan
Gearbest.com

Zaje**li i mene za 1.5$ hahaha,prevaranti,em to sto cekam paket 37. dan i nije jos ni na vidiku...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 9:59 (nixa2210).

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Gearbest.com

Sad sam naletio na Romoss power bank. Po komentarima, čini se odlično, kapacitet kak piše, niska cijena. 

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_203523.html

http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_235415.html

Ima ko iskustva s njima? Baš me vuče da naručim. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gearbest.com

Po mom iskustvu..ak ti se da cekat 40-45+dana da ti dode(ako ti dode uopce) onda mozes..

Ali nikad jos nisam toliko dugo cekao paket iz kine,inace sve al doslovno svaki paket do sad mi je dosao unutar 20-tak dana.

+to sto sam jos narucio vise stvari...steta sto sam se opekao s gearbestom..ali osobno od tamo vise nikad.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Ma nisam mislio na iskustvo s gearbest već s tim power bankom. Inače s gearbest imam solidna iskustva, nešt je stiglo u roku 15 dana, nešt u roku 25...bilježim sve pa ću uskoro napisat neki prosjek
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice